Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feltettem a thunderbirdet, lenne pár kérdésem.(eddig soha nem használtam hasonló levelezõprogit, tehát se outlook ot se bat et se semmit, csak és kizárólag freemailt)
Szóval, 5 helyröl tölti nekem a mailokat, de minden levél egy közös mappába(beérkezett levelek) érkezik, én viszont azt szeretném ha minden cimrõl külön helyre jönnének. ha ezt meg lehet valósítani akkor pls irja le vki hogy hogyan!
a másik meg rendszerujrarakás elõtt állok, és ha jól látom akkor a thunderbird az összes póstafiókomról letöltötte a leveleket, és ezeket szeretném megõrizni, illetve az uj rendszerfelrakás után , újra a thunderbirdben látni. kérdés hova menti le, õket, és miket mentsek el ahhoz, hogy köv rendszerfelrakásnál megmaradjanak a régi levelek, és ne kelljen ujra beállitani a thunderbirdet.
*Posse*T.W.D*
Nem azért, de szvsz, egy az egyben úgy szállt el a program attól az újraindítástól, hogy repített magával mindent! De végül is mindegy. Minden levélrõl van biztonsági másolat, nem ez a zavaró, hanem maga a környezet.
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
These are my friends, see how they glisten...
Lehet valami nagyon csúnyába futottam bele? Tuti...
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Továbbmegyek! Egy újraindítást követõen, ami akkor történt, amiko a TB is aktív volt (ejtsd: nem volt bezárva), azt vettem észre, hogy az úrabootolás után, az _ÖSSZES_ beálítás, üzenet, RSS, tehát minden, egyszerûen eltünt! Eddig úgy kedveltem a TB-t, de kezdek benne csalódni, vélemény?
Üdv!
Prime
Ahogy olvastama topicot a problémámmal még senki sem találkozott.
Adva van a TB felülete, egy ideje azt vettem észre, hogy nem tudok törölni! Legalábbis közvetlenül nem, ha nem kért levelem érkezik, akkor egérrel kell áttennem azt a szemetesbe, amivel nem is enne akkora baj, a gond ott kezdõdik, hogy a szemetest nem tudok kiüríteni! Akárhogy próbáltam (levélszemétként jelölés majd automatikus törlés, CTRA + A + Del), sehogy sem megy.
Lenne valami mentõötlete valakinek?
Üdv!
Prime
Gúglit ismered? De mivel mindig segítek, ha kérdeznek, ezért:itt a cucc! Itt FF és thunderbird is van
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Importálni nem sikerül a beállításokat az Eszközök / Importálás menüponttal sem? Ha több felhasználó van Outlookban (lásd Azonosságok), ugye beállítottad a sajátodat alapértelmezettnek, mielõtt importálni próbáltad a Thunderbirdbe?
miután bedobta ezt az ablakot, 3* megpróbáltam, de mindig ugyanazt írta ki...
Miután bedobta a panelt, megpróbáltad újra? Mit csinált utána?
Meguntam az Outlook expressben,hogy nem tudom megoldani a levélszeméttel kapcsolatos gondokat, ezért gondoltam, felteszem a Thunderbirdet, hátha abban jobban tudom korlátozni az érkezésüket.
Feltettem az 1.0-ás magyar változatot, elkezdem konfigurálni (fiókok hozzáadása, stb...) már ekkor éreztem,hogy baj van, mert az axelero-s fiókjaimat egyszerûen sehogysem tudtam hozzáadni (annyiféle fiókot, felhasználnevet, meg mindent kérdez,hogy én belezavarodtam), de akkor kerekedett ki a szemem legjobban, amikor új levelet akartam létrehozni, ugyanis ezt a panelt dobta be:
Esetleg volt már valakinek ilyen gondja vele?
Hogyan lehet orvosolni?
Vagy esetleg tudna valaki egy használható levelezõprogramot ajánlani?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Mozilla Thunderbird 1.0 magyar verziót használom.
A karakterkódolásba belekeveredtem. Tudna valaki olyan tippet adni, hogyan állítsam be a karakterkódolást befolyásoló opciókat, hogy a válaszüzenetek minden esetben olvashatók legyenek?
(Eszközök/Beállítások/Betûk és nyelvek tábla),
((Eszközök/Beállítások/Szerkesztés(HTM)) stb.
Üdv.
gyûjtõ
Üdvözlettel: gy?jt?
Kérdésem: van 4 emil címem, ezeket szeretném 6 mappába szétpakolni, feladótól vagy subject-tõl függõen. Meg is írtam a szûrõ feltételeket, mûködnek is. A probléma az, hogy üzenetek beérkezésekor ezek a szûrõ feltételek nem aktivizálódnak, tehát az összes emil az inbox mappába kerül. Csak akkor rendezi õket el, ha manuálisan megmondom neki menübõl, hogy "run filters is messages..." -> eztután szépen szétpakolja.
Hogyan tudnám azt elérni, hogy ne kelljen mindig kattingatni. Tudom, hogy biztosan van ilyen opció (mert mindegyik levelezõ progiban van), csak én nem találom sehol...
Elõre is thx.
Viva nyílt forráskód!!!
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Thunderbird levelezõ programot használom.
Azt hiszem nem vagyok egyedül, aki rengeteg spam-ot kap.
Hogyan lehet ezeket úgy kiszûrni, hogy elkülönülten jelenjenek meg, de ne törölje rögtön a rendszer?
Talán a szûrést könnyíti az a körülmény, hogy a Tárgy-ban legtöbbször megjelenik a <SPAM> szó.
-amano-
A többiek akkor látják normálisan, amit írok, ha a közép európai kódolást használom, de hogy én mit látok, gyakorlatilag nem függ a kódolástól.
Próbáltam már azt is, hogy az üzenet törzsét máshogy jelenítem meg (Eredeti HTML, egyszerû HTML, normál szöveg lehet), de persze ettõl sem javult meg :-(
-amano-
Nálam ugyan nem,de egyik ismerõsömnél van egy olyan probléma,hogy telepítés óta (ez kb.1 hónapja volt) iszonyat módon lelassúlt a Thunderbird elindulása.Túl sokáig gondolkodik.Én nem tudtam semmi okosat mondani neki.Nálam jól müxik.Ezen kívül arra is panaszkodik hogy sokszor lép ki a progi szabálytalan mûvelet címszóval.
Valaki tudna esetleg ebben segíteni?
Elõre is kösz!
Amúgy mindketten az 1.0-lás verziót használjuk.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
ott a character encodingban az incomingot, meg az outgoingot is állítsd Unicode (UTF-8)-ra
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Használ itt valaki Mozilla Thunderbird-öt?
Én igen, legalábbis próbálok.
Az vele a bajom, hogy fenntvagyok egy levlistán és a külömbözõ emberektõl aptt üzenetek máshogy jelennek meg.
A levlista minden levélbe beletesz 1 reklámfejlécet, aminek az egyik sora:"Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskeresõ Szolgáltatása:"
Ha viszont egy másik emberkétõl jön az üzi, akkor így néz ki:"Elindult Magyarorsz=E1g Legnagyobb =C1ll=E1skeres=F5 Szolg=E1ltat=E1sa:=0D"
Ha freemaillel nézem meg a leveleket, akkor jó mindegyik levél.
Mit kell állítanom, hogy jó legyen ?
-amano-