2255
Neked milyen van
-
#2255 -
#2254 -
#2253 -
#2252 -
#2251 -
#2250 -
nagy hős #2249 sry, kepkent nem tudom berakni -
cargame #2248 sponge - ez mit takar? -
nagy hős #2247 A vasalas sponge wax lakk trioval szinte barmilyen hajat meg lehet csinalni, sok sikert hozza -
Gaba94 #2246 Vasalni nekem is kell.
Akkor egy jófajta hajlakkra beruházok :) Remélem jól fog sikerülni :)
Köszönöm! -
nagy hős #2245 Sponge wax, hajlakk
nekem is hasonlo van, bar en mohawkbol vagtam at, igy csak a "teteje" es a felrerakott resz stimmel (kezzel, nem fesuvel, es a hajlakk nekem eleg)
ja es nekem vasalni is kell, hajad tipusatol fugg. Ha hajszal latszodast akarsz akkor csak hajlakk a tovekre, az otthoni markakrol fogalmam sincs, de ilyenre erdemes kolteni ha igenyes vagy ra -
Gaba94 #2244 Mivel tudnám elérni, hogy így nézzen ki a hajam? Alakra be tudom állítani mosás után, viszont nekem úgymond nem látszanak ennyire a hajszálak. Nyilván valamivel belövi, de mivel? Hajlakk? Vagy wax? -
Laurent #2243 vax-al, de amúgy szerintem csúnya ez ilyen haj -
#2242 disznózsír? :P
egyébként ez engem is érdekelne :) -
ilyen hajat milyen hatással lehet csinálni? valami hajolajjal? -
Harry29 #2240 Szia!
Megtudnád mondani, hogy ezt, hogy lövöd be? Csak hajvasalót használsz? -
interdit #2239 Nem, nem. Egyhossz alaphajvágásra keresek modellt. Ha érdekel a téma, keress rá youtube-on "one length haircut". És meglátod, hogy ez egy egyszerű vágás, semmi több. Festeni még nem festünk, nyilván szólnék, ha úgy lenne.
Nem versenyre megyek mindenféle extra frizurákat csinálni, a vizsgámra kéne egy modell. -
#2238 jah és REKLÁM!!!!!!!!!!! -
#2237 gec tuti nem lesz senki kísérleti nyúl, hogy beszínezd a hajukat lilára meg hülyét csinálj belőlük csak azért mert ingyen van..
és nehogymár csak "alapvágás" legyen.:D:D:D -
interdit #2236 Sziasztok!
A Clips Nemzetközi Fodrásziskola tanulója vagyok. A négy női alaphaj vágáshoz keresek modelleket. A suli internetes oldala: Clips Hairdresser Academy
A VI. kerületben, a Hajós utcában található. Profi oktatók felügyelik a munkánkat.
Ha érdekel egy ingyenes hajvágás, ne habozz, írj egy e-mailt a következő címre: [email protected]
Nem fogod megbánni! -
blazsa #2235 Elég jó ez a haj. Nekem is valami hasonló kéne!
Nekem a csajom vett most ilyen habfestéket, annyit tudok, hogy tetszett neki viszont mondta, hogy túl sok van benne. Szóval szerintem ha ilyet vesz a barátnőd, akkor azzal te is be tudod festeni bőven :D Feltéve ha ugyanolyan színt akartok.
Egyébként ilyen trükköket nem tudok, hogy hogyan ne legyen fontos :D -
napalmm #2234 Azért nekem nem tűnik olyan pepecselősnek. Valaki még írta is itt, hogy pont ilyen, amikor elfekszi a haját reggelre. :D Tök jó lenne, ha nekem is sikerülne pont így elfeküdnöm, és akkor aztán tényleg nem lenne vele semmi munka reggelenként.
Mondom, hogy még soha nem variáltam a hajam színét, tehát pl fogalmam sincs, mik a lényeges különbségek a festés és a melír között. :D Ez van. :D Tehát kb ennyire érdekel komolyabban.
Hogyan tudnám megoldani, hogy ne legyen foltos? Ezzel a habbal? -
asterix100 #2233 Vagány ez a haj, bár én nem tudnék ennyit pepecselni vele minden reggel, hogy így beálljon... Simán kend be a végét hajfestékkel. Korábban ajánlgatták azt a habot, simán bekened kicsit ahol más színűt szeretnél és kész. Csak ha nem így állítod be akkor durván foltos lesz :D Én a helyedbe melírt tennék bele, de nem tudom mennyire érdekel ez komolyabban :D Nekem nem tetszenek a foltos hajak, főleg nem egy pasinák , mert a rövid hajat elég nehéz úgy fésülni, hogy ne látszódjon, hogy foltos... :P
A fesztiválokra én is beújítok, én befestem teljesen feketére, már kékbe nyúlóra aztán mehet a buli egész nyáron -
napalmm #2232 jaj, nem olyan szörnyellásan durván gondoltam, csak hogy ne legyen egyszínű :D erre mit érdemes használni inkább? festéket vagy színezőt? még soha sem festettem be a hajam, szóval nem vagyok túl profi a témában... -
#2231 de inkább az eleje -
#2230 ez gecijó haj
-
Lacika 79 #2229 reggel ébredés után ilyen a hajam.... -
#2228 sztem maga a frizura is elég tré:s -
makpadi #2227 Úgy érted, hogyha elől befestetnéd másmilyen színűre a hajad?
Inkább csak az árnyalaton változtass, elég fura lenne,ha 2színű lenne a fejed :D -
cargame #2226 Olyan ciganyosan :D:D -
napalmm #2225 nekem most valami ilyenre fáj a fogam. csak szeretnék belevinni valami kis extrát. szerintetek, ha elöl, ahol fel van állítva, egy kicsit világosabb színű a hajam, az nagyon hülyén nézne ki?
-
Gaba94 #2224 uhh ez is nagyon jól néz ki (Y) -
#2223 nekem dús,sűrű hajam van,sokéim hordtam így,de mostanában ilyen hajam van:
persze nem konkrétan ilyen,de ilyesmi,vasalt,annyi hogy picit rövidebb neked. meguntam a felvasaltat,mostanában inkább levasalom,ennél nem baj ha elalszom,úgyis beáll -
Gaba94 #2222 Köszi szépen a választ :)
Festeni nem szeretném, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy barna hajjal hogy állna nekem. -
#2221 Egyedül is meg lehet már oldani. Van ez a habfesték, amivel nem gányolod össze az egész fürdőszobát, viszont nagyon jó és tartós színei vannak.
Kb csak belemasszírozod a hajadba, mintha hajat mosnál épp. :) Szerintem az egyik legjobb hajjal kapcsolatos találmány. -
extrem10 #2220 Még, ha nincs is dús hajad, ezt a fazont gond nélkül ki lehet hozni bármilyen hajból, persze, hogyha megfelelő a hosszúsága.
A barna hajat meg pillanatok alatt be lehet festeni feketére, bár ehhez nem a fodrászt ajánlom, mert elég borsos ára van a festésnek. Kérd meg anyukád, barátnőd, vagy valakit aki már festett hajat. -
Gaba94 #2219 Sztem max ebbe a mondatba lehet belekötni: "Az a "baj", hogy barna a hajam, úgy meg lehet, hogy nagy szarul néz ki + nem vagyok egy David Villa se:DD" -
#2218 úgy az egészet -
Gaba94 #2217 melyik részét?:D -
#2216 ezt remélem te sem gondoltad komolyan