TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma kipróbáltam a játékot és meg kell hogy mondjam ez nagyszerû! Nekem nagyon bejön ez az idõmegállításos dolog, rengeteg lehetõség van benne. Tudom hogy már más jtékban is volt ilyesmi de eddig itt a legjobb! A grafikával sincs semmi problémám. A legjobb amikor szarrá lõ valami nagy gépezet egy házat és aztán visszaforditom az idõt és minden visszarakódik😄

kryst
A ventillátoros résznél mit kell csinálni? Sikerül felrepíteni magam, de hogyan tudok a legfelsõ szintere menni! Mert bármit csinálok nem ugrik.

Nekem a havas pálya vmelyik részén volt reménytelen a küzdés a tulerõvel szemben,megállitottam az idõt többször és egyszerüen elszaladtam.Egy ideig lõttek utánam,megint megállitottam és továbbjutottam.Ennyi.

heló! elakdtam a 2. pályán, ahol bemegyek a csatornába, végre kiérek belõle és ott vár 1 csomó fegyveres ember. hoy tudom megölni õket? idõmegállíással kell egy csomót tökölnöm? elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

nah végigvittem 😊
szép és jó volt 😊 kicsit könnyû is így, hogy a ruhám visszatölt magától, a sérülést/gyógyulást másként kellett volna, de összességében kimagasló játék így is, hogy ekkora dömping van ezekben a hónapokban 😊

hihetetlen, hogy egyesek el tudnak akadni...

nyilván az idõmegállítás/lassítás/visszafordítás közül kell valamelyiket használni

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

thx
utánna mi a pálya a vízbe áram van ott mit kellene mûködni?
hy
elakadtam a gambe ott ahol egy tank akar kilõni mellette pedig a álló tank van ott mit kellene csinálni?
elõre is thx
Szaladj ki a kapun (arra amerrõl lõ a tank), aztán fordulj jobbra és menj le a lépcsõn.

Doki17
Rakd fel a legújabb Videókártydrivert.

Helló
Valaki tudna segíteni? Az lenne a baj hogy amikor már mindent betölt és már kezdõdne a játék újra indul a gép.
Mitõl lehet?
djrobaa

Sziasztok! Itt tartok! Igen csak az elején de nemtudok tovább menni! Hogyan kell ezt megcsinálni? Azt mondja lokalizáljak földalatti járatot! De hol? Segitsetek plz!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

mama2
A liftes aztán megoldódott😊 gömi: ha ott tartassz mint ahol én akadtam el, akkor én szvsz. úgy csináltam, hogy megállítottam az idõt(G), nem írja kí, de attól, nyomva tartottam az x-et(amivel tekeri a kereket), és amikor úgy gondoltam igen most már jó lesz, akkor bementem a liftbe, pont elfogyott a ruha "ereje", és akkor fel vitt a lift.😊 Én hülye meg nem tuttam😊: hisz írja is, hogy "minden tárgyra irányított hatás, csak az idõ megállítás elfogyása(Nem így van, de remélem érted) után, fejti ki hatását!

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

AnarchoiD
hozza kell szoknod ilyenek lesznek a jatekban es ez mega legprimitivebb , en ugycsinaltam hogy feltekertem leengedtem feltekertem es ekkor visszafelere kapcsoltam az idot ... 😉 gyorsan beugrani a kalitkaba emi felmenet 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

mama2
Nekem is ez volt😊. Csak újra kell indítani. Hiába lép ki hiba üzivel, ha újra elindítod a játékot, és megnézed az Optionst, akkor benne maradt amit állítottál😊. Én is néztem elsõre de semmi gond, nyugi😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

menj vissza az idõben és felvisz a lift

joshua
Senki se tudja a megoldást?

Igy talán jobban látszik!

Törölt felhasználó
Hali.
Egy kis segítség kellene. Annál a résznél vagyok, ahol valami liftféle visz fel egy állványzatos építménybe, de a liftemelõ tekerõt megtekerve a lift felmegy, és hiába állítotm meg az idõt, akkor sem tudok beszaladni a liftbe. Remélem tudjátok hol járok, mert elkelne egy kis segítség

Bocs,ez az elõzmény.

Ez az elõzmény.

Itt mi a csöcs van?

joshua
Van valakinek olyan hibája a játékkal, hogy amikor bármilyen beállítást megváltoztatok és utána accept, kiírja egy kis windowsos hibaüzis ablakba, hogy Game crashed, és hogy lementem-e a teljes minidump.dmp-t (asszem ezt), ekkor rábökök az okéra de a játék leáll egy a "Timeshift hibát észlelt és ezért leéllt" hibaüzenettel. Amugy szépen megy a játék. Ja és az FLT verzió van meg.
Elõre is köszi a választ!

ezt a hsz-t találtam:
Timeshift requires pixel shader 2.0b which is only in ATI Radeon X700/X800/X850 or higher pixel shader 3.0/4.0 which is in Radeon x1k/2k , geforce 6/7/8 and Intel® GMA 3000/x3500. All cards below these are either 2.0a or 2.0 or lesser. So update your graphics card.

