TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ja, vmi van képfeltöltõ oldalal... de már átvittem😄

Yo, Bitch!

zaki
Nem jön be egyik kép sem cimbora... :p

ForzaInter

itt elakadtam, megkell keresni alagutbejáratot, de nem tom hol van... azt mutatja jó helyen avgyok, de itt sehol nins bejárat... plz help

Yo, Bitch!

ForzaInter
fasz voltam, még nem szoktma hozzá ehez az idõ megállítás, lassításhoz😄

Yo, Bitch!

ForzaInter

help, jiába fordítom el, mindig vissazugrik és ezmiatt bezáródik...

Yo, Bitch!

DarkSector
WinRe

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

128bit
Segitsetek
Megoldás arra hogy inditva a játékot csak egy pillanatra ugrik fell egy ablak azt annyi?

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

Gerisone
mér van az hogy felraktam az 1.2 peccset és nem indul el az egerem a játékben és ha beléptem onnantól kezdve csak alt-tabbal tudok kilépni mert az esc-sem megy! mi az isten ez? valakinek volt már ilyen gondja?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

red bull
Kösz. Sikerûlt

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Ez most melyik ventillátoros rész?! Több is van. De mindegyiket visszapörgetéssel lehet megoldani.
Amúgy meg van egy "ajtó" a másik oldalon. Ha az ajtóban állsz (amit kinyitottál), akkor balra elõre van egy bejárat.
red bull
Eddig én is vágom, de ha bementem az ajtón utánna mindegyik ajtó zárva van. Az az 1 kapcsoló ami a fõbejárati ajtó melett van ahol bemegyek az csak azt nyitja ...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Synit HUN
Fordítsd vissza az idõt és ugorj a ventillátorba.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Amikort az ajtó kinyílik akkort megállítod az idõt és bemész.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

red bull
Ahol van a kib@szott gyorsan fogró ventillátor ott hol kell továbbmeni, mert ugye az ajtó elõtt van 1 gomb de az csak 1 ajtót nyit és a többit nem... Van esetleg minden ajtónak egy nyitója vagy mi, ha igen akkor hol? PLS Help most télleg elakadtam ... :S

red bull
Már megoldottam

red bull
Már jácottam, vagyis csak azzal játszottam még életembe csak még 1 ik sem irt ki ilyet. De amugy hiába crackolom meg utánna irja hogy tedd be a DVD/CD-t . Okostojás...
SZERK: Találtam rá crackot de hiába mert a játékban nem reagál semmien billentyûre ...

davidka003
Soha életedben nem játszottál még másolt játékkal?
Rakj fel hozzá egy cracket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

red bull
Szasztok!

Feltettem a játékot és amikor elakarnám inidtani ilyet ir:
"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen."

PLS HELP <#help><#help>

hali
segitene valaki? én 1 szer már végig vittem a játékot de ma inditanám el és ahogy behozza legelöször 1 kis ablakban ott megál és teljessen la fagy a gép.. :S ez miért van?
elöször rendessen müködött^^
XuChi
Köszönöm 😉

Feltöltöttem a UserConfigs mappát neked, tedd be a TimeShift mappájába! A játék 100%, rengeteg mentés van, nézd meg õket és folytasd ahol abbahagytad.
Itt a link a savegamekhez: [ Link ]

bye 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Synit HUN
Õõõ Sztem ide ment:
TimeShift\UserConfigs\Default\
De én nem veszem le belõlük hogy milyen pályát takarnak.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

XuChi
Szóval akkor senki nem vitte végig a játékot?????

ForzaInter
köszi, minimum gépigény simán megvan.

Yo, Bitch!

Döntsd el, hogy neked ez magas-e:

http://gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=32

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=timeshift+g%C3%A9pig%C3%A9ny&btnG=Keres%C3%A9s&meta=
(elsõ találat)
ForzaInter
magas a gépigénye ennek a játéknak?

Yo, Bitch!

XuChi
Valaki linkel nekem egy save game-et mert uninstall volt és nem találom a saveket 😞. Nincs kedvem elörõl kezdeni. Ahhoz túl unalmas a játlk 😞.

XuChi
Valaki meg tudja mondani hol vannak a mentett állások? Mert a c:\user\nevem\ itt nincs 😞 Pls help.

😊
hali itt hogy lehet tovább jutni?
Hol az-az itt?!
hali itt hogy lehet tovább jutni?
hali
jelent már meg olyan crack amivel rendessen müködik a játék tehát lehet a képet is álitani meg minden?
elöre is köszi
Ati kártyád van? Mikori driver van fent jelenleg? Ha visszaveszel az árnyékokból vagy telejesen kikapcsolod akkor is lesznek árnyékok viszont akkor már nem lesz feketeség! Nekem az új Ati driverrel már nincs ilyen gondom! 8.2 catalyst van jelenleg a gépen.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Seth
Ezek nagyon sötét alakok

PSN ID.: Beegabor

<#nevetes1> Nagyon állat, még nem találkoztam ezzel a bug-gal. Volt már olyan, néhány olyan, hogy lelõttem valakit, és átesett a falon (ill beleragadt)
Valaki látott már ilyen bugot vagy csak Nekem van ilyenem???

JaSoN HuNTeR
kemény kemény.Xbox360 verzió jobban vannak xD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

zaki

Egy kis bug :d

zaki
Na, a végére értem. Kellemes játék volt, de lehetett volna több csúzli is a választékban, a játék tényleg nem volt hosszú, de ez az idõvel babrálás nagyon jó lett... <#vigyor>

Van 1.2 es patch.Próbálkozz azzal hogy azt felteszed.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

segítsetek!!

Ott járok mikor a lezuhant börtönbõl kell kiszabadítani embereket, mikor át kell menni egy nagy légcsavaron mely forog, mikor pedig megpróbálok átmenni kifagy hang van de nem mozog
fltés verzió van meg,1.1 patch,és a gamecopyworld-ról letöltött 1.1 crackfix
köszi elõre

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

zaki
Ok, sikerült, elõször én is így akartam, csak marha gyorsan elfogyott a felhasználható idõ, gondoltam nem ez a megoldás. Most a helikopterrel szívok 😄

Ugyebár föntrõl jönnek üres dobozok. Nah, amikor lejön az egyik, akkor beleállsz az üres dobozba, és utána visszapörgeted az idõt. És pár másodperc múlva ott vagy, ahonnan a dobozok jöttek. Ott abban a szobában csak 1 ellenség lesz (de csak egy szerelõ, ha ügyes vagy, akkor észre se vesz)
További sok szerencsét.
zaki
Itt csúnyán elakadtam, tudna vki segíteni?

Próbáltam a szerkezet oldalán szétnyíló cuccra ráurgani, onnan meg a tetejére, közben persze lelassítva az idõt, de nem tudok... 😞

zaki
Van egy kis hangpoblémám: pl most vagyok a havas pályán (léghajós lövöldözés után), és nem minden hangot hallani, mint pl a gránátvetõ robbanását, vagy a quad robogását, stb... alappali hangkarim van, realtek hd. Tudna vki segíteni? Eddig még elviseltem, de most már qrvára zavaró :S

segítsetek!!

Ott járok mikor a lezuhant börtönbõl kell kiszabadítani embereket, mikor át kell menni egy nagy légcsavaron mely forog, mikor pedig megpróbálok átmenni kifagy hang van de nem mozog
fltés verzió van meg,1.1 patch,és a gamecopyworld-ról letöltött 1.1 crackfix

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

zaki
Köszi... 😊

Van egy gomb ami a középsõ képen látni is lehet.Amikort megnyomod akkort a futószalagon lévõ 2 doboz elmozog.Ha közelröl megnézed a dobozokat akkort látod hogy eltakar egy bejáratot.Tehát amikort a gombot megnyomod a bejárat szabad lesz de az idõmegállítást kell használni.

zaki
Ööööö.... Itt elakadtam, tudna vki segíteni? Nem tok a dobozok miatt továbbmenni... :c
itt van 3 kép, hogy ho lvagyok:

Én is végighúztam,csak a vége(az ágyús szivstós)