414
-
#294 Azt nem értem, hogy a psi ops 4 cd, de a gamestar 3 cd-vel jelenik meg úgy, hogy azon még demók meg sok más cucc is van. Nem lehet, hogy valamivel kevesebb lesz ez a verzió? Vagy hogy tudnak megszerezni egy olyan játékot ami néhány hónapos? -
Comet Bigfoot #293 A haranggal azt hiszem csak a katonakat tudod majd agyoncsapni :)
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
De ha jol emlekszem akkor ott csak a nagy Buddha szobrot kell a helyere visszarakni, illetve a zart ajtok melletti (aura latasban voros) kis tombokre kell odacipelni a kulcskent mukodo kis piramis targyakat. -
#292 októberi gamestarban a teljes játék: PSI OPS!! -
sagjoz #291
A nagy haranggal a teremben mit kell mívelni??? MEg vannak zöld lábnyomok, de a megoldást nem látom:-( -
#290 miniimage van hozzá asszem
www.gamecopyworld.com
vagy
www.megagames.com -
#289 Ilyennel ne szórakozz. A gamecopy-n van már crack, ha jól emlékszem. -
Maksi #288 Tudnátok egy olyan címet mondani, ahonnan septiben le lehet szedni egy fullos Starfuck verziót, mondjuk a 0.83-ast? -
sagjoz #287 3 fejű kígyót hogyan kell leküzdeni? -
sagjoz #286 valaki segíthetne nekem!
Skacok ott tartok ahol a hajó dokk van felmentem a konténerrel az emeletre fel vettem a karit azt löttek nem tom hogy merre kell menni mert a kari a factory-hoz jó! De a kis ablakban azt írja hoyg a hajó dokk hoz menjek vissza! Help me!
Előre is köszönöm! -
sagjoz #285 figyu így nem tom mi volt az előtte bejátszott dilmbe ahol most tartasz
mert én még csak a hajó dokkoknál vagyok de ha ez még előtte van akkor tuti tudok segíteni de nem iylen rövidke infoból! -
#284 a mind control-os pálya -
sagjoz #283 pontosabban hol vagy??? -
#282 Már megint elakadtam:
valami office-ben vagyok ott a csaj kártyával be a konténeres terembe a második konténert is elmozdítottam és utána merre kell menni??? -
sagjoz #281 Skacok ott tartok ahol a hajó dokk van felmentem a konténerrel az emeletre fel vettem a karit azt löttek nem tom hogy merre kell menni mert a kari a factory-hoz jó! De a kis ablakban azt írja hoyg a hajó dokk hoz menjek vissza! Help me!
Előre is köszönöm! -
rika #280 Hi!
Segitdeg kellene. Annal a resznel ahol sok szoba van es a fohosunk vizional nem tudok tovabb jutni. valaki segitsen mert ma szet bax az ideg hogy ilyen lama vagyok. -
#279 Uninstall!!!!!!
-
#278 Sikerült!!!
-
#277 IGEN -
Comet Bigfoot #276 Biztos? Nekem nem remlik, csak az hogy szakadnek rad a kotombok, de attol meg fel lehet jutni...
Ez az a boss aki vak volt, es a robbano katonakat kuldozte rad, ugye? -
#275 SeGÍTSÉG
-
#274 de a lift leszakad!!! -
Comet Bigfoot #273 vissza kell menni a palya legelejere (magas, kor alaprajzu csarnok), es ott fel kell menni a lifttel. A lift gombja kozvetlenul az ajto mellett van, de ez ne tevesszen meg. -
#272 Valaki Segítsen:#256
Előre is köszi!!
-
#271 szivesen -
Maksi #270 Köszönöm, remélem fog működni! :D -
#269 tessék serial:9G4KV-TJX4E-HLN8Z-PV5C6-VT3X6 -
Maksi #268 Tudna valaki adni egy serialt e játékhoz?
Vagy a Starforcos hülyeség mellett már nem is kell? -
pylu #267 LOL nem segít a reinstall sem :(
Szómorú vagyok mert nagyon jó a game!!! -
#266 pff...csak most tettem fel a gémet....hát halál jó,azt hittem sokkal gyengébb lesz -
haxoror #265 Van egy olyan képesség hogy ki tudsz lépni a testedből, menj be így a szemüveges szobájába az íróasztalán van a kód. -
#264 Sziasztok
Ott tartok hogy kihalgatom a fekete csávót meg a szemüveges faszit hogy beszélnek valamit,utána azt írja ki hogy szerezzem meg a Mainframe room kódját!
DE honnan??
plz help
thx -
pylu #263 9600pro-m van de nem húztam. Azért köszi lehet hogy felrakom újra hátha az segít. -
Sheol #262 Ez érdekes dolog, mert páran panaszkodtak erre a jelenségre, de konkrét megoldás nem született.
Nálam is előjött ez a jelenség, és akkor szűnt meg, amikor visszavettem gyári órajelekre a 9800 Pro-t.
Hátha segít neked is, ha esetleg húzva van. -
pylu #261 Sziasztok !
Jó lenne ha valaki tudna segíteni!!! Nekem az a gondom hogy játszok és 1 másodpercel később érzékeli a játék azt amit nyomok bill-en.(Nem tudom lehet az lenne a baj hogy USB-n van a bill???)Aki segít előre is köszönöm !
Nagyon fasza a game amúgy!!! -
#260 Hát miért nem ezt mondtad.
"Háromszög", mi?
köszi -
Sheol #259 Nézelődj a speciális látással, és figyeld meg, hogy a lábnyomok hová vezetnek.
Aztán ott belelősz párat a kőpadlóba, ami beomlik, és alatta van egy kis üreg.
Abban van a "háromszög". -
#258 Lehet, hogy vak vagyok, vagy valami programhiba van nálam, de a teraszon nincs piramis.(És nincs a fa közelébben se, ahol a térkép jelzi)
Dobjon meg valaki 1mentéssel, ha ott jár. -
#257 Jól van na.
Egyébként közepes.
Köszi -
#256 A 2. pályán kinyírom a bosst és elkezd visszaszámlálni az óra.
HOVA KELL MENNI??????A térkép sem nagyon segített:(
A Sürgős választ előre is köszi!!!! -
Sheol #255 Háromszög.
Geometriából jeles.
Amúgy #217