TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Hát Catalystnál (nekem Ati van) okoz hasonló problémákt (fagyás, hihetetlen lassúság, stb.) ha rátelepítem korábbira.
Letörlöd programok telpítése és törlésében a korábbi drivert. Újraindítod a gépet, és utána tedd fel a friss drivert, megint restart, és lehet h jó lesz.
/hát az újabb driverek ritkán rontják el a vga-t, így más ok nem igazán lehet/

Balumann
Programok telepítése és törlésében ott kell legyen

Vaxi
nem! az lehet a baj? eszközkezelõben leirtsam vagy hogy?😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Trucker39
Jó volt, szép volt, sajnos vége lett.

Balumann
Az újabb driver feltelepítése elõtt letörölted a régit, teljesen?

Vaxi
megtörtént már.
1.1 és TimeShift_v1.2_Patch.exe ezzel is.
ugyanígy..
ha van megoldásod szólj 😄

Errõl beszélek én is 😊 Sztem vmi rossz crack, tegyük fel újra...
Köszi!
Twetr0x
2 oldalt lapozz vissza, és legalább 4x megtalálod rá a megoldást...
Dobozok szaladnak a futószalagon, szalag mellett egy kis lyuk -> mikor épp nem takarják a dobozok, idõmegállít és lyukon be.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Még1× linkeltem 😊
Pls help! Itt nagyon elakadtam!

http://images.netbag.hu/20071106/1194374311671.jpg
Vaxi
Hali.
GF 256MB 7300 GT.
Game indít: feldobja a nemjó driver ablakot.
ha letöltöm a leújabbat, összeszarja magát a kártya, 4 bites színmélység stb.
Ha a playre nyomok az ablakon a shaderek töltésénél kékhalál...
valakinek valami ötlete?😄

És bizony le is fagy, ha mégis elindítom 😞
Ööö... megvan az új videókari (HD 2600 pro), de kiírja a game, hogy nincs fent a legfrissebb driver. Pedig mielõtt cseréltem a karit, már fent volt a 7.10-es ATI driver.
Törölt felhasználó
Nem 😊
Synit HUN
Qrvára nem! Én ezt úgy peszippantottam! XDD Úgy röhögtem magamon!
Én bazzeg vigigugráltam. Nagyon égõ, nem is kellett volna. 😄
Én megcsináltam de aszittem az ideg szétbax. XD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vissza kell fordítani az idõt és a szívásból fújás lesz ami felvisz a felsõ szintr

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Tatyla
én még itt nem járok de kitalálom a kép alapján hogy meg kelett állitani az idöt a megfelelö pillanatban és a lapáton végigsétállni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Törölt felhasználó
Közbe rájöttem 😊
Törölt felhasználó
Itt most nagyon elakadtam 😞

hát azelõttit visszatöltöttem, és ahogy odaérek a drótkerítéshez ottragadok, akkor majd megpróbálom egy mégelõbbivel.
Seth
az vmi bug lehet, tölts vissza egy autosave-et

PSN ID.: Beegabor

Hali! !Elakadtam! sajnos, most elõször a játékban!

Két feladatot kapok, elsõ jussak túl az !aknamezõn! ez megis van aztán elérek egy !tavacskához!, távolban egy vizimalom romjai ami ég és füstölög, hátammögött egy kis lõszer adag, balra pedig egy épületszerûség, és a feladat hogy !keressek egy földalatti bejáratot!. Ez még menne is ha nem lennék egy helybe, nem tudom hogy játék hiba e, de az emberke meg se tud moccani körbe körbe nézhetek, de nem mozdul.
És a térképen sincs semmilyen jel, és már körbenéztem, találtam egy épületszerûség, de nem történik semmi. Tudja valaki mit kellene csinálni, vagy csak várjak még mert én 10 percet már vártam hátha történik valami, bár nem tudom miért építenének be ilyet a játékba.