And those having these cards, just try different drivers.
kösz az infót tudtam amúgy h kell neki kártya rendesen de akárhol olvastam system infót rólla a nem írták h a karinak mien tipusúnak kell lennie csak annyit h 128mb az alap hozzá
Szintén a kisablakkal küzdök.Ahogy itt olvasgatom..meg máshol is.Lehetséges hogy a Geforce fx5600 xt 128mb kevés lenne...?mert akkor hiába frissítgetem a drivereket gondolom.
Egy pár ember aki elakad, jobban járna, ha visszaolvasna egy kicsit. Egy-egy probléma 6-7-szer is be van írva. Szerintem gyorsabb, mint várni a választ órákig, napokig.
Más.
Aki végigjátszotta, azoktól kérdezem.
Most hagytam el a nagy tankgyártó csarnokot, ahol a szupergyors katonák vannak ládákban. Sok van még a végéig?
A pályák neveit nem tudom, mert az én verzióm full angol 😞
Egyébként ebben a játékba hatalmas lehetõségek lettek volna, még egy kicsit kellett volna dolgozni a karaktereken, történetvezetésen, npc-ken tartalmasabb átvezetõkön ...ílyen formában alig tud kitûnni a középszerûségbõl, hiába a kitünõ grafika(árnyékok), bullett time? stb.

SPOILER
Szerintem az, hogy sikeresen megmentettûk a barátnõnket, de mivel alaposan megbolygattuk a tér-idõ kontíniumot, a ruha további feladatokat ad nekünk....de ez már egy másik történet (talán egy folytatás)

Törölt felhasználó
Közben rájöttem és végig is vittem. Mondjuk nem vágom mi lett a vége 😞
El kell szaladni a rakéták útjából és nem öl meg a robbanás. 😉

Seth
Videókarid kevés

PSN ID.: Beegabor

csá all megint én vagyok!leszedtem 1 másik helyról a fairlight-os verziót és sikerült minden akadály nélkül felrakni!<#alien>be crack-eltam indítanám és bevillan 1 ablak és nem történik semmi<#szomoru1>leszedtem hozzá az 1.1es patc-et és a hozzá való crack-et és a probléma ugyan az ablak bevillan és nem történik semmi!!lehet h a config-ommmal lenne baj adm 2.5Ghz 768mb memory radeon 9600 pro 256mb valaki segítsen!!!!
Törölt felhasználó
Help!

Mikor lövöm az Õrszemet, valami nagy robbanás mindig megõl a tetõn. Hova kell menekülni?
Synit HUN
Ennél gyökérebbül nem tudod leírni?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Segítséget kérnék.

A beszivárgás résznél elakadtam ott hogy van a mintha egy másik dimenzióba lépnénk és nem tudom merre kell menni. Lécci segítsetek.

Megköszönném ha segítenétek
Azzal a villámfegyverrel vagy mivel kell lõni. Aztán kinyiffan hamar. Én az erkélyrõl lõttem szét pillanatok alatt. 😊

Módosítom a kérdést! (Csak ki kellet kerülgetni a rakétákat). Szóval a mostani kérdés szintén hasonló. Hogyan gyõzthetõ le a pók?! Maradjak a szobában v menjek ki az erkélyre?! Ha belelövök egy tárral a pók energia-fegyverébe,akkor pár pillanat múlva agyonráz az áram. Mit tegyek?!
Hogyan kell megsemmisíteni azt a nagy lépegetõ izét (pókot) ?
Amikor sikerül kilõnöm a középsõ ágyuját, akkor pár pillanat múlva meghalok, és nem tudom merre meneküljek.
warass
omg, mégsem akdtam el...egy qrva nagy bug volt kb ötödszörre amikor betöltöttem már voltak ellenségek a börtönben... 3 órát erre baxtam el 😞

Sikerült!😄
Már kicsit haladtam vele.A középsõ felrobbant,de az oldalsót,hogy kell?
warass
egyszer tekerd, amíg a lift felmegy, amikor újra lent van beszállsz, shift+c-vel pörgeted vissza az idõt, így visz fel a lift az emeletre

A lépegetõt,hogy kell megcsinálni?
Mama.Használd az idõ vissza forgatást! 😉
mama2
khm.... Valami hav as pályán vagyok, és van egy kerék és egy lift szerûség, de nem tok felmenni a liftel, mert egyfolytába kell tekerni a kart, és ha megállíto az idõt vagy hasonló, akkor lejön, mert nem tekerem tovább a kart:S. Mit kell itt csinálni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

hello mindnki nekem is a fairlight verzió van meg de még feltelepíteni sem tudom valami hiba miatt!<#szomoru1>rakok fel 1 képet h mit ír ki az fmv_03.bik fájlnál
warass
Sztem FLT, nekem gond nélkül fut<#eljen>

warass
Sikerült elõször elakadnom; bent vok a börtönben, minden cella zárva, az a küldi szabadítsam ki a rabokat, ahova a map mutat ott hallok egy kattanást, de az idõképességekkel sem jutottam semmire...<#help>

joshua
Melyik verzió a stabilabb? FLT vagy Clonedvd-Procyon?
Elõre is köszi!