A fájlcsere fejlődése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem lopom el a boltból a szoftvert, csak lemásolom. Gyak ugyanaz, mintha lefénymásolnám a könyvet... Sehol sem fog hiányozni a raktárkészletbõl és mivel rendes áron úgyse vettem volna meg, gyakorlatilag nem okoztam anyagi kárt senkinek, ellentétben a bolti lopással, ahol a hiányzó könyvet valakinek mindenképpen meg kell fizetni helyettem. Egyszerûen csak a zsíros hasznát sirathatja a kiadó. (toom, hogy törvénybe ütközik, meg csúnyaság is, de azért mégse ugyanaz mint elbugázni a Lenin összest)
Nieleen
Ha valaki megvesz 1 hónapban 5-6 dvd-t akkor át kell gondolnia a hónapot...
Ha megvesz valaki single game-t otthonra az egy láma és tele van lóvéval 😊
Ezekre a dolgokra soha nem fognak megoldást találni max 1-2 napig 😄DD
---
azért a könyvesbolti bugi már más kategória.
---
a zenésznek meg van managere, keressen meg jófejû (nagy 😊) informatikusokat 😊 és gondoljanak ki valami újat... mert a másolás soha!!! nem fog megállni... meg a sírás, hogy jaj nem tudom eladni a lemezem... akkor ne énekelj... és megy az élet tovább...
azért senkit nem bántottam meg remélem.
<#wilting>#wilting>
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Azért amit leírtál, elég sok emberre igaz....
és én magamra vettem 😊
<#action>#action><#gunyos1>#gunyos1>
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
S amit a Microsoft, EA Games, Lucas Arts, a Warner Brothers, a Sony Music, az EMI meg a többi nyújt az az..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
-ha megveszek 5-6 dvd, nem tudok enni, elni, fizum keves stb...
-minek vegyek jatekot, amiben nincs multi, 22 oras jatekido, stb...
-minek fizessek en, majd a tobbiek, meg az amcsik....
-stb
Szanalmas!
Ez kb olyan, h azert lopok lexikonokat a konyvesboltbol, mert nem tudok 5-6-ot megvenni. Azert lopok szamitogepet, mert nem tudom megvenni. A zenesz meg a zene szereteteert jatszon, ezt a hulye demagog szoveget, lol.
Itt mindenki penzbol el. Aki lop, csal hazudik, az inkabb lapitson es ne kritizaljon meg pattogjon. <#mf3>#mf3><#ejnye1>#ejnye1>
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Lehet tölteni a publikus bétát!!!
Pl. plágium, ipari kémkedés, jogvédett technológiák engedély nélküli használata, megtévesztõ márkanevek (pl. Adidos) stb.
Nagyon szûklátókörû gondolkodásra vall, ha valaki a szellemi tulajdon a birtokolhatóságát képtelen belátni.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Ok azt mondjak, $xxx millio a kiesesuk, mert masok letoltik. Nem eppen, mert es soha sem vennem meg, ha nem lehetne letolteni (spiderman esete, valaki emlitette).
Viszont azoket a zenekert, amik kedvesek nekem szivesen fizetnek..................................................annak aki keszitette. Nem egy rablo bandanak. A zeneszek 95% megveti a kiadot, de sajnos meg nincs jobb modszer a terjesztesre. Remelem eljon az az ido amikor 1 szamert is lehet fizetni, es annak aki megerdemli.
A cikk tenyleg nagyon jol sikerult.
Ha jol tudom, volt meg egy fajta "nagyobb" probalkozas, valami Earth5 volt a neve. Nem tud valaki rola valamit?
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
a lemezkiadok ideje lejart. legalabbis az olyan orszagokban ahol van inernet.
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
pl õk csináltak az amerikai hadügy 1 programjából világhálót
szal kartácsnak van igaza, ha nem hiszed járj utána, ha nem akarsz foglakozni vele akkor meg ne szólj bele hülyeségekkel...
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Amúgy a megoldás tényleg az lenne, ha a kiadók és producerek elmennének a búsba, és kiszorulnának az elõadó és a vevõ közûl. Õk azok, akik benyelik a pénzt.
Szerintem a kérdés pont az, hogy jó-e az,hogy jelenleg ez nem legális. Jó-e az,hogy ez lopásnak számít.
állandóan várakozik a letöltés elött ha meg hajlandó elindulni akkor jön a cucc vagy 4-5 kb-al!!!! nevetséges... nem mitha a DC olyan nagy találmány lenne...
Én maradok a warez oldalaknál onnan max sebességgel tölthetek és nics vírusveszély.... a DC csak a zeneletöltésre kell...
Warez 4ever!!
Félreértés ne essék: én is használom a fájlcserélõ hálózatokat és én is jogvédett tartalmakat töltök le többnyire, csak én nem hitetem el magammal, hogy az amit csinálok teljesen legális és nem károsítok vele meg senkit. Tudatában vagyok annak, hogy ezzel törvénytelenséget követek el, viszont azt is tudom, hogy a felelõsségrevonás esélye gyakorlatilag nulla, azt meg, hogy ezzel kit károsítok meg leszarom.