Elõre is köszi minden segítséget!
Depridol
gondoltam... pedig azt hittem még lesz a városban gyakás :/

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

serito
Ha sikerül megcsinálnod utána vége lesz!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Depridol

póklépegetõ likvidálásánál járok...gondolom nincs messze a vége...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Hali
A turbinánál ahol meg kell keresni a felugró pontot az pontosan merre van?
Ez egy kicsit kezd idegesítõ lenni.
LackoMester
ja Jericho az nagyon gagyi...

élet a legjobb méreg

LackoMester
na,végigtoltam nagyon frankó game volt

élet a legjobb méreg

10.pályánvagyok.😄
Nagyon jó játék,bár nincs benne a top3 ba(1.BioShock,2.Jericho,3.Stranglehold),de nagyon élvezetes.
van még
Hány pályás?
Most toltam ki a havas liftes pályát.Mennyi van még?(Nem mintha unnám.😄).
Magiszter
Na végigtoltam végre. Nos a vége elégé érdekesre sikeredett

A nagy lépegetõ izé ami osztja az áldást, kilövöm aztán rakétázik tovább... Kiesik belõle a fõgonosz, átvezetõben lelövöm, idõben vissza aztán paradox veszély és eltünök...
Hááááááát többre számítottam megmondom õszintén és elmésebb befejezésre. Valamint több átvezetõ elõrenderelt eksönre mint ami a trailer is volt anno.

Ezektõl eltekintve egy igazán jó játék. És még párszor biztosan végigtolom. Ha lesz második rész... akkor örülni fogok neki.

DarkSector
Még nincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!

Az 1.2 akkor megoldja a video settings miatt bekövetkezõ probélmákat is? Jól értem? Remélem van már hozzá törés is!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Yoda001
bazd... srtest.com

http://9gag.com/gag/5135249

akkor jericho se fog menni?😄
vagy annak elég a sima 2.0?

basszák meg akkor <#mf1><#idiota>

Trucker39
A drótkerítésen van egy nyílás, ott lejjebb tudsz igrani egy szintet.

Maxtreme
pffff... Mondtam h vaksi vagyok 😄
Megvan😊

Yoda001
meg nemis ez a lényeg hogy melyik betû, hanem mit kell csinálni... értem egyébként,thx

Yoda001
"ps3mon probáltam a demot"...😄 nemnagyon van F és V betû 😊

Maxtreme
Lenne 1kis pronlémám 😊
Namost itt ennél a résznél vagy valami script hiba van, és ezért nem tudok továbbmenni, vagy csak 1xüen tök egyértlemû a megoldás, és vaksi vagyok 😊

A börtönös mapról lenne szó. Ugyebár ahol bejövünk van 1 ajtó ami 1 rövid lépcsõhöz vezet, de az zárva (meg igazából ahogy nézem fölös is lenne odamenni)
Viszont másfelé meg nem vezet út. 😊
HELP! 😊

DarkSector
Amúgy V-vel kell visszatekerni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
visszapörgetést kell használni, illetve ott az elejénél még automatikusan kiválasztja neked a gép, csak F-et nyomj

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Timeshift asszittem sm3-as.

Yoda001
az ékezeteket és a +van szót nézzétek el pls 😄

Yoda001
hi.. am, én ps3mon probáltam a demot, télleg annyi lenne hogy az elején megölöm az embereket utána bemegyünk a fa ajton azután ottis kis lövöldözés és jön az a nagy robot féle? :d vagyis van egy nyitott ajtaju ház odabemegyek felszaladok a lépcsön ott le lehet meni egy kis letört részen és amin leesek a "folyoso" másik oldalátol kezdve elkezd beomlani a fal és nemlehet sehogyse kimenni/tulélni (mégha egy helyben állok,akkor sem)? vagy itt kéne idölassitást is használni? :d

De az tök jó lenne, hogy ha készülne egy olyan mod mint a Bioshock-hoz, mert akkor lehetne sm 2.0-val is jáccani.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Maxtreme
Pontosan.

sm 2.0b kell neki. nekem se megy mert radeon x600-asom van ugyan ez a problémám. Az alap követelmény Ati-s oldalon radeon x700 vagy egyenértékû.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore