2583
-
#2063 addig repülj fel amíg talpra tudsz állni... -
#2062 Csáje itt mit kell csínáni-e??????
Mi a megoldás? -
gsg16 #2061 köszönöm! -
TTomi #2060 Kimész az átlőtt kapun és jobbra lemész a metróba! -
gsg16 #2059 üdv!én most kezdtem el játszani,nemrég.elakadtam annál,a résznél,ahol egy nagy bekerített udvarban kell elfoglalni egy turret-et,aztán az egyik kapuhoz odaáll kívülről egy harckocsi szerü dolog,és szétlövi a kaput.ezután a játék azt jelzi,hogy menjek a sarokban álló másik harckocsihoz,ott kiírja,hogy objective complete,és nem ad újabb útvonal pontot.mit kell ott csinálni?mert a harkocsiba nem lehet beűlni,legalábbis nekem nem írja ki,hogy használjam,viszont ki sem tudok menni,mert a kapunál álló másik ellenséges gép azonnal beaprít.előre is köszi a választ -
#2058 jah, végét tényleg összecsapták, igy kis rossz szájíz maradt. összességében azért ez egy jó játék volt, csak az első pálya tul magasra tette a mércét :) -
peti71 #2057 Hello valaki nem tud nekem felrakni egy beállítást 1024 szer 768 és 60 herceset felettem elindítom nincs kép.. -
#2056 jav.:javítsatok :) -
#2055 Két idősík, egy megváltoztatott múlt valamikor 1950 előtt és asszem a jelen.
De javítsok ki valaki ha tévedtem! -
#2054 kb. annyi mint ami eddig volt... -
#2053 Amúgy kb hány pálya lehet még hátra? -
#2052 Amúgy ez a játék az idősikban összevissza játszódik? -
#2051 pedig eléggé egyszerű, én egyből rájöttem hogy kell ott felmenni :) -
kenderzen #2050 pedig most jobb jön majd ezt szerettem:) a jo kis légcsavaros rész :DD -
#2049 Kösz^^ez a rész meghallata logikai képeségeimet. -
#2048 #2020! -
#2047 Hello,A Becsapódás Helye-ez a neve pályának(havas).Már eljutottam odáig hogy,egy liftel kell felmenni léghajó roncsra.Igen ám de akár hogy,állitgatom az időt,nem jövök rá hogy kell.Valaki leírhatnál hogy mert borzasztó binya vagyok^^...köszi -
#2046 Ekkora lehetőséget kihagyni istenem, ott van két szuperruhás alak és még csak össze sem eresztik őket, nagyon mérges voltam a végén emiatt -
#2045 Hááát végigtoltam... igencsak összecsapott vége volt, hosszúnak se mondanám, kb. 9-10 óra.
Eddigi nagy játékdömpingben sajna ez kevés volt, nem volt rossz, de a végét elszúrták :-/
Jó lett volna a nagy lépegető izében Krone-ra vadászni, miközben ő is és én is állítgatom az időt. Kár. -
#2044 http://timeshift.extra.hu/ itt le írják. -
tibiszabo #2043 JA OLVAS VISSZA!!!!!!!!! -
#2042 Hali! Feltelepítem a játékot 1,2 patch + crack. Elindulnak a logos videók aztán bejön a főmenű a zenével. Onnan kezdve semmi szépen esik az eső folyik a víz a csávó némán beszél se az egér se a bill. nem reagál.
Találkozott valaki iesmivel? -
hirtwarez #2041 már megvan...:) -
#2040 Rá kell állni a futószalagra ahonnan jönnek a dobozok, és visszapörgetni az időt... -
#2039 Nem látom a képet, töltsd fel egy másik képmegosztóra! -
hirtwarez #2038 pedig már igen a végefelé vagyok sztem, de nem tok továbbmenni próbáltam ráugrani a gépről a peremre de nem tudtam ... -
hirtwarez #2037 segítsetek légyszi a szabotázs nevű pályán elakadtam:
-
#2036 Köszi! -
gettobuxa #2035 az a bazinagy hangár? az télleg jó pálya :) -
#2034 talán 70-75%-nál tartasz... -
#2033 Egyhuzamban elvittem a léghajós résztől egészen, a mag felrobbantása utáni menekülősig. Ez azért érdekes, mert nem eresztett a program... az összeszerelő gyár nagyon tetszett.
Kíváncsi lennék, hogy vajon hány %-nál járhatok, de érzésre még sok óra. -
#2032 LOL!!! Én sem csíptem ^^ néha majdnem elröhögtem magam. Sztem ezek vmi fordítóprogival fordítottak :D -
#2031 Nagyon tucat FPS lett belőle, nem erre számítottam én sem. :( -
#2030 Igen, sajna egy kicsit most már én is érzem, hogy ez is csak egy egyszerű FPS, időlassítós elemekkel... mondjuk plusz pont a léghajós részért ;-)
Viszont visszatettem angolra a feliratokat, mert a magyar -hogy is mondjam, hogy ne sértsem a fordítót- khhmm, szóval, az angolt választottam ^^ -
sorrow #2029 kb. 10-12h (ha bámészkodsz és élvezed a graf.(amit tényleg lehet) kicsit több.
Most kezdek neki a Gears-nek vagy a crysis-nak remélem élvezetesebb lessz mert a timeshift története nagyon vázlatos volt.(a jó kezdést leszámítva csak mész és helyrerakod a rosszfiúkat) -
#2028 én már régota játszom (6-8 óra biztos bennevan) de még nincs vége ... ezt nemtom soknak számit-e manapság :) amugy nekem is nagyon bejön, cod4 pl. emiatt pihen :) -
#2027 2007 számomra a meglepetések éve játékfronton.
Portalt imádtam, Bioshock megdöbbentett, Cod4 1-2 pályája sokkolóan jól sikerül, Gears of War is egész korrekt volt, Timeshift meg szimplán kegyetlen jó.
Kb. hány órás játékideje van? -
#2026 az robot, nem szörny (sztem) -
maczy #2025 Utána ott megnyilik valam fal és bemehetsz rajta. Ott felmész egy erkélyre és ujra jön egy szörny amit ki kell lőni
és ennyi a game -
#2024 Nekem x850xt kártyám van és szépen fut rajta. Legújabb driver van rajta? Proci, ram? Hibaüzenet van, vagy csak simán nem indul el?