Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Az Application Data-n belül a Thunderbird mappa tartalma az, ami neked kell (ott vannak a levelek meg a beállítások), de azt meg még a program feltelepítése elõtt érdemes visszarakni (hogy ne hozzon létre új profilt). (Legközelebb használhatod majd erre a célra a MozBackup-ot is, az asszem egy fájlba menti az egész profilt, és onnan állítja vissza.)
A biztonság kedvéért mielõtt elõször elindítanád most a programot, töröld a Thunderbirdös profilodból a xul.mfl fájlt. (Ez egy ideiglenes fájl, majd úgyis csinál újat belõle. Amúgy ez arra való, hogy bizonyos beállításokat, a program egyes elemeit "elraktározza" - kb mint a Gyorsítótár -, hogy gyorsabban töltõdjön be a program indításkor. Mivel rosszul jelentek meg a gombok, meg hasonló gondok voltak, ezért érdemes ezt most szerintem törölni, hogy ezeket a hibás beállításokat ne jegyezze meg.)
MEgpróbálom leírni.
Van 3 kötetem (partíció) a meghajtón. Ebbõl formáztam az op rendszer kötetét. Fogtam a prgfiles-ban ill az appzdata-ban lévõ TB könyvtárakat és eltettem, hogy a format ne érje el. Majd telepítettem a TB-t és a másoltam vissza egy-két cuccot!
ÉS jó volt!
Most ugyanezt csináltam meg. De egyszer nem voltak gombok, egyszer minden ok volt, csak nem küldte el ajelszavam a kiszolgálóhoz, így nem tudtam letölteni a maileket. De megpróbálom megint, hogy mi lesz...
én ezzel mentettem le a beállításokat, leveleket winreinstall elõtt, és utána szintén ezzel a programmal töltöttem vissza a cuccokat reinstall után...
Azonban mindegyik postafióknál külön - külön van postázandó, sablon, elküldött fiók, amiket én már korábban átirányítottam egy közösbe, csak a beérkezett és a törölt maradt aktív. Hogy tudnám ezeket a felesleges fiókokat kitörölni, mivel nem kellenek, ill. ha lenyitom a fiókakat, nem férnek el:)
Köszi..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2. Ezt én is passzolom, szerintem maga a hibaüzenet önmagában is elég információt nyújt arról, hogy mi baja volt.
Egyébként The Bat!-ról miért váltottál? Az egy jó program... (Szerintem ez kb olyan, mint az Opera meg a Firefox viszonya: mindkettõ nagyon jó, nagyjából ugyanazt tudják csak máshogy mûködnek, és aki az egyiket megszokta, nagyon nehezen áll át.)
Hogy automatikusan olvasottként kerüljön oda, azt szerintem nem lehet, de nem is ajánlott. A spamszûrõ ugyanis sosem lesz 100%-os pontosságú és lehet, hogy egy-egy "jó" levelet spamnek érzékel. Ha olvasottként kerülne a szemetesbe, akkor te nem értesülnél arról, hogy spam-et kaptál és nem néznél rá, hogy azok a levelek biztosan spam-ek.
2. passz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szerintem siman mukodne azutan is, ha kezzel csinalnank meg a tomoritest es atneveznenk utana pcv-re a kiterjesztest.
Ezutan szerintem siman lehetne a Mozilla backuppal visszatenni a mailokat.
Amugy a 2 kerdesemre, egy TB guru sincs aki valaszt tudna adni ?
Vagy lehet kar volt valtanom a The Batrol ? :P
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy nem csak a Thundebird-t tudja backupolni, hanem a firefoxot es a mozillat is.
Ha mer itt tartunk kerdeznek ket dolgot hatha tudja valaki a megoldast.
1.
Leirna valaki, hogy hogy lehetne megoldani, hogy a levelszemet olvasottkent megjelolve keruljon bele a szemetesbe ?
2.
Hogy lehetne azt megoldani, mint a Batnal, hogy a kapcsolodas lepeseit is irja ? Mert igy nem lehet visszaellenorizni, hogy mi a hibauzenet, ha nem sikeres a kapcsolodas vagy email kuldes, a Bat viszont alul egy kis gorgeto sav alatt ezt kiirta.
Letezik ilyen extension a TBhez , esetleg belehet allitani a csatlakozas kozben torteno esemenyek logba kiiratasat ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
En inkabb konnyebbet javasolnek: Mozilla Backup
Végülis egyszerû, de miért nem elég csak kijelölni a levelezõlistát?:)
Sajnos ez a személyes címjegyzékben van, így amikor rábökök :) beírja, hogy osztálytalálkozó és semmi.
Hogy kellene beállítanom, hogy beírja magától azt a 22 címet?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
(Van "bounce" kiterjesztés, de az a levelek továbbítására szolgál úgy, hogy az eredeti feladó szerepeljen benne, pl titkárnõknek a levelek szortírozására és továbbküldésére jó.)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
utána csak vissza kell majd másolni, és jó is??
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

1. Global Inboxot használsz és azt akarod, hogy szimplán csak két külön mappába menjenek a levelek.
2. A postafiókok teljes mértékben szeparáltak legyenek, vagyis mindkét fióknak fióknak legyen saját inboxa, szemetese, "elküldött" mappája, stb.
Egyébként meg miért nem fordítod meg a sorrendet úgy, hogy a legfrissebbek legyenek felül? Bármelyik oszlop fejlécére kattintva rendezheted aszerint a szempont szerint, ha meg még egyszer rákattintasz, akkor megfordíthatod a rendezés irányát, ehhez nem kell a Nézet menü.