2583
  • Synit HUN
    Nekünk lanba ment. Esetleg hamachival lehet próbálkozni.
  • kissrp
    Hát nekem még nem sikerült törten multizni, ha neked valahogy sikerül, akkor kérlek áruld el.
  • kissrp
    A vízbe áram van, mert belelógnak a szakadt vezetékek. Ezért halsz meg benne. Megoldás: megállítod az időt, és sétálsz a víz tetején. A továbbiakban is szükség lesz majd egyszer-kétszer a "vízenjárásra".
    Sok sikert
  • mcmars
    ennél a résznél amikor lemész az alagutba és eljutsz a csatornához ahol a viz van hogy kell tovább menni mert a vizbe +halok és felugrani se a másik oldalra.
  • kurdipeter
    Sziasztok! Az elején iszonyat bugos a játék, a billentyűzet és egér beállításával elment bő fél órám + patch, de most már tökéletesen működik és iszonyat jó játék! A gépigénye is baráti a grafikához képest, nekem 3 éves gépem van és majdnem fullon megy (na jó, 1 éve vettem egy Geforce 7600gs-t), még videókat is tudok belőle lopni akadás nélkül! Celeron forever:)
  • Gyuszopapa
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy tört verzióval lehet-e multizni.Előre is köszi.
  • strebacom
    Na pontosan ilyen sorrendben csináltam, de nem megy, bár már végigtoltam 2* XP-n most akartam Vistán próbálni, hiába az 1.1 és 1.2 patch csak amit irogattak a topicban hogy egy pillanatra megjelenik a kisablak és kész, visszaolvastam....amúgy nem szokásom ugy kérdezni, hogy nem nézek utánna,de ez nem jött most össze..Vista project törölve..azért köszi...
  • davidka003
    1. Legújabb driver felrak.
    2. Játék felrak.
    3. Crack bemásol.
    4. Indulhat a játék.
  • strebacom
    És hogyan csináltad, mi lehet az ok ird már le légyszi, drivereket már próbáltam....
  • davidka003
    Azért mert vagy.
    Érdekes, hogy nekem telepítés után rögtön elindult Vistán.
  • strebacom
    Vistán nem fut a játék, mert nekem xp-n megy vistán nem el sem indul...miért???
  • zsolt75
    Szia.
    Nekem az Nvidia 169.21-es driver van fent, és tökéletessen fut.
    Arra figyelj, hogy a frissítésnél elötte töröld le a régit, mert nekem is csak úgy indult el a játék.
  • gyurmi91
    Hát nekem nvidida geforce 7950-es videókártyám van.
    Próbáltam már frssiteni is, de dobj meg légyszi egy linkel és megpróbálom azzal hát ha te találsz egy megfelelőt.
    Nagyra értékelném ha tudnál segítni előre is kösz
  • zsolt75
    Videokártya driver frissítés.
  • gyurmi91
    Na az én gondom az hogy meg van Timeshift FLT verziója, csak hogy amikor feltelepítem és elindítom a játékot akkor elkezdi tőlteni a processor Shadereket asszem aztán újra indul, következő esetnél már bejutok a menübe és mikor új játékot kezdenik ismét újra indul a gépem, és hát ezt csak ismételi ha újra próbálom elindítani.
    Erre kérék ha van valami segítő emberkét aki tud nekem valami tanáccsal szolgálni.
    Választ előre is köszönöm!
  • zombeeka
    Nem lehet, hogy avideodriverre anyázik a gép? Mert akkor frissítsed és talán elindul! Nálam is ez volt!
  • bodorcili
    Hali! Nem indul el a játék !!!! Megjelenik 1 kis ablak és kilép !! valaki HELP HELP!!!! kösszi
  • Pacal17
    1000 köszönet!!
    Kur*a jó ez a játék, eszméletlen hangulatos.
  • zsolt75
    Program files/Sierra Entertainment/Timeshift/bin/ controls.ini-t és a user.ini-t másold a
    Program files/Sierra Entertainment/Timeshift/UserConfigs/ mappába(írd felűl).
  • Pacal17
    Oké, probléma megoldva. Márcsak az a gondom, hogy nem tudok egérrel mozogni, csak a fel néz jobbra néz stb stb. Ennyira konzol konverzió lenne a játék?? Mert így játszhatatlan...
  • Pacal17
    Sry, nem olvastam vissza. Patchek javítják XD
  • Pacal17
    Hi! Nekem mindig beszarik a game ha átálitok valamit az Options ban. Ezért nem tudok játszani mert ugye neked kell beálitani a gombokat.... A Patch javít valamit?
