1448
Mozilla Thunderbird
-
#648 Próbáltad már eltávolíttatni a http://cbl.abuseat.org-ról? -
#647 továbbra sem megy:(
Nem tudok valamit felrakni a gépemre,hogy ne lássa az IP címem?
Vagy esetleg más megoldás? -
#646 kösz a segítséget, müködik :) -
#645 pont ma raktam újra az xpt és előtte működött... -
#644 Azt írja, hogy azért szerepel az IP-d az adatbázisukban, mert szerepel az http://cbl.abuseat.org adatbázisában, ráadásul ott meg már egy korábbi (01.24-i) eltávolítás után újra visszakerült. Próbálkozhatsz persze még az eltávolítással, de szerintem nézd át a géped, biztos nincs vírusod vagy egyéb kártevőd? -
#643 már megint nem tudok mailt küldeni
miért találnak meg ezek folyton?
és miért nem tudom a weboldalon ip alapján törölni ezt?
-
Gaberking #642 Nagyon szépen köszönöm!
Gyors voltál! -
#641 Eszközök / Beállítások / Szerkesztés / Általános / HTML-beállítások. -
Gaberking #640 Heló!
Azt hogyan tudnám beállítani, hogy ha új üzenetet hozok létre, akkor az alapértelmezett betűkészlet ne Arial, hanem Proporcionális legyen?
Előre is köszönöm!
A #631 -es megoldódott, köszönöm a segítségeket -
#639 Tools (Eszközök)/Account settings (Fiókbeállítások)/a megfelelő fiók kiválasztása/Server settings/Leave messages on server -
#638 Üdv.! Nagyjából sikerült a TB-t beállítani, még lenne egy kis gond:
Azt hogy lehetne beállítani hogy a leveleket ne törölje le az eredeti helyükröl (maradjanak meg ugyanúgy a gmail és vipmail fiókban) és a gépre se mentse el ?(csak addig amig a program meg van nyitva illetve az elolvasásig) (sok helyet foglalna a rengeteg e-mail) -
#637 Hmm, az tuti nem jó, az az angol, abban nincs túl sok ékezetes karakter. Gondolom, ha megpróbálod átállítani mondjuk UTF-8-ra a Nézet menüben, akkor sem lesz jó.
Megnéztem más hasonló topicokat (más programokét is pl PH-n), és úgy tűnik, a t-online szervereivel van valami gubanc, mindenki erre panaszkodik pár napja. -
#636 Ja egy pár napja nálam is ugyanez -
Gaberking #635 most már így se jó -
Gaberking #634 A hiba csak ékezetes karaktereknél jelentkezik, ha t-online -os email címre küldök az én t-omline -os email címemről. Freemail -re, Gmail -re
elküldi rendesen a t-online -os email címemről. -
Gaberking #633 charset=ISO-8859-1 a kódolása és nem nem volt bejelölve.
Még mindig rossz, hogyan tovább? -
#632 A karakterkódolással lehet gond. Nézd meg a Nézet / Üzenet forrásában, hogy a levélnek mi az eredeti kódolása (olyat keress, hogy "charset", valószínűleg UTF-8 lesz), és utána nézd meg a Nézet / Karakterkódolásnál, hogy mi van bejelölve. Illetve ellenőrizd, hogy az Eszközök / Beállítások / Megjelenítés / Betűknél nincs-e véletlenül bejelölve, hogy mindig az alapértelmezett kódolást használja. -
Gaberking #631 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha az én t-online -os email címemről küldök emailt t-online -os email címre,vagy t-online -os email címről kapok levelet, vagy saját magamnak küldök, akkor a szöveg, olvashatatlan kódolásúvá változik:
használtam is, de hogy igazából
ilyen lesz.
Semmi féle beállítást nem változtattam meg, a gépemen nincs vírus, kémprogram.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#630 Persze, ha beállítasz több SMTP-szervert (Eszközök / Postafiókok beállításai / Levélküldő kiszolgáló), akkor ki is tudod őket választani az egyes postafiókoknál (Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafiók nevénél). -
#629 *Update*
Esetleg úgy lehetne, hogy több smtp szerver állítok be, úgy hogy kifejezetten csak 1 account-hoz működjön? (Szám szerint 5-öt?)
ui.:
Ingyenes mail szolgáltatót , tudtok mellesleg ajánlani, mert az easymail nem éppen fénykorát éli :O)
Előrre is köszi a választ. -
#628 Sziasztok.
Kérnék újfent egy kis segítséget :)
A TB jól működik[pont :D]
Kérdés: Van 2 gmail címem, és 3 easymail címem [nagy a femili] a gmail smtp szerverét használom/használnám a levelek küldésére (smtp szerver) igen ám, de a gmail csak úgy műxik ha a loginnevemet biggyesztem az smtp beállítasainal.
Itt jön a kérdés:
Be lehet azt valahol állítani, hogy gmail smtp-ről, csak gmailt acc-os leveleket írjon, easymail-es acc-os leveleket pedig easymail, vagy chello smpt-ről.
Magyarul 1-1 account-hoz, hozzárendelhető-é smtp, mert én csak olyan opciót láttam, hogy Alapértelmezett...(azaz inkabb ezen küldené...)
