1448
Mozilla Thunderbird
-
Garfield #408 TagZilla helyett tud valaki hasonló funkcionalitású ext-ről? -
Garfield #407 Egész véletlenül nem használsz valami extra kiterjesztést a címjegyzékkel kapcsolatban? Mert érdekes, hogy míg a levelezőprogram magyar nyelvű, addig jobb klikkre angol menüsor jelenik meg.
Egyébként 1.5.x? -
#406 Behoztam az uj ablakot, de ott is csak ugyanezek vannak a jobb eger klikkre. -
Garfield #405 Egyébként egy ingyenes levelezőlista (lásd PrimLista) miért nem jó? -
Garfield #404 Nyiss a levél írásához új ablakot, ott hozd be címjegyzéet (lásd #399). Ekkor jelöld ki, jobb klikk, stb. -
#403 A lista azért nem jo, mert ha barmelyikuk kuld levelet és azt tovabbitom, akkor a felado ujbol megkapja tolem.
Jobb eger klikkre csak ilyen van -> -
Garfield #402 Jobb klikk a kiválasztott személyeken és "Add to BCC field".
Vagy miért nem hozol létre egy levelezőlista-elemet a címjegyzékben? -
#401 Igen, de 20 embernel nem fogom egyenkent beallitani... -
Garfield #400 Őőő, próbáltad már a "Címzett" szó előtti, lefelé mutató nyilat? -
Lehetne ide varázsolni valahogyan egy rejtett másolat gombot is? -
#398 Koszi. -
#397 Szerkesztes / postafiok beallitasai / masolatok es mappak menüben az van megadva mappanévnek, ami a postafiók neve?
Masik: allj ra az x postafiok bejovo mappajara, majd nyomj egy szerkesztes / mappatulajdonsagokat. Ott a megorzesi hazirendnel ugye nincs bejelolve, hogy olvasottak torlese? -
#396 nincs bejelölve és mégis törli az ovasottakat... :( -
#395 Nem épp bővítmény, de megfelelő:
-
#394 Itt! -
#393 Tud valaki olyan bovitmenyt, amivel idozitett emailt lehet kuldeni? -
#392 Szerkesztés / postafiókok tulajdonságai / lemezterület / olvasott üzenetek törlése be van jelölve? Ha igen, vedd ki a pipát. -
#391 Nézet / melléklet megtekintése belül. -
#390 senki? -
#389 egy meglehetősen furcsa hibám van, az új üzenetek ugyebár a "beérkezett üzenetek mappába" kerülnek, de nálam kilépés után eltünnek a levelek ebből a mappából!!
mi okozhatja ezt? Át kell húznom egy másik mappába a bejövő leveleimet, ha nem akarom hogy köddé váljanak
előre is kösz ha valaki választ tud adni -
Cat 02 #388 hol kell beállítnai hogy a leveleknél automatikusnak betölte a képeket ? -
izb #387 suse -
#386 Kicsitoff:
Linspire linuxon kívül melyik linux tud csatlakozni wifi-hez?
[Wifi-nete van és ubuntu alatt nem tud csatlakozni.] -
#385 ez volt az, köszi szépen.. -
#384 talán az abook.mab?
nem vagyok benne biztos, Linux alatt vagyok... -
#383 vagy mostmár mindegy, létrehoztam ujra a fiókokat, mostmár azzal is beérem, ha megmondjátok, hogy a profilomban melyik fájl volt a címjegyzék? -
#382 szijasztok
volt egy winfosreinstallom, ami előtt csináltam egy bakápfájlt, és az application data mappából kimásoltam a thunderbird könyvtárat, de most mikor beteszem, megjelenik minden, az összes eddigi levelem, meg minden, de kiírja, hogy nem tud csatlakozni a levelezőkiszolgálókhoz..mitől lehet ez?
a gépen WINXP HOME, ZAP, NOD32, de ezekkel eddig is ment, és ZAP-ban is engedélyezve van..tehát, hogy használhatja a netet..ötlet?
