TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
szép és jó volt 😊 kicsit könnyû is így, hogy a ruhám visszatölt magától, a sérülést/gyógyulást másként kellett volna, de összességében kimagasló játék így is, hogy ekkora dömping van ezekben a hónapokban 😊
hihetetlen, hogy egyesek el tudnak akadni...
nyilván az idõmegállítás/lassítás/visszafordítás közül kell valamelyiket használni
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
utánna mi a pálya a vízbe áram van ott mit kellene mûködni?
elakadtam a gambe ott ahol egy tank akar kilõni mellette pedig a álló tank van ott mit kellene csinálni?
elõre is thx
Valaki tudna segíteni? Az lenne a baj hogy amikor már mindent betölt és már kezdõdne a játék újra indul a gép.
Mitõl lehet?
Sziasztok! Itt tartok! Igen csak az elején de nemtudok tovább menni! Hogyan kell ezt megcsinálni? Azt mondja lokalizáljak földalatti járatot! De hol? Segitsetek plz!
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Igy talán jobban látszik!
Egy kis segítség kellene. Annál a résznél vagyok, ahol valami liftféle visz fel egy állványzatos építménybe, de a liftemelõ tekerõt megtekerve a lift felmegy, és hiába állítotm meg az idõt, akkor sem tudok beszaladni a liftbe. Remélem tudjátok hol járok, mert elkelne egy kis segítség
Bocs,ez az elõzmény.
Ez az elõzmény.
Elõre is köszi a választ!
Timeshift requires pixel shader 2.0b which is only in ATI Radeon X700/X800/X850 or higher pixel shader 3.0/4.0 which is in Radeon x1k/2k , geforce 6/7/8 and Intel® GMA 3000/x3500. All cards below these are either 2.0a or 2.0 or lesser. So update your graphics card.
And those having these cards, just try different drivers.
Más.
Aki végigjátszotta, azoktól kérdezem.
Most hagytam el a nagy tankgyártó csarnokot, ahol a szupergyors katonák vannak ládákban. Sok van még a végéig?
A pályák neveit nem tudom, mert az én verzióm full angol 😞
Szerintem az, hogy sikeresen megmentettûk a barátnõnket, de mivel alaposan megbolygattuk a tér-idõ kontíniumot, a ruha további feladatokat ad nekünk....de ez már egy másik történet (talán egy folytatás)
Mikor lövöm az Õrszemet, valami nagy robbanás mindig megõl a tetõn. Hova kell menekülni?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A beszivárgás résznél elakadtam ott hogy van a mintha egy másik dimenzióba lépnénk és nem tudom merre kell menni. Lécci segítsetek.
Megköszönném ha segítenétek
Amikor sikerül kilõnöm a középsõ ágyuját, akkor pár pillanat múlva meghalok, és nem tudom merre meneküljek.
Mama.Használd az idõ vissza forgatást! 😉