TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Miért lett nagy divat mostanában XBox-ra demókat kiadni egy múltiplatformos játéknál? Ha így akarnak arra ösztönözni hogy vegyek Dobozt akkor mellé nyúltak, mert így csak azt érik el hogy egyre kevésbé érdekel a játék. És szerintem mások is így vannak ezzel.

mucsácsó
Én is végigtoltam tegnap a demot..és nem kizárt, hogy megint fogom 😊
Valami eszméletlen jóra sikeredett! Nagyon nagy hangulata van, kicsit olyan darkos, és meg se reccen a boxon, (nem is szabadna, de ilyen graf mellett..) nagyon szépen fut 😊 A Sierra nagyon jól tette, hogy felvásárolta a jogokat az Ataritól, és gatyábarázta a projektet...szorgos munkát végeztek a srácok, hiszen ég és föld a régi verzióhoz képest az aktuális! Csak az alapkoncepció maradt meg (idõmanipulálás) + fegyverek hasonlítanak épphogy valamennyire...kb. nem is egy játék, de kizárólag pozitív irányba változott az egész 😊 Nagyon várom már a fullt!
Van még ehhez a játékhoz hasonló?
Fodek
Amúgy nektek megvan az a háttérkép, amit a Sierra hírlevélben küldtek?

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
Ebben a gémben lesz konkrét idõitazás, mint a Warrior Withinben? Úgyértem, hogy a múl és a jelen közt rohangászik, hogy valamit gyökeres dolgot megváltoztasson. Mert igen bejönnek, ezek a múlt/jelen quantum izé... ..szóval tudjátok, hogy értemXDXD

You cannot change your fate... ...No man can

examinee
Konzolosok a demorol: hát überbrutál.
Komolyan pc-n ilyet sose vagy nagyon sok idõ lesz míg kapunk.
Akadás nélkül minden füsstel esõcseppel robbanással idõlassítással. És eszméletlen szép.
Grat

Twetr0x
Csak jönne már ki<#sir>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

grebber
Aki tud angolul beleolvashatna IDE miket irnak a konzolosok a demóról!!

Amúgy 221-be már volt a demó videó!

Next PC upgrade: 2022

Hú ez tényleg fasza!!!

DEMÓ!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve csak a videója!!

Alwares
A demo viszont most jött ki x360-ra, állíólag PC-re is hamarosan itt van...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grebber

Twetr0x
Nembaj, legalább egy fél napra boldogítottam a tudatlanokat<#idiota>

Twetr0x
hmm...
Akkor ezt benéztem, emlékezetbõl mondtam 😊

mucsácsó
TimeShift Sierra Entertainment Q4 2007 AU
TimeShift Sierra Entertainment 10/30/07 US
TimeShift (DVD Version) Sierra Entertainment 10/30/07 US
TimeShift Sierra Entertainment 11/02/07 EU

valamit eléggé elnéztél szerintem.. 😊
Jó is lenne amúgy, ha holnap jelenne meg 😞
Magiszter
Esetleg megtudnád jelölni a forrást?

Twetr0x
Holnap fog megjelenni.

Twetr0x
Vagy akár ki is lehetne írni azt, hogy "Master Time" "Become the ultimate weapon". Nemrég olvastam a játékról, nagyon érdekel.

Kandurex
tényleg, szívesen, de ez már majdnem kocka banner,...picit igényesebben, már az is jó, ha a fekete alapot kinyújtod mondjuk 760pix körüli értékre

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ezt a képet betenné valaki bannernak aki tudja, elöre is nagyon köszönöm!!!

grebber
25 új kép

A játék Xbox 360-ra és PC-re Október 30.-án PS3-ra pedig Decemberbe jön!

Magiszter
Augusztus 23-26 a Games Convention, akit esetleg érdekel és lusta utána nézni :-P

Magiszter
Az a régi demója, nem érdemes azzal szórakozni.

Amúgy az InstallShield mappát kell kitörölni és menni fog. az pedig a C:\Program Files\Common Files\ mappában található. Ez után már menni fog a telepítés.

Hello
Halljátok most töltöttem le a timeshift demojátz és valami errort ír ki
ha tudtok segíteni akkor írjatok léccyves
Elõre is Köszönöm
<#wink>

végre<#vigyor3><#vigyor3>

grebber
Közelít a Timeshift demója
<2007. július 09. @ 09:35 - ZeroCool>

Már jó ideje húzzák-halasztják a TimeShift megjelenését, de a jelek szerint azért még van remény! Idén augusztusban várható a kipróbálható demója az idõutazós/idõtorzítós FPS-nek.

