TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beamkiller
gombkiosztasra help: BillKiosztas

És nem ad egy olyan gombot hogy "Telepítés folytatása" vagy valami ilyesmi?

adios
vki plz #1100-ra!!

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Kapcsoló bekapcs, idõ megállít, a két láda között alagútba bemegy 😉

neked hogyhogy magyar feliratos a játék?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

a képek meg a videok nem adnak teljes képet egy játékról nekem sem tetszet annyira még kinem probáltam a demot és azóta tetszik
Doki17
Bocsi az alma kérdésért de mivel FAQ nincs és ennyi hsz-t elolvasni nehéz.

Az miért van hogy amikor betöltödne a játék a betöltõcsíknál, akkor egyszerûen újraindul a gép.

Rohamsisak
Van a játéknak még eléggé az eleje felé egy rész ami egy raktár, benne egy futószalaggal amit lehet ide oda mozgatni kicsit meg egy megnyekkent daru a plafonon. Nem tok rájönni mit kell csinlni, lehet hogy egyszerü de nem tok rájönni. Pls. help. Köszi.

Ez valami kegyetlen borzalom jó játék!Elképesztõen tetszik.

bakvarnyu
Én még csak képeket meg videókat láttam róla de azok alapján nem jött be.
Még hezitálok kipróbáljam-e.

jaja meg az a jó hogy ha elveszed a fegyverét akor keres egyet vagy könyörög az életéért
grebber
Csak megáll az áram mivel nem ráz meg ha a vizben/vizen jár a csávó.Ugyanez van a tûzzel is megállitod idõt nem éget meg!

Next PC upgrade: 2022

LasCar16
ez az😊 szórakozásnak sem utolsó, színes, változatos nem a monotonitás jellemzi mint a codot,mohab-t ( nekem spec a robbanás effektek tetszenek na meg az h többféleképpen végezhetek az ellennel, mert a legnagyobb fegyver az idõ😛)

#acm

serito
Én már próbáltam mindennel csak éppen a bill kiosztást nem tudom megváltoztani mert azonnal belefagy. Ezen lehet valahogy változtatni mert az controls.ini file-ban csak számomra ismeretlen formában vannak meghatározva abill karakterek. Van erre magoldás vagy azzal a kosztással kell játszanom ami a "mókolt".ini -ben van?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kovecses
De nem tudok! Megállítom az idõt rámegyek a vizre majd agyonüt az áram. Használhatóbb megoldás nincs?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

olvasom néhányen ebbe a játékba is a hibát keresik akinek nem tetszeik valami nem játszaik vele és kész szerintem tök jó játék érdekes és az a jó hogy el feladatot több mondon lehet meg csinálni 😄
hogyne lehetne.... mármint a játékban természetesen....lehet...pl. metró...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

LasCar16
nesztek pár kép 😊

#acm

kovecses
Nem lehet. Nézz a lábad elé. Nem jár a vizen. Benne van a lába a vízben. És az áram attól nem áll le hogy az idõt megállítod...

bakvarnyu
+ meg persze a föszereplõ szupermen ruhája is idétlen

bakvarnyu
idétlenek ezek a fegyverek meg ezek az ortopéd jármûvek képeken <#vigyor1>
A játék többi része milyen?

arra hogy lent legyen már
grebber
LOL már hogyne lehetne megállítod idõt és simán lehet!

kovecses
Nem vizen nem lehet járni.

grebber

Jó kis game lett. A városos rész total Half-life2 (tudós spéci ruhában ismeretlen? megszállók ellen, ellenállóknak segít) le se tagadhatná honnan lopott ez a game, de ugyebár a jótól lopni nem szégyen. Most már kint járok a hegyekben valami börtönnél (Nova Prospekt valaki? <#vigyor2>). Nah a lényeg hogy jó kis cucc. Karácsonyra beruházok egy eredetire azt hiszem.

