2255
Neked milyen van
-
Lacika 79 #1855 Jobb esetben csak gőzöl. :)
Ha füstöl, akkor valami para van a masinával :) -
#1854 hm:) akkor biztos abbol is több fajta van,meg gondolom ahaj tipusatol is függ...az en erös szalu vastag hajam pl biztos nem vinné ki :)
viszont pont ma csinalta meg unokanöverem remington-nal a hajam,es beszaritas nelkul kivitte rohadt egyenesre...szal meglehet oldani,csak megvan a technikaja
azt azert ugye tudjak kedves hölgy tarsaim,h kizarolag csak frissen mosott hajat ajanlatos kivasalni,es azt is ugy,h nem raknak rá elötte ilyen mindenféle apolo-szert,csak sampont.kulonben a vasalo beleéget mindenféle szennyezödest a hajba,es nagyban tönkreteheti.meg az sem elönyös ha tul magas höfokra van allitva ( ez csak az allithatosakra ervenyes ). egyebkent pedig hulyeseg h mindenfelekepp roncsolja a hajat,lofalloszt,csak akkor ha nem megfelelö képp hasznaljuk itt emlitem a fentieket+ nem szabad a gyonvasalni egy-egy tincset.
nekem peldaul anno mikor sokat vasaltam a hajam,hiaba mostam frissen utana frankon füstölt sonka szagu lett a hajam...es egyszeruen nem jöttem ra h mitöl olyan büdös a fejem. :> -
Lacika 79 #1853 Ismerőseim között (fodrászok) szinten mindenki Baby-t használ, évek óta :)
De persze ez nem jelenti azt, hogy a másik nem jó, csak mondtam :) -
#1852 en a baby liss-röl nem sok jot hallottam,söt kifejezetten kellemetlen,negativ elmenyekröl szamoltak be az ismeröseim,akik oylat hazsnaltak.
a remington-t viszont sajat tapasztalatbol tudom,h nagyon jo.
illetve van még egy termek,ami Sebastian néven fut,csak azt nem lehet Magyarországon kapni,drága is,viszont az mindegyiket übereli.
Az en hajam ugyebar hullamos/göndör,ha remingtonnal akarom kiegyenesiteni akkor elötte be is kell száritanom körkefével,a Sebastian viszont beszáritás nelkul is faszábban kiegyenesiti :)
Karacsonyra en sztem Remingtont fogok kérni -
Lacika 79 #1851 Látom, hogy kerámiás :)
Mindenhol drágább a Baby liss, remélhetőleg nem csak úgy "hobbi" szinten :) -
#1850 Ezis kerámialapos
de tényleg legtöbben Baby liss-t és Remingtont használnak.
Csak az itt kétszer drágább és azért a Vidaal Sasson se rossz márka szerintem -
Lacika 79 #1849 mostanában egyre többen használják, az én (haver) barátnőim is vasalgatnak össze-vissza :)
Jah, és ha minőségit akarsz, akkor inkább kerámialapos Baby liss-t vegyél. -
#1848 a csajoktól kérdezném használnak e hajkiegyenesítő Hajvasaló-t
szeretnék venni egy ilyet
link
ajándéknak -
Ronny #1847 az olyan mint a melírozott, csak nem tér el nagyon a haj színétől. -
#1846 ezt h érted h satírozott? o_O -
Ronny #1845 szerintetek srácokon buzis a satírozott haj? Valaki linkelne be képet egyáltalán, hogy néz az ki?:) -
#1844 van itt fodrász?:) -
Jhon Balu #1843 nagyon jóóóóóóóóó -
#1842 nem lelőni a poént -
PeeVee #1841 basszus :DDDDd -
#1840 te állat:DDD -
#1839 Hihetetlen de Magyarországon működik!!!
Ha tudni akarod éppen hol jár a férjed, feleséged, barátnőd ... Stb, írd
be a programba a mobilszámát és a műhold megtalálja!
Fontos, hogy az ország hívószámát add meg ( Magyarország "+36" )!
Ezen a címen van a program:
http://WWW.teapetece.Com/moviles/ -
#1838 az durva:D -
#1837 egyik képet kijavítottam
http://i7.tinypic.com/21jvqxu.png -
#1836 A tetején direkt áll fel?
Gondolom az alsó az eredeti -
#1835 -
Ben C #1834 nekem most fekete :O -
Ben C #1833 seksi :L -
#1832 nekem van egy jó fodrászom...ha érdekel vkit,nézze meg a galériámat. -
#1831 Hát persze ,nem is akárhogyan ...:DDD
Pár napja néztem a galériában hátha vannak új képeek régi ismerősökről ,szóval gondoltam rátok ...:) -
Lacika 79 #1830 Te élsz még jójány? :D
Brekiről nem is beszélve ;) -
#1829 gondolom extravagáns nem utcára valót -
#1828 mit értesz nagy átalakításon ?
pl.50 cm-es hajat kopaszra ? :DDD -olyat én is tudok csinálni :DDD -
#1827 muti példákat -
hairdresser #1826 fiuk.lányok priviben lehet jelentkezni nálam extrám hajakért,ingyen és bérmentve de csak akkor ha nagy átalakitásról van szó .csak egy picit szólhattok bele ,hogy milyen legyen ,szóval beválalósak jelentkezzetek:))) -
Arucard #1825 király ;) nekem is tetszik! -
#1824 ||: -
#1823 -
#1822 Ez a vagány és megmondhatod a frankót!!!!
-
Takezó #1821 bezzzonnny::D:D:D emoshajt ql:ð -
Takezó #1820 :D:D:D frank must die:ð (Panda rá van kattanva - Láma tudja kirő van szó:ð) -
Takezó #1819 hol? kinek?:ð -
#1818 nekem tetszik, olyan emos....
-
Ben C #1817 hát eza frenki. is.:D -
#1816 feltűnési viszketegség