Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Masik: allj ra az x postafiok bejovo mappajara, majd nyomj egy szerkesztes / mappatulajdonsagokat. Ott a megorzesi hazirendnel ugye nincs bejelolve, hogy olvasottak torlese?
http://futureme.org/
http://www.uzenet.net/
http://www.ertesits.hu/
mi okozhatja ezt? Át kell húznom egy másik mappába a bejövõ leveleimet, ha nem akarom hogy köddé váljanak
elõre is kösz ha valaki választ tud adni
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
nem vagyok benne biztos, Linux alatt vagyok...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
volt egy winfosreinstallom, ami elõtt csináltam egy bakápfájlt, és az application data mappából kimásoltam a thunderbird könyvtárat, de most mikor beteszem, megjelenik minden, az összes eddigi levelem, meg minden, de kiírja, hogy nem tud csatlakozni a levelezõkiszolgálókhoz..mitõl lehet ez?
a gépen WINXP HOME, ZAP, NOD32, de ezekkel eddig is ment, és ZAP-ban is engedélyezve van..tehát, hogy használhatja a netet..ötlet?
Elõre is köszi
mert nekem most így van
[email protected]
Beérkezett
Helyi mappák
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
És azt meg lehet valahogy csinálni hogy az idézett szövegrészek jelölését átállítani?? Úgy tudom azt nem lehet, hogy a > jelet mutassa. De pl. a függõleges csíkok színét sem lehet változtani??
> alapértelmezett levélformátum a plain text ("sima szöveg") legyen??
Eszközök / Beállítások / Szerkesztés / Általános / Üzenetküldési beállítások...
Vagy csak simán az Eszközök / Postafiókok beállításai / a postafiókhoz tartozó Címzés és szerkesztés menüpontnál kiveszed a pipát a "Levelek írása HTML formátumban" elõl, ez a kézenfekvõbb megoldás.
> A "kapcsolatok oldalsávot" miért nem lehet a fõablakba megjeleníteni??
Meg lehet, a Contacts Sidebar kiterjesztés segítségével.
> Ki lehet e exportálni a postafiók beállítasait, hogy egy újratelepítés után
> egyszerûen vissza lehessen állítani??
Mentsd le a Profilodat (C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles...), a legegyszerûbb a MozBackup nevû progival.
These are my friends, see how they glisten...
Kérdéseim a következõk:
Be lehet-e (és ha igen, akkor hogyan) állítani a thunderbird-öt hogy az alapértelmezett levélformátum a plain text ("sima szöveg") legyen??
Továbbá hogy a foward és reply leveleknél ne jelenítse meg a függöleges csíkokat az ismételt szögrészek mellett, hanem mondjuk a ">" jelet mutassa.
Az új levél írásakor minek foglal négy sort a címzett-rész? Nem lehet eleve kevesebbre beállítani? Ráadásül ha kissebre állítgatom az egérrel, akkor is ott maradnak a sorokat elválasztó vízszintes csíkok. ???
A "kapcsolatok oldalsávot" miért nem lehet a fõablakba megjeleníteni??
Ki lehet e exportálni a postafiók beállítasait, hogy egy újratelepítés után egyszerûen vissza lehessen állítani??
Számora ezek apróságok borzasztó bosszantóak. (pedig egyébként tetszene)
Nincs ilyen fájl sehol a gépemen, rákerestem...
Viszont állandóan letölti az összes kurva levelet, mostmár percenként. És nem csak egy ímélcímnél, mindegyikkel ezt csinlája. Nincs vmi gyógyír?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tools/Account Settings
Adott fiók kiválasztása / Server Settings -> Advanced gomb
itt be lehet állítani, hogy az inbox-ba (account saját inboxa), global inbox-ba, vagy egy másik account inboxába menjen a levél
... got nothin to share with you...
Hotmailra hogy lehet ezt beállítani? mert eddig sehogy sem sikerült :(
... got nothin to share with you...
olyan van, hogy
Delete from server (nem marad ott másolat)
Fetch from Server (letölti hozzád és marad a serveren is)
és persze ezekhez be lehet állítani, hogy milyen címzettek esetén csinálja ezt...
Az a kérdésem lenne hogy a Thunderbird-ben lehet e olyan üzenetszabályzatot létrehozni mint az Outlook Expressben hogy kiszolgálórol nem töltse le az e-mailokat. Ha igen akkor hol??
köszi elõre is:)
Sil -> virtuális virág a jutalmad :))
sõt még egy régebben telepített "minimaze to tray" extension is odalett (nyilván), ezért most még rosszabb lett mint elötte... :(
Hotmaillel hogy lehetne együttmûködésre bírni a Mizilla TB-t? Azt tudom, hogy valami FreePops nevû progival kell játszani, de nekem eddig sehogy sem sikerült vele mûködésre nírnom, lehet én basztam el valamit, nemtom...
Error: this._inner has no properties
Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Thunderbird/components/nsExtensionManager.js
Line: 6956
hogy a francba kell theme-eket és extension-öket telepíteni hozzá? eddig azt hittem tudom...
letöltöm a fájlt, Tools/Extensions/Install-ban megadom neki, szokásos visszaszámlálás, rákattintok install, és nem történik semmi. ugyanigy a theme-mel.
pedig direkt figyeltem arra is, hogy a verzióval kompatibiliset töltsek le.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Lehet,hogy láma a kérdés,de mért van az,ha uj levelet kapok,akkor azt nem mutatja,mindig lejebb kell görgetnem a csúszkát a "beérkezett üzenetek ablak"-ba!<#fejvakaras>#fejvakaras>
...vmi beállitás?<#confused>#confused>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-