Mozilla Thunderbird

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petipetya
Koszi. <#wave>

petipetya
Szerkesztes / postafiok beallitasai / masolatok es mappak menüben az van megadva mappanévnek, ami a postafiók neve?

Masik: allj ra az x postafiok bejovo mappajara, majd nyomj egy szerkesztes / mappatulajdonsagokat. Ott a megorzesi hazirendnel ugye nincs bejelolve, hogy olvasottak torlese?

DjDano
nincs bejelölve és mégis törli az ovasottakat... :(

Dj Faustus
ivjoe
petipetya
Tud valaki olyan bovitmenyt, amivel idozitett emailt lehet kuldeni?

petipetya
Szerkesztés / postafiókok tulajdonságai / lemezterület / olvasott üzenetek törlése be van jelölve? Ha igen, vedd ki a pipát.

petipetya
Nézet / melléklet megtekintése belül.

DjDano
senki?

DjDano
egy meglehetõsen furcsa hibám van, az új üzenetek ugyebár a "beérkezett üzenetek mappába" kerülnek, de nálam kilépés után eltünnek a levelek ebbõl a mappából!!

mi okozhatja ezt? Át kell húznom egy másik mappába a bejövõ leveleimet, ha nem akarom hogy köddé váljanak

elõre is kösz ha valaki választ tud adni

hol kell beállítnai hogy a leveleknél automatikusnak betölte a képeket ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

suse

ivjoe
Kicsitoff:
Linspire linuxon kívül melyik linux tud csatlakozni wifi-hez?
shrek82
ez volt az, köszi szépen..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Ch_Slater
talán az abook.mab?
nem vagyok benne biztos, Linux alatt vagyok...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

shrek82
vagy mostmár mindegy, létrehoztam ujra a fiókokat, mostmár azzal is beérem, ha megmondjátok, hogy a profilomban melyik fájl volt a címjegyzék?

shrek82
szijasztok
volt egy winfosreinstallom, ami elõtt csináltam egy bakápfájlt, és az application data mappából kimásoltam a thunderbird könyvtárat, de most mikor beteszem, megjelenik minden, az összes eddigi levelem, meg minden, de kiírja, hogy nem tud csatlakozni a levelezõkiszolgálókhoz..mitõl lehet ez?
a gépen WINXP HOME, ZAP, NOD32, de ezekkel eddig is ment, és ZAP-ban is engedélyezve van..tehát, hogy használhatja a netet..ötlet?
Elõre is köszi

Ch_Slater
öö, nem az van, hogy mindegyiket a helyi mappákba mented?

több mailcíemt hogy lehet megnyitni ?
mert nekem most így van
[email protected]
Beérkezett
Helyi mappák

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Remek, köszi. Különösen a Contacts sidebar tetszik.

És azt meg lehet valahogy csinálni hogy az idézett szövegrészek jelölését átállítani?? Úgy tudom azt nem lehet, hogy a > jelet mutassa. De pl. a függõleges csíkok színét sem lehet változtani??
Sil78
> Be lehet-e (és ha igen, akkor hogyan) állítani a thunderbird-öt hogy az
> alapértelmezett levélformátum a plain text ("sima szöveg") legyen??
Eszközök / Beállítások / Szerkesztés / Általános / Üzenetküldési beállítások...
Vagy csak simán az Eszközök / Postafiókok beállításai / a postafiókhoz tartozó Címzés és szerkesztés menüpontnál kiveszed a pipát a "Levelek írása HTML formátumban" elõl, ez a kézenfekvõbb megoldás.

> A "kapcsolatok oldalsávot" miért nem lehet a fõablakba megjeleníteni??
Meg lehet, a Contacts Sidebar kiterjesztés segítségével.

> Ki lehet e exportálni a postafiók beállítasait, hogy egy újratelepítés után
> egyszerûen vissza lehessen állítani??
Mentsd le a Profilodat (C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles...), a legegyszerûbb a MozBackup nevû progival.

These are my friends, see how they glisten...

Sziasztok!

Kérdéseim a következõk:

Be lehet-e (és ha igen, akkor hogyan) állítani a thunderbird-öt hogy az alapértelmezett levélformátum a plain text ("sima szöveg") legyen??

Továbbá hogy a foward és reply leveleknél ne jelenítse meg a függöleges csíkokat az ismételt szögrészek mellett, hanem mondjuk a ">" jelet mutassa.

Az új levél írásakor minek foglal négy sort a címzett-rész? Nem lehet eleve kevesebbre beállítani? Ráadásül ha kissebre állítgatom az egérrel, akkor is ott maradnak a sorokat elválasztó vízszintes csíkok. ???

A "kapcsolatok oldalsávot" miért nem lehet a fõablakba megjeleníteni??

Ki lehet e exportálni a postafiók beállítasait, hogy egy újratelepítés után egyszerûen vissza lehessen állítani??

Számora ezek apróságok borzasztó bosszantóak. (pedig egyébként tetszene)
Narancs
Szia!
Nincs ilyen fájl sehol a gépemen, rákerestem...
Viszont állandóan letölti az összes kurva levelet, mostmár percenként. És nem csak egy ímélcímnél, mindegyikkel ezt csinlája. Nincs vmi gyógyír?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

köszi!
Ch_Slater
nem tudom, hogy erre gondolsz-e:
Tools/Account Settings
Adott fiók kiválasztása / Server Settings -> Advanced gomb
itt be lehet állítani, hogy az inbox-ba (account saját inboxa), global inbox-ba, vagy egy másik account inboxába menjen a levél

Urak Hölgyek! Hogy tudom azt beállítani, hogy adott fiókhoz beérkezõ levelek adott mappába kerüljenek? Mert hogy ojtlúk expresszben egyszerü üzenetszabály volt hogy ha adott fiókból jön a levél akkor áthelyezõdjön adott mappába. Ezt hogy kell tánderbördben? A levélszürõnél nem találtam olyan feltételt hogy "fiók".
MS Outlookal már sikerült, de az nekem nem tetszik annyira :(

... got nothin to share with you...

szasztok!
Hotmailra hogy lehet ezt beállítani? mert eddig sehogy sem sikerült :(

... got nothin to share with you...

