TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

motyodlee
köszönöm a segítséget. valószínûleg az lesz a baja <#szomoru1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Kinyírtam minden emulator programot most már nem ir semmit megpörgeti a lemezt aztán egy ablakkeret feljön eltünik és semmi.
(Friss driver Nvidia 8800Gtx.)
Talán vmilyen dvd emulátor van feltelepítve. (pl daemon tools)

Csak halkan, mert ez illegális...

sm 3.0-ra képes vga kell alá, ha olyanod van és mégse indulna akkor viszont friss driver.

Csak halkan, mert ez illegális...

Nekem sem indul azt mondja tegyem be az eredeti lemezt pedig bent van és eredeti.
motyodlee
sziasztok!
éppen most telepedett fel a gépre, el is indítanám, viszont belépés helyett villan egyet a kép, aztán ennyi.
nincs gamer-gépem, viszont egy olyan gyengeközepes szintet tudna hozni a játékból.
vkinek van vmi ötlete, hogy mi lehet a gond?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kulabácsi
jó game volt, csak rövid 😞
a végét szebben is lezárhatták volna

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86! úgy csináld hogy kiállasz a konzolra ( úgy hogy feletted ne a fal legyen ) és egyszerûen megvárod még feltölt az idõ képességednek a csíkja teljesen és visszapörgeted az idõt! ennyi! nekem is bajom volt ennél a résznél! de nálam egy bug volt! a bolond ruha nem engedte visszapörgetni az idõt! megállítani és lelassítani engedte! tök szívás! szal visszatöltöttem az elõtte levõ mentést és utána ment <#ejnye1><#gunyos1><#email>
Lacee86
Hi! A szélturbinás részrõl többször szó esik itt a fórumban, de nekem nem egyértelmû még mindig. Odamegyek a közepére, forgok ott mint a hülye; megállítom az idõt, de a 3 közül melyik konzolra kell átugrani? (Ugye 4 van, de az egyikrõl jöttem)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ok kösz
Van ott rakétavetõ avval ki tudod lõni a helikoptert.Ha a lift bejárata a bal oldaladon van akkort elõlre és jobra a fal mellett menj és megtalálod.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

na tovább mentem ott vok, h megsemmisítem a reaktárt, de ott fönt vok a tetõ a mausokat kinyírtam, de egy helikopter lõdöz, nem tom kinyírni, és vanm egy lift, amibe ha beállok, akko pont fölöttem v alattam van a cél, de nem indul el
pls help thx dbobek
zombysoad
hogy mentél végig ott, h forog a zeppelin propija?
Na elakadtam én is..((

a Zeppelinbe kell üzemanyag!

lementem a csatornába és a terem felrobban ahogy közeledek az ajtó felé hiába lassitom ki az idõt nem érek oda mert a manusz aki bedobb valamit gyorsabb mit kell itt csinálni...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

sziasztok!
lécci vki aki végigvitte töltse mán fel az userconfigs mappot, mer ami fönnvan az mán nincs az oldalon a link szerint.
kösz
dbobek
Már megoldottam.

Hy mindenkinek! Elindítom a játékot,menüig jól megy,de a játék betöltéskor újraindítja a gépet. Néztem,h driverfrissítés megoldja ,hát nemtom, nekem 174.74-es van fent. Lehet,h túl friss a 7600 GT-mhez.
PLS HELP!!!

Sziasztok..

most keveredet elõ ez a gamesem.. minden jó lenne de még sem..!

az egér érzékenységemmel van gond..
User.ini-ben megtaláltam az a sort ami az egérre vonatkozik
"MouseSens = 0.980000" a játékban ez 25 viszont szeretném ha 1 kicsit vidámabban mozogna mennyire kell tennem az értéket...??

a játékhoz van már végigjátszás...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Hy mindenki! Ez a játék hangulatilag mire hasonlít,és milyen hosszú???

DarkSector
huh erre így nem emlékszem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örm
Már sikerült megcsinálnom. Most ott akadtam el amikor 3 plazma ágyút kellene megsemmisíteni. Itt mi a trükk?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector
Képet légyszíves.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örm
Bent vagyunk hárman egy szobában. És csak én tudok kimenni az ajtón, de ott már egxbõl a szélcsatorna van. A többiek nem jönnek utánam.

DarkSector
Én tudtommal felrepítenek, és oda fel kell menni egy párkányra.

Örm
Hello!
Annál a résznél amikor egy hatalmas szélcsatornában vagyok és mindkét oldalon forog 3 ventilátor ott mit kell csinálni? Mert soha nem érek át a túloldalra, mert feldarabolnak a ventilátorok.

A játékban van magyar nyelv, a következõképpen hozhatod elõ:

A játék "bin" mappájában levõ "steamwars.ini" nevû fileban:

ez helyett:

Language = English
LangShort = en

ez szerepeljen:

Language = Hungarian
LangShort = hu

Zan
Sziasztok!

Csak annyira lennék kiváncsi,hogy ha magyar nyelvü volt az autorun a játékban,meg az installálófelület,akkor miért angol a játék?Á lehet állitani magyarra valahol,vagy hogy van ez?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Megoldottam a problémát hála a fórumnak.
A megoldás: Letöröltem a régi drivereket és úgy telepítettem fel az újat.
Köszi a segítséget.
Köszönöm a segítséget, de közben már rájöttem én is, és sikerült átírni. De azért köszönöm.

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Segitsetek
Megoldás arra hogy inditva a játékot csak egy pillanatra ugrik fell egy ablak azt annyi?
 Evil
Nekem X800GTO val gyönyörüen ment végig.. Persze nem 1600x1200 ban 😄

JaSoN HuNTeR
jó me az egy kaksi kártya.LEgalább X1000 vagy Geforce7000 series legyen

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DE NEKEM NEM MENT!!!!!!!!!!!!9600 XT

Evil
Ja és SM2 tõvel is megy a Timeshift 😊

JaSoN HuNTeR
sm 4.0 a karid.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Heló azért megkérdem már mert nem láttam a nteten leírást a vga-ról ezen biztos megy mert nem tom hogy sm 3.0-s vagy nem és úgy tom hogy az kell hozzá??? am köszi (MSI RX2600Pro-T2D512Z D2 ATI 2600Pro)

zaki
Hali.

Program files/Sierra Entertainment/Timeshift/bin/ Steamwars.ini
Ott erre írd át:

Language = Hungarian
LangShort = hu

Thx

szevasztok. Felraktam a játékot, de nem magyar, pedig a telepítõ az. ez hogyan tudnám orvosólni? Légyszíves valaki segítsen!

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

JaSoN HuNTeR
simán.

Helló lenne 1 kérdeésem nem tom hogy menne-e a játék ezen a vga-n:MSI RX2600Pro-T2D512Z D2 ATI 2600Pro segítenétek thx

ForzaInter
köszi!

másodikat próbáltam de mindig lekéstem, megpróbálom elsõt.

Yo, Bitch!

Több megoldás lehetséges.

(1) Meghúzod a kart, akkor ugyebár jön feléd a doboz. Nem várod meg, hogy teljesen odaérjen, fölmászol a dobozok tetejére (ekkor még folyamatosan jön feléd a doboz) ha felértél és megfelelõ távolságban van a dogoz, akkor átugrasz, és használod a visszapörgetést.

(2) Meghúzod a kart. Idejön teljesen. Megint meghúzod a kart. Idõmegállítás. Ugrálgatás.

(3) Meghúzod a kart. Idejön teljesen. Megint meghúzod a kart. Idõlassítás. Ugrálgatás.

Szerintem az (1) a legjobb. De bármelyiket is választod, elõtte gyakorolgasd az ugrálgatást a dobozokon.

Sok sikert
ForzaInter
kösz

és már megint elakadtam, gõzöm sincs micsináljak, ott aza felvonó vagy nem tom mi, lenyomom kart odajön, felszálok rá de csak akkor megy vissza ha leszállok és kart felhúzom:SS ajtó egy van az meg nem nyílik, térkép szerint pedig jó helyen vagyok... vki plz help.

Yo, Bitch!

Igen 1.2

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

meik a legújabb ? 1.2 ?
ok
Tedd fel a legújabb patch-et és mennie kell.

Helló
van egy olyan próblémám hogy felpakolom a játékot , felteszem hozzá a video drivert is , elinditom a játékot átálitom a felbontást , és felhoz egy hiba üzenetet :
"Game Crashes,"timeshift_minidump.dmp saved .
Save Full DUMP ? (large file, long time to save)
Lehet választani igen vagy nem

Akármeiket választom mindig ugyanaz történik
maga a játék megfagy , és ha újra elinditom maradt a legkisebb felbontáson és ráadásul a teljes billentyükiosztás elszált hiába álitom be kézzel a kiosztást ugyan ezt a hibát hozza ki , volt már hogy az egér is elszált
A gépem elvileg megfele ennek a játéknak , aki tud valami megoldást az kérem segitsen
nagyon megköszönném .
DarkSector