Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mozbackup nevü progival próbálkoztam a TB beállításait átvinni egy másik pc-re (amin ugyanaz a TB verzió van) de nem igazán mûködik 100%-an.
Beállításokat nem találja, + a leveleket sem.
5let? :)
F.K.T.
Te hogyan látod azt?
F.K.T.
Az IMON-t elõször engedélyezni kell (Bal oldalt: Víruskeresõ modulok/IMON - majd jobb oldalt IMON engedélyezése).
Majd a Beállítások gombra kattintva az alábbiakat be kell jelölni:
* POP3 fül: E-mailek ellenõrzésének engedélyezése - legyen bepipálva
* POP3 protokoll által használt portok: 110
* Értesítés illesztése: Minden e-mailhez
* Kompatibilitási beállítások/Beállítások gomb: Csúszka Maximális hatékonyság
Ez így nálam mûködik Thunderbirddel
A thinderben tudomásom szerint csak úgy látod, hogy ellenõrizte, hogy a levél alján feltünteti, hogy ez megtörtént.
F.K.T.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
These are my friends, see how they glisten...
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Köszi!
Segitsetek pls mert más progiba nem bízok. Max ha ti ajánljátok<#vigyor2>#vigyor2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Pet
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Van egy domainem, pár e-mail aliassal. A lényeg az lenne, h ha levelet akarok küldeni, ki tudjam választani a feladót. (Ugye ez alapból csak úgy megy, ha több fiókot csinálok, nekem viszont egy fiókom van, és jópár aliasom.)
Van olyan, hogy a kiszolgáló pop3 szervere idõnként nem mûködik? Én vipmailes vagyok, és a mozilla nem hajlandó letölteni az üzeneteket. Ha a Vipmail oldalán jelentkezek be, akkor ott megjönnek a levelek, de a Thundenbird nem hajlandó kapcsolódni a kiszolgálóhoz.
Elõre is köszi
Ezt a megoldást mind a GMail webes felületén, mind email kliensbõl tudod használni: ha a levelezõkliens ellenõrzött email címet állít be, mint küldõ, akkor a GMail SMTP-szervere nem írja át a GMailes címre.
Így leellenõrizteted az általad használt emailcímeket a GMaillel, majd beállítod SMTP-nek a GMail szerverét.
U.i.: A topik címe egyébként Mozilla Thunderbird...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha létezik külsõ szerver, amit bárki bárhonnan elérhet, nekem az a legjobb. Én nem tudtam ilyenrõl. De ha nincs, akkor viszont muszáj egy lokális program.
Külsõ miért nem jó? MInek a local smtp?
gmail-nek van amúgy saját smtp-je, csak nézd meg a beállításoknál, h hogy kell feljelentkezni rá, mert asszem TLS-t használ, nem a default smtp porton.
Tudtok nekem ajánlani egy jó smtp szervert? Nagyon kéne mert sok helyrõl netezek (laptomon van). Találtam két progit: a free smtp server nem mûködik nem indul el, a QK smtp server pedig valamiért nem továbbítja a leveleket. Szóval ha van valami tuti, egyszerû és lehetõleg ingyenes program javaslatotok, akkor szívesen venném. Kösz
Volt egy olyan beállítás a Mozillánál a prefs.js-ben, hogy mikor az ember megnyitja a levelezõt, akkor abban a részben, ahol a levél tartalma jelenik meg, a reklám helyett üresség jelent meg. Mi ez a módosítás?
Persze, lehet több profilt csinálni (akkor is, ha a Windowsban valamiért nem akarsz több felhasználói fiókot csinálni a családtagoknak): a Start menü / Futtatásba írd be, hogy thunderbird.exe -p, és nyomj egy entert, és akkor elindul a Profilkezelõ. (Szokott egy parancsikont is rakni telepítéskor a Start menübe hozzá, de biztos ami biztos. A program közben ne fusson.) Ha létrehoztad a profilokat, akkor vagy úgy állítod be, hogy minden indításkor megkérdezze, melyikkel akarod elindítani, vagy csinálhatsz hozzá külön-külön parancsikonokat is az Asztalra. Azt úgy kell, hogy elõször simán kirakod a parancsikont, utána jobb egérgomb rajta, Tulajdonságok, és az elérési útjának a végére odaírod, hogy -p "profilneve". A külön profilok persze azt jelentik, hogy mindenkinek teljesen saját beállításai lesznek, és a kiterjesztéseket is külön fel kell tenniük.
A TB-t nálunk többen is szeretnék használni ,de úgy hogy a csalad többi része ne tudja elolvasni a leveleket.
Anno "valamilyen-password" nevü kiterjesztéssel le lehetett jelszavazni a TB-t, ezzel szemben olyan van hogy több felhasználó is használja a többiektõl fügetlenül?
<#miaz>#miaz>
Start menü / Beállítások / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése / baloldalt Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései.
Mitõl van az, hogy a thunderbirdben hiába kattintok a linkekre, nem nyitja meg õket a böngészõmben(FF 2.0)..Nem állítottam át semmit, kiterjesztés csak kettõ van, de azok nem hiszem, hogy befolyásolnák a dolgot! :( Találkozott már vki hasonló problémával?
át kell állítani angolról magyarra :) thnx !
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