1448
Mozilla Thunderbird
-
kalapos #688 Megtaláltam sil de ezt írja ki:
mail direct 0.7.4 nem telepíthető mivel nem kompatibilis a firefox jelenlegi változatával.
A legújabbat használom de ha a thunderbird-re telepíti semmi köze firefox hoz nem?
Van valami ötleted? -
#687 Van egy Mail Redirect nevű kiterjesztés, az elvileg alkalmas arra, hogy visszarakd a már letöltött leveleket a webmailes fiókodba (meghagyja az eredeti fejléceket).
A lassúságon segíthet valamennyit, ha időnként tömöríted a mappákat (jobb egérgomb, Mappa tömörítése, vagy Fájl menü / Mappák tömörítése). Csak ekkor törli ugyanis véglegesen a törölt leveleket. -
xino #686
Postafiók tulajd.megtekint./ felhaszn.né[email protected]/ Kiszolgáló beállításai : Üzenetek megtartása a kiszolg. (tetszés szerint válassz)
Nem gond, ha használod, de pár hónapja, fennakadást okozott sokezer felhasználónál, akkor én kikapcs., persze azóta történtek fejlesztések,
csak ha ilyen gondod lenne, tudd, honnan adódik és mit kell tenned.
Nem lassú a TB, hanem megfontolt :-)
-
kalapos #685 © xino
Kösz a segítséget az e maileket márt tudom küldeni.
A régit pedig arra gondoltam.hogy a freemailröl letörölte üzeneteimet és csak a thunder-ben tudom megnézni de szükségem lenne arra hogy fent legyenek a freemail.hu n és ne csak a számítógépen mert mobilrol is el kell érnem ezeket a leveleket.És amugy is kellenek.Szoval ezeket szeretném visszatenni hogy a böngészővel/mobillal is el tudjam érni.Ebbn tudsz segíteni?
Egyébként a thunderbird az indításnál elég lassú.Mindenkinek ilyen?
Ha használom az azonosítót és jelszót miért gond?
-
xino #684 Postafiók beállításai, ezen belül pedig :
Levélküldő (SMTP)kiszolgáló beállításai : mail.chello.hu
Ezt az oldalt nézegetted :
http://www.chello.hu/Tamogatas/Utmutato/Webmail_4___UJ/Beallitasok/
A postafiókod beállításánál, kiszolgáló : POP3.freemail.hu
felhasz.név.: felhasz.né[email protected]
Még valami : a Chellonal, nem egészséges, ha az SMTP-kiszolg. beállításnál beikszeled, az Azonosító és jelszó használatát.
Ennyit tudtam mondani, a régit nem tudom, honnan nyerheted vissza?
-
kalapos #683 Hello.A thnderbirdet most kezdtem el használni és lenne 2 problémám amivel kapcsolatban segítségre lenne szükségem:A thunderbird első indításánál aleveleket letöltötte a freemail-röl de törölte onnan azokat és szeretném visszamásolni vagy visszatölteni.Ezt meg lehet oldani?Megtaláltam a beállítást hogy ne törölje de az eddigieket szeretném visszatenni.A másik hogy nem tudok levelet elküldeni az smtp kiszolgálohoz nem tud kapcsolódni.Beírtam a szolgáltatómat(chello)smtp re de úgy sem megy.Valaki tud segíteni -
Cuccer #682 Hi!
Az lenne a problémám, hogy amikor beállítom a szűrőket úgy, hogy helyezze át a bejövő leveleket mappákba, akkor minden jól működik.
Viszont ha átmásolásra állítom a szürőket, akkor nem minden levelet másol át a megadott mappákba.
A másik az meg, hogy a címjegyzékbe felvett emailcímeket nem mindig helyetesíti a feladónál az általam megadott becenévre.
Ezek bugok, vagy van valami megoldás?
Thx -
#681 Tools/Accounts Settings/megfelelő postafiók kiválasztása/Attach this signature
Magyar változatban:
Eszközök/Postafiókok beállításai/megfelelő postafiók kiválasztása/A következő aláírás csatolása -
szarajevo #680 Üdv
nekem az lenne a kérdésem h h lehet aláírást beszúrni mert nem igazán tudok rájönni
előrre is köszi -
#679 Áhhá! Értem, megvan.
Köszönöm szépen!! -
#678 Az tökmindegy, ugyanaz a fájl, Firefoxhoz és Thunderbirdhöz is jó. Mentsd le a gépre (jobb egérgomb, Hivatkozás mentése más néven), és a Thunderbird Eszközök / Kiterjesztések ablakára húzd rá az egérrel a kapott .xpi fájlt. Ne a Firefoxra telepítsd.
Újraindítás után szintén az Eszközök / Kiterjesztések ablakban találod meg, ott adhatod meg a beállításait: ha az "Elrejtés a tálcára minden esetben" be van jelölve, akkor simán a "kis méret" használatával megy le. Egyébként jobb egérgombbal a "kis méret"-en. De lehet a bezárógombra is beállítani, ami neked szimpatikus. -
#677 ó
telepítettem, erre újraindítja a firefoxot.. hát..
és akkor semmi változás
vagy most hogy menne óra mellé?
simán a "kis méret" használatával, vagy van egy külön gomb?
(az eredeti célom, hogy CSAK a Thunderbird-et 'minimize to tray') -
#676 köszi
viszont asszem nekem ez jobban tetszik
https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110 -
#675 Van, itt. (Firefox és Thunderbird esetén ezeket kiterjesztésnek hívják.)
