1448
Mozilla Thunderbird
-
ballor #768 azt hol lehet beállítani, hogy automatán töltse le a leveleket?
mert most a tálcán megjeleníti, hogy vannak, ha megnyitom, akkor látszik a beérkezettnél a jelzés, de nem szedi le automatán
mit és hol kell beállítani hozzá? -
#767 Most meg megint nem birom letölteni őket! Hát ez hihetetlen, megőrülök -
#766 Ma reggel sikerült letöltenem a leveleimet. Nem tudom mi lehet/lehetett a probléma -
#765 Slime - és a szerverhez tud csatlakozni a TBird?
mert ez a legkézenfekvőbb - akkