2583
-
neptum #1463 nem kel át menni sehova idő lassitás és amikor fel érsz és esnél vissza akor nyomd a w-t és akor jó lesz -
#1462 NOS MEGVAN A PROBLÉMA MEGOLDÁSA AKIKNÉL KILÉP A KIS ABLAK FELVILVANÁSA UTÁN:
Tehát nekem vista alatt nem ment és geforce-om van,de talán a radeonos kollegáknál is beválik!
Szval ott rontottam felraktam régebbi drivereket,de azoknál azt irta ki:
Incompatible Video Driver.... nos erre gondolom legtöbben felraktuk a legujabbat,és nem indult de ha a PLAY-re nyomunk már indul is!
Nálam a 163.71-es driverrel jo lett!
Radeonos kollegák ugyanigy régebbi driverrel próbálkozzanak!
-
#1461 nah még1xer, a 2. propelleres résznél lekell lassítani az időt h átmenjek a másik oldra?mert még úgyis gyors a propi... -
#1460 Nálam is ez a gond:-( -
Mdavide5 #1459 Crack is volt mindent megcsináltam.
Na mindegy.
Azért kössz -
atesszan #1458 Leirtam már,olvass vissza! -
#1457 azt tudom. csak ha benézek és olvasgatok akkor szeretem tudni ,h ki kinek válaszol. mer szeretek belepofázni ha szerintem igazságtalan dologról van szó :)
ez most nem olyan volt csak az sg-zők érdekében mondtam,h használd a "válasz erre"-t -
kozitomee #1456 valamivel ütközik akkor az biztos... -
kozitomee #1455 crack?
vagy valami? -
Mdavide5 #1454 Úgy csináltam De aztírja ki Helyezze be az eredeti lemezt.
-
kozitomee #1453 #1176 Itt megtalálod azt is:) -
Mdavide5 #1452 NA légyszi 1405
áááááááááááááááá -
kozitomee #1451 Jó de te tudod hogy nem neked írtam!!
Nem reaper4? -
kozitomee #1450 Scooby te mien mount programot használsz??? Lehetséges hogy ezzel van a gond.Én megrendeltem a Daemon Tools Pro Adnvancedet most azt használom dobjam ki amíg ezzel játszom? -
#1449 hát igen. a kutya gyors álat :)
ja és használd a "válasz erre" -t ,mert így lehet szemezgetni a hsz ek közül,h kinek is írtad.... -
kozitomee #1448 Ezt meg inkább ne böfögd fel mert ezer forintot teszek arra hogy inkább te lennél a fiam nem én a tied...
Már ha a kutya nem előz meg... -
kozitomee #1447 Köszönöm Scooby87 a segítséget igaz hasznát nem veszem...
A lényeg az hogy Ati-m van
Persze persze FLT meg minden eddíg fasza is a dolog de mégse wááá
Keeper tudjuk te vagy itt az istencsászár...->gatyámba -
#1446 Írtam privátot is nem tudom megkaptad e!
Az a bajom hoyg abban a vízes alagútban (még az "elején") ahol agyoncsap(hat) az áram,ott ha balra megyek akkor egy idő után nem tudok tovább menni (meghalás elött időstopokkal)!Pedig látszik hogy folytatódna arra a pálya de ennyi,asszem lövés is csak eddig megy!
Ha jobbra megyek akkor meg egyből ott egy vasrácsos ajtó,ami zárva!
Valaki tudja merre kell továbbmenni? -
keepernext #1445 Te még itt tartasz fiam?
Rajtad kívül többezer embernek sikerült.
Ez mindent elmond azt hiszem. -
Scooby87 #1444 az flt-s verziót úgy kell ,hogy felrakod a gémet aztán megpacheled....majd a crackkel felűlírod az eredetit....ez a menete....a patch csomagban 40mb van benne a crack is azzal kell felülírni....driver gond is lehet...ajánlom a 163.51-est azzal mindenkinek megy....még akinek a 163.75-őssel nem ment annak is... -
-
#1442 Kösz szépenmár végig is toltam -
#1441 Miért nálad a Jericoh -nál is ez a baj?? -
kozitomee #1440 Keepernext akárhiszed akárnem...
Én egéssz nap ezzel szórakoztam és semmi a gépigény megvan meg minden de kisablak és nincs kisablak frissitettem drivert,felraktam,peccselte,krekkeltem,indítottam,káromkodtam. Ez volt a mai napom.
Szóval itt csak 1 lámát látok téged...
Ez van...
-
Scooby87 #1439 tetszett,mert agyaltam,hogy most ez mi is volt...sejtett vmit sztem..
-
neptum #1438 nem tetszet a vége vagy mi ? -
neptum #1437 csak a kötél közepe táján kell lőni -
Scooby87 #1436 kinyomtam végre.....hát a vége pfffffffffffffffffffffffffffffffffff....na ezt nem vártam. -
#1435 Bug? pedig fel van patchelve a játék -
#1434 próbáltam..de nem lehet -
Purga #1433 lol, enyhén egyértelmű :D -
neptum #1432 kötelet előni -
#1431 Szevasztok!
Elakadtam.. valaki tudna segíteni?
-
KOVU #1430 hi all
megtudná mondani valaki milyen a játék grafikája?
mihez hasonlit leginkább??
mert én eddig csak gyenge minőségű videokat láttam -.-"
elöre is köszi -
neptum #1429 a vége nagyon ott lesz.lesz egy kis meg lepei a videoba. -
neptum #1428 idő lassítás és odéb mész ahol nincs rakéta és ezt kell eljátszani még elnem fogy a rakéte meg az ágyúk -
Scooby87 #1427 az elektromos fegyverrel kell lönni a kis kék izéjét....,én utána akadtam el amikor rakétákat lődőz rám
-
Disaster24 #1426 Köszi szépen! :) -
Scooby87 #1425 SPOILER
Hogy kell megölni a főellenfelet...az oké,hogy kilővőm az ágyúját,de aztán a sortűzben kicsinál akárhogy használom az időt....vki aki már kitolta megmondtahtná....THX -
#1424 Na fene jobban örültem volna ha már vége, nem rossz csak már kissé unalmassá vált.