2255
Neked milyen van
  • Lacika 79
    Ehh, megint mehetek vizsgára meg versenyre modellnek. Növesztenem kell még 3 hétig a hajamat :S
  • Csibusz
    Hello! Szeretnék tanácsot kérni!
    Félhosszú divatos frizurát szeretnék csináltatni és ötleteket szeretnék tőletek:)
    a másik meg fekete festet hajam van,és ugye alatta a rendes hajszinem "megfesthetetlen volt" a legtöbb fodrász szerint akiknél voltam...Vöröses szőkés barnás(szal szép volt nagyon) és ugye a feketét ha jól tudom csak leszivatással lehet kiszedni de az alap hajszinem akkor sem lesz már a régi igaz? Godnolkoztam zon hogy ráfestek a lenőtt részre vöröset vagy valamit de mindenképpen világosabb színt..bár nekem tetszik a fekete...csak páran mondták hogy festessem át...Véleményt szeretnék a kérdéseimre:(

Előre is köszike:)
  • gingerale
    Sziasztok!
    Láttam hairdresser mostanában nem igen volt,pedig tőle szerettem volna kérdezni,de ha valaki ért hozzá,segíthetnétek nekem!
    http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=1070&productid=118111
    http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=1070&productid=118117
    a két termék közül nem tudok választani.mindenképp remingtont szeretnék,mert nagyon bevált,de már olyat,ami jobban védi a hajat,mert elég forrón süti,égeti a hajat!
  • SeLFisCH
    Akkor olyasmi hajad lehet mint nekem. Hát ha göndör a hajad és egyenesíted,wax szerintem tilos. Szétmegy egész. Amit alul írtam,szerintem elég jó,bár nem biztos,kinek hogy :)
    de mutasd a hajad aztán mutatok 1-2 képet
    msn -> [email protected]
  • Brolly
    Most növesztem, olyan közép hosszú, elöl és hátul hosszabb. A wax az nem jó ilyen esetben nem megfelelő?
  • SeLFisCH
    attól függ milyen hajad van.
    Ha rövid simán zselé. Én tudom ajánlani a schwaczkopf got2b zselét,a kék taftot és a lila wella-t. Ezek nagyrészt vízállóak. A L'orealnak van invisible zseléje,ami szintén vízálló.

Ha hosszabb,akkor mosd ki először , aztán tegyél rá hajhabot. Zsárítdsd be majd vasald ki. Utána könynen tudod állítani hajad. Kevés zselé rá,hogy egyenes haj ne hulljon szét és kész.
  • Brolly
    Hali! Ti hogy szoktátok megtrükközni a hajatokat pl. vmi buli előtt hogy vmi faxa alakja legyen, de mégis legyen tartása, vis hogy mivel és hogy, pl. vasaló,vax... vagy mivel?
  • Breki33
    muti
  • Ben C
    majdnem ilyen hajam van :O
  • Ben C
    xD
  • SeLFisCH
    valaki ismer stylistot szabolcs-megyében ? :)
  • nnniki
    Igen,lehetkapni!
  • Zillo
    megkaptam a remington hajformazomat (lehet vele simitani,göndöriteni),es nagyon jo.eddig nincs rá panasz,megvagyok vele elegedve :)

mas.

arra kivancsi lennek,h lehet e kapni vhol rozsaszinü v padlizsan esetleg malyva szinü hajfestéket.nem szinezöt,hanem rendes festeket.mert en eddig nem lattam sehol.
  • Bájital
    Jujj,de izgi....
  • Realtibi
    csak nem oylan szörös az arcom
    lol
    enyhébben meg nem teljesen
    pajesznál meg az államnál
    szar várhatok egy joideig mig öszenö
  • _Vegeta_
    Nem lehet rossz. :)
  • Realtibi
    nekem a 2. hoz hasonlo van
  • _Vegeta_
    Ezt a harmat neztem ki referencianak, de valahogy egyikse az igazi. :)