Körülbelül a lipcsei Games Convention idején jelenik majd meg a TimeShift demó, melyben megállíthatjuk, lelassíthatjuk, és korlátozott ideig akár vissza is frodíthatjuk az idõt. A játék érdekessége mindenképpen ebben rejlik, sokszor az idõben rejlõ lehetõségeket kell kihasználnunk, ha meg akarunk oldani egy feladatot - ha nem sikerült, nem kell azonnal az elmentéshez nyúlni, megpróbálhatjuk újra, ha éppen úgy tartja úri kedvünk

info: Gamestar

Magiszter
No még 1x

Kép 1

Kép 2

Kép 3

Magiszter
3 kép a TimeShift mostani szintjérõl. Jó lenne már mozgásban is látni 😛

DarkSector
Remélem hamar!<#vigyor3>
Amúgy asszem 1-2 hónap....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Megnéztem a videót ezt még nem láttam mikor is jelenik meg a game??<#confused>

Ja igy már tudom ....köszi....<#worship>

DarkSector
De jó 200. hozzászólás.....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az AREA51-nek a második része:
Blacksite:AREA51

Magiszter
Jönnek a csúnya ufók oszt mi meg megkínáljuk õket a helyi jellegzetes ételekkel, italokkal, és persze annyi ólommal és robbanószerrel amivel a 2.VH-t is simán meg lehetett volna nyerni. Erre a kicsi zöld emberkék inkább úgy döntenek hogy megmurdálnak. Aztán jön Szkáli és Murder oszt majd jól a körmünkre néznek, hogy már megint miért írtottunk ki egy nélunk évsázadokkal fejlettebb inváziós sereget egy három fõs csapattal és egy M4 -es gépfegyverrel.

Emúgy én is várom azt a játékot. a sima Area51-az tetszett.

Blacksite a meg milyen??<#fejvakaras>

DarkSector
A középsõ 3 játék a gagyi kategóriába van nálam.....
De én inkább Crysis-Bioshock-Blacksite trió rajongó vagyok......
Thimeshift-rõl, meg még semmit nem tudok mondani.....

Magiszter
No igen. Remélem télen/õsszel kijön majd egy pár jó játék (HL2EP2, Portal, Hellgate, Witcher, Crysis...) Nem fogunk unatkozni. De a timeshift-et azt nagyon várom ezzel az idõmanipulációs dolgaival 😛

DarkSector
Nekem már ezis eléri a cuccos szintet, tekintve a mostani gagyi felhozatalt fps-szinten.....
Ezek szerint nem fogok csalódni.....<#vigyor3>

Magiszter
Ez még a régi változatból van. Az új az már kicsitt pöpecebb grafikával fog nyomulni legalábbis a képek szerint. Ebbõl kellene új ingame videó. Lehet leakadna az állunk. Bár szerintem a régi sem volt rosz 😛

DarkSector
A játék amúgy ilyen lesz....Timeshift Ingame

DarkSector
Csõtök mikor jön ki a teljes gém???????
Mert a demo-ja igen régi, és még se híre se hamva!!!!

Magiszter
ez csupán egy átvezetõ volt 😛 nem hiszem hogy ilyen graffal menne.ha igen akkor kenterbeveri a crysis-t is 😄

ThugEdge
na majd lehet pillogni gépigény miatt az mán tuti

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Magiszter
Aranyos kis vid. Tetszik ahogy megállította az idõt és látszódtak az esõcseppek. Ha beteszik ezt majd a játékba az számomra sokat dob majd a hangulatán. Mondjuk kár hogy FPS lesz. Jobban venné ki magát egy TPS közelharci elemekkel, vagy akár a nélkül is. Mikor is fog megjelenni?

grebber
Új trailer

Sajnos nem ingame de nagyon hangulatos!

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

"Szép adag képséggel jelentkeztek a mai napon a TimeShift fejlesztõi. A folyamatosan elhalasztott megjelenés miatt sajnos sokan már a Duke Nukem Forever játék mellé sorolják a programot, ám megnyugtathatunk mindenkit, hogy az idõmanipulálással és akcióval megtömött FPS játék jó úton halad a megjelenés felé"-Playware

Képek!!