TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megoldottam a problámát
Depridol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

érdekes a vége, ha jól gondolom nem happy end... tudjátok az idõparadoxonra gondolok...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Törölt felhasználó
Ááá azt már megcsináltam. Miért lenne nehéz? Idõt kilassítod, vagy megállítod és lövöd õket.
Sziasztok

Segítenétek mert elakadtam a 3.pályán( címe: Besurranás asszem) ahol egy plázában vagyunk, lelõttem mindenkit és nem tom merre kell kimenni.

Lécci segítsetek

Elõre is köszi
mama2
A léghajós küldire gondolsz? Amikor lõni kell a repcsiket mint álat? Én most ott tartok qva nehéz:S.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Seth
Inkább rövid, a manapság szokásos max 8 órára van bekalibrálva

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Ejha, jó hosszú a játék. Nah mintha baj lenne...
Most épp ott járok, amikor elrepültem azzal a repülõ szerû valamivel.
Kicsit bele kell húzni, mert vár a COD 4, Gears of war, meg a többiek!
Sziasztok! Gondolom már leírta vki, de 1800 hsz-ást nem szeretnék átolvasni, bocsi.... Az a szitu, h amikor elõszõr léptem be a játékba és a beállításokat mentettem el, kidobott sima windows-os hibaüzivel. Majd feltettem a patch-et és azóta ha belépek nem reagál se a billentyûzetre, se az egérre. Vki tud ajánlani vmilyen megoldást? Még1szer bocsi, ha már volt ilyen kérdés. Elõre is köszi a válaszokat!!!
Synit HUN
Nem oda kell bejutni.
Van egy nyílás az egyik láda mögött. Ha beindítod a futószalagot akkor egy másik takarja el. Félúton állítsd meg az idõt és látni fogod. A gombhoz közel van.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

mama2
kövi pályán elakadtam megin. Megin van egy kar és ládák, ha meghúzom a kart, akkor a ládák, ilyen "sín " szerûségen felém jönnek, majd újra meghúzom, akkor visszamennek az eredeti helyükre. A sín végén van egy nílás, amit 3 láda eltorlaszól, gondolom oda kéne bejutni, de hogy? Mert se idõlassítással, se felrobbantani nem tudom. Mi itt a teendõ?

InfectedMann
Én nem tudok rá mit mondani mert nekem voltak alapbeállítások.
FLT release + CRACKFIX FLTDOX + legújabb vidkari driver.
Tökéletesen megy a gamé. (:

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

warass
Odamész a "sok ládához", van ott 1 konzol, ami a gépet vezérli, idõt megállítod; x-et nyomsz, felugrasz a ládákon legfelül arra a ládára amit a gép mozgat, majd f-et nyomsz, mot a gép a ládát odaviszi 1 szellõzõnyíláshoz ahova beugrasz...

mama2
Elakadtam: A garázsos résznél akadtam el. Van sok láda, meg sok gépágyus autó volt, azokat felrobbantottam, meg minden meg volt, de tovább nem tok sehova menni. Semilyen gombot nem tudok megnyomni, semmi. Mit kell csinálni:S.

sopi
#1817-ra valaki???!!

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Na végigtoltam a játékot. Ilyen jóval nagyon régen játszottam, egészen az elejétõl a végéig teljes mértékben lekötött mindene a helyén volt. Talán a léghajós lõvöldözõs részt hagytam volna ki belõle. Nálam 10/10. Jöhet COD 4.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

InfectedMann
Nah ma elkezdtem a game -t.
Nekem bejön.
Igaz szokni kellett az környezetet meg a fegyvereket meg a képességeket, de mostmár szinkronban vagyok a game -el.
Grafika Mediumban is egész jó. Jó, hogy lehet magyarul is játszani. Igaz az angol tudásom sem rossz, de nem is a legjobb 😄
El leszek vele míg kijön a CoD4 -hez a magyarítás. igaz a CoD4 -et még ki sem tudom írni mert nincs DL DVD -m. Nah, de nem offolom a topicot mert a végén lesz ejnye bejnye 😛

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

sopi
Hi all
Az lenne a gond a játékkal h felrakom és ha szerencsém van akkor az elsö inditásnál nicns semmi baj de utána akárhányszor inditom nem reagál a billre se és az egérre se..ez miért van? valaki segitsen plz nem lehet h nem megy...Elöre is köszönöm

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Sziasztok!
Tudna valaki segiteni?El akadtam a turbinás pályán.Egy felet kellenne át ugranom egy csõvön lévõ vaslétráról.Olyan,mintha dobanto lenne.Ez a turbina körül van és beinditása után le kell melléje menni.Csak ez a fal akadályoz a tovább jutásban,mert hiába használom az idõt mindenféle formában,nem tudom át ugrani a falat sajna.Hogyan lehet tovább menni?Mit kell nyomnom melyik gombot?Köszi a segitséget!
ott én is elvoltam de én futotam még kinem nyilt az ajtó idõ lassitás és gyorsan lelõvöd a csávót és befutsz az ajtón azt án idõ meg álítás kilõsz egy gránátot és kész nekem így jött össze
hali fontos lenne help
de a géptesztem jó a videolártya de a procival van gondja
AnarchoiD
9600 szvsz 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Trucker39
Semmijen " cheatolva" dolgot nem használtam egyetlen percig sem a játék végigjátszása közben. Simán meglehetett csinálni. természetesen nem megállítani kell az idõt, hanem lassítani, így sokkal tovább lehet ugye mozogni.