• _Vegeta_
    privi ment.
  • hairdresser
    küldj képet a hajadról
  • hairdresser
    igen ,és egyébként jobban is szeretek egyedit csinálni szeretek alkotni
  • _Vegeta_
    http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=3799&month1=2&pg=1&styl1=Avanti
    http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=3796&month1=2&pg=1&styl1=Avanti
    Ez a ket fele stilus mien bonyolultsagilag?
  • _Vegeta_
    Ahha nemrossz nemrossz. Kocc.. Te 1bbkent fodraszkent is funkcionalsz? Ha igen, fordultak mar hozzad nagyon egyedi/orult hajakkal?
  • Bájital
    Ide is írok:szőke afró...
  • hairdresser
    persze,de ez elég összetett,mert ha van egy stilusod de te szabcsiruciban mész fodrászhoz az megtévesztheti,jobb ha ugy mész mint ahogy hétköznap mászkálsz,nézegess újságból hajakat hogy neked milyen sílusírányzatok teccenek, és a fodrász majd elmondja hogy jól állna e,meg tudnád-e csinálni otthon ,mert ugye ez fontos,vagy ájánlania kell anyagot amivel meg tudod csinálni ha oan hajat szeretné ami ezt kívánja.a fodrász is tud ajánlani hajat hogy mi állna jól neked ,de lehet hogy te nem éreznéd jól magad benne,ezért kell egy támpont ami felé húzol
  • _Vegeta_
    Nem jartam meg fodrasznal.. ha viszont elmennek mekkerdezhetem egy fodrasztol hogy o mien hajstilust ajanlana nekem?
  • hairdresser
    mi a kérdés?
  • _Vegeta_
    Van itt valami fodraszfeleseg? Marmint aki ezzel is foglalkozik. Szivesen vennek hajtanacsokat. ^^
  • Lacika 79
    azt hittem, valami fodrász nőci ellopta az accountodat :D
  • Breki33
    igen

ennyire azért nem vágom
  • Lacika 79
    ez most idézet?
  • Breki33
    Semmit sem kell kidobni, csak nem mindegy, hogyan és mivel használod. Egyébként a Remington cuccok nagyon jók.

Mindenképpen használj a hajsütővashoz valamilyen védő terméket, nem elég a hajhab vagy a szokásos hajformázó. Különben akármilyen hiper-szuper a ketyere, tönkrevágja a hajadat. Én ezeket ajánlom:
    TIGI Bed Head Controll Freak
    L'oreal hot style iron finish
    Eredetileg hajvasalóhoz ajánlottak, de egész biztos jók hajsütővashoz is!

A száraz, töredezett hajra nagyon jók az illóolajok (nem az egy-kétszáz forintos felhigított vackok, hanem a nagy tisztaságúak, amit vivőolajként is lehet használni)
    Jojobaolaj: Használhatod samponba cseppentve (én így szoktam), vagy pakolásként: langyos olajjal kend át a hajszálakat, tegyél rá fóliát és törölközőt, tartsd melegen fél óráig, majd moss hajat. Pótolja a haj nedvességét, rugalmassá és engedelmessé teszi.
    Jó még a bojtorjánolaj (ezt inkább balzsamba) és a ginzeng is.

Ajánlom az olivaolajat tojás sárgájával fele-fele arányban összekeverve.Ecsettel a hajra kell kenni alaposan. Rá valami vizhatlan nagy kendőt, aztán fél óra után samponnal lemosni.

És lehet kapni egy rakás ápoló terméket. Ami nekem nagyon bevált, azok a Herbal Essencies gyógynövényes termékei és a Gliss Kurnak van speciális termékcsaládja száraz, töredezett hajra. Én ezt használom és fél éve szinte egyáltalán nem törik a hajam, pedig vasalom rendesen. A fodrászom is a csodájára jár.
  • Breki33
    A Wahl-ot máshol is olvastam

Wahl Cutek Ceramic

• hairdresser
    leiírás alapján szinte mindegyik kecsegtető,az egyik üzletben volt vidal sasson de sztem írtó gagyi volt,nincs jó véleményem ezekről
  • Breki33
    gondolom az utolsó mondat a pestiekre vonatkozott
  • Breki33
    erről mi a véleményed?

• hairdresser
    sziasztok ,gondoltam írok nektek ,hogy segítsek mivel fofász volnék vagy mifene:D
    tehát babylissből csak a babyliss pro ami jó az a profi termék
    én személy szerint wahl használok nekem az jött be a legjobban eddig wella volt de a wahl jobban teljesít.
    mwdia marktban és társaiban tessék elfelejteni a hajvasaló vásárlását,ha valaki komolyan gondolja a vásárlást szívesen segítek neki,tudok nagyker áron is szerezni,üdv Tom
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    most van ilyen a tesco-ban

Babyliss BA-2020CE hajformázószett

7990 akcióban

illetve Babyliss BA-2170-E kerámialapos hajformázószett

ez 8990