2255
Neked milyen van
  • somdav95
    Hát olyan "híresebb" fodrász nyíregyházán nemsok van sajnos. :s
  • cargame
    Kersse vmi jo, hiresebb fodraszt...vagy iltsemi es kerj tole is tanacsot.
  • somdav95
    Sajnos nagyon. Apámtól örököltem... Nem tudom mit csináljak vele, de nekem nagyon nem tetszik,szerintem valami borzalom az egész Remélem azért lesznek ötletek :)
  • Xreactor
    amugy mennyire göndör a hajad?
  • Xreactor
    Nézelödj itt hátha találsz vmit
  • somdav95
    Sziasztok, göndör hajra nem lenne valami ötletetek hogy értelmesen nézzen ki? Eddig ahol voltam fodrásznál egyszerűen úgy elbas*ta hogy az hihetetlen. Nem tudom mit csináljak hogy legalább értelmesen álljon. Valami ötletet, esetleg képek, vagy akár teljes leírást szívesen elfogadok
  • parokashop
    Hajpótlás, hosszabbítás otthon, szakember nélkül!

A különböző, méretre szabott hajsorok és tincsek felrakásához nem szükséges fodrász segítsége. Felhelyezésük egyszerűen, tükör segítségével otthon, akár 3 lépésben megoldható, kényelmesen. Hatása ugyanaz, mint a fodrász által felvarrt hajnak, ellenben ez bármikor levehető és felrakható.

Bővebb információ: [email protected]
  • drowns41
    a fodrászod valószínűleg tudni fogja, hogy kell használni, nekem is időbe telt amíg áttértem a zseléről waxra. sok szerencsét
  • eLiXir
    Uhh köszönöm a sok választ/reagálást. Lehet én nem tudom "szabályszerűen" használni a waxot, de hétvégén úgyis lesz klippforgatásom és lesz alkalmam megkérdezni a fodrásztól, mert ezen még nem filóztam ennyit. Ha akármilyen kevés waxot is elkenek a tenyeremen és az ujjaimon és azzal "bekenem" a hajam akkor is olyan érdekes lesz, hullámos vagy nemistudom. nah mindegy :) köszönöm a válaszokat
  • drowns41
    wax
  • chhaya #2005
    hordj magaddal fésűt. :D
  • eLiXir
    jah lelapítja.. más valami esetleg ? :'D
  • dragon11
    Sapka nekem lelapítja a hajam..^^
  • tigeroo
    sapka:)

szelet énis gecire utálom, főleg amikor oldalra van nyalva a hajam persze hogy arról az oldalról fúj a kurva szél, bele a szemembe!
  • eLiXir
    re. elől olyan 10 centis oldalt olyan állig érő a hajam és vasalom olyan 1 éve és nem tudom mit tudnék tenni a szél ellen :''D szana szét fújja a hajam. ha agyonyomom hajlakkal akkor ilyen időben leizzad meg elpárolog meg minden isten nyila és akkor olyan mintha zsíros lenne, meg akkor bele sem lehet fésülni vagy letépem a hajam... ha pedig szarrá waxolom akkor meg alapból olyan mintha zsiros lenne, gondolom vágjátok :'D valami ötlet ?
  • dragon11
    Köszi, de sajnálatos, itt Én is kerestem. Nincs itt.. csak 1 kép, azon meg pont hátul nem látni.. :S
  • Xreactor
    Itt keresgélj
  • dragon11
    Olyan mint balázsnak volt, régen.. nem a mostani, nem az amikor felzselézte, hanem amikor a füle mögé volt vasalva a haja.. olyan képet nem adnátok?

Köszi.
  • Xreactor
    De azt hiszem hajvasalóval is meg lehet csinálni, legalábbis nekem meg lehetett amikor olyan hosszúságú hajam volt.
  • Xreactor
    Azt hiszem ilyenre gondolsz, ez bizony télleg wax.
  • tigeroo
    wax
  • NiveaForMen
    Sziasztok!
    Hú, nem tudjátok hogy kell megcsinálni az olyan típusú hajat (FFi:) ) ami lehet egy kicsi hosszú szálkás, és nem áll egybe mint a zselénél, inkább hajlakkos, de hogy kell megformázni ?
  • dragon11
    Értem Köszi! Te nagyon rendes vagy!:)