Letölt, telepít (lásd Dj Faustus hozzászólásait), újraindít, örül. ;-) -
#674 haho
igen, arra gondoltam
de mi az, hogy "Minimize to Tray nevű kiterjesztés"?
van hozzá valami plágin? -
#673 Tools = Eszközök (Jobbról a második menü)
Extensions = Kiterjesztések (Felülről a második menüpont)
Install = Telepít (Balról az első gomb) -
szemlits #672 Idáig én is eljutottam, utána végignyálaztam a progit, minden egyes beállítási pontot (mert ugye muterom miatt magyar a "kicsike") és nem lenni ilyen memüpont, amivel tudni felinstalálni. -
#671 Vagy másik megoldás:
1. Letöltöd az előbb említett linkről az állományt.
2. Thunderbird: Tools/Extensions menüpont Install gomb, és a megnyíló ablakban megkeresed a letöltött állományt. -
#670 Nyisd meg a Thunderbird-döt, annak is a Kiterjesztés-kezelőjét (Tools/Extensions manager). A böngésződben nyisd meg az alábbi oldalt: - és a hungarian linket húzd át a Thunderbird Kiterjesztés-kezelőjébe. -
szemlits #669 'Napot!
Hogy lehet megyar nyelvet felrakni Mozilla Thuhdrbird helyesírásellenőrzőjébe?
Letöltöttem a filet, csak sehogy se tudom beimportálni.
Előre is köszi! -
Furky #668 Ennél azért színvonalasabb választ vártam:) De köszi ;) -
#667 2.0-nál,hogy tudom beállítani,hogy a levélszemetet külön mappába rakja -
cooldoc #666 Export-Import -ot próbáld. -
Furky #665 Hi!
Tudtok valami trükköt arra, hogy hogyan tudom átvarázsolni a leveleimet thunderbirdből outlookba? -
#664 A "ne látszódjon" alatt azt érted, hogy az óra mellé akarod leküldeni olyan kis ikonnak? Mert akkor a Minimize to Tray nevű kiterjesztés kell neked. -
#663 Helo!
Hogyan lehet a Tándörbördöt úgy beállítani, hogy ne látszódjon a tálcán?
Köszi!
Catti -
Viko79 #662 Hali!
Nemrég raktam fel a Thunderbird 1.5.0.10-es verzióját, és az a problémám, hogy nem tudom beállítani a levél továbbításnál alapbeállításnak, hogy a levelet "beágyazva" küldje, (az alapbeállításként mellékletnek szúrja be a mailbe az előzményeket)!
Kérlek ha tudtok segítsetek!
Viko -
#661 -
#660 Jaj de láma vagyok :D Nem mentettem el csak telepítettem... nagyon köszi a segítségedet , sikerült megoldani végülis :D -
#659 Letöltöd az xpi fájlt majd thunderbird/eszközök/kiegészítőkre egyszerűen ráhúzod és telepíted majd újraindítod. -
#658 Nah itt találtam egy ilyet , de ezzel az a bajom hogy ez külön progi és nem beépülő izébizé : http://sniperbeamer.de/tbtray/ -
#657 Sajnos úgy tűnik nem működik... azaz félig , ugyanis Firefox tray ikonja ott figyel, de Thunderbird-é nem és hát éppen az lenne a lényeg :S -
#656 akkor neked ez kell -
#655 Helló , remélem valaki tud segíteni.. a problémám , hogy mikor bezárom a TB-t akkor az valóban bezáródik... vagyis nekem olyan megoldás kéne hogy mikor bezárom az ablakot akkor a TB fusson a háttérben, mert - bár lehet nem jól vettem észre - csak akkor kapcsolódik a szerverhez , ha újra elindítom a progit. Valljuk be ez kicsit zavaró :) -
#654 2.0-nál,hogy tudom beállítani,hogy a levélszemetet külön mappába rakja? -
#653 Nem egészen TB-s kérdés:
Azt hogy tud elérni gmail-nél, h bizonyos üzeneteket újra letudjak tölteni a kiszolgálóról?
Történt ugyanis, hogy egy elszállás után csak egy régebbi backupot tudtam visszaállítani a mozbackuppal. Így volt pár levél, ami kellett volna, de nem volt benne a levelezőprogramban.
Gonosz dolgot műveltem, felmentem a gail webfelületére és beállítottam, h POP3-mal töltse le az összes levelem, ami majdnem 4000 levél.
A végén már csak egyessével volt hajlandó letölteni, vagyis letöltés gombra rákattint, 1/1 levél letölt, gombra újra kattint...
Ez azóta így megy, szóval a napi levéladagomhoz csak 10-20 kattintás árán férek hozzá. Gondolom a server cseszet ki velem, kérdés az, hogy hogyan tudnám ezt visszaállítani/visszaállíttatni? -
#652 Amúgy #639 -
#651 "Üzenetek megtartása a kiszolgálón"
Eszközök...Postafiókok beállításai...Kiszolgáló beállításai... -
#650 Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy... Eddig még nem használtam a Thunderbird-t! Szóval ha POP3-al levelezek, akkor be lehet azt vhogy állítani, hogy amikor szedi lefele a leveleket, akkor fent hagyjon a szerveren is másolatot belőle? Mert az a baj, hogy az összes levelem eltűnik a webről (pld. freemail), de szeretném ha ott is maradna egy példány! Köszönöm a segítséget! -
#649 Igen de az a múltkor se sikerült nekem...