Sztem az demagóg, az árakról már elmondtam a véleményem sztem 1-3 reális lenne. Egyébként fifi Neked alanyi jogon jár film/zene/játék? Ilyen államnak Én is lennék az állampolgára. Tudod van az úgy,hogy pénzhiány miatt kiszorulsz néhány termék szolg. megvételébõl, nekem pl. jól jönne egy bömös, de egy szar Kia-val döngetek, sztem. Másrészt,ha nincs elég lóvéd a 75-80 ropis dvd gyûjteményre akkor várj pár hónapot amig összegyûjtöd a lét. Vagy kivárod amig rájönnek a kiadók hogy ha normális áron terjesztik a "gagyit", akkor lehet hogy nagyobb lesz a példányszámnövekedésbõl befolyó lé, mint az árcsökkenésbõl keletkezett kiesés. Barátom!
Nekem az jött le belõle, hogy néhány kreatív, nagy szaktudású programozó mennyire meg tudja változtatni a netes világot. Le a kalappal elõttük!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amugy nem a p2p illegalis, hanem az esetleges tartalom. Amikor kigyött a bit torrent, eloszor linux variansok votak rajta ha jolemlexem. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Nem értem mit kell balhézni ennyire a dolgokon. Nem nagyon szoktam varezkodni, csak ha nagyon kell valami, és azt is max úgy h kölcsönkérem megnézem és visszaadom. A zenészek (mármint amit én hallgatok) meg tényleg megérdemlik amit csinálnak, mert még az is nagy szó h találjon valami underground kiadót. Nem azért mondom h az agyonkényzetett milliárdokat keresõ zenészek nem, de ha tetszik tõlük valami, és tényleg olyan fasza, akkor megveszem. Sokkal jobb egy eredti cd-t booklettel a kezedben tartani, berakni a hifibe és hallgatni. Persze ezzel az a gáz, hogy manapság inkább az mp3 lejátszók elterjedtebbek mint a discman, és ha aktuálisan nem tod lejátszani a cd-t akkor szopacs van. Erre találták fel a netes zeneboltokat, ami szerintem nagyon is jó dolog, sõt használtam is már. Egyetlen egy nagyon nagyon nagy baj van vele, hogy magyarországról nehéz fizetni. Azért nem csinálok devizaszámlát, hogy külföldre is utalhassak át mondjuk 10 eurot.
A lényeg h remélem az exeem el fog terjedni, és lesz linuxos portja, vagy kliense vagy bármi, mert anélkül nálam bukó<#szomoru1>#szomoru1>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
peace
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Szted nettó 90-bõl megveszem?/mellé rezsi, benzin, tandíj, zabálnom is kéne/mert tudod engem pl nem apu-anyu tart el... Ezzel is támogatva a túlfizetett kiadót/sztárokat/színészeket???
Talán nem 90milliós gázsival kéne õket foglalkoztatni stb...
Vagy /nézeteid szerint/ a játék/zene/filmezés csak a gazdagok kiváltsága legyen, akinek telik rá??? Luxus legyen? Akinek nem telik rá az le van sz*rva???
Na tudod>nyasgem...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
1, Ez olyan hulye felfogas, h ha nemtod kifizetni akkor le vagy szarva. Nem hallgathatsz zenet, nem nezhetsz filmet. Fizess paraszt! Mi?
2, A muveszeknek mindig lesz annyi léje h megtudjon elni, ne sajnaljuk mar oket bazzeg. Igen ha ingyenes lenne a letoltes, akkor is lennenek annyian akik megveszik, h nyereseges legyen. Tobbek kozott enis megveszek dolgokat ha telik ra es megerdemli. Ezert is van pl. thief 1-2 mm7 stb eredetibe, star warsokrol (film) nem is beszelve.
Persze ezek mindegyike is szinten eloszor kalozmasopolatba volt meg, aztan rajottem h ez jo, kell (eredetibe, mert ugy jobb). Akkor szoltam apunak anyunak h vegyek meg nekem pl, vagy elmentem en magam megvenni.
Szarokért pediglen NEM SZABAD fizetni. Gondolok itt olyan vackokra mint az amerikai tomeggyartasu filmek (spiderman, meg anyamtyukja hulyesegek). Azert csinaljak ezeket a szarokat, mert ezek is nyeresegesek..
Egyszonak is szaz a vege szal, nesajnaljuk oket, mindig megfognak tudni elni abbol amit csinalnak.
Vajon ki azaz MPAA na vajon.. a producerek akik penzelik a filmeket, nekik bassza a csoruket h elerhetoek a neten a cuccok. Mintha nem kapnanak igyis eleg lovét.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Bár a BitTorrent rendszer nálam Nr. 01.
A DC++ is jó, de az összes többi semmit nem ér.
Ja és mielõtt bárki megkötne, miért vegyek meg több milliós eladású amerikai zenekarok lemezét? Azokat megveszi több millió amerikai, inkább 4 magyar CD-t veszek, ezzel a magyarokat támogatva mint 1 amerikait 😄
A másik, minek vegyek meg egy játékot amiben nincs multi és kb 22 óra játékidõ kell hozzá?
Pénzt azért kell adni ami meg is éri az árát!
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *
(Ui.: Jaaa, én nem élek ilyenekkel. Legális vok ezerrel... 😄D)
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...