2255
Neked milyen van
-
Gaba94 #2215 Még lehet, hogy nem most csináltatom meg, hanem majd csak a nyárra. Meg persze attól is függ, hogy a fodrász meg tudja-e ehhez hasonlóan csinálni és, hogy én be tudom-e állítani itthon magamnak. Az a "baj", hogy barna a hajam, úgy meg lehet, hogy nagy szarul néz ki + nem vagyok egy David Villa se:DD
Mindegy, majd mielőtt elmegyek hozzá megmutatom neki a képeket és, ha azt mondja, hogy megoldható, akkor kipróbálom és írok, hogy milyen lett :D
Kép? Hát nem tudom:D nem vagyok annyira bevállalós, sőt.. (sajnos) -
#2214 Írj majd, hogy hogy sikerült..
akár képet is tehetsz fel.:) -
#2213 Én sem változtattam még hajszínt, viszont a barátnőmnek már festettem be a haját. Nyomdász vagyok, szóval mennek az ilyen aprólékos munkák, igazából még élveztem is, mert tök jó móka volt... :D Ő meg totál odavolt, hogy milyen szépen megcsináltam. -
bodrisa #2212 Én régebben festettem, amikor nekem is volt egy ilyen hajszín megunós korszakom. :D De nem melíroztam meg ilyenek, mert az tőlem nagyon távol áll. Az egészet befestettem barnára pici vörös árnyalattal. Először kiröhögtek, amikor mondtam, hogy ezt tervezem, de aztán végül mindenki azt mondta, hogy nagyon jól áll.
Most megint az eredeti világosbarna vagyok, talán kicsit "lehiggadtam". :) -
Gaba94 #2211 Anyum régebben is mindig mondta, hogy milyen sűrű, dús a hajam :D
Majd megmutatom a fodrásznak, aztán valamit csak összehoz :) mindenesetre köszönöm a válaszokat! -
#2210 meg van-e egyáltalán megközelítőleg olyan dús, erős szálú haja, vagy sem. -
cargame #2209 rajtad mulik, h be tudod e allitani vagy sem. -
cargame #2208 sztem sima zsele vagy hajhab. -
Gaba94 #2207 Már anno kérdezték, de nem érkezett rá válasz. Ezt, hogy lehet így megcsináltatni, belőni?
kép1
kép2
kép3
kép4 -
#2206 nem tom én csak megmutattam a képet:D -
cargame #2205 Nekem most ilyen :D -
cargame #2204 Az elsot??
Mosas - beszaritas - lakk -
Ambrus Gergely #2203 Az ilyen frizurát hogyan kell kérni? -
#2202 Még én sem próbáltam, de van, akinek nagyon jól áll. Mondjuk itt nem kifejezetten a csibesárga melírcsíkokra gondolok :D
Azért ez főleg a lányok asztala szerintem :) -
cargame #2201 Meg nem probaltam :D de gondolkodtam a fekete-kek kevereken :D:D de sztem folosleges :P -
TvsViktor #2200 Sziasztok!
Fiúk, ti festitek/melírozzátok a hajatokat?
Én időnként megunom a hajszínem és olyankor váltok, de nem csinálok azért magamból papagájt... :D
-
#2199 tudja valaki itt, hogy az új loreal kollekcióból melyik felel meg a Studio Line Style&Shyne hajhabnak?
-
Lacika 79 #2198 -
Fbn Lx #2197 bezzeg a te idődben -
Lacika 79 #2196 elég sokat kéne fizetni sztem, hogy épeszű ember ilyesmit a fejére tegyen :P
báár a mostani tizenpár éves suttyókból simán kinézem :) -
#2195 nem reklám XDD -
bcrics #2194 Songoku light? -
Heide #2193 Sziasztok! Fiúk! Ha érdekel valakit hajmodellkedés vagy ilyesmi frizura ingyen, írjatok! [email protected]
-
#2192 én most filózom lenyírjam-e magam vagy irány a fodrász -
cargame #2191 Ugy latom mindenkinek tuti frizuraja van egy ideje :D -
#2190 Semmit :D Ő lépett le Ausztráliába. Tegnap este futottam bele ebbe egy volt oszt.társam révén, bár én sajnos nem érek rá (pedig ha előbb szólt volna :P) de lehet van akit érdekelhet: link -
cargame #2189 En is sokaig kerestem a jo fodraszt :D Meg is kaptam, oszt kb. 1 eve a a regi fodraszom tesoja vagja ami meg jobban tetszik :D Igaz, h csak minden 2. vagas olyan amilyet elkepzeltem de a tobbi is tokeletes :D -
#2188 mit csináltál az előzővel? -
#2187 Ismerős, én is tavasz óta havonta új fodrászhoz járok de még nem sikerült olyat találni aki az előző nyomába érhetne. :( Pedig nekem is lenne 1-2 hajápolási kérdésem de úgy vagyok vele hogy na majd legközelebb, de egyikkel se volt még második alkalom :( :P -
kommancs #2186 mivel nem vagyok velük megelégedve ezért kb alkalmanként cserélem a fodrászaimat...odáig nem jutok el hogy tanácsot kérjek tőlük.. -
#2185 Nekem elöl van forgóm meg hátul, és eléggé macerás úgy levágni a hajamat. Sok mindennel próbálkoztam, de a jó frizura sokat segíthet, meg a jó fodrász. Nem tanácsolt neked semmit se a fodrászod? -
kommancs #2184 hello
a forgókkal mit lehet kezdeni? csak, mert nekem van vagy egy tucat...és az istennek sem tudom úgy megszárítani a hajam, hogy ne kandikáljanak ki ilyen antennák,a mi hát az ember megjelenését nem feltétlenül teszi komollyá és ez bizonyos helyzetekbn nem túl előnyös:P
tényleg össze vissza kell lapogatni meg szárítgatni?: -
#2183 jó neked^^ -
Lacika 79 #2182 Nekem van elől egy "forgóm" :) szóval nincs vele gond -
#2181 Hja:)
csak nem tudom így belőni, nekem valahogy nem áll így be a fufru rész, akárhogy zselézem.. -
Lacika 79 #2180 vagyis mint az enyém :D -
Lacika 79 #2179 kb. hasonló, mint a szupertermészetes Dean-é :) -
első lett:D -
cargame #2177 Erdekes :) az biztos -
#2176 akkor jó