2583
  • HammeRed
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha ez az a rész ahol a lezuhant zeppelin van akkor megállítod az időt és ráugrasz az egyik lapátra,utána legugolsz az egyik forgó lapát alá és megvárod hogy feltöltődj majd megint megállítod az időt és leugrasz a másik lapátról a túloldalon.Csak akkor sikerül ha a lapátok pontosan irányba állnak.Nekem legalábbis így sikerült...
  • kovecses
    Mit kell csinálni ott amikor az alagút bejáratát kell megtalálni?

Megtaláltam lent vagyok egy metro alagútban de áram van veeztve a vízbe.

Valaki segítsen privi üzenetben.

köszönöm
  • raymond01
    hello
    kipróbáltam az új crackfixet de még mindig nem jó, betölti a pályát de nem tudok megmozdulni, nem reagál semmi gombra, kilépni is csak ctrl atl del- el tudok, nem fagy le mert csöpög a víz meg mondja a magátét a csávó de semmi! volt vkinek hasonló, van rá vmi gyógy mód?
  • adios
    Hello!
    Nekem telepítés után kéri a legujabb drivert,ám amikor telepíteni akarom az újat ezt írja ki:

"A következő szoftvert telepíti ehhez az eszközhöz:
    NVIDIA GeForce 7600GT

Ez a szoftver nem ment át a Windows Logo tesztelésén,amely a Windows XP-vel való kombatibilitást vizsgálja.

Ez a hardvereszköz nem lesz telepítve.Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával."

Ilyenkor mi a teendő?
  • mac83
    erre valakinek valami ötlete
  • DarkSector
    Jah idő visszapörgetéssel hová felmászott az ürge ELIT-be!
    Eszembe sem jutott volna..
    Pedig eléggé logikus.
  • Vinsanity15
    beszarás. jol használják a időt :D
  • DarkSector
    Nézd meg ezt is.
  • atesszan
    Nem szar,én ezzel játszom és tökéletes,csak nem tudjátok felrakni!
  • Vinsanity15
    szasztok. rég jáccottam ilyen egyedi küllemü játékkal.nagyon bejön , az elején a nagy lépegetőnél meg ilyenek. bazi jol van effektezve.jo game. meg amikor kilövöd az ellen kezéből a puskát és keres egy másikot.igenállat
  • DarkSector
    A fagyásokra azt tudom mondani, hogy egyik havernál fagyott a játék egy bizonyos pontnál.

Ezután kitöröltettem vele az összes save fájl-t..
    És most normálissan megy neki.
    Igaz előről kellett kezdenie.
  • DarkSector
    FLT verzió szar..
    Pach meg crakk az is szar.
    A clone verziót simán használod, akkor nem lehet gáz.
  • Sgtfathi
    169.04-volt fent,most a 169.02-de nem indul!
    le uninsalloztam a Codecet is de akkor se indul!
  • heringer
    Nállam se megy tökéletesen megfagy a játék vmiért pedig nem szar gépem van.Core 2 Duo e6400, 2*512 ram, Ati x1950Pro, legújabb driverrel.És megyek a csávóval fel a lépcsőn és megfagy a és egy windows hangot hallok ennyi.Lehet az a microsoft visual cc++ a gond.Medálná se volt jó xp-n csak vistán tudtam jáccani,de azt meg nem rakom ujbol fel.
  • HammeRed
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megcsináltam de magam se tudom pontosan hogyan :-).Addig ok hogy az f bill megnyomása után elkezdek emelkedni de a tetején kellene oldalra kimenni ahol katonák járőröznek,de a légáramlat miatt amit a forgó venti kelt nem olyan egyszerű.Asszem nyomtam az előre bill-t és ugráltam de ezt is nagyon sokszor próbáltam mire sikerült mert közben elfogyott az energia és ha nem jó az időzítés akkor leesik a fickó.
  • adammmmmmm
    Én még nem jutottam el oda de talán ha lelasítod az időt mielött leérnél akkor szerintem nem halsz bele.(még nem próbáltam de talán bejön)
  • zsotee
    Náam is pont ez van, én vga driverre gyanakszom, de talán vki aki jobban ért hozzá tud vmi ötletet adni.
  • NeoMaN
    nálamis
    fura
    :)))
  • Sgtfathi
    Nekem is pont igy nem indul :(
  • Paranoia
    hm továbbra se indul el:S csak el kezd megnyitni vmit aztán maradok asztalon továbbra is.nah uninstal..:D
  • DarkSector
    érdemes megtekinteni a videót..
    Főleg az ELIT megoldásra hívnám fel a figyelmeteket.
    Jobb előtte végigolvasni a szöveget is.
    Ne csak szaladj és lőjj!!!
  • beamkiller
    vkinek fut 9600xt vel? mert 2.0b s kartya van irva min x700, de lefuttattam a systemrequirementslab.com tesztjet es azt irta h minen elmegy :D
  • HammeRed
    Aki túljutott ezen a részen megtudná mondani hogy a fenébe kell fent landolni mert 2x sikerült de utána ha leugrok a katonák közé összetöröm magam és vége???
  • strebacom
    Húúú de jó game, az anyjáááát....
  • [Rush]
    Itt az MDS...
  • Purga
    Na én húztam aludni, sok volt mára
  • KillAir
    Tényleg ott van ez game... azért remélem ez az időlassítás, megállítás az idő folyamán hosszabb "ideig" tart. :) Egyedi, jól kivitelezett proggi. Bár még csak az első pálya, de a graf ütős és eddig az élmény is. Bízom benne, hogy nem lesz egysíkú és uncsi a 3,4,5. pályán...
  • Purga
    Vagy a játék nem engedi és azért, bár ilyet még nem nagyon hallottam.
    Próbáljátok meg esetleg régebbi verziós HAMACHI-val.
  • báttyó02
    nincs nekünk se :d
    csak mdf van,azt lődd dt-be
  • fsgh
    #1066!

valaki küldje el az e-mail címemre! 2perc mivel kicsi file...szal a Clone-os változatnak az Mds file kéne mert anélkül nem tudom be mountolni...

email: [email protected]
  • DarkSector
    Nincs router.
  • Purga
    Router? kiengeditek a netre rendesen?
    Lehet az nem tetszik neki.
  • DarkSector
    Csőtők.
    Haverral akartam HAMACHI-n lanozni, azt én tudok szervert csinálni, de utána belépni nem tudok.
    Ha lan csatlakozásra megyek, akkor meg ugye havernak kéne sz. csinálni..
    De havernál lan csatlakozásra állva beáll a gépe.
    És olyan mintha lefagyna.
  • babus
    Feltelepited újra a játékot majd 1.1patch és az új crackfix(40.2mb) nekem is igy lett jó.
  • gduck
    #1036 ;)
  • krys002
    hali! nekem is a 7.10-es catalyst volt fenn, de azért megpróbáltam ezt is és sajna ugyan az van mint az előző driver-nél! rákattintok a játék ikonjára, elkezd töltögetni a gép v.mit, olyan mintha bejönne egy ablak, ezután meg kilép! nem tudom mi lehet a baj.
  • Synit HUN
    A magyar verzió is kijött?
  • fsgh
    pls HELP ME! Clone-os verziót töltöttem le kicsomagolom winrarral de nincs mds file!! :SS valaki felrakná valahova vagy elküldené e-mailben?(ugyis nagyon kicsi az a file..)
  • neptum
    egyet értek veled nekem is jobban bejön
  • zsotee
    Melyik catalyst van feltelepítve nálad?
    esetleg próbáld meg ezt:
    Link