Előre is köszi -
#381 öö, nem az van, hogy mindegyiket a helyi mappákba mented? -
Cat 02 #380 több mailcíemt hogy lehet megnyitni ?
mert nekem most így van
[email protected]
Beérkezett
Helyi mappák -
vaczak #379 Remek, köszi. Különösen a Contacts sidebar tetszik.
És azt meg lehet valahogy csinálni hogy az idézett szövegrészek jelölését átállítani?? Úgy tudom azt nem lehet, hogy a > jelet mutassa. De pl. a függőleges csíkok színét sem lehet változtani??
-
#378 > Be lehet-e (és ha igen, akkor hogyan) állítani a thunderbird-öt hogy az
> alapértelmezett levélformátum a plain text ("sima szöveg") legyen??
Eszközök / Beállítások / Szerkesztés / Általános / Üzenetküldési beállítások...
Vagy csak simán az Eszközök / Postafiókok beállításai / a postafiókhoz tartozó Címzés és szerkesztés menüpontnál kiveszed a pipát a "Levelek írása HTML formátumban" elől, ez a kézenfekvőbb megoldás.
> A "kapcsolatok oldalsávot" miért nem lehet a főablakba megjeleníteni??
Meg lehet, a Contacts Sidebar kiterjesztés segítségével.
> Ki lehet e exportálni a postafiók beállítasait, hogy egy újratelepítés után
> egyszerűen vissza lehessen állítani??
Mentsd le a Profilodat (C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles...), a legegyszerűbb a MozBackup nevű progival. -
vaczak #377 Sziasztok!
Kérdéseim a következők:
Be lehet-e (és ha igen, akkor hogyan) állítani a thunderbird-öt hogy az alapértelmezett levélformátum a plain text ("sima szöveg") legyen??
Továbbá hogy a foward és reply leveleknél ne jelenítse meg a függöleges csíkokat az ismételt szögrészek mellett, hanem mondjuk a ">" jelet mutassa.
Az új levél írásakor minek foglal négy sort a címzett-rész? Nem lehet eleve kevesebbre beállítani? Ráadásül ha kissebre állítgatom az egérrel, akkor is ott maradnak a sorokat elválasztó vízszintes csíkok. ???
A "kapcsolatok oldalsávot" miért nem lehet a főablakba megjeleníteni??
Ki lehet e exportálni a postafiók beállítasait, hogy egy újratelepítés után egyszerűen vissza lehessen állítani??
Számora ezek apróságok borzasztó bosszantóak. (pedig egyébként tetszene) -
#376 Szia!
Nincs ilyen fájl sehol a gépemen, rákerestem...
Viszont állandóan letölti az összes kurva levelet, mostmár percenként. És nem csak egy ímélcímnél, mindegyikkel ezt csinlája. Nincs vmi gyógyír? -
htlecso #375 köszi! -
#374 nem tudom, hogy erre gondolsz-e:
Tools/Account Settings
Adott fiók kiválasztása / Server Settings -> Advanced gomb
itt be lehet állítani, hogy az inbox-ba (account saját inboxa), global inbox-ba, vagy egy másik account inboxába menjen a levél -
htlecso #373 Urak Hölgyek! Hogy tudom azt beállítani, hogy adott fiókhoz beérkező levelek adott mappába kerüljenek? Mert hogy ojtlúk expresszben egyszerü üzenetszabály volt hogy ha adott fiókból jön a levél akkor áthelyeződjön adott mappába. Ezt hogy kell tánderbördben? A levélszürőnél nem találtam olyan feltételt hogy "fiók". -
laliking #372 MS Outlookal már sikerült, de az nekem nem tetszik annyira :( -
laliking #371 szasztok!
Hotmailra hogy lehet ezt beállítani? mert eddig sehogy sem sikerült :( -
marchello11 #370 Hát köszönöm a segítséget. Sajna nem akar ugy müködni ahogy azt gondoltam én... na de azért ténynleg köszi. -
#369 szerintem azt a Tools/Message Filters-ben tudod beállítani. bár pont olyat nem látok, hogy egyáltalán ne töltse le.
olyan van, hogy
Delete from server (nem marad ott másolat)
Fetch from Server (letölti hozzád és marad a serveren is)
és persze ezekhez be lehet állítani, hogy milyen címzettek esetén csinálja ezt...