2583
-
#1383 nem publikus helyről szedtem, de ez a neve Timeshift_CRACKFIX_FLTDOX
ja és rakjál legújabb beta drivert ha meg ATID van akkor kérdezz meg egy atist mit használ hozzá.
Zeppelinnél a reverse time kell. -
#1382 Hali már +találtam ...
-
gyuri00 #1381 nekem megint sikrült elkdnom:S
egy raktár szerüségbe vagyok ahol egy karral dobozokat tudok mozgatni és semmi más:S vagy én neml áttam mást és nem tudok semmere se menni
képet hova tegyek fel h ide betudjam linkelni?:S -
#1380 Hy all!
Tud vki abban segíteni, hogy hogyan lehet a liftel felmenni azon a pályán ahol a Zeppelint kell kerseni?
THX -
kozitomee #1379 Ácsi ácsi én már leszedtem 1 crack fixet meg leszedtem az 1.1 et de ez sem jó...
Tudsz adni linket??? Mert lehet hogy szart szedtem le... -
kozitomee #1378 Jah ebben a gépben 1 toprongyos Sapphire Radeon 9600XT vagy mi a búbánat van. Ezzel adtam 1 kis plusszt? -
timantes #1377 valamelyik szikla tövében egy lőszeresládánál ottlesz az aknavető, használd -
#1376 Szedd le a crackfixet, ha nem tartalmazza a patchet akkor azt is és menni fog. -
timantes #1375 PROCYON , én is az ő verzióját akasztottam ki... -
#1374 Mikor a börtönből menekülök, az úton jön egy lépegető, na azt ki lehet nyírni, vagy csak el kell menekülni? -
kozitomee #1373 Nah jolvan már órákóta bújom ezt a fórumot.
Legalább 40-en kérdeztek egy valamit és most én is csatlakozom hozzájuk (ebből eddíg 1 általam értelmezhető válasz volt:S Az sem volt sikeres:S)
Nah összegezzük
Van ez az FLT szar ugyebár. Én leszedtem torrenten mert nagyon elkeseredtem 1 másik játék miatt (eggyik gépemen sem ment a The Witcher:'(((( )
Nah és ez a szar ez nem akar elindulni bevillan 1 ablak aztán vissza.
Most itt mégis mit lehetne tenni??
Van akinek már sikerült megoldania a problémát???
Én már épp azon gondolkozom hogy EMO leszek és felaprítom az ereim vagy tekerek magamnak 1 kötelet és célszerűen használom.
Ezért valaki legyen olyan jószívű és lásson el 1-2 tippel vagy mondjon valami értelmes "húzz a picsába" mert már naggyon elegem van ebből az FLT szarból.
Pedig nagyon érdekelne a játék... -
timantes #1372 Kiakasztottam! Lesz 2. része!!!!!!!!!!!!!! király. Részletekrt vigyétek végig , megéri. -
#1371 Persze, én is CS-zek. -
6600GT #1370 hello all.na megy a játék jól? -
#1369 Nem igazán :) -
gyuri00 #1368 oks megpróbálom kössz:)
de ott van egy tank a közelbe aszt nem tudom haszálni?:D -
#1367 Hopp, nem tudok írni. Szóval: 1.*szétlőni a bombákat 2.(NE nálad robbanjon, hanem nála :) ) -
#1366 Ott le kell lassítani az időt,de úgy, hogy az ágyúval (amit a tér közepén találsz) mindig megprobálod stélőni a bombákat, amiket feléd küldd (tehát nálad robbanjon). Én szenvedtem vele egy fél órát. -
gyuri00 #1365 valaki nem tudna segíteni mert elakadtam:S
valmi algút rendszer bejáratát keresem és van egy tank ami mindig szarrá lő:S(ez az első tankos rész ha jól emléxem)
aszt hogy lehetne megsemisíteni -
végre egy értelmes mentalitásu ember -
#1363 Nekem ezerszer jobban ment a teljes, mint a demo(persze csak a drivercsere után, azt a drivert, amit ajánlanak hozzá, felraktam). -
#1362 köszönöm a segítséget, megoldottam :)
lecrackeltem a demo-t és indul :D
azért szarakodok egyébként vele mert először kipróbálom milyen, hogy fut a gépemen stb, torrent oldalon sajnos éppencsak 1.000 fölött van az arányom, és nem töltöm le amíg nem tudom hogy jó-e :) -
tumpi #1361 Helló mindenki!A problémám a következő. Újra raktam a játékot és amatőr hibával letöröltem a mentést.
Valaki esetleg tudna küldeni egy mentést?
Ott tartottam hogy egy repülő jött értem és előtte kikellett lőni a gépfegyvereseket.
Üzit írjon légyszi aki tudna segíteni. Köszönöm előre is. -
#1360 és az jo?
mert én játszok counter strike source-al és nem akarom hogy a beta driver elbassza az fps-emet -
ellington #1359 a játék elején amikor hárommilliárdan jönnek ellenem, mit kell csinálni? -
#1358 legújabb beta drivert tedd fel. -
#1357 melyik nvidia driver kell ennek a szarnak?
mert a legujabb van fent (ForceWare 163.71) és azt irja nem kompatibilis
és mindig ujrainditja a gépet -
neptum #1356 a lőszergyárba volt valami teleportálos emberke azt ugye majd a játékba nem kell legyürni ? most tartok ott hogy valami Zeppelin gyárba kell bejutnom -
keepernext #1355 van -
keepernext #1354 Na elindult a game úgy ahogy ezerszer már levan írva.(FLT verzió)
Na ez jó lett!!Minden full 8×simítás 8600gt simán megy.
A MI naon jó az időlassítás brutál,egyszóval jó lett az egész. -
Djemba #1353 lehetne egy normális crack ááá -
solikka #1352 sűritsd ki :D lol -
#1351 A havas bázisos pálya után (toronyból lövöm rakétával a népet) azután még mennyi van hátra? -
#1350 Mi az, hogy sűrítsd ki? Besűríteni lehet valamit. Valamelyik hülye progiban így van lefordítva a tömörítés? -
#1349 ne ugy csináld hanem igy:
süritsd ki az mds t az mdf mellé mielőtt bármit is elkezdessz 4.06 daemon és yasu 1.4.7080 mountold be install majd BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583 és S7262080 utóbbit nekem nem kérte ezután se restart se semmi egyből inditsd a gammát -
#1348 beleállsz egyik dobozba majd visszafuttatod az időt... -
jemo69 #1347 ati oldalon sajnos az X700 alapkövetelmény... -
#1346 Hy all!
Az #1304-es hsz-ben leírt dolgot megcsináltam de még mindig nemműködik. Valaki nemtud megoldást a problémámra? (#1275-es hsz)
Előre is köszönöm! -
#1345 ja és arra is vigyázz ne a régit tedd hanem az uujat
esetleg a régire ne tegyél ujat stb... -
#1344 *működnie :)