Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
amúgy sztem lányoknál természetes a hosszú (vagy a félhosszú) haj!
György
...what\'s for You, will not pass You by...
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
tudtok olyan cuccot amitõl durván beáll a haj?
úgyértem hogy megmarad a formája és nem egy szét.Konkrétan ilyen divat-olckúlos harang alakú szerkóra gondolok<#vigyor3>#vigyor3>
cseszegetnek hogy nincs formája a hajamnak, gondoltam kipróbálom az elõbb említett stílust de nem igazán akar a hajam vége úgy maradni(kifele állva), mivel elég vékony szálú fejszõrrel rendelkezem.. 😊
Igen, vagy elõtt el kell menni McDonald's-ba. Tudod, a zacsi miatt! 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?