TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
milyen hibaüzenettel dob ki?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sziasztok!
ati radeon x1650pro videokarim van és amikor elinditom a játékot beakarom állitani az irányitást stb és amikor elfogadtatnám akkkor kidob az asztalra valami hibaüzenettel ez miért lehet?
Sziasztok!
kulabácsi
ha jól emlékszem (elég rég játszottam ajátékkal) akkor vagy az van h simán megállítod és át tudsz menni rajta, vagy van vmi csõ amire ha felmész akkor asszem h mozog (ledõl talán v vmi ilyesmi) amivel tudsz játszani és úgy átmenni, de ha nagyon nem találod akkor egy képet csinálj és úgy könnyebb lesz emlékezni 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Igen valóban van már ilyen lehetõség. Meg a játék is kiirja, hogy használjam az F billentyût. CSak egyszerûen nem tudom mi a feladat a továbblépéshez. Végigjátszást meg sehol sem találtam. Egyébként köszi a gyors választ
kulabácsi
õõõ ha jól emlékszem van már idõlassítás meg megállítás nem? vmit azzal kell bajlódni

Sziasztok. Végsõ kétségbeesésemben fordulok a T. fórumozókhoz. Lehet hogy nagyon béna vagyok, de az elsõ pályán elakadtam. Ott, ahol csöveken keresztül berontunk egy "völgybe", van betonkeverõ, kábeldob, meg egy csomó vizes gödör, amibe vezetékek vannak és ráznak. Na innen nem tudok sehová se menni. Két társam van velem, de õk is csak várnak valamire. Van valakinek ötlete, hogy hogy kell továbbmenni? Elõre is köszi!
NAgyon szivesen<#wink>
Jó játékot.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

elitehun
Kössz. végre megy! elsõre nem sikerült végigvinni csak a havernál na de majd most<#worship><#worship><#worship><#worship>
elitehun
ok megpróbálom
Patcheld a játékot.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

elitehun
senki?
elitehun
Már eljutottam a játékig de most meg ott nem tudok mozogni! lécci segítsen valaki.
elitehun
Sürgõs lenne
elitehun
Segítene valaki?
Az van hogy beléptem a gamebe beállítottam a grafikát amiért újra be kellett lépni. és mikor újra belépek akkor nem reagál semmire nem megy se az egér se a bill. segítsen valaki pls.
elitehun
Van valami cheat a játékhoz?
kulabácsi

Sziasztok, valaki tudna segíteni hol töltsek le crack-et a játékhoz?(ne torrent legyen)
Nagy nehezen 20. alkalomra elindult! Sikerült végigjátszani! Nekem nagyon tetszett, engem jobban szórakoztatott mint a cod4 vagy a crysis!
Itt járnék mert ezt a videót már nem töltötte be akinek lenne mentett állása errõl a pályáról és elküldené nekem azt nagyon megköszönném!!!
Nekem is volt ilyen de egyik alkalommal nem fagyott le és tovább töltött.
Próbálkozz töbször.Nekem bevált.

Hali!

Kellene nekem is 1 kis segítség! Szerintem már a vége felé járok a játéknak ott amikor 1 gomb megnyomása után felugrom a zeppelinre. Az még látszik hogy felszállunk és töltené be a következõ pályát de valamiért megfagy és nem tudja betölteni. Valakinek volt már hasonló problémája?
Legújabb nv driver és 1.2 javítás rajta! eddig szépen ment a game.....
Sziasztok! Amikor elsõdleges és másodlagos támadást be szeretném állllítani az irányításban meg más dolgokat is, állandóan a Bal Alt-ot adja ki és mindig megkérdezi hogy ez a billentyû már be van állítva vmire vagy valami ilyesmi. Mi köze van az egér gombjainak a Bal Alt-hoz? :S Nem tudjátok miért nem lehet normálisan beállítani? Válaszotokat elõre is köszönöm!!! Laci
 Evil
Ezzel énis szenvedtem kicsit mire rájöttem, de utánna már laza volt 😊

kulabácsi
használd ott is az idõlassítást, és akkor menni fog 😊

vdani94
Hello!
Tud valiki végigjátszást a játékhoz? Elakadtam ott, hogy egy léghajón vagyok és lõni kell a repülõket, de mindig felrobban a léghajó és nem tudom hogy mit rontok el.

grebber
Jön majd a konkurencia a Singularity nevû game személyében!

Next PC upgrade: 2022

janos666
Hmm. Nem volt se túl rövid, se túl hosszú, menet közben egész pörgõs kis játék volt, meg érdekes. De a történet így visszanézve 1 nagy 0. Semmi nem derül ki, csak menj és lõjj. Jó, voltak érdekes feladatok amin gondolkodtam egy fél percig, de nem sok mese volt.
HI all! Nekem is voltak problémák az indítással de annyi volt h felraktam a v1.1 és v1.2 patch-et, letöltöttem hozzá egy v1.2 fix crack-et, felraktam hozzá a legújabb vga driver-t és ennyi.
poppe
valami patch nekem is kellett hozzá, de már nem emléxem...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

<#vigyor>

vasárnap még egér mûködött azóta már ase:S
betölt a játék...semmi...semmerre semmi...megnézem a bill. kiosztást tök ÜRES!
Elkezdtem begépelni.kilépek vissza lépek már az egérse mûködöt:S
kulabácsi
az a lol 😄DD

janos666
Felraktam a játékot és az 1.2 patchet, fentvan a legújabb VGA driver ami tegnap jött ki, miután indítottam szinte minden opciót maximumra is állított, de a "projected shadows" ki van szürkítve. Ez amiatt van mert mégse ismeri fel rendesen a 4870-es radeont, vagy ez az opció gyengébb veállításokat eredményezne, nem szebb képet? (most abból hogy "vetett árnyékok" nekem az jön le hogy egyéb shadow és rendering minõségbeállítások ide vagy oda, vetett árnyék azoktól nem lesz ha ez ki van kapcsolva)
õõõ
nem müködik az egér meg a bill. se?!<#wow3>
mi a teendõ?<#help>
igen az elejétöl de nem mindegyik funkció.Ha jól emlékszem elöször csak a lassítás majd a megálllítás majd a visszafelét kapod meg.A shift gombot is kell használni

Porbléma megoldva, már csak egy kérdés: Az idõ manipulálás a játék legelejétõl fogva mûködik? Csak mert én habár még az elején tartok, de nem tudom mûködésre bírni...
Sziasztok! Látom sokaknak van baja ezzel a konfigolással 😊

Nekem már "csak" annyi van, hogy 1.2-re peccselés után beveszi szépen a konfigokat, meg fut rendesen, egyedül a játékon belül az egér nem óhajt mûködni... Magyarul nem tudok nézelõdni. Tipp?
helo all lenne egy olyan problémám hogy idáig teljesen jól ment a timeshift semmi baja nemvolt a zeppelines résznél vagyok ahol meg kell védeni a repülõnket és ma próbáltam elinditani de a menübe nemérzékeli az egeret és a billentyüzetbõl is csak az alt+f4 et vagy az alt+tab ot valaki segitene ? 1.02es patch van fönt

Nálam a patch megoldotta ezt.

már megoldottam kivégezve a gamma... fasza volt 😊
hát asszem én a legvégén vagyok de itt szívok a legtöbbet egyszerüen nem megy mindig meghalok a tetõn,, hogy csináltátok meg?
DarkSector
Pedig nem a játék a szar.
Töredezettségmentesítés, vagy egyébb proci illetve kari húzása is simán lehet az oka.
Nekem mindig megy, 1x kellett feltennem, és utána csak a játék mappáját kell hordozgatni.
Szerintem egy rack-en, vagy lemezen vidd el egy haverhoz, és nézd meg.
Ha megy a játék, akkor a rendszered gázos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyre jobb ! Most már az egeret sem érzékeli a menüben... Beszarok ezen a játékon komolyan :\
nem... nem ír ki semmit
The Protector
Nekem is ez van.De nekem a grafot alapból maxra tette.Az elején kiírjaneked hogy szar a kari drivered?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Olyan problémám van, hogy amikor elindítom és átállítom a felbontást vagy csak a gombokat és elakarom menteni rögtön kifagy... Mit tegyek ? vmi 5let ?
Csak megsúgom: nem kell hozzá sm3.0, x700pro-val toltam egy darabig, de meguntam...
megvan megoldottam..
hali a ceppelinhez érek mindjárt de egy liftel kell felmenni az állványra, de ha oldalt a kereket tekerem felmegy a lift, és nem tudok sehogyse beszállni ,, segitsen aki tud köszi
Imisz
Felraktam a játékot aztán elinditom és csak egy ablak villan és eltûnik...
Azt mondják hogy Crackfix kell hozzá.
De azzal se megy..
Hogy kell megcsinálni vmi ötlet?

Na elindult, röhej, de a régi driver kellett hozzá ami a játék menüjébõl van belinkelve. Mikor elindul akkor közli, hogy ez nem jó driver töltsek le újat(amivel nem indult!?), de csak ezzel megy.