2583
-
HammeRed #1103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ez az a rész ahol a lezuhant zeppelin van akkor megállítod az időt és ráugrasz az egyik lapátra,utána legugolsz az egyik forgó lapát alá és megvárod hogy feltöltődj majd megint megállítod az időt és leugrasz a másik lapátról a túloldalon.Csak akkor sikerül ha a lapátok pontosan irányba állnak.Nekem legalábbis így sikerült... -
#1102 Mit kell csinálni ott amikor az alagút bejáratát kell megtalálni?
Megtaláltam lent vagyok egy metro alagútban de áram van veeztve a vízbe.
Valaki segítsen privi üzenetben.
köszönöm -
raymond01 #1101 hello
kipróbáltam az új crackfixet de még mindig nem jó, betölti a pályát de nem tudok megmozdulni, nem reagál semmi gombra, kilépni is csak ctrl atl del- el tudok, nem fagy le mert csöpög a víz meg mondja a magátét a csávó de semmi! volt vkinek hasonló, van rá vmi gyógy mód? -
#1100 Hello!
Nekem telepítés után kéri a legujabb drivert,ám amikor telepíteni akarom az újat ezt írja ki:
"A következő szoftvert telepíti ehhez az eszközhöz:
NVIDIA GeForce 7600GT
Ez a szoftver nem ment át a Windows Logo tesztelésén,amely a Windows XP-vel való kombatibilitást vizsgálja.
Ez a hardvereszköz nem lesz telepítve.Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával."
Ilyenkor mi a teendő?
-
mac83 #1099 erre valakinek valami ötlete -
#1098 Jah idő visszapörgetéssel hová felmászott az ürge ELIT-be!
Eszembe sem jutott volna..
Pedig eléggé logikus. -
#1097 beszarás. jol használják a időt :D -
#1096 #1083
Nézd meg ezt is. -
atesszan #1095 Nem szar,én ezzel játszom és tökéletes,csak nem tudjátok felrakni! -
#1094 szasztok. rég jáccottam ilyen egyedi küllemü játékkal.nagyon bejön , az elején a nagy lépegetőnél meg ilyenek. bazi jol van effektezve.jo game. meg amikor kilövöd az ellen kezéből a puskát és keres egy másikot.igenállat -
#1093 A fagyásokra azt tudom mondani, hogy egyik havernál fagyott a játék egy bizonyos pontnál.
Ezután kitöröltettem vele az összes save fájl-t..
És most normálissan megy neki.
Igaz előről kellett kezdenie. -
#1092 FLT verzió szar..
Pach meg crakk az is szar.
A clone verziót simán használod, akkor nem lehet gáz. -
#1091 169.04-volt fent,most a 169.02-de nem indul!
le uninsalloztam a Codecet is de akkor se indul! -
heringer #1090 Nállam se megy tökéletesen megfagy a játék vmiért pedig nem szar gépem van.Core 2 Duo e6400, 2*512 ram, Ati x1950Pro, legújabb driverrel.És megyek a csávóval fel a lépcsőn és megfagy a és egy windows hangot hallok ennyi.Lehet az a microsoft visual cc++ a gond.Medálná se volt jó xp-n csak vistán tudtam jáccani,de azt meg nem rakom ujbol fel. -
HammeRed #1089 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megcsináltam de magam se tudom pontosan hogyan :-).Addig ok hogy az f bill megnyomása után elkezdek emelkedni de a tetején kellene oldalra kimenni ahol katonák járőröznek,de a légáramlat miatt amit a forgó venti kelt nem olyan egyszerű.Asszem nyomtam az előre bill-t és ugráltam de ezt is nagyon sokszor próbáltam mire sikerült mert közben elfogyott az energia és ha nem jó az időzítés akkor leesik a fickó. -
adammmmmmm #1088 Én még nem jutottam el oda de talán ha lelasítod az időt mielött leérnél akkor szerintem nem halsz bele.(még nem próbáltam de talán bejön) -
zsotee #1087 Náam is pont ez van, én vga driverre gyanakszom, de talán vki aki jobban ért hozzá tud vmi ötletet adni. -
#1086 nálamis
fura
:))) -
#1085 Nekem is pont igy nem indul :( -
Paranoia #1084 hm továbbra se indul el:S csak el kezd megnyitni vmit aztán maradok asztalon továbbra is.nah uninstal..:D -
#1083 érdemes megtekinteni a videót..
Főleg az ELIT megoldásra hívnám fel a figyelmeteket.
Jobb előtte végigolvasni a szöveget is.
Ne csak szaladj és lőjj!!! -
#1082 vkinek fut 9600xt vel? mert 2.0b s kartya van irva min x700, de lefuttattam a systemrequirementslab.com tesztjet es azt irta h minen elmegy :D -
HammeRed #1081 Aki túljutott ezen a részen megtudná mondani hogy a fenébe kell fent landolni mert 2x sikerült de utána ha leugrok a katonák közé összetöröm magam és vége???
-
strebacom #1080 Húúú de jó game, az anyjáááát.... -
#1079 Itt az MDS... -
Purga #1078 Na én húztam aludni, sok volt mára -
KillAir #1077 Tényleg ott van ez game... azért remélem ez az időlassítás, megállítás az idő folyamán hosszabb "ideig" tart. :) Egyedi, jól kivitelezett proggi. Bár még csak az első pálya, de a graf ütős és eddig az élmény is. Bízom benne, hogy nem lesz egysíkú és uncsi a 3,4,5. pályán... -
Purga #1076 Vagy a játék nem engedi és azért, bár ilyet még nem nagyon hallottam.
Próbáljátok meg esetleg régebbi verziós HAMACHI-val. -
#1075 nincs nekünk se :d
csak mdf van,azt lődd dt-be -
#1074 #1066!
valaki küldje el az e-mail címemre! 2perc mivel kicsi file...szal a Clone-os változatnak az Mds file kéne mert anélkül nem tudom be mountolni...
email: [email protected] -
#1073 Nincs router. -
Purga #1072 Router? kiengeditek a netre rendesen?
Lehet az nem tetszik neki. -
#1071 Csőtők.
Haverral akartam HAMACHI-n lanozni, azt én tudok szervert csinálni, de utána belépni nem tudok.
Ha lan csatlakozásra megyek, akkor meg ugye havernak kéne sz. csinálni..
De havernál lan csatlakozásra állva beáll a gépe.
És olyan mintha lefagyna. -
babus #1070 Feltelepited újra a játékot majd 1.1patch és az új crackfix(40.2mb) nekem is igy lett jó. -
#1069 #1036 ;) -
krys002 #1068 hali! nekem is a 7.10-es catalyst volt fenn, de azért megpróbáltam ezt is és sajna ugyan az van mint az előző driver-nél! rákattintok a játék ikonjára, elkezd töltögetni a gép v.mit, olyan mintha bejönne egy ablak, ezután meg kilép! nem tudom mi lehet a baj. -
#1067 A magyar verzió is kijött? -
#1066 pls HELP ME! Clone-os verziót töltöttem le kicsomagolom winrarral de nincs mds file!! :SS valaki felrakná valahova vagy elküldené e-mailben?(ugyis nagyon kicsi az a file..) -
neptum #1065 egyet értek veled nekem is jobban bejön -
zsotee #1064 Melyik catalyst van feltelepítve nálad?
esetleg próbáld meg ezt:
Link