TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Benyomások a játékról:
-elõször is megfogott a futurisztikus HL2 szerû hangulat és a szép graf
-miután végigvittem már 2 pályát:atomlineárisnak érzem, bár nem törlöm le, a Jerichot is késõbb kedveltem meg (az elejét annak is nagyon untam)
-minden quicksavanek külön fájlt csinál, amire végigviszem 2 GB mentési fájlom lesz<#szomoru1><#levele>
-lassan már nem számít extrának valamilyen különleges képesség egy akármilyen játékban, idõmanipulálást is már láthattunk máshol

Qwerty4

Heuro
Ez egy kiváló ötlet volt, és mûködik is!<#worship>

NEM MEGY A NAGY_PÓK!!!
Marko001 -nak: Akárhonnan (erkély v szoba) gyilkolászom, mindig agyonráz az áram. Esetleg kell valami shiftelés (visszapörgetés ugyebár ilyenkor nincs). Szóval még mindig nem megy a nagy dög. 😞
szandrus-nak: Ez nekem is nagy gondot jelentett ez a rész. Van valahol egy létra, ahol fel lehet mászni. Én úgy találtam meg,hogy kiválasztottam egy irányt (pl jobb) és csak azon az oldalon mentem.
gömi-nek: Úgy van. Visszatekeréssel jutsz fel. Próbálj elmenni az egyik irányba repülés közben, úgy menni fog. Nekem kb 6-odszorra ment.
Valaki tudna adni linket 1.1-es crackfix-hez?
Mert a gamecopyworld-ös fájl valami 7z kiterjesztésû és nem tudom, mivel lehetne kicsomagolni.

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Törölt felhasználó
Hali.
Nekem is a szélcsatornában lenne a problémám. Az idõvisszatekeréssel felrepülök, de nem tudok kimenni az oldalsó függõfolyosóra.
Pls segítsetek, elõre is köszi
Na így kicsit nagyobb,bocs. :-)
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1194799751.jpg
Sziasztok itt elakadtam,hogyan kell feljutni a vezérlõbe aktíválni a szélturbinát,mert én sehogyse jövök rá. Köszi.

http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1194799751.jpg

Ha már végigvittem volna tudnám mennyi van még hátra,de akkor tudtam volna kapásból amegoldást is...gõzöm sincs,h még hol a vége...vki olyan mondja meg aki már végigtolta.
Qwerty4
Igen, mûxik.
Nekem a patchel és crackfixel minden rendbe jött.

Qwerty4

Ha nem indul a játék itt láthatjátok hogy miért nem:
www.systemrequirementslab.com
Igen,igen,köszönöm a segítséget,már kicsit be voltam fáradva amikor itt tartottam,de ma amikor felébredtem rögtön rájöttem mit kell tenni. 😊
Amúgy nálatok mûködik az egér játék közben? Tudtok vele mozogni?
Sziasztok!

Volna egy problémám. Felinstallálom a játékot, és amikor elindítom, akkor megjelenik az ablak, majd eltûnik, és nem történik semmi.

Crackeltem, próbáltam a legújabb videókártya-driverrel is, de ugyanaz.

Szerintetek mi lehet a probléma?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Igen az a baj. Az a kártya már nagyon öreg, sõt a 9800PRO sem jó már hozzá. Ha még AGP alaplapod van akkor rakj bele egy GF7600GT-t.
Hello! nekem az lenne a bajom hogy amikor felraktam a játékot (crackeltem és a patch-ot is felraktam) és elakarom inditani akkor csak egy kis ablak jelenik meg egy pillanatra aztán semmi! Azt az új driver-t is leszedtem de nem hiszem hogy jó mert Ati Radeon 9550 videókártyám van (ez lenne a baj)???????????
Köszi megoldótott ez a problémám, most jött a másik kettõ.
1.Az egérrel nem tudok forogni csak a billentyûzettel.
2. Nem tudok kilépni az ESC-el a fõmenübe.
Ez is a crack miatt lenne? Melyik crackfix a jó?
1.1 patch+a hozzá való crackfix.

Nekem is csinált ilyet, mindjárt felrakom a patchet... de nekem inkább az a bajom hogyha állítok valamit az opcióban, megjelenik a Windowsnak a nyila, ahol tartottam az viszont megmarad a háttérben - és faxául lefagy. Nem tudom beállítani a rohadt billentyûzetet így. Szar lenne a krekk? Pedig jó a konfigom hozzá, csak éppen mozogne nemtok mivel tök üresen jön be billenyûzetkiosztás, ezért lenne jó beállítani.
Qwerty4
Hello.