Őő, majd megkérdem mit szól hozzá a fodrász, csak mert a "régi" felzselézett Balázs haja is tetszik..:\
  • red13
    Fodrász letudja neked normálisan nyírni rövidre pár mm-re. Meg mondod hogy pajeszt hagyja meg, de azt is csak akkorára mint máshol a hajad. Egyébként ő gyapjas fejű neki teljesen máshogy áll mint egy fehér embernek. Meg fejforma is kell hozzá.
  • Xreactor
    Nem tudom ITT még keresgélhetsz, hátha van. :-)
  • dragon11
    Csak azért, mert ez nem 0-as van lenyírva.. amit én adtam linket.. hanem nem tom hanyassal XD
  • dragon11
    Kösziiiiiiii ez az!!!!!!!!!!!!!! :))) jól néz ki, hogy így a fej formájához van igazítva... kár nem látni a feje másik részét :S olyan kép nincs ami közeli és látszik mind két oldala?:)

Talán még ez hasonlít rá, nem?=)

köszi xreactor.
  • Xreactor
    nah megkerestem neked a csókát..
    ITT vannak képek.
  • hunbasser
    elmész fodrászhoz,és megmondod neki,hogy nyomja le 0-ással :D vagy pedig 2 mm-esre,de ha 0-ással nyomja le,akkor is marad rajta egy picit,csak akkor nem marad,ha le is borotválja.
  • dragon11
    Értem, köszi.;-)

A bekeretezett csávó haja nagyon tetszik! igaz nagyon kicsi, de nagyon jó... help :)))
  • Xreactor
    Szeva!

De csak ajánlani tudom ezta honlapot, nagyon sok fajta haj stilus van..lehet válogatni..én is innen szedtem képet és vittem fodrászhoz hogy milyen legyen. :-)
  • dragon11
    Sziasztok megint :)

Lenne 1nagy kérésem, a New York-i helyszínelőkben láttam 1 színesbőrű csávót, (sose nézem a sorozatot) neki fekete haja van, nem tudom milyen, de nagyon nagyon rövid.. róla kéne 1 kép.. (formára van vágva..nagyon tetszik^^)

Jah meg 1 normális képet a régi balázs hajáról, mert amit adtatok ott hátul el van nyomva..:)

KÖSZI. ÖRÖK HÁLÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kicsihuszár92
    Schwarzkopf got2b straight on. Lila tubus narancssárga fujókával. Én a dm-ben vettem de sztem minden kozmetikai boltban lehet kapni. :D
  • eLiXir
    és elárulod mi a neve és hol keressem ?
  • Kicsihuszár92
    Van. Nekem is van. Én ugy csinálom, hogy hajmosás után befujom, megszáritom aztán hajvasalóval kivasalom a hajam. Nekem egyenes marad. :)(de nem göndör a hajam hanem egyenes csak a végét szoktam vasalni mert az felszokott kunkorodni)
  • eLiXir
    Tényleg van olyan termék amivel ha befújom vagy bekenem a hajam akkor egyenes marad ? Lehet hülyén fogalmazok de próbáljátok megérteni. Arra gondolok, hogy kivasalom és utána, vagy akár mosás, szárítás után, vasalás nélkül...
  • Breki33
    Nem jó

Sőt már borotvának sem használom

Én Remington szakállnyíróval vágom
  • moralosan
    Help!

Szerintetek ez jó hajvágásra? Braun 2878

Azért kérdem, mert már megtaláltam online pár boltban hajnyíróként, de többségében arcszőrnyíróként említik - ha jó hajra is akkor vennék egy ilyet...
  • El Deloro
    Nem tudna valaki adni egy linket ahol vannak pl frizura modellek/képek róla vagy valami hasonló? Ahol le vannak rajzolva vagy fotózva frizurák.

Hú az az igazság hogy ma szétáztam, kegyetlenül :D. Hazamentem (most készülök fodrászhoz ) tükörbenéztem és olyan jól beállt a hajam hogy aznemigaz :D.(csak semmi önfényezés)
    Szóval sokmindent kilehetne szerintem hozni ebből a hajból, csak kéne valami sablon.
    Már nagyonrégóta ugyanúgy vágatom a hajam, de szeretném megnézni mi van még.
  • Orionk
    Szegeden tudtok jó fodrászt?