Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott a végén a "sürgõs" mellett van egy kis vmi, arra kell rákattintani és tt tudod kiválasztani, hog miket mutasson, van köztük méret is!
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
These are my friends, see how they glisten...
Valahogy így?

Sil, a #71 közepére (mit lássak mikor indul) van 5leted?
Gémél rúúlz! 2giga emiltárhely! A Freemail-es fiókod meg átirányítod!
egyébként aranyos a Freemail FAQ, ezt írja:
3.7 Ha van más internetelérésem és POP3 protokollal szeretném letölteni a leveleimet, megtehetem-e?
Igen, ráadásul ilyenkor semmiféle idõkorlát nincs, csupán a postafiók mérete nem lehet nagyobb 5 megabyte-nál. (Véleményünk szerint ez bõven elegendõ: egy "komoly" levelezõ többheti levelezése sem haladja meg az 1 megabyte-ot.) Ez esetben a csatlakozáshoz használt szolgáltató SMTP szerverét kell beállítani, s csak a POP3 szervernek kell a freemail.hu szervert megadni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
a képes problémára<#69>#69> nincs vmi 5leted, hogy mitõl lehet?
És nem akarok idegesítõ lenni, de most próbálom testreszabni a tb-öt és az a következõ kérdésem, hogy hogy kell azt beállítani, hogy mikor megnyitom a tb-öt, akkor -ha nincs beérkezett üzenet- a legutolsó beérkezett üzenetet lássam?? Ezeket a beállításokat nem találom, de outlookban viszont könnyen ment..<#nemtudom>#nemtudom>
És az elõbbi probléma is fennáll még!

Most az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom beállítani, hogy a nézetben a fejlécek mien sorrendben legyenek(fiók, feladó, tárgy, érkezett)?? Nem találtam sehol..
Sil, gondolom te is tb-öt használsz.. Nincs kedved összeállítani egy kis ext. csokrot, amiben a leghasznosabbak szerepelnének(mint a firefox-os topicban annó)?
Lehet, hogy én csinálom rosszul, de szerintem ha több szót akarsz szûrni, akkor egy szabályon belül használj több feltételt, melyek teljesülését meg a "Match all/any of the following"-gal tudod szabályozni; ezek meg ugye az AND/OR logikai változóknak felelnek meg.
Tegnap én is ráuntam az outlookra, és leszedtem a tb-t! Az az elsõ kérdésem, hogy amikor megadoma szûrõfeltételeket, mindegyik szót külön feltételként adjam meg, vagy elég, ha vesszõvel, vagy pontosvesszõvel elválasztom?
a leveleket meg tudom nézni de nem tudok levelet küldeni SMTP kiszolgálóval vmi hibát ir ki

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Illetve azt is megcsinálhatod, hogy csak a beérkezett leveleket válogatod szét külön mappákba, szûrõkkel a címzett alapján (Eszközök / Üzenetszûrõk). A szûrõket postafiókonként kell megadni.
*Posse*T.W.D*
Ha XP-d van, akkor a Profilodat (ahol az összes beállítást és a leveleket tárolja) a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve útvonalon találod. A legegyszerûbb, ha a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\ mappa teljes tartalmát (Profiles mappa + 2-3 fájl) lemented a gép legyalulása elõtt, és utána visszarakod ugyanoda, ahol volt (még a Thunderbird újratelepítése elõtt, hogy ne hozzon létre új Profilt a telepítéskor, hanem megtalálja a régit).