Mi van ezzel a játékkal?Minden video beálltás után lefagy és dmp fájlokat csinál.<#conf>

Qwerty4

Rájöttem.Jó kis játék volt!!!

dardevil
Innen mennyi van még a játékból?

Lövöm a hasán azt a pontot,de kinyir.Miért?

Hali!A végén az õrszemet hogy kell kinyirni?

be kell menni a tank elõtt jobbra az aluljáróba idõlassítással
lent pedig szintén idõlasítással át tud menni a vizen a tag (f)
(amugy lentebb már le van írva)
nem tudom megcsinálni a 2. pályát! ott vagyok ahol van 1 gépágyú és egy tank ami lõ! van egy ami áll (az nem lõ) meg kell találnom az alagút fojtatását. de a jel az az álló tank alá mutat. nem tudok vele menni se felrobbantani. próbátam mindent de nem megy. 😞 valaki segítsen

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Odáig eljuttot valaki amikor kétoldalt ventilátorok vannak,midig bedarált.
Ott mit kellene csinlálni?
azt hiszem default "b" a visszafordítás
heló! a második pályán még ugye nincs idõ visszafordítás, mert csak lassítani+idõt állítani tudok. Vagy a visszafordítás hogy néz ki a játékban? nekem még nem ment vagy nem is mehet? 😊

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

bin/steamwars.ini

szerkeszt..English átír Hungarian-ra...en átír hu-ra

és magyar felirat voilá"
utána a menüben kapcsold be a feliratok megjelenítését
helo...van vmi ujdonság,bvag vmi hir ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hi!

Melyik fájlba kell belepiszkálni hogy Magyar legyen a felirat?
Köszi!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Trucker39
Eddig is volt. Csak be kellett állítani.

sziasztok!
van már esetleg magyarítás a játékhoz?
köszi!

Beállsz a dobozba és visszafordítod az idõt.
Na ez kicsit kicsi lett,itt a teljes:
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1194759147.jpeg
Én itt akadtam el!Segítsetek!hogy a pélóba lehet itt továbbmenni??Mindent próbáltam,de nem tudok oda feljutni ahonnan kiadja a dobozokat.Vagy nem is oda kell feljutni?

Koszi, koszi!Idokozben en is rajottem, ugyhogy megoldodott a problema😊 Amugy a jatek nagyon bejon, latszik, hogy sokat foglalkoztak vele!
úgy értettem, hogy nem az a legfrissebb, hanem a 169.04-es

kryst
Sikerült megoldani! Köszi az eddigi segítséget!

Igen az a legfrissebb! Egyebkent ha letoltotem a legujjabb directX-et, de hova kell azt telepiteni? Telepiteskor nekem kell megadni az utvonalat, de nem tudom, hogyhova kell telepiteni! Amugy meg mindig nem megy sajna,mindig ezt irja ki:Incompatible video driver, es hogy frissitsem a video drivert. De mar vagy 5-szor feltettem a 163.75-ot.Viszaolvasva a forumon masnak is volt ilyen problemaja 7300GT-vel, kernem ha megoldotta akkor segitsen nekem!
kryst
De, mivel húzódsz ki? Mert én akárhogy nyomom az irány gombokat, meg sem mozdul.Csak középen van folyamtosan.Vagy ki kell kapcsolni a képességet elõtte? Köszi egyébként!

és az a legfrissebb?

mikor felvisza szél húzódj ki oldalra és egy függõ járdára esel

kryst
Helló! Itt mit kellene csinálni? Sikerül felemelkednem, de utánna mit kell csinálni?

Sziasztok.
Elakadtam,a szélturbinát kéne aktiválni vagy mit de nem tudok feljutni a vezérlõbe,hogyan kéne(modjuk van 2 liftszerüség de nem találom az inditót)?
KJöszi
Sziasztok!Lenne egy problemam: Inditom a jatekot, a menu bejon, utana kezdem a new gamme, irja, hogy loading es 3/4 csiknal megall a betoltes, es a kep marad ugy viszont a hang alatta meg normalisan megy, mintha elkezdte volna a jatekot, de a kep az marad a toltesnel.A 163.75 drive van fent, es 7800GT van.Ja meg 1.1 patch, es 1.1 crack. Kerlek segitsetek! Elore is koszi![a jatek inditasakor megjelenik, hogy frissitsem a drivert, de elotte frissitettem 163.75-re.
nekem az tetszik a legjobban, mikor megállítom az idõt, odamegyek valakihez, és közelrõl hasbalövöm a shotgun-szerûséggel, aztán idõ elindít, a csóka meg hátrarobban a bekapott lövéstõl 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!