Xp- használsz amugy,neked is felrakta azt a microsoft visual cc++-t.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Idõmegálítás és jársz a vizen.
Én az FLT-t használom és tökéletesen fut a patch-al és az 1.1 crack-el... semmi baja ennek a verziónak sem. ÉS KURVA NAGY GAME! Olyan halflife feeling idõleállítással. 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ez az a rész ahol a lezuhant zeppelin van akkor megállítod az idõt és ráugrasz az egyik lapátra,utána legugolsz az egyik forgó lapát alá és megvárod hogy feltöltõdj majd megint megállítod az idõt és leugrasz a másik lapátról a túloldalon.Csak akkor sikerül ha a lapátok pontosan irányba állnak.Nekem legalábbis így sikerült...

http://silkiehun.atw.hu/

kovecses
Mit kell csinálni ott amikor az alagút bejáratát kell megtalálni?

Megtaláltam lent vagyok egy metro alagútban de áram van veeztve a vízbe.

Valaki segítsen privi üzenetben.

köszönöm

hello
kipróbáltam az új crackfixet de még mindig nem jó, betölti a pályát de nem tudok megmozdulni, nem reagál semmi gombra, kilépni is csak ctrl atl del- el tudok, nem fagy le mert csöpög a víz meg mondja a magátét a csávó de semmi! volt vkinek hasonló, van rá vmi gyógy mód?
adios
Hello!
Nekem telepítés után kéri a legujabb drivert,ám amikor telepíteni akarom az újat ezt írja ki:

"A következõ szoftvert telepíti ehhez az eszközhöz:
NVIDIA GeForce 7600GT

Ez a szoftver nem ment át a Windows Logo tesztelésén,amely a Windows XP-vel való kombatibilitást vizsgálja.

Ez a hardvereszköz nem lesz telepítve.Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával."

Ilyenkor mi a teendõ?<#help>

erre valakinek valami ötlete <#phone><#wink>

DarkSector
Jah idõ visszapörgetéssel hová felmászott az ürge ELIT-be!
Eszembe sem jutott volna..
Pedig eléggé logikus.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vinsanity15
beszarás. jol használják a idõt 😄

Vinsanity is back!!

DarkSector
Nézd meg ezt is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem szar,én ezzel játszom és tökéletes,csak nem tudjátok felrakni!

Vinsanity15
szasztok. rég jáccottam ilyen egyedi küllemü játékkal.nagyon bejön , az elején a nagy lépegetõnél meg ilyenek. bazi jol van effektezve.jo game. meg amikor kilövöd az ellen kezébõl a puskát és keres egy másikot.igenállat

Vinsanity is back!!

DarkSector
A fagyásokra azt tudom mondani, hogy egyik havernál fagyott a játék egy bizonyos pontnál.

Ezután kitöröltettem vele az összes save fájl-t..
És most normálissan megy neki.
Igaz elõrõl kellett kezdenie.

DarkSector
FLT verzió szar..
Pach meg crakk az is szar.
A clone verziót simán használod, akkor nem lehet gáz.

Sgtfathi
169.04-volt fent,most a 169.02-de nem indul!
le uninsalloztam a Codecet is de akkor se indul!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Nállam se megy tökéletesen megfagy a játék vmiért pedig nem szar gépem van.Core 2 Duo e6400, 2*512 ram, Ati x1950Pro, legújabb driverrel.És megyek a csávóval fel a lépcsõn és megfagy a és egy windows hangot hallok ennyi.Lehet az a microsoft visual cc++ a gond.Medálná se volt jó xp-n csak vistán tudtam jáccani,de azt meg nem rakom ujbol fel.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megcsináltam de magam se tudom pontosan hogyan :-).Addig ok hogy az f bill megnyomása után elkezdek emelkedni de a tetején kellene oldalra kimenni ahol katonák járõröznek,de a légáramlat miatt amit a forgó venti kelt nem olyan egyszerû.Asszem nyomtam az elõre bill-t és ugráltam de ezt is nagyon sokszor próbáltam mire sikerült mert közben elfogyott az energia és ha nem jó az idõzítés akkor leesik a fickó.

http://silkiehun.atw.hu/

Én még nem jutottam el oda de talán ha lelasítod az idõt mielött leérnél akkor szerintem nem halsz bele.(még nem próbáltam de talán bejön)
Náam is pont ez van, én vga driverre gyanakszom, de talán vki aki jobban ért hozzá tud vmi ötletet adni.

Csak halkan, mert ez illegális...

NeoMaN
nálamis
fura
😊))

Sgtfathi
Nekem is pont igy nem indul 😞

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

hm továbbra se indul el:S csak el kezd megnyitni vmit aztán maradok asztalon továbbra is.nah uninstal..😄