Frizura

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
az elsõ 2006-os lerészegedésemnek azért megadom a módját 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
nem vagyok fodrász 😊 a nagyon hosszú hajó lányoknál sok választás nincs, max konty, de azt én valahogy nem csípem :\

krisztike
egy derékig érõ hajból mit csinálnál ? (mert nekem olyan van )

mint a többi napokon 😛
The Hedgehog
pörgessük fel kicsit a topikot... kinek milyen frizurája lesz a szilveszteri bulin? 😊

The Hedgehog
hmm talán inkább így? 😛

Breki33

Nem kell amiatt levágatni
sapkafej
jovinak klafa a haja! 😛

Én csak 2 év után vágattam le, de örülök neki.
(Amúgy nekem is ez volt: amíg hosszú volt, fikáztak, h pöcsér növesztem, amikor meg levágattam, az volt a bajuk)

György

hja.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nekem is kéne olyan progi mellesleg 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

The Hedgehog
na én pont a hosszú hajam miatt nem akarok melírt, mert ha nem tetszik vagy megunom akkor vágathatom miatta le a hajam...

nekem most is van, még nyáron tettem bele.

jelenleg növesztem.

The Hedgehog
most gondolkodom a melíron, életemben nem volt még, meg nem is tartom túl jónak ha egy férfi melíroztat, de a fodrászom számítógépen megmutatta milyen lennék egy kis melírral és nem is volt rossz... frász tudja

képt?^^
eLviRA
fodrásznál voltam! :-D

kicsit megtépett, és már nem olyan hosszú és egyenes a hajam, mint eddig. de nem sajnálom. :-)

...what\'s for You, will not pass You by...

Koszi megnezzuk. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Breki33
http://www.salonstyler.com
Fogalmam sincs, kep alapjan hasznosnak tunik. :]

ez dzsak nõi, nem?
Mi ez a hajszoftver? KELL! 😄

Match
nekem meg már 6 éve hosszú a hajam (jelenleg hátközépig ér) és eddig mindenki azt mondta hogy vágassam már le...amióta gondolkodok rajta hogy tényleg le kéne, azóta mindenki azt mondja hogy ne legyek már hülye 😄
egyébként ilyen bon józsisra gondoltam(csak 6 év után fosok a változásoktól):

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ez honnan hátha van ott több frizura is :Ð
nem rossz 😄😄
Breki33
Amúgy +

Breki33
lájtosan punkos félhosszú frizurát keresnék hímnemûnek fekete hajra :Ð nincs valkainek valami jó frizurakollekciója? :Ð
samuray
lassan csendben kopaszodom!!!
de a frizurám tõkéletes!
kissé kugliba hajló!

Breki33
nekem is
muti egy képet

oké
Az eredeti hajszínem az egy ilyen semmilyen szín kb. Se nem szõke se nem barna, hanem ilyen átmenet. Ezért festettem be anno rendes szõkére. És most csak világosítani akarok. Nade mind1, akkor majd beszélek egy fodrásszal.
ez így engem is érdekelne😊
Breki33
Amúgy vannak természetes világosító anyagok is
Breki33
Mivel nem lány vagyok (hálisten) és csak részben szõke P

Sztem ezt fodrász tudja megmondani, bár nem egészen értem ha valaki szõke miért akar másmilyen szõke lenni.
Ezt már bejátszottam, és nem olyan színû lett tõle a hajam, amilyen a mintán volt, ezért érdekelne egy bevált festék, amirõl van pozitív tapasztalat. Dehát úgylátom nem nagyon tud akkor segíteni senki 😞
Aquli
Hello!
Nem ismer vki olyan oldalt, ami a témával foglalkozik, és sok jó fénykép van ffi hajakról?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Breki33
Én speciel nem, de bemész egy fodrászkellékboltba elkéred a katalógust és kiválasztod.
Az eredeti hajszínem sötétszõke, a mostani világos szõke, de szeretném kipróbálni azt a színt, amit írtam. Nem tudnátok nekem konkrét festéket ajánlani?
Breki33
tom Tom
Breki33
hát hogy nézne ki egy béka egy nagy púppal
eLviRA
nem a Te hajad, Breki...

eLviRA
nem venném a lelkemre, ha hasonló fájdalmakban lenne részed... :-///

Breki33
Festett hajam még egyszer festetni?

Milyen az eredeti hajszíned?
Sziasztok!
Frizura fórum révén, remélem tudtok majd nekem segíteni. Festett szõke hajam van, és szeretném kipróbálni ezt a nagyon világos platina(?) színt. Aminek ez a fehéres beütése van. Csak nem találtam még ilyen festéket. Tudnátok nekem mondani valami konkrétat? Köszi elõre is a segítséget
Luca
Breki33
nem árulhatom el mert jön a

eLviRA
honnan szeded ezeket a képeket...? :-DDDDDDD

Breki33
eLviRA
várj, megpróbálok még vmit... <#awink>

eLviRA
és még mennyivel fogok, ha elárulom, hogy a nautilus oldaláról letöltött Salon Styler Pro demóját nem lehet futtatni...

tényleg ilyen bonyolult ez...?

Breki33
sok puszival lógsz már
eLviRA
<#vigyor3><#puszis>

Breki33