2583
  • Zoli Zoltan
    ez már volt itt ha vissza olvasnál, ha a kert meghúzod lassítsd le az időt elindul a szállítószallag amin már nem is tudom 2 vagy 3 láda van ha jobban megnézed az első két láda közt kell legugolva bemásznod egy csatornába
  • McDuff
    Hali!
    van 1 Ati radír x800 Pro-m.és nem indul el a gamma.semmien módon nem is fog????SM nem teccik neki?azt írja 2.0ás
  • ffxi
    Jé! Ilyet próbáltam korábban. Ezexerint az elméletem jó, csak gyakorlat nem sikerül. Akkor nem vaok gyökér, hanem béna :)

Jah és kösz a help-et.
  • Synit HUN
    Télleg az vagy :)
    Tekerd meg, várd meg míg lejön, állj be és tekerd vissza az időt! Aztán fönt szállj ki! :D
  • ffxi
    Ááááh... naon gyökér vaok :) Hogyan kell itt tovább menni?
  • JackSparrow88
    Köszi,azt meg tudtam most már nagy nehezen csinálni, de most jön egy jó kérdés: ha felrobbant mindhárom ágyú akkor az a robot izé összeesik amin voltak aztán meg hiába menekülök, jön egy robbanás v. mi aztán meghalok. Merre kell menni tovább???
  • Prince23
    Lehetséges, h több alternativája van a játéknak? Bár én még csak a 2. pályán vaok
  • maczy
    viszont érdekesen lett vége.
    hisz mikor lefut a video akkor olyan mintha akarna tovább menni és akkor jön a készítők névsora ez mindenkinél igy van?
    Számomra olyan furcsa ez.
  • maczy
    A minden egyes ágyura kell egy tár plazma fegyo lőszer .
    Lelassitod az időt és belenyomsz egy tárat egyes lövésekkel.
    Utána félre vonulsz mert jönnek a rakéták. Ezt kell ismételni 3 szor
  • tonyo9
    ha fizeted a repjegyemet :D a gépemröl meg annyit hogy repülögép=én gépem 10201233443445ghz..
  • Zsolesz0721
    Még 1 kérdés! Neten lehet nyomni??
  • Zsolesz0721
    Sziasztok! Azt akarok kérdezni,hogy ennek a játéknak milyen a gépigénye? pls help!
  • JackSparrow88
    amúgy én is ilyen plazma fegyverrel lövöm őket, de nem úgy nézett ki, h hatással van rájuk...
  • JackSparrow88
    Csá! Vki megtudná mondani h kell szétlőni azokat a plazmaágyúkat? Ez már sztem a végefele van vhol, mer hiába lövöm mint állat, nem akarnak felrobbani az istenért sem.
  • newc22
    Ha annyira akarsz vele nyomulni akkor ugorj át hozzám vagy eladom neked a gépem!!! :) Vagy esetleg még egy cserébe is bennt vagyok!!!
  • tonyo9
    minden fentvan a gépen amit irtál..uj gépre nincs pénzem ;D
  • sorrow
    ez így igaz mediumon volt (árnyék is) de még így is szép a graf
  • Tibiajax
    Azért vigyázzunk ezzel a húdevajsimánfut-szövegekkel, mert nálam pl. azért ha nyilt terepen több enemy támad rám, simán leesik 20-25-30fps-re..ami azért nem egy vajsima dolog. Jah, és az árnyékok még ki is vannak kapcsolva. Szóval, vigyázzink ezzel..
    Valsz.aki ezt mondja, 1024/mediumban tolja..
  • sorrow
    én is 7300Gt-vel nyomtam a 169.04-es driver-rel, futott szépen tényleg grat. a fejlesztőknek.