hali
lenne egy kis gond.
a játékot feltlepítetem de nem megy.
Radeon 9600xt 256 mb
2.4 proci
4x 256mb ram
mért nem indul a játék?
help
hi all
én eddig ugy futtatam hogy 1.1 patch és a crack hozzá
hogyha én most feltenneém rá az 1.2 patch akkor ujra kellene crackelnem valahonnan? vagy csak simán futna??
egyébként végig vittem és nagyon tetszik , csak a végét nem értem <#idiota>
AnarchoiD
ezzel csak egy problema van en nem cheatolva jatszom es nekem nincs ennyi idom, beerkezes a szobaba azutan 2 seccel mar robban is az elso hordo .. se lassitva se megallitva nnem ersz el ennyi ido alatt a szoba vegebe

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Trucker39
Ugyan már. Van rá sokkal jobb módszer is. Lelassítod az idõt, a hordók között végig mész az ajtóig, shotgunnal a faszit leteríted, majd belépsz az ajtón és hagyod magad mögött becsukódni. Mivel senki nem lõtt beléjük, a hordók sem robbannak fel. Biztonsági okokból, szintén lassítva kidugod a fegyver csövét az ajtón, belelõssz a legközelebbi hordóba, majd becsukod az ajtót. Röviden ennyi és már tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzéssel mehetsz tovább! 😊

AnarchoiD
kocce, akkor marad a ptrobalkozas 😉

Akkor kell megálítani az idõt, amikor majdnem elér a robbanás hulláma. Nekem is sokadikra sikerült, de azért meg lehet csinálni. Nekem a bal hátsõ részen jött össze. Igazából azt a pillanatot kell elkapni, amikor még pont nem halsz meg 😊
DarkSector
Háát crack még szerintem csak 1.1-hez van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ragobynara
1.2-es patch-re már van vmi megoldás? Rakjam újra a gamet v mi? :S

mama2
Már 3. pályán tartok😊. Am ez nem akar megjelenni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Törölt felhasználó
Jönnek is 😊
AnarchoiD
tevedsz 😉 neked meg sok van 😉

de sebaj utanak johet a

Gears of War es a
Call of duty4
Crysis 😉

Törölt felhasználó
Gondolom már nem sok van a játékból.
Törölt felhasználó
Köszi!!!!
Promi
Gyorsabb voltal.😊
Promi
Mikor lejon a nagy doboz, a karok szet nyilnak gyorsan belepsz, es vissza forditod az idot.Ez alltal at kerulsz a masik helysegbe.
AnarchoiD
jon a doboz fentrol odaszteppelsz amikor szetnyilnak akarok beleugrasz a dobozba es visszaporgeted az idot

AnarchoiD
vegigporgettem a forumot ,de nemtalaltam megoldast, amikor a lopott zeppelinnel megalltok az uzemanyag tolto allomas melett , es bemegyek az epuletbe a szellozon at , egy szobaba jutok ami hordokkal van tele, szoba vegeben berobbannak a hordok es nemtudok mit csinalni lassitani, megallitani visszaporgetni nemmegy mindig az a vege hogy felrobbanok .. van ott valami trukk ? (biztos van , eddigis voltak 😉

Törölt felhasználó
Innen nem igazán tudok továbbjutni 😞
Depridol
olvass .nfo-t hasznos, vagy olvass viszább de jó kedvembe találsz ezért segítek neked ikszdéé
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

serial: BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

mama2
Mi a cdkulcs? Mer kér telepítésnél

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Azt hiszem, "EN ROUTE" nevû pálya: egy raktár, tele benzines hordókkal.

Feladat: megtankolni a Zeppelint.

Van egy ajtó, onnan egy rövid folyosó és egy másik ajtó, de az nem nyílik. Ahol a kereszt jelzi, ott csak valami állványszerûség van, amit nem lehet aktiválni.

Tud valaki segíteni?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Twetr0x
közben megoldottam 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
Miért mindenki most alszik?<#szomoru1>

Twetr0x
Na, megvan a játék FLT verziója. Még nem nagyon nyúltam hozzá, egy ideje követem a topikot, de az eddigiek elég kuszák voltak. vki összefoglalja, hogy mit kell csinálni, patchelni, stb, hogy fenn legyen rendesen magyarul?

SD456
Hy all!

Megszeretném kérdezni, hogy van e már megoldás a problémára amit én és még páran írtak? Tudjátok, hogy egy kis ablak bevillan a bal felsõ sarokban aztán semmi sem történik:S Nah tehát van már valami megoldás?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Xreactor
Kijátszottam a gamet.. Szerintem elégé elharapdták a történet végét..mintha nem lenne befejezve, azér többet vártam volna. Na mind1 ettöl függetlenül nagyon jó kis game.

o_O -,-\'

Vaxi
próba.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.