TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ati radeon x1650pro videokarim van és amikor elinditom a játékot beakarom állitani az irányitást stb és amikor elfogadtatnám akkkor kidob az asztalra valami hibaüzenettel ez miért lehet?
Sziasztok!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Jó játékot.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Az van hogy beléptem a gamebe beállítottam a grafikát amiért újra be kellett lépni. és mikor újra belépek akkor nem reagál semmire nem megy se az egér se a bill. segítsen valaki pls.
Próbálkozz töbször.Nekem bevált.
Kellene nekem is 1 kis segítség! Szerintem már a vége felé járok a játéknak ott amikor 1 gomb megnyomása után felugrom a zeppelinre. Az még látszik hogy felszállunk és töltené be a következõ pályát de valamiért megfagy és nem tudja betölteni. Valakinek volt már hasonló problémája?
Legújabb nv driver és 1.2 javítás rajta! eddig szépen ment a game.....
Tud valiki végigjátszást a játékhoz? Elakadtam ott, hogy egy léghajón vagyok és lõni kell a repülõket, de mindig felrobban a léghajó és nem tudom hogy mit rontok el.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
vasárnap még egér mûködött azóta már ase:S
betölt a játék...semmi...semmerre semmi...megnézem a bill. kiosztást tök ÜRES!
Elkezdtem begépelni.kilépek vissza lépek már az egérse mûködöt:S
nem müködik az egér meg a bill. se?!<#wow3>#wow3>
mi a teendõ?<#help>#help>
Nekem már "csak" annyi van, hogy 1.2-re peccselés után beveszi szépen a konfigokat, meg fut rendesen, egyedül a játékon belül az egér nem óhajt mûködni... Magyarul nem tudok nézelõdni. Tipp?
Töredezettségmentesítés, vagy egyébb proci illetve kari húzása is simán lehet az oka.
Nekem mindig megy, 1x kellett feltennem, és utána csak a játék mappáját kell hordozgatni.
Szerintem egy rack-en, vagy lemezen vidd el egy haverhoz, és nézd meg.
Ha megy a játék, akkor a rendszered gázos.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Azt mondják hogy Crackfix kell hozzá.
De azzal se megy..
Hogy kell megcsinálni vmi ötlet?