Hát köszönöm a segítséget. Sajna nem akar ugy müködni ahogy azt gondoltam én... na de azért ténynleg köszi.
Ch_Slater
szerintem azt a Tools/Message Filters-ben tudod beállítani. bár pont olyat nem látok, hogy egyáltalán ne töltse le.
olyan van, hogy
Delete from server (nem marad ott másolat)
Fetch from Server (letölti hozzád és marad a serveren is)

és persze ezekhez be lehet állítani, hogy milyen címzettek esetén csinálja ezt...

Igen köszi ezt megtláltam és itt lehet olyat is hogy bizonyos e-mailokat ne töltsön le. (gondolok itt a cizettre). mert az kéne hogy a ha a megadott címeket tartalmazza az üzenet akkor ne töltse le.
Ch_Slater
az adott fiók->Server settings és ott a leave messages on server-t bepipálni

Sziasztok!
Az a kérdésem lenne hogy a Thunderbird-ben lehet e olyan üzenetszabályzatot létrehozni mint az Outlook Expressben hogy kiszolgálórol nem töltse le az e-mailokat. Ha igen akkor hol??
köszi elõre is:)
Sil78
Hmm, esetleg ha csinálsz nekik egy új mappát a freemailen, és átrakod abba? Ha jól emlékszem, csak az Inbox tartalma érhetõ el POP3-mon keresztül a legtöbb webmailnél.

Ch_Slater
oké a mozbackup-al úgy tünik sikerült áttenni az új profile-ba a cuccokat. most minden okénak tünik 20mp-es tesztelés után :D
Sil -> virtuális virág a jutalmad :))

Ch_Slater
hmm, így már megy az install. most az a kérdés, hogy ebbe az új profile-ba hogy fogom látni a régi leveleimet...?

Narancs
Félreértettél vszínûleg, arról van szó, hogy ha hozzáadok egy új postafiókot, mondjuk egy frímélest amit már 5 éve használok, és van rajt 500 levél, és nem akarom, hogy hozzáadás után letöltse mind az 500-at, majd csak újakat szeretném ha letöltené a gépre is a progi, mit kéne tennem?

ivjoe
Átirányítod egy olyanra, ahol van POP3.
Sil78
Ha jól tudom, az ingyenes Hotmail postafiókokhoz nem jár POP3 elérés, csak a fizetõsökhöz, szóval leginkább sehogy.

Sil78
Csak az újakat tölti le alapból, ha neked nem, megsérülhetett az adott postafiókhoz tartozó popstate.dat fájlod. Ha ezt törlöd, létre fog hozni egy újat (bár ez azzal is jár, hogy még egyszer letölti az összes levelet).

Sil78
Próbáltál már új profilt csinálni?

Narancs
Még 1 kérdés: meg lehet valahogy oldani, hogy ne töltsön le minden levelet a szerverrõl, csak az újakat?

Ch_Slater
újratelepítettem, hátha ugy felmennek az extensionök, meg a theme-ek, de nem...
sõt még egy régebben telepített "minimaze to tray" extension is odalett (nyilván), ezért most még rosszabb lett mint elötte... :(

Narancs
Srácok!
Hotmaillel hogy lehetne együttmûködésre bírni a Mizilla TB-t? Azt tudom, hogy valami FreePops nevû progival kell játszani, de nekem eddig sehogy sem sikerült vele mûködésre nírnom, lehet én basztam el valamit, nemtom...

Johnny23
<#eljen> (<#falbav>)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ch_Slater
megsasoltam a JavaScript Console-t, miközben installálnám ilyen hibaüziket hoz fel (és mindegyik ebben a nsExtensionManager.js fájlban hiba):

Error: this._inner has no properties
Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Thunderbird/components/nsExtensionManager.js
Line: 6956

Ch_Slater
helo.
hogy a francba kell theme-eket és extension-öket telepíteni hozzá? eddig azt hittem tudom...
letöltöm a fájlt, Tools/Extensions/Install-ban megadom neki, szokásos visszaszámlálás, rákattintok install, és nem történik semmi. ugyanigy a theme-mel.
pedig direkt figyeltem arra is, hogy a verzióval kompatibiliset töltsek le.

79Alba
dátum szerint rendezd

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Johnny23
Sziasztok !

Lehet,hogy láma a kérdés,de mért van az,ha uj levelet kapok,akkor azt nem mutatja,mindig lejebb kell görgetnem a csúszkát a "beérkezett üzenetek ablak"-ba!<#fejvakaras>

...vmi beállitás?<#confused>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

bala_
Ezek egy kollégaimtól jönnek, tuti megbizhatóak, csak vmi miatt õtõle minden levél igy érkezik. tuti vírusmentesek, lehet hogy a céges mélszerever, vagy az õ beállításai szarok.Illetve még ugy jönnek (fõleg régebben) hogy 1.2 rész. Szvsz tuti hogy vmi a céges beállításal szar.Outlokkal meg OE-el jók, csak mióta áttértem a TB-re azóta megy ez igy.