Viszont csak megszokásból vittem végig...vártam hogy lessz benne valami! de nagyon monoton a játékmenet, a történet pedig kritikán aluli (legalábbis a váz jó de nagyon nincs kifejtve)...az elején volt egy erős Half Life 2 szerű feeling ezért piros pont, ami sajnos gyorsan leült.
  • tmisi
    Jaja, nekem is 1024-ben AA nélkül (nem hiányzik rá), majdnem maxon megy és simán! Még Depth of Field is van! A Crysis meg még lekapcsolt graffal is szenved...
  • Prince23
    Ja és még valami: mikor indítom a játékot, állandóan vmi videodrivert kérdez, h töltse e le... nekem nincs szükségem rá, mert jól megy a gamma. De megkérdezhetném , h miaz?
  • Prince23
    Hm, na megszereztem... télleg nagyon jónak tűnik. És hát a gyönyörű grafikáért elismerésem a sierranak, h kiválóan, akadásmentesen fut egy 7300 gt-én. Ez mondjuk fura.
  • gettobuxa
    ja, és egyesek el tudnak akadni benne...
    tényleg vannak benne trükkös részek amiken túl kell jutni, de nyilván a tájmot kell siftelni valamerre...
  • gettobuxa
    ja, végül spoilert nem nagyon írtam bele :)
  • gettobuxa
    zsír játék nekem tetszett, csak tényleg már mindenki végigtolta :)
    hamar végig lehet vinni, pedig sok pálya van
    grafika nagyon szép, és nem kell hozzá komoly gép
    spoileres lesz, vigyázat!!!!

van ez a ruha rajtad, ezzel 3féleképpen lehet játszani az idővel, megállítani, lelassítani (mint pl a f.e.a.r.-ben) és visszafele pörgetni. a ruha egyben feltölt, ha sebeztek, ha kellő ideig lapulsz (mint cod4 vagy sof3... ez ugy látszik tendencia lesz :( ) épp ezért lehet gyorsan végigvinni, de amúgy is buták az ellenek.
    viszont kurvajól néz ki :) meg lehet benne szórakásan nyírni őket: időt megállítod, odamész, fültövön lövöd a shotgunnal, és az csak akkor hat, ha elindítod az időt, szal elindítod, a fickó meg elrepül :) vagy idő megállít, mögémész, idő elindít, az meg forgolódik h hol vagy :))

szórakoztató, szép, és fut közepes gépen simán
  • steweee
    na első pályán járok. graf nem lenne rossz, ha nem lenne ilyen übersötét. na de átdugom majd a tft moncsimat a crt heylett, meglátjuk úgy mit mutat

de a játékmenettől nem vok elájulva. lehet gyorsan uninstall lesz belőle úgy is
  • Depridol
    nem csak már mindenki végigvitte ikszdééé amugy jó
  • Prince23
    Látom rossz játék lehet...
  • Prince23
    Na vki mesélne a gémről, h milyen lett?
    vagy dobjatok már meg egy linkkel, mert nem találok róla semmit... csak a töltőállomáson vettem észre
  • newc22
    Nvidia Driver ami a gamehoz kijött meg pach és talán jó lesz a game! Nekem a menüt nem töltötte be, de azóta megcsináltam! Vagy vegyél új gépet tonyo9!
  • tonyo9
    nekem sincs gamepadom..
  • re1212
    sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
    Elakadtam a "beszivárgás" pályánál ott, amikor egy nagy dobozokkal teli raktárban vagyok és tovább kellene mennem a csőrendszeren, de nem tudok, mert van ott két doboz.
    Van egy kar is a teremben de hiába húzom meg nem nagyon történik semmi.
    Előre is nagyon köszönöm mindenkinek!

• painkiller25
    THX megpróbálom
  • Qwerty4
    akkor először instaláld újra a játékot, igazából nincs más ötletem...
  • painkiller25
    Nekem nincs gamepdaom...:(:S
  • Qwerty4
    tonyo9, painkiller25:húzzátok ki a gamepadet, hátha tudtok mozogni...
  • tamas5534
    Sziasztok

KAtincsatok a www.mp300.uw.hu oldalon a főoldal jobb oldalán található reklámra mert olyan jön be amin nagyot lehet röhögni! Jó szórakozást
  • painkiller25
    Hy ALL!! elindítottam a jatekot nem tuttam mozogni.felraktam az 1.1es patchet meg a crack et hozzá.mostmár tok állítani benne cuccokat de mozogni még most se.plíz help valaki!jöhet privátba is csak segítsetek!
  • tonyo9
    segitel?:D
  • artschi
    lehet bizony :)