Remélem érthető az én ksi problémám..:)
-
kyg #627 Nekem a 2.0 beta van fent, és sajnos ehhez ez nem működik.Ha máshogy nem megy akkor vissza rakom az 1.5.0.9-est.Köszi a segítséget, a régihez valószínűleg működni fog. -
#626 Van, persze. Nem keverednek össze, ha az Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál Kiszolgáló beállításai / jobb alsó sarokban a Haladó gombnál a Globális gyűjtő helyett a Beérkezett üzenetek mappát jelölöd be.
Ha teljesen külön akarod őket választani (mintha két külön program lenne, külön beállításokkal), akkor meg külön profilt kell csinálni hozzá a Profilkezelőben (ne fusson közben a program). Ehhez szokott lenni parancsikon a Start menüben, de ha nincs, akkor a Start menü / Futtatásba írd be, hogy thunderbird.exe -p, és enter.
Lehet csinálni a külön profilokhoz külön parancsikont is, ehhez a parancsikonon jobb egérgomb, Tulajdonságok, és a parancsikon célját ki kell egészíteni így:
"C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" -p "profilodneve"
Sőt, ha feltelepíted a Password Profile kiterjesztést (minkét profilhoz külön), akkor a program adott profillal való indításakor jelszót is kér, és még véletlenül se tudjátok egymás leveleit megnézni. (Bár ez könnyen megkerülhető, de mezei felhasználóknak elég védelmet nyújt.) -
#625 Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál Másolatok és mappák.
Automatikusan csak akkor tölti le a leveleket, amikor épp fut a program. Ha becsukod, akkor nem. De van egy Minimize to Tray nevű kiterjesztés hozzá, azzal le lehet rakni az óra mellé, és akkor ellenőrzi. -
#624 Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudom, merre menti az általam elküldött üziket. Meg lehet ezeket valahogy nézni? Se Imapos se Pop3-as leveleket nem tartja meg.
És hiába állítom be, hogy autóümatikusan letöltse a leveleket, egyszerűen ezt se teszi meg. -
kyg #623 Sziasztok, Thunderbird-nél van lehetőség 2 felhasználó beállítására? Nekem is és a feleségemnek is a TVN- nél van címünk, és ha mindkettőt be akarom állítani akkor össze keverednek és egyik sem működik. -
Jose870318 #622 ott igen betudok -
#621 A webes felületükön be tudsz lépni? -
Jose870318 #620 igen igy irtam be:
[email protected] -
#619 Mondom a vipmailnél a felhasználónév a teljes emailcímed, így írtad be? Teleline-nál passz. A jelszónál figyelj a kisbetű-nagybetű különbségekre. -
Jose870318 #618 meg a vipmailnél sem fogadja el -
Jose870318 #617 sikerrel jártam.
de a telelinnal nem onnan azt irja ki hogy a jelszó elküldése sikertelen volt.
-
Jose870318 #616 nagyon szépen köszönöm!+!!!!!!!!!!!!!
-
#615 Mint a #607-ben már írtam, a teleline esetén:
POP3 (bejövő levelekhez): mail.teleline.hu
SMTP (kimenő levelekhez): mail.teleline.hu
A citromailnél a POP3 szerver: pop3.citromail.hu,
a freemailnél: freemail.hu,
vipmailnél: pop3.vipmail.hu
A kimenő levelekhez a szolgáltatód (a teleline) SMTP-szerverét add meg, lásd fent. Vigyázz, hogy mikor melyik felhasználónév-jelszó párost kéri. Előfordul olyan, hogy a felhasználónévnek a teljes emailcímet kell megadni, a @ utáni résszel együtt (pl a vipmail esetén), de mindig szokott lenni a webes felületen egy Gyakran Ismételt Kérdések rész, ott írják az ilyen tudnivalókat. És az internetszolgáltatódnak is tuti van legalább telefonos ügyfélszolgálata, akiket meg azért fizetnek, hogy válaszoljanak neked. -
#614 Segíts magadon, ne várd, hogy a sültcsirke a szádba repüljön és megrágja magát !
Egy mód a továbbképzésre, folytasd tovább:
Tessék -
Jose870318 #613 ki érne rá segíteni beállítani a mozillámat?egyet nemtudok.ű
teleline az internetszolgáltatóm
Kérdésem ez:
bejövő levelek kiszolgálója az mi??
illetve
kimenő leveleket kiszolgáló az mi???
Freemailre,citromailre,vipmailre szeretném beállítani.Köszönöm a segítséget.!!!
:) -
#612 Alapból mindent a profilodba ment, az összes beállításodat, leveleidet, stb. Új profilt legkönnyebben a Profilkezelőben tudsz csinálni (ne fusson közben a program). Ehhez szokott lenni parancsikon a Start menüben, de ha nincs, akkor a Start menü / Futtatásba írd be, hogy thunderbird.exe -p, és enter. Új profil létrehozásakor megadhatod, hogy hova tegye pontosan. Alapból XP esetén az útvonal C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve. A régi profilod tartalmával felülírhatod később a létrehozott új, üres profilt, és akkor minden beállításod megmarad az új helyen.
Ha csak a leveleidet akarod máshova rakni, azt meg az Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál a Kiszolgáló beállításainál tudod állítgatni legalul. -
atr0p0sz #611 Sziasztok. Biztos, hogy én vagyok a hülye, de hol lehet beállítani a Thunderbirdben, hogy hova kérem a levelek, meg címjegyzék lementését a merevlemezen? -
#610 #601 ? -
#609 Már megvan. Köszönöm, ha az ember körbenéz, mindent megold:D