TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
idõt megállitod, bemész a propeller közepéhez és ott lebujva vársz, mig ujratöltödik az idõmanipulácios képességed

akkor idõmegállitás megint, felugrasz és átsétálsz a másik oldalra

szal kétlépésben kell átmenni

Forza.

Sziasztok! kéne egy kis help mer full elakadtam! 😞
Itt mit kell csinálni??

http://freemanone.sinuslink.hu/trash/timeshift.jpg

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

köszi, ezt sejtettem, csak oda valahogy be kéne jutni mielõtt kinyírnak, aztán le is kéne lépni 😄
 Evil
Elvileg egyik satorban megtalalod 😊

nekem senki se segít 😛
áh, nekem ez nem megy :'(
cicai
nekem hogy menne?😊
Köszi^^

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

oks, megpróbálom, köszi
Tatyla
várj egy kicsit és tekerd vissza az idöt igy majd visszafelé forog...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Segítsetek egy nagy forgó hajtómûnél állok a másik oldalra kellene átjutni, hogyan csináljam?????
pulti
hy all!
hogyan kell a billentyûzetet átállítani? mert faszán le acceppetolom az én kezemnek megfelelõen és visszaáll defaultura mitõl van ez?

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

segítsetek
az már megvan 😄
most épp quadozok, és vmi robbanó anyagot kéne azt hiszem megtalálni, van 4 repülõ srác meg egy csomó gyalogos fegyveres ellenség. és lõnek... 😄 na ott tényleg nem tudok átjutni kútfõbõl 😄
DarkSector
pontossabban mi a feladat?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

és a zeppelinnél mit kell? 😄 csak én nem figyelek oda, vagy tényleg nem olyan egyszerû? 😄
Shep
A visszatekerést kell használni ha jól emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

valaki nem akar multiba játszani? 😄 unom a külföldieket 😄
jó tanács erre az esetre:

vedd meg eredetibe és felejtsd el a letöltött verziót 😉 (bocsi)
Üdv mindenkinek.
Egy kis gondom van a játékkal valaki tud segíteni?
Mikort belépek a játékba minden ok.Elindítom minden ok.De ha a bekapcsolom a felíratokat akkort következõ hibaüzenet jön: Gamecrashed "Timeshift_Minidump.dmp" saved.Save fulldump?
Ezután ha nem re nyomok azonnal kidob hogy a játék leállt.Ha yes-t akkort 1-2 per mulva kiírja hogy mentette majd akkort dob ki hiba üzenetel.Utána ha elindítom a fömenübe minden ok.De a játékban nem mûködik se az egér se a billentyûzet.Ami csak újrainstallal jön meg de akkort ismét nincs felírat.A legújabb patchet felrakom akkort is ez van.Van valami ötlet hogy hogyan lehet felíratot bekapcsolni anélkül hogy újra a hibaüzenet lenne?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Egy havas pályán vagyok, ahol van egy felvonó, de nem tudok felmenni vele az állványra! Ott mit kell csinálni? HELP!
Hi! Valaki már végig vitte a játékot?
DarkSector
Alapba magyar!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Synit HUN
#2149 -.-

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Atika :o)
koszi szepen

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Te honnan szereztél magyarítást? Vagy van magyar verzió?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

ffxi

Fákjúal!

valaki dobja be nekem screenshotban a billentyu beallitasokat legyszi mert nekem hulla ures

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

hello valaki tudna segiteni nekem elakadtam a lezuhnat zeppelinel nem tudok attjutni a zeppelin rotorjanal a tulso oldal hiaba allitom meg az idot leesek rola a szakadekba
Sziasztok felraktam a gamet es olyan gondom van hogy a billentyu beallitasoknal nincs semmi alapbol sajat magamnak kell beallitani vagy mitol lehet???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

doncarlos
Meg a játék saját directX-ét telepítetted fel?

doncarlos
Legújabb videókártya driver van fenn?

Feltelepítem az FLT verziót, felrakom az 1.1 patch-et és 1.1 crack-et. Indul a játék, az elsõ betöltésen végigmegy, bejön még a fõmenü is, itt indítom a játékot, újra elkezd tölteni. Egyszer csak a betöltés leáll, a csíkon semmi mozgás nincs tovább. De a beszéd még hallatszik, meg esik az esõ.
A http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest oldalon lévõ teszttel megnéztem a gépet, a minimum követelményeknek megfelel.

Slymaster
Nem egy könnyû játék. <#wow2>

doncarlos
Elõszõr meg kell ölni azt a 3-4 villámból elõtûnõ emberkét...aztán,igen mind a 3-at ki kell lõni egyessével. Miután egyet kilõttél, állítsd meg az idõt, és szaladj távolabb úgy, hogy lásd, merre csapódnak be a rakéták... ennyi a trükk.

doncarlos
A játékban van magyar nyelv, a következõképpen hozhatod elõ:

A játék "bin" mappájában levõ "steamwars.ini" nevû fileban:

ez helyett:

Language = English
LangShort = en

ez szerepeljen:

Language = Hungarian
LangShort = hu

Rolika16
Meg hiába lövök ki 1-t rakéták egyböl megölnek.

Rolika16
De most mind 3-at ki kell löni?

magyarosítani lehet valahogy,mert nem találtam semmit a neten

doncarlos
Szal itt meg ua kell csinálni amit alább leírtam, csak 3 ágyú van, és vigyázni kell az utánna lezúduló rakétákra.

doncarlos

doncarlos
Már ha ezen túl vagy... bár ha jobban belegondolok, ha ezt már megcsináltad akkor az már kutyafing....

[/url][/img]

doncarlos
hehe... szóval az a lényeg, hogy amikor azon a kis erkélyen állsz, akkor jobbra van az a lézerágyú.. majd kelleni fog, mert kevés lesz a lõszer.. annyi a lényeg hogy megállítod az idõt, belelõsz a lézerágyúval 3-at az õ ágyújába, majd amint elmult az idõmegállítás, felveszed a plussz "lõszer" és mielõtt rádlõne, belelõssz még vagy kettõt-hármat.És THE END!

Rolika16
Igen érdekel,még nem tudom mindig hogy kéne.

doncarlos
Nnna Rolika kivégeztem a gammát.. el kell szomorítsalak, ha kivégzed az õrszemet, vége a játéknak... érdekel hogy hogyan kell megölni, vagy már sikerült?

Rolika16
http://www.timeshift.extra.hu/

overlocker
mit kell átírni😄? mliyen fáljt?

Prince23
Egy mappában átkell írni Hungarianra, meg 3 helyett 16-ra írni...

overlocker
Egy kérdésem lenne:
Letöltöttem a FLT verziot felraktam felraktam az 1.2 patchet és már csak nagyaritani szeretném ,de a FAQ-ba lévö HACK nem kell én szeretném magyaritani de hol és mit kell átirni???

Megoldottam! Nem vettem észre a létrát!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hali! Hogy jutottál le oda a szélturbinához? Ha a fenti konténer tetejérõl ugrom, akkor a venti bedarál. Ha idõtrükközöm, akkor pedig nem is tudok elugrani addig!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....