Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a szolgáltató engedi érdemes beállítani?
Mellesleg az internetszolgáltatónak is kell, hogy támogassa vagy csak a levelezõ rendszer a szolgáltatójának?
A linket köszi, ezt a programot már olvastam, csak nem tudatm/néztem meg, hogy erre jó.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Az SSL nem a levelek titkosítását végzi, hanem biztonságos kapcsolódást generál (már ha a szolgáltató engedi - GMail-nél SSL van).
"Hogyan hozhatok létre digitális aláírást és titkosítási tanusítványt?"
http://enigmail.mozdev.org/
Érdemes a Thunderbirdben beálítani a levelek titkosítását?
Ha igen melyiket? Talán az SSL-t? A titkosított levél elolvasása ugye nem mûködik "dekódoló" nélkül másnál?
Hogyan hozhatok létre digitális aláírást és titkosítási tanusítványt?
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
ezt megcsinálom rendesen de nem jó :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
imap.citromail.hu vagy mi :S 😄
Mozilla szerveren magyarul is:
ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/thunderbird/
Fortuna fortes adiuvat.
... hogy lehet azt megcsinálni, hogy amit kapok levelet, s szerintem virusos, azt ne nyissam meg ? mert pl. mikor törölni akarok egy ilyen levelet, akkor a kitörlése után egyböl átugrik a fölötte lévöre és megnyitja - ami szintén lehet h virusos.
Én már feladtam a reményt, hogy valaha is lesz TB 1.5/2.0-kompatibilis Tagzilla, így egyéb megoldás után néztem. Egy nem olyan elegáns, de használható alternatíva a Pick-A-Tag. Ez nem extension, hanem különálló program, ami a következõképp mûködik.:
- 3 fájlt használ: elõször is ott a tagline-okat tartalmazó fájl, aztán ott egy amolyan sablon fájl, melyben megszerkesztheted az aláírásodat, meghatározva, hogy hova, milyen környezetbe szúrja be a progi a tagline-okat; majd ott a végsõ, aláírást tartalmazó állomány.
- egy csomó levelezõprogram, így a TB is, alapbeállítás szerint úgy mûködik, hogy lehetõséget ad a levél végére illesztendõ aláírást egy fájlból történõ betöltésre. Namármost ez a fájl lesz a Pick-A-Tag által használt 3. állomány.
- a Pick-A-Tag meghatározott idõközönként (min. 1 perc) legenerálja az aláírásfájlt a sablonfájl alapján, véletlenszerûen választva egy tagline-t, majd ezt az aláírásfájlt aztán a TB új levél írásakor, válaszoláskor, stb. szépen beolvassa.
Mint a fentiek alapján kiderült, ez egy nagyjából mûködõképes megoldás, csak kár, hogy minimum 1 percenként generálódik újra az aláírásfájl.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
van egy olyan beállítás h levélszemét kezelése, és ott hogy a szemétként megjelölt levelek törlése ebbõl a mappából [ ] nap elteltével, de hát ez nem csinál semmit se😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kellene nekem egy olyan kiterjesztés TB-hez, amivel tudnám helyettesíteni a beépülõ levélszûrõt..Ugyanis nem tudom miért, de az állandóan törlõdik, minden egyes újraindításnál be kell(ene) írnom a szûrõket, és van vagy 6 postafiókom..kicsit gáz..Szal tudtok ajánlani vmi fejlett szûrõextet, amivel esetleg mindegyik fiókomhoz egyszerre készíthetek szûrõket?
Ja, legfrisseb TB-öt használom..(asszem 1.5.0.5)..
Elõre is köszi..
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet kiiktatni a szmájlikat az e-mailekben, amit a Thunderbird-del küldök? Mindig átalakítja a szmájlijaimat, de ezt nem szeretném. Elõre is thx
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Megnéztem és ezt az üzit dobja ki!
De bevallom töredelmesen fogalmam sincs hogy mi kéne és hogyan
beálitani és hogy hol keressem ezeket a dolgokat!
Ha esetleg más is tudja a megoldást az is üzizzen köszi.
Az üzenet küldése sikertelen.
Az üzenet küldése sikertelen, mert nem lehetett kapcsolatot teremteni az SMTP-kiszolgálóval
(mail.axelero.hu). A kiszolgáló elérhetetlen, vagy visszautasítja az SMTP-kapcsolatokat.
Ellenõrizze az SMTP-kiszolgálója beállításainak helyességét, és próbáljaújra, vagy lépjen
kapcsolatba a rendszergazdával.
Köszi mindenkinek majd a segitséget...
Gerasim
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Kéne 1 kis segitség. Olyan problémám lenne hogy ha megírok 1 levelet
és el akarnám küldeni kéri a postfiokom kodját ezt meg is adom neki jól
és még bejelölöm hogy mencse is el ezt az infot de újra és újra feltünik
ez a kisablak és igy nem tudok leveleket elküldeni de viszont leveleket
minden feltétel nélkül tudok fogadni...
Mi lehet a gond vagy merre induljak el ezzel a problémával?
Köszi elöre is a segitséget!
Gerasim
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
GMail beállítása 2.
GMail beállítása 3.
GMail beállítása 4. - magyarul
A lényeg: Tools/Account Settings/Gmail-es postafiókod/Server Settigs/Use secure connection: SSL legyen beállítva; illetve a POP3 szerver pop.gmail.com legyen.
minden szükséges doolgot beállítottam (pop, smtp), de amikor ellenõrizném , hogy jött-e levél hibát ír ki. Valami a pop3-al nem stimmel.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Pet
a program beállítási között ugyan van olyan hogy mi legyen legkisebb fontméret, de az csak a progar fõablakára vonatkozik, a fent említett kettõre nem.
A masik: szerkesztes / beallitasok / cimzes fulnel a kimeno levelek automatikus hozzadasa mellett az osszegyujtott cimek legyenek bejelolve. Ekkor a szemelyes cimlistadat nem bolygatja meg a program, megis elmenti az uj címeket.
Fortuna fortes adiuvat.
Tovabbitas gombra nyomok, erre kozvetlenul nem teszi be a csatolt fajlt ->
Ha a beallitásokban a level tovabbitasa resznel a BEAGYAZVA van, akkor a mellekleteknel csak vmi eml kiterjesztesu ize latszik.
Ha a beallÃtasokban a level tovabbitasa resznel a MELLEKLETKENT van, akkor a mellekleteknel csak vmi Bárhogy is kuldom profimailra, nem jo. Nekem az kene, hogy a tovabbitas gomb lenyomasa utan is ott legyen benne a csatolt fajl kozvetlenul - ezt hogy lehet megcsinalni?
Köszi.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Egyébként 1.5.x?
Jobb eger klikkre csak ilyen van ->

Vagy miért nem hozol létre egy levelezõlista-elemet a címjegyzékben?