TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretettel várjuk!
Next PC upgrade: 2022
Én az ügyben érdeklõdöm hogy a kiadott demo-hoz tud-e valaki valamilyen "nem fogy el az idõenergia" cheat-et (magyarul szólva végtelen ideig megállítom illetve lassítom, visszapörgetem a játékot).
válaszokat leõre is köszi!
TimeShift PC/X360 képZ:
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=37114&mode=thread &order=0
<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#szomoru1>#szomoru1><#gonosz3>#gonosz3><#levele>#levele><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav>SEGGFEJ KÖCSÖG SIERRA!!!!<#banplz>#banplz>
TimeShift (X360/PC) Gets Pushed to 2007
Posted by Rainier on Thursday, August 31 @ 11:03:29 PDT
Vivendi just announced that TimeShift has been pushed back, "Vivendi Games acquired TimeShift with the view that it would become a stand-out FPS franchise. Our commitment to that vision remains, and so the decision has been taken to move the title into 2007 to give it the time and resources needed to fulfill its potential."
par friss info hivatalos laprul..
TimeShift (DVD Version) Sierra Entertainment September 2006 US
TimeShift Atari TBA EU
<2006-05-14 @ 09:23 - Mantis>2006-05-14 @ 09:23 - Mantis> (kommentek: 1)
Talán Fornever szindrómával állnánk szemben? Ki tudja. A Vivendi bejelentette, mely szerint meghatározatlan ideig késik a TimeShift. A Vivendi az Ataritól vásárolta meg az FPS jogait. Anno 2005. októberére vártuk a játékot, majd ez a dátum 2006. tavaszára módosult. Azóta megérkezett a TimeShift demója is, eztán a Vivendi úgy döntött, hogy további fejlesztésekre van szükség. Ilyen formán a kiadó azt állítja, a már megjelent TimeShift demónak semmi köze a végleges verzióhoz, megjelenés pedig: "When it's done.". Bizonyíték itt.
GameStar
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Hát ha igy eltolták akkor szerintem lesz javítva pár dolog.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
megjelenés pc,xbox360: 2006 õsz
Na elmennek a pics*ba
(forrás: gamekapocs.hu)
A Vivendi Universal Games elhagyta nevének második kétharmadát, így szimplán csak Vivendinek kell szólítanunk õket - ezzel egyetemben kikerült a cég E3-as line-upja is. Felhozataluk igen erõsnek tûnik idén, bár tõlük némileg megszokott a nagy címek listája, mely ezúttal a következõ:
* 50 Cent: Bulletproof (PSP)
* Caesar IV (PC)
* Crash Boom Bang! (DS)
* Eragon (DS, GBA, PC, PS2, PSP, Xbox, Xbox 360)
* Freestyle Street Basketball (PC)
* Joint Task Force (PC)
* The Legend of Spyro: A New Beginning (DS, GBA, GameCube, PS2, Xbox)
* Miami Vice (PSP)
* Scarface: The World Is Yours (PC, PS2, PS3, Xbox, Xbox 360)
* TimeShift (PC, Xbox 360)
* World in Conflict (PC)
+ E3-on TimeShift ??? ez nem vmi jó:S:S
amúgy a Vivendit eddig is Vivendinek hívtam, szóval... 😄
ezt már most meg mondom 😄DDD
azért küzdök, hogy 3-asom ne legyen, dehát...nade még van idõ, habár nem vmi sok... =/
legalább ellennék vmivel a Heroes V-ig 😄
Heroes V-öt, TimeShift-et, FlatOut 2-t várom nagyon nagyon 😊
csak lennének már itt, azthiszem meglesz az ismét, hogy elkezdem este, és észreveszem hogy reggel van 😊 csak sajnos ez elég ritka dolog nálam, hogy egy game leköt...habár én a TimeShift demoját 7x legalább tuti végigvittem, igaz elég rövidke, de szórakoztató volt 😊
tudom, hogyha készlesz...de hogy kb mégis mikor, azért csak tudják hol tartanak a fejlesztésben kb.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A demót már sokszor végig vittem. Nem tud valaki trainert vagy valami kódot?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Isten a Vivendi remélem optimalizálják is!
A Saber Interactive fejlesztõcég szlalomozik a kiadók körül. Az eredeti tervek szerint az Atari májusban akarta kiadni a játékot, és az Xbox360 verziót is bejelentették. Sima Xbox változatot pedig júniusra ígérték. Ám hirtelen egy derült égbõl jött villámcsapás sebességével a Vivendi Universal Games kaparintotta meg a Timeshift jogokat és õk közölték: "Akkor adjuk ki a játékot, amikor kész lesz." Ráadásul csak a PC és az Xbox360 csomagokat jelentették be, sima Xbox verzióról szó nincs. Atari nem kommentálta az utóbbi hiányát.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Szerintem kell hozzá a 2.0 Shader! amit a te vga-d nem támogat! Meg a proci is kicsi
szerintem végy valami Bartonos procit meg ati9600xt procit! ezek jók is és nem is drágák
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
az oldalán 24-ét írnak
erre gondoltam.
de ez ma van és én még nem találtam sehol 😞
asszem a májusi idõpont lesz az igazi 😞
Erre a gyógyszer: fejlesztés.
Ezt a játékot párhuzamosan fejlesztik PC-re és X360-ra, és ugyanaz a grafika lesz mindkettõn, ezért azt te sem várhatod el, hogy egy 20e forintos gépen müködjön.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
mondom nincs mit szedni, hát üsse kõ...leszedem...
és meg kell hogy mondjam, hogy vmi rohadt jó game, nagyon nagyon tetszik!!! nemtom mi a bajotok vele 😄
jó..kicsit bugos..nálam annyi bug volt, hogy a hang néha össze-vissza kavarodott...késett, sietett...és néhanéha akadozott, de fullon megy...szóval 😄D
de nagyon kira, már várom!!! ÁÁÁ, de még májusig kellene várni??? 😞 😞