  • zsolt75
    Szia
    Program files/Sierra Entertainment/Timeshift/bin/ Steamwars.ini
    Ott erre írd át:

[Language]
    Language = Hungarian
    LangShort = hu
  • Viktorr
    Hali
    Hogyan is kell magyarrá tenni a játékot?Miket kell átirni?
  • MORO67
    köszi sikerült
  • JaSoN HuNTeR #2278
    amikor már közel van hozzád a robbanás akkor kell megállitani és átsétálni.
  • MORO67
    Sziasztok megint a segitségeteket kérem.Elakadtam ott ahol elloptam a Ceppelint és el kell jutni egy üzemanyagtöltöhöz ott van egy olyan rész hogy egy szellözönyilásbol kijövök és abban a szobában mind két oldalon végigfut egy robbano anyag na ott hijába állitom meg az időt mindik felrobbanok ha tudja valaki a megoldást megköszönném.
  • Dokken
    ZEJ3-BAB5-PUW4-DED4-8528
    RUC6-NYT3-NAN3-NYR3-2947
    WUC5-GAW5-CAZ3-BAL8-2535
    LYP2-WUW4-CEG2-TEZ6-2499
    TYM8-XUN2-BYX2-SUT2-4669
    ZYF6-DUJ7-PUW2-PYB6-6574
    CER7-LUC9-CYF8-JYG6-8568
  • kissrp
    ati
  • rgaby
    valaki segitsen aha tud!!! felteszem a játékot crackelem, és mikor inditani akarom csak bevillan és utána semmi. játszani akarok!!!
    AMD athlon 64 x2 dual 3800+, ati radeon x300/x550/x1050 series
  • imilee
    Hali! Tudna valaki adni egy müködő sn számot mert ami az nfo-ban van nem müküdik.(Ez van benne: BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583)
  • MORO67
    Köszi kiprobálom
  • kissrp
    Nem világos teljesen, hogy melyik résznél vagy. De ha jól selytem, akkor távcsövessel ki kell lőni a légvédelmi-ágyus embereket. Nem muszály fejre célozni. Egyszerűbb, ha kilövöd a melletük lévő palackokat.
  • Mozes13
    Van egy eladó, bontatlan Timeshiftem 6000-ért! Akit érdekel írjon!
  • MORO67
    Sziasztok segitenétek abban hogy mit tergyek,arrol van szó hogy felmegyekegy tetöre ott azt irja hogy a radarral semmisitsek meg 4 löveget ott állok a radar elött de nemtudok semmit csinálni ott hogytudom a radart aktiválni vagy mi a feladat megoldása???
  • barmi
    Nekem sohasem sikerült átmenni, mindig épp hogy odaértemvolna és elfogyott az idő visszapörgetés és beeennggg már rá is csavarodtam a vetillátorra. Viszont időmegállítással lemész a lépcsőn ami a képen bal kéz felöl van majd ott még időlassításban legugolsz és a perem segítségével gugolo hejzetben (azért igy mert gugolva nem dob át a peremen a szél viszont ha állsz akkor ugy elröpit hogy öröm lesz nézni :D) végig tudsz menni a tuloldalig. Ha ez megvan vársz egy picit hogy ujra tele legyen a csik majd megállitod az idöt ezután felállsz felmész a lépcsőn és be az ajtón. Én így oldottam meg. Egy az egyben átmennem sosem sikerült pedig jopárszor megprobáltam.
  • kissrp
    Én nem mondanám, hogy a gugolás a lényeg. Gugolni nem is kell a ventillátornál. Simán megoldható, ha visszatekered az időt, és akkor eljuthatsz a szomszédos ajtóig.

És megint végigjátszottam a játékot...és még nem unom. Egyre több dolgot fedezek fel a játékban, amilyen apró részleteket eddig még nem vettem észre.
  • kissrp
    Nekem is kellett hozzá idő, hogy rájöjjek, hogy a tanknál nincs semmi, és ahol lőnek rád, ott kell jobbra lemenni a metro-alagútba.
  • kissrp
    Egér-problémával nem találkoztam még. Rakd fel a legfrissebb drivereket hátha az segít.
  • cicai
    SziasztoK!
    Az a problémám, hogy mikor feltettem a játékot, lecrackeltem meg minden, elindul, de nincs EGÉR meg Billetyűzet. Mi lehet a baj????