TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes a vége, ha jól gondolom nem happy end... tudjátok az idõparadoxonra gondolok...
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Segítenétek mert elakadtam a 3.pályán( címe: Besurranás asszem) ahol egy plázában vagyunk, lelõttem mindenkit és nem tom merre kell kimenni.
Lécci segítsetek
Elõre is köszi
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Most épp ott járok, amikor elrepültem azzal a repülõ szerû valamivel.
Kicsit bele kell húzni, mert vár a COD 4, Gears of war, meg a többiek!
Van egy nyílás az egyik láda mögött. Ha beindítod a futószalagot akkor egy másik takarja el. Félúton állítsd meg az idõt és látni fogod. A gombhoz közel van.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
FLT release + CRACKFIX FLTDOX + legújabb vidkari driver.
Tökéletesen megy a gamé. (:
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Nekem bejön.
Igaz szokni kellett az környezetet meg a fegyvereket meg a képességeket, de mostmár szinkronban vagyok a game -el.
Grafika Mediumban is egész jó. Jó, hogy lehet magyarul is játszani. Igaz az angol tudásom sem rossz, de nem is a legjobb 😄
El leszek vele míg kijön a CoD4 -hez a magyarítás. igaz a CoD4 -et még ki sem tudom írni mert nincs DL DVD -m. Nah, de nem offolom a topicot mert a végén lesz ejnye bejnye 😛
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Az lenne a gond a játékkal h felrakom és ha szerencsém van akkor az elsö inditásnál nicns semmi baj de utána akárhányszor inditom nem reagál a billre se és az egérre se..ez miért van? valaki segitsen plz nem lehet h nem megy...Elöre is köszönöm
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Tudna valaki segiteni?El akadtam a turbinás pályán.Egy felet kellenne át ugranom egy csõvön lévõ vaslétráról.Olyan,mintha dobanto lenne.Ez a turbina körül van és beinditása után le kell melléje menni.Csak ez a fal akadályoz a tovább jutásban,mert hiába használom az idõt mindenféle formában,nem tudom át ugrani a falat sajna.Hogyan lehet tovább menni?Mit kell nyomnom melyik gombot?Köszi a segitséget!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
lenne egy kis gond.
a játékot feltlepítetem de nem megy.
Radeon 9600xt 256 mb
2.4 proci
4x 256mb ram
mért nem indul a játék?
help
én eddig ugy futtatam hogy 1.1 patch és a crack hozzá
hogyha én most feltenneém rá az 1.2 patch akkor ujra kellene crackelnem valahonnan? vagy csak simán futna??
egyébként végig vittem és nagyon tetszik , csak a végét nem értem <#idiota>#idiota>
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de sebaj utanak johet a
Gears of War es a
Call of duty4
Crysis 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
serial: BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Feladat: megtankolni a Zeppelint.
Van egy ajtó, onnan egy rövid folyosó és egy másik ajtó, de az nem nyílik. Ahol a kereszt jelzi, ott csak valami állványszerûség van, amit nem lehet aktiválni.
Tud valaki segíteni?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Megszeretném kérdezni, hogy van e már megoldás a problémára amit én és még páran írtak? Tudjátok, hogy egy kis ablak bevillan a bal felsõ sarokban aztán semmi sem történik:S Nah tehát van már valami megoldás?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
o_O -,-\'