Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
These are my friends, see how they glisten...
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy bal oldalt ahol vannak/ voltak a felhasználó fiókok+ helyi mappák, ott most csak a helyi mappa szerepel.
4 fiók is be van állítva, de hol tudom visszaallitani hogy külön külön jelölje bal oldalt?
Sorry a kérdésért 😊
Ezt az Internet-szolgáltatód (T-Online, Externet, Fibernet, stb...) biztosít számodra.
A címe általában smtp.szolgaltato.hu - ahol a szolgaltato helyére a szolgáltató neve kerül, ékezetek, speciális karakterek nélkül.
Pontosabb információt a szolgáltatótól (weboldalukról) kaphatsz.
Van-e valami módszer arra, hogy alapból ott legyen a kocka, és csak bele kelljen húzni a mellékleteket? Mert most nem lehet ->

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nemrég tértem át Outlookrol Thunderbirdre. nagyon frankó, még a régi leveleimet is sikerült megmentenem. azonban van egy kis probléma..
a bejövõ leveleket egyszerûen nem bírom úgy rendezni, hogy a legfrissebb legyen felül..
amit látható, a dátumok is elég furcsák.. (2101) ez nem tudom mitõl van 😊 az új levelek is ott vannak valahol, de nem tudok minden alkalommal 1300 levelet végigpörgetni, hogy megtaláljak köztük 2 újat..
help me!! <#phone>#phone>
http://lery.freeblog.hu
Nah mind1! Azért köszönöm a válaszod!
Üdvözlettel : JOE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Használd a MozBackup nevû progit, mely alkalmas a beállítások és a levelek lementésére is.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Valakinek van elképzelése miért csinálja mostanában a levelezõm,hogy jekszó küldése sikertelen?Úgy vipmail-ra mont citromail-ra..!!
Néha meg letölti a leveleket!!
Ha újra rakom a programot akkor elõször léetölti a levelekte aztán ismét ez a hiba van!..Ötlet???
van olyan extension hozzá hogy leviszi oda oldalra ilyen kicsibe az óra mellé ? (mint pl mikor MSN ben az x re kattolunk)
Érkezik egy mél,elolvasom,eközben mondjuk rákattintok a lomtáramra és mire ismét a beérkezett üzenetekre klikkelek eltûnik onnan az imént érkezett levélke!!!<#merges2>#merges2> Ugyanez van akkor is ha írok egy üzit.Nem kerül be a küldött üzenetek mappába....és egyáltalán sehova sem kerül semmi.
Otthon is Thundert használok de ilyennel még soha nem találkoztam!!<#nemtudom>#nemtudom>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Másrészt a Server settings listaelemnél a Empty Trash on Exit se legyen bepipálva.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy miért tûnnek el az emiljeim minden mappából miután elolvastam/megírtam/vagy töröltem õket? Magyarán ha kilépek a Thundrbirdbõl és utána újra megnyitom sehol sincs egy árva levél sem.
Minden üres!!! <#falbav>#falbav>
Mitõl lehet ez a jelenség?! <#confused>#confused>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
tehát az a gondom, hogy van olyan, hogy törlök egy üzenetet, majd átugrik a következõre és megnyitja azt. nem tudom melyik a virusos, ezért szoktam törölni a kéretlen leveleket. vagy így nem lehet bekapni virust?
nemtom érthetö-e a problémám
Pet
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
infidel
Fortuna fortes adiuvat.
1.5.0.7-em van tegnap raktam fel,outlook helyett, küldés fogadás tökéletesen mûködik, de azt hol tudom beállítani, hogy mondjuk egy hírlevélben megjelenjenek a képek és ne mellékletként legyenek felsorolva? Ami leírást itt--> http://opensourcearticles.com/introduction_to_thunderbird_5 találtam, nem jó mert ebbe már máshogy van a menü és nem ezek vannak az advanced optionsba. Remélem tudtok segíten egy kezdõ Thunderbird-esnek.
infidel
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Enternet a szolgáltatóm, hátha ez segít.
Tools/Account settings menüpont/Outgoing server (SMTP)/Edit gomb/Security and authentication résznél a User name and password be van pipálva? User name ki van töltve?
Általában (normál internet-szolgáltató) nem szokott kelleni.
"Végül is jelent valamilyen kockázatot egy felhasználóra, ha nincs pl SSL kaplcsolata?"
Abban az esetben ha nem titkos dokumentumokat küldözgetsz e-mailben, akkor nincs (pláne, hogy létezik PGP-titkosítás, amivel tudják titkosítani a neked szánt üzeneteket).
Valaki segtsen hog hogy tudnám hsználni, mert már nagyon felidegesített.
Ezek után feltételezem, hogy az internet szolgáltatóm nem támogatja az SSL kapcsolatot, de majd megkérdezem valamikor.
Már én is meg akartam nézni a GMailt. Sok jót hallottam róla.
Végül is jelent valamilyen kockázatot egy felhasználóra, ha nincs pl SSL kaplcsolata? A felhasználó jelen esetben nem tud hadititkokat és egyéb nagyon fontos információt.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Akkor a szolgáltató nem normál SMTP-t használ (a normál SMTP 25-ös portot használ), hanem SMTP/SSL-t (ugyanúgy, mint a POP3-nál, illetve IMAP-nál, itt is van SSL-es kapcsolt).
De vigyázz, ne keverd össze a POP3/IMAP SSL kapcsolatát az SMTP SSL kapcsolatával. Két különbözõ dolog, két különbözõ beállítási hellyel!
A POP3/IMAP (fogadó) SSl kapcsolata a Tools/Account settings menüpont/postafiókod/Server Settings/Secure settings résznél állítható be.
Az SMTP (küldõ) SSL kapcsolata a Tools/Account settings menüpont/Outgoing server (SMTP)/Edit gomb/Security and authentication résznél állítható be.
Ha jól tudom, a Freemailnél nincs SSL-es kapcsolódásra lehetõség.
GMail-nél biztos van.
Itt egy pár kapcsolódó oldal linkje:
http://kb.mozillazine.org/Archiving_your_e-mail
errõl az oldalról érhetõ el a mentést végzõ program:
Nekem mûködött.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Gondolom igen, de jobbnak látom, ha elõbb utánakérdezek.
Amúgy az internet szolgáltató SMTP szervert használ, ez esetben a 465-ös portot.
A net szolg. nem ugyanaz a levelezõ rend. szolg.-val.
Számít a biztosnág, jobb "félni", mint megijedni.
Ha számít neked a biztonság igen.
"Mellesleg az internetszolgáltatónak is kell, hogy támogassa vagy csak a levelezõ rendszer a szolgáltatójának?"
Mivel az internetszolgáltató általában nem szüri a kapcsolatot (milyen porton keresztül kapcsolódhatsz egyes szolgáltatásokhoz), ezért engedi az SSL kódolt levelezést (POP3s: 995-ös port; IMAPs: 993-as port).
Ha az internetszolgáltató == (azonos) levelezõ rendszer szolgáltatója, az internetszolgáltató oldalán nézz szét.