2583
-
atkaq #1143 Valaki segitsen légyszives.Milyen nvidia drivert használtok?Elindítom a játékot kiírja hogy nem kompatibilis a driver pedig a legújabbat töltöttem le az nvidia honlapjáról.Ennek ellenére elindítom a játékot.Elkezdi betölteni az első pályát a csikok megakadnak de elkezdődik a beszélgetés hangok de kép nincs csak a betöltőképernyő.
GÉP:AMD 3000+,1gb ram,geforce 7600gt -
#1142 Valakinek valami 5let arra hogyha első pály a loadingnál újraindítja a gépet? -
csoola #1141 nekem eddig az FLT-s timeshiftel nem volt gondom, most csinálom a demoküldit:) nagyo imáédom ezt a játékot skacok:P -
krys002 #1140 nekem is ugyanilyen problémám van, mint a két elvtársnak(sings, beamkiller). mindent megnéztem már. Nem tudom mit kéne vele csinálni, hogy elinduljon. -
#1139 beindítod a szerkezetet, nyomsz egy időlassítást, és megvárod míg az egyik platform arrébbcsúszik annyit, hogy te pont bebújhass a lyukba. -
#1138 Need Help
Nah itt mit kéne csinálnom? -
#1137 nekem is azt csinalja mintha megnyitna egy ablakot azt semmi asztalra visszadob ... -
vegas32 #1136 Időlassíííttttáááááássssss -
#1135 *** nem indul el. A windows bal felső sarkában mintha megnyitna egy ablakot, az egér is odaugrik, aztán az ablak eltűnik, és semmi nem történik... :( Mi lehet a baj? ATI legújabb, 1.1 patch is fent van. -
bootsector #1134 Nem igaz, hogy azt a szájbaszekszuált ceppelines küldetést nem bírom megcsinálni... Folyton szétlövik a végén. Már 30-szor próbáltam. grrrr. -
#1133 gombkiosztasra help: BillKiosztas -
vegas32 #1132 És nem ad egy olyan gombot hogy "Telepítés folytatása" vagy valami ilyesmi? -
#1131 vki plz #1100-ra!! -
Boroskóla #1130 Igy -
vegas32 #1129 Kapcsoló bekapcs, idő megállít, a két láda között alagútba bemegy ;) -
daneelolivaw #1128 neked hogyhogy magyar feliratos a játék? -
neptum #1127 a képek meg a videok nem adnak teljes képet egy játékról nekem sem tetszet annyira még kinem probáltam a demot és azóta tetszik -
#1126 Bocsi az alma kérdésért de mivel FAQ nincs és ennyi hsz-t elolvasni nehéz.
Az miért van hogy amikor betöltödne a játék a betöltőcsíknál, akkor egyszerűen újraindul a gép. -
#1125 Van a játéknak még eléggé az eleje felé egy rész ami egy raktár, benne egy futószalaggal amit lehet ide oda mozgatni kicsit meg egy megnyekkent daru a plafonon. Nem tok rájönni mit kell csinlni, lehet hogy egyszerü de nem tok rájönni. Pls. help. Köszi. -
atesszan #1124 Ez valami kegyetlen borzalom jó játék!Elképesztően tetszik. -
#1123 Én még csak képeket meg videókat láttam róla de azok alapján nem jött be.
Még hezitálok kipróbáljam-e. -
neptum #1122 jaja meg az a jó hogy ha elveszed a fegyverét akor keres egyet vagy könyörög az életéért -
#1121 Csak megáll az áram mivel nem ráz meg ha a vizben/vizen jár a csávó.Ugyanez van a tűzzel is megállitod időt nem éget meg! -
#1120 ez az:) szórakozásnak sem utolsó, színes, változatos nem a monotonitás jellemzi mint a codot,mohab-t ( nekem spec a robbanás effektek tetszenek na meg az h többféleképpen végezhetek az ellennel, mert a legnagyobb fegyver az idő:P) -
#1119 Én már próbáltam mindennel csak éppen a bill kiosztást nem tudom megváltoztani mert azonnal belefagy. Ezen lehet valahogy változtatni mert az controls.ini file-ban csak számomra ismeretlen formában vannak meghatározva abill karakterek. Van erre magoldás vagy azzal a kosztással kell játszanom ami a "mókolt".ini -ben van? -
#1118 De nem tudok! Megállítom az időt rámegyek a vizre majd agyonüt az áram. Használhatóbb megoldás nincs? -
neptum #1117 olvasom néhányen ebbe a játékba is a hibát keresik akinek nem tetszeik valami nem játszaik vele és kész szerintem tök jó játék érdekes és az a jó hogy el feladatot több mondon lehet meg csinálni :D -
Matte #1116 hogyne lehetne.... mármint a játékban természetesen....lehet...pl. metró... -
#1115 nesztek pár kép :)
-
#1114 Nem lehet. Nézz a lábad elé. Nem jár a vizen. Benne van a lába a vízben. És az áram attól nem áll le hogy az időt megállítod... -
#1113 + meg persze a föszereplő szupermen ruhája is idétlen -
#1112 idétlenek ezek a fegyverek meg ezek az ortopéd járművek képeken
A játék többi része milyen? -
tibiszabo #1111 arra hogy lent legyen már
-
#1110 LOL már hogyne lehetne megállítod időt és simán lehet! -
#1109 Nem vizen nem lehet járni. -
-
Gundark1234 #1107 Jó kis game lett. A városos rész total Half-life2 (tudós spéci ruhában ismeretlen? megszállók ellen, ellenállóknak segít) le se tagadhatná honnan lopott ez a game, de ugyebár a jótól lopni nem szégyen. Most már kint járok a hegyekben valami börtönnél (Nova Prospekt valaki? ). Nah a lényeg hogy jó kis cucc. Karácsonyra beruházok egy eredetire azt hiszem. -
heringer #1106 Xp- használsz amugy,neked is felrakta azt a microsoft visual cc++-t. -
adammmmmmm #1105 Időmegálítás és jársz a vizen. -
KillAir #1104 Én az FLT-t használom és tökéletesen fut a patch-al és az 1.1 crack-el... semmi baja ennek a verziónak sem. ÉS KURVA NAGY GAME! Olyan halflife feeling időleállítással. :))