2255
Neked milyen van
-
#2175 Mind1, nem ez lett XD -
Lacika 79 #2174 Nem tudom, viszont nekem is hasonló van 1-2 éve :) -
#2173 ez jó haj szerintetek?
-
MDius #2172 am jobban zsírosodik tőle :) -
MDius #2171 Inkább langyival :) mert ha nagyon hideg a víz akkor +fáznak a kis hagymák!
Azért jó a hűvösebb víz, mert segit a vérkeringésben, de ezt az utolsó öblítésnél elég..elötte mehet melegebb vizzel a mosás. -
cargame #2170 Ugy hallottam, h akkor nem zsirosodik annyira. De jonnek a szakik es megmondjak :) -
Fbn Lx #2169 az igaz, hogy csak hideg vízzel célszerű mosni a hajat? -
#2168 akkor jó kemény lehet :P
mondjuk nekem 15 perc alatt nyírták le a hajam legutóbb
magamnak több, de nem kell ilyen hülyeségekkel szórakoznom, max víz vagy kis volumennövelő havonta egyszer-kétszer.
-
cargame #2167 szerencsere nem nem szokott bekavarni az eso meg ilyenek :P -
#2166 menet közben gondoltam a meteorológia szerint pedig sokszor esik idén :P -
#2165 "fixálja a frizurát, és természetes, rugalmas hatást ad a hajnak.
haj rögzítésénél szükséges, hogy lendületet és tömeget adjunk a hajnak
"ezáltal lehűtjük fejbőrünket és összehúzzuk a pórusokat, ami azért ajánlott, mert ha tágak, akkor az elvékonyodott hajhagymák kicsúszhatnak, és ez hajritkuláshoz vezethet. " -
cargame #2164 Na ez nekem ujdonsag h hideg levegovel atfujni :P Ezt picit bovebben leirnad, h miert lesz jobb :P:) -
#2163 okés, köszi.:D
este felé próbálkozom -
MDius #2162 jaaa, fésűvel ne szárítgasd :) !!!
mielött meg a kezeddel kezeddel állsz neki formázni hajszárítás közben, jól mosd meg h ne zsírosodjon be.
Nem árt ha hideg levegővel átfujod, mert azt tartósabbá teszi (már ha van ien a hajszidon) -
MDius #2161 még vizesen lakkozd be egy picit, és ugy szárítsd h elölről turj bele a hajadba és jól emeldi ki a kezeddel, aztán ha nem marad úgy jöhet vmi erősebb wax, vagy lakk, és ugyan így ezekkel a mozdulatokkal, kétoldalról is bele nyúlhatsz hátha jobb lesz, de ne csavargasd össze a kis tincseket, mert akkor csak azt a béna "sündisznóhatást" éred el.
-
cargame #2160 a hazban nem jon se eso se szel :P amugy meg nem ertem a kerdesed. Reggel belovom suliba menes elott vagy este szorakozas elott. oszt annyi szel meg nem szol bele ugyanis nem emo hajam van :D eso meg nem esik :D -
#2159 és ha jön eső szél vagy taftnélküliség akkor kezded előről? -
cargame #2158 mikor belovom a hajam akkor az egesz ceremonia a hajammal 10-15 perc :D sokszor a kesek el pont emiatt :D -
#2157 hát a hajbeállítással vaxolással szárítással lakozással satöbbivel -
cargame #2156 mivel? :D -
#2155 mennyi időt foglalkoztok egy nap ezzel? -
#2154 okok, holnap kísérletezem.
köszönöm szépen:) -
cargame #2153 Probald igy beszaritani vagy mosas utan beallitod es ne geppel szaritsd hanem hagy, h magatol szaradjon. es utanna ha kell akkor lakkal igazitsd meg... -
#2152 De ezt hogy kéne beszárítani így?:D:D A fufrum fésűvel valahogy felszárítom?:D -
cargame #2151 elemsz a strandra es beallitod igy oszt ilyen lesz :DD nekem vmi csoda tortent a nyaron es eleg ha beszarad a hajam es qurva jo :DD -
pLau #2150 hát igy szárítod meg és waxal megigazítod ahogy szeretnéd -
#2149 Természetesen a legelsőre gondoltam!(bal oldali) -
#2148 Rendben, megfogadom ezt a tanácsod is, mint a többit.:-P
Ezt a frizurát hogy tudom belőni magamnak..? [ilyesmire van vágva nekem is] -
MDius #2147 http://www.mocsokmacsok.hu/index.php/component/content/article/35-divat/430-ferfi-frizurak-2010
Ezt találtam :) vannak itt menő hajak :D
lényeg h ne vidd túlzásba!
a csajok nem szeretik azokat a pasikat akik többet foglalkoznak a hajukkal mint velünk:)
De azért nem árt ha oda figyeltek magatokra:)
-
#2146 oks köszi.. és akkor valamilyen formákat tudsz mutatni, amilyenre belőhetném a hajam?
työ. -
#2145 érdemes jófajta habot használni nekem nem mindegyik jött be
Studio Line Volum'Max Dúsító Hajhab nálam évek óta bevált
-
#2144 http://www.nlcafe.hu/szepuljunk/20050913/hajmereszto_tippek_tartos_haj/ -
cargame #2143 Egy idoben mar a hajlakk felmarta az ujjamat :DD de mindenkepp jobb mintha siman rafujnad a hajadra/fejborodre. -
cargame #2142 Nem tudom, hogy milyen lehet habbal. Par eve meg habbal csinaltam es lehet ma ujra kiprobalom :DD -
MDius #2141 Igen fodrász vagyok :)
A zselézés annak jó aki szeret naponta hajat mosni, mert ha benne hagyja a hajában befülled a fejbőre és el kezd hullani a haja.
A hajlakk is jó, ha még vizesen fújsz rá,és úgy szárítod, akkor is el lehet érni jó dolgokat:) persze erősebb hajlakkal.
Jamm, és nem kell a hajra fújni a lakkot, belefújod a tenyeredbe és úgy vidd fel a lakkot, így nem fújod rá a fejbőrödre és nem viszket majd másnap. -
MDius #2140 A níveának van egyenesítő kréme, szerintem elég jó!
Nagyobb áruházakban lehet kapni
DE ott nagyon sok félét lehet találni -
#2139 miért szórakoztok itt zselével meg lakk-al
sokkal jobb a korábban írt hajhab nem ragad rendesen tart és fényt is ad a hajnak ezenkívül táplálja és ápolja is
én biztos nem lakkoznám a hajam -
#2138 A zselézéssel van valami baj esetleg..?
És tudnál valami "zselézési" formákat mutatni, amit lakkal állítanék be?:D -
cargame #2137 Es hol erdemes ilyen balzsamot, folyadekot vasarolni ?:P -
cargame #2136 Sztem a zselezest hagyd a francba. Ha a lakkot jobban szereted akkor hasznald azt. Es azzal meg nem is csillog a hajad :D