2255
Neked milyen van
  • Orionk

Ki lehet a fodrásza?
  • Breki33
    igen pont ezért mondtam
  • dragon11
    Igen én is szoktam nézni.. de az igénytelenül van megvágva.. 1ik részbe még ilyen a haja, másikba már olyan..:(
  • Breki33
    Ez nekem sem annyira de sokféle volt most ismétlik a cool tv-n balázs showkat elég összevissza ott látszik
  • dragon11
    Nekem a mostani haja nem annyira tetszik.Amelyik fel volt zselézve, nah az nagyon fain.:)
  • Breki33
  • Orionk
    Azt meg kell hagyni, hogy balázsnak mindig jó frizurái vannak.
  • dragon11
    Köszi.

Ben C: Nyugi nem fog elütni..
  • Ben C
    és ha addig elüt egy kamion? carpe diem, még a végén olyan tudattal kell eltávoznod, hogy sose volt balázsséród.
  • chelseafan
    Erre gondolsz?:D

• hunbasser
    nekem olyan haj kéne,amilyen Gaál Gyulának van(a kézisnek),csak nem találok normális képet,amit meg tudnék mutatni a fodrásznak :D
  • dragon11
    Hja és fél-1év múlva akarom ezt a hajat, de köszi a segítséget!:)
  • dragon11
    Vlaki tudna olyan hajat ajánlani, mint Sebestyén Balázsnak van? Nem a mostani, hanem ami régen volt neki.Amit mindig felzselézett ;)

vagy hasonlót, de jobbat.. de ha lehet arról is 1 képet amin jól látszik.(Fodrásznak odaadni)

Köszi!:)

• sapkafej
    vasald 120 fokon
  • eLiXir
    Sziasztok.
    Hátul olyan 4-5 cmes oldalt 8-9 elől pedig 10 cmes körülbelül a hajam és naponta vasalom 200 fokon és az elmúlt 3 hétben elkezdett hullani a hajam de eléggé drasztikusan. Enyhén töredezett és ha egy ilyen részen átmegyek fésüvel akkor egy jópár hajszál a fésün marad. Tudtok valami megoldást a levágáson kívül ? Garnier Fructis hajerősítő sampont használok.
  • Breki33
    Ne csak a bőrét, a haját is óvja

Nyári hajápolási tanácsok
    A hajunkra is legalább annyira oda kell figyelnünk nyáron, mint a bőrünkre. Amellett, hogy ajánlott 8 hetente bejelentkeznünk a fodrászhoz, az is fontos, hogy 10 és 15 óra között ne tegyük ki tincseinket erős napsugárzásnak. Talán sokan nem is tudják, hogy a meleg hónapokban érdemes egyenesre vágatni frizuránkat. Szegedi Tibor fodrászmester hasznos tippjeivel nyáron is csillogóan szép és egészséges lehet a hajunk!

Válasszunk egy jó sampont
    Elég heti egy-két alkalommal kevés, lágyan tisztító, tápláló-hidratáló samponnal hajat mosnunk. Arra viszont figyeljünk, hogy a hajmosás alkalmával langyos vízzel, alaposan öblítsük ki tincseinket. Hajhullás esetén ne feledjük megfelelő hajápolóval kezelni hajunkat!Hajunkat akár mindennap megmoshatjuk, de ehhez napi használatra való sampont kell választanunk. Legyen a szépségápolás része hajunk ápolása is.

Hajpakolás a teljes védelemért
    Egészséges lesz a hajunk, és a fejbőrünk is teljesen felfrissül, ha hajmosás után tápláló pakolást teszünk rá. A zsíros hajúak a pakolásból csak a hajvégekre tegyenek.

Fésű természetes anyagból
    Még száradás előtt fésüljük ki hajunkat, éles fogú fésű helyett lehetőleg állati szőrből vagy fából készült kefével. Esténként is fejünket előredöntve fésüljük át a hajkoronánkat, így felpezsdül a fejbőrünk vérkeringése.

Frissítő fejmasszázs
    A vérkeringés élénkítésére jó megoldás a fejmasszázs is. Végezzük ezt lassan, finoman az ujjbegyünkkel.

