TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi jelentõsége nincs az elszálló repülõnek. Használd a space-t, vagy ha átállítottad, akkor amire átállítottad. Akkor kap egy lökést a quad. Esetleg ha így sem menne, akkor ugratás közben szájj le (x) a quadról. Ekkor te átérsz, de a quad lezuhan. Van egy-két quad-os ugratás. További jó játékot.
Szeretnék kérni egy kis segítséget,ugyanis elakadtam a játékban.
Ott tartok,hogy meg kell találni a Zeppelin roncsait,és egy táborba épp most dölt össze alattam egy torony,ahogy neki ment a harckocsi. Ezt túléltem az idõlassítás segítségével.
Ezután viszon egy szakadékon kellene átugratni egy Quaddal,egy ilyen gerendákból összerakott leszakadt híd felett. Ez nem akar sikerülni,túl messze van a túloldal.Mielõtt ugratnák ,keresztbe elrepül a szakadék felett egy ûrhajó is,nem tudom annak van - e jelentõsége a probléma leküzdésében.
Ha valaki tudja a megoldást,hogy miképp lehet itt tovább jutni a játékban,legyen szíves írja meg itt a fórumba...Köszönöm!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
nah mind1, csak ötlet!
Driver frissitéskor az elözõ drivert töröld az eszközkezelõben, mert nekem is csak úgy akart elindulni a játék.
Ott én is borzalmassan szívtam. Az ídõ állj,az egyik lapátra ugorj fel, majd fus a ventillátor közepére. Az idõ újra indul, és forogsz mint a ringlispil. Majd el szédültem. Ezután idõ állj, és a lapátott pont ott kell megálítani, hogy a túlsó oldalon lévõ leszakadt hidnál álljon meg.
Futás és hoppp. Kész.
www.sciennet.com/enyimeee
Csak halkan, mert ez illegális...
A robotot meg kell semmisíteni. Indulj a robot irányába(ídõ állj), joboldalt látsz egy teherautót, aminek a platóján van a rakétalövõ puska.Azzal könyedén elpusztítod.
szóval, mikopr megtaláltam a lezuhant léghajót utánna quaddal átugratok vmi kaput, és elindulok, majd jön egy sétáló robot... új küldetés,h kerüljem el, MERRE kell ott menni?! nem találtam más útvonalat.. és midnig meghalok
www.sciennet.com/enyimeee
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
elkezdem a játékot, és nem tudom semmivel se irányítani, se egér, se billentyûzet, jah és az ESC-re se reagál, szóval CTRL+ALT+DEL azt feladat befejezése.
nah essünk neki megint, a beállításoknál nincs beállítva semmi sem, beállítok minden gombot, elkezdem a játékot, az egér nem mûködik, nézni a nyilakkal lehet, mert mondjuk arraá llítottam be, ha bemegyek az egér beállításokhoz ott nincsen semmi, csak hogy milyen érzékeny legyen az egér
és a menübe még mindig nem lehet belépni.
most komolyan, az én játékommal van a baj, vagy ez a kezelõ felület tényleg ennyire szánalmas?
Egy olyan helyen vagyok a játékban ahol egy biztonsági rendszer van. Ha belépsz egy zónába akkor ripityára lõnek a védelmik. Itt mit kell csinálni? Az idõm túl kevés ahhoz hogy csak végigfussak rajta....
Kérlek segítsetek! (ha volt már ez a kérdés akkor elõre is elnézést kérek)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Sok sikert
2. Játék felrak.
3. Crack bemásol.
4. Indulhat a játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Érdekes, hogy nekem telepítés után rögtön elindult Vistán.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem az Nvidia 169.21-es driver van fent, és tökéletessen fut.
Arra figyelj, hogy a frissítésnél elötte töröld le a régit, mert nekem is csak úgy indult el a játék.
Próbáltam már frssiteni is, de dobj meg légyszi egy linkel és megpróbálom azzal hát ha te találsz egy megfelelõt.
Nagyra értékelném ha tudnál segítni elõre is kösz
Erre kérék ha van valami segítõ emberkét aki tud nekem valami tanáccsal szolgálni.
Választ elõre is köszönöm!
Irgum-burgum :)
Kur*a jó ez a játék, eszméletlen hangulatos.
Program files/Sierra Entertainment/Timeshift/UserConfigs/ mappába(írd felûl).