Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Én csak 2 év után vágattam le, de örülök neki.
(Amúgy nekem is ez volt: amíg hosszú volt, fikáztak, h pöcsér növesztem, amikor meg levágattam, az volt a bajuk)
György
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
jelenleg növesztem.
kicsit megtépett, és már nem olyan hosszú és egyenes a hajam, mint eddig. de nem sajnálom. :-)
...what\'s for You, will not pass You by...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
egyébként ilyen bon józsisra gondoltam(csak 6 év után fosok a változásoktól):

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Sztem ezt fodrász tudja megmondani, bár nem egészen értem ha valaki szõke miért akar másmilyen szõke lenni.
Nem ismer vki olyan oldalt, ami a témával foglalkozik, és sok jó fénykép van ffi hajakról?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Frizura fórum révén, remélem tudtok majd nekem segíteni. Festett szõke hajam van, és szeretném kipróbálni ezt a nagyon világos platina(?) színt. Aminek ez a fehéres beütése van. Csak nem találtam még ilyen festéket. Tudnátok nekem mondani valami konkrétat? Köszi elõre is a segítséget
Luca
tényleg ilyen bonyolult ez...?