Óvatosan a klóros vízzel
    Strandolás előtt és után is fontos, hogy leöblítsük frizuránkat. A medencében lévő klór ugyanis roncsolhatja a hajszálakat.

Hajformázók UV sugárzás ellen?
    Ha mindenképpen szeretnénk hajhabot és hajlakkot használni, válasszunk az UV sugarak ellen védő kozmetikumok közül. Nyárra lehetőleg felejtsük el az alkoholtartalmú formázókat, ezek ugyanis szárítják a hajunkat.

Kalapot a fejre
    Kendővel vagy kalappal megvédhetjük hajunkat és fejbőrünket a káros sugaraktól. A legjobb választás egy olyan fejfedő, amely nem engedi át a napsugarakat, éppen ezért jó ötlet akár egy szalma- vagy vászonkalap.

Rövid haj
    A férfiaknak problémát okozhat, hogy a nyári hónapokban gyorsabban nő a haj, és a meleg miatt ezt még kényesebben érinti őket. Látogassák sűrűn a fodrászt, vagy használjanak hajnyírógépet otthon.

Hosszú haj

Ha a hosszú hajúak nem szeretik kiengedve hordani frizurájukat, viseljenek hajráfot. A hajgumikkal rögzített haj ugyanis kevésbé tud szellőzni, és könnyebben befülled.

• szentpeterir
    [moderálva]
  • dragon11
    Ez az első nagyon tetszik..=)
  • Jaffa 2843
    ezt az "ojan a hajam mint a fanszőr" dumát énis elmondhatnám a hajamról.. nekem is ojan kell amitöl kezelhető lesz a haj..

haver rendelt fodrásznál ilyen hajformázót:
    Liding style
    raining oil

de még nem kértem el tőle kipróbálni.. ha sikerül elkérnek irok rola h milyen :)
  • cyberry
    Szaisztok!

Gyerekkoromba formálható frankó dús hullámos és göndör fényes barna hajam volt. Serdülőkorban egyszerűen megváltozott az egész. Most 20 évesen a fodrászok réme vagyok, sűrübb, teljesen "elafrosodott" Gúnyolódva még azt is lehetne rá mondani, hogy annyora kemény mint a fanszörzet, és baromira tömény. Valaki aki ott van a hajápolásban nem tudna valamit ajánlani? Meg egyeltalán azon kívül , hogy levágni vagy megnöveszteni, ami után úgy fest a fejem mint egy vasmacska.. mit lehet tenni? Bármilyen trutyi ami bevállhat írjátok meg létszi!

Ferenc
  • I.C.ram
    azt a metroszexuális büdős életbe....
  • drowns41
    pesti vagyok de képre gondoltam
  • mate317
    Ez a justatrim nagyon lol.
  • Ben C
    tölts fel képt
  • eLiXir
    ha pesti vagy egeszen szivesen :p
    do you wanna be s.e.x.y like me ? o.o
  • drowns41
    megmutatod?
  • eLiXir
    mar kesz es nagyon kircsi lett ^^
  • Lacika 79
    miért? :)
  • Breki33
    jajj ne

megint egy befésült
  • eLiXir
    sziasztock kellemes unnepeket
    valaki tud pesten egy fodraszt aki megtudna csinalni a hajamatigy?
  • Ben C
    vágd le.
  • Sabine
    Enyém fél méteres!A derekamig ér!És minden nap fésülni kész rémálom!
  • hunbasser
    köszi,akkor ezt ki is próbálom.
  • Breki33
    nézd már meg a videót és érezd a különbséget, pont kimemelik

amúgy pár hete kaptam egy Remington szakállnyírót amivel lenyírtam egy centisre a hajamat (1-16 mm)
  • Breki33
    Lorealnak a hajformázó habja

mécsak nemis ragad és ápolja is a hajat
  • mate317
    Sima philipshave jahvágó miért nem jó?
  • hunbasser
    tudtok mondani olyan hajformázót,ami egyáltalán nem rongálja a hajat,de mégis tartós a hajon?
  • Ben C
    hát ja az jószar.
  • Csibusz
    jah:D teleshopban láttam én isXD
  • hunbasser
    topshop.ez mindent elárul :D