TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami eszméletlen jóra sikeredett! Nagyon nagy hangulata van, kicsit olyan darkos, és meg se reccen a boxon, (nem is szabadna, de ilyen graf mellett..) nagyon szépen fut 😊 A Sierra nagyon jól tette, hogy felvásárolta a jogokat az Ataritól, és gatyábarázta a projektet...szorgos munkát végeztek a srácok, hiszen ég és föld a régi verzióhoz képest az aktuális! Csak az alapkoncepció maradt meg (idõmanipulálás) + fegyverek hasonlítanak épphogy valamennyire...kb. nem is egy játék, de kizárólag pozitív irányba változott az egész 😊 Nagyon várom már a fullt!
You cannot change your fate... ...No man can
You cannot change your fate... ...No man can
Komolyan pc-n ilyet sose vagy nagyon sok idõ lesz míg kapunk.
Akadás nélkül minden füsstel esõcseppel robbanással idõlassítással. És eszméletlen szép.
Grat
Amúgy 221-be már volt a demó videó!
Next PC upgrade: 2022
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
TimeShift Sierra Entertainment 10/30/07 US
TimeShift (DVD Version) Sierra Entertainment 10/30/07 US
TimeShift Sierra Entertainment 11/02/07 EU
valamit eléggé elnéztél szerintem.. 😊
Jó is lenne amúgy, ha holnap jelenne meg 😞
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amúgy az InstallShield mappát kell kitörölni és menni fog. az pedig a C:\Program Files\Common Files\ mappában található. Ez után már menni fog a telepítés.
Halljátok most töltöttem le a timeshift demojátz és valami errort ír ki
ha tudtok segíteni akkor írjatok léccyves
Elõre is Köszönöm
<#wink>#wink>
<2007. július 09. @ 09:35 - ZeroCool>2007. július 09. @ 09:35 - ZeroCool>
Már jó ideje húzzák-halasztják a TimeShift megjelenését, de a jelek szerint azért még van remény! Idén augusztusban várható a kipróbálható demója az idõutazós/idõtorzítós FPS-nek.
Körülbelül a lipcsei Games Convention idején jelenik majd meg a TimeShift demó, melyben megállíthatjuk, lelassíthatjuk, és korlátozott ideig akár vissza is frodíthatjuk az idõt. A játék érdekessége mindenképpen ebben rejlik, sokszor az idõben rejlõ lehetõségeket kell kihasználnunk, ha meg akarunk oldani egy feladatot - ha nem sikerült, nem kell azonnal az elmentéshez nyúlni, megpróbálhatjuk újra, ha éppen úgy tartja úri kedvünk
info: Gamestar
Amúgy asszem 1-2 hónap....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Blacksite:AREA51
Emúgy én is várom azt a játékot. a sima Area51-az tetszett.
De én inkább Crysis-Bioshock-Blacksite trió rajongó vagyok......
Thimeshift-rõl, meg még semmit nem tudok mondani.....
Ezek szerint nem fogok csalódni.....<#vigyor3>#vigyor3>
Mert a demo-ja igen régi, és még se híre se hamva!!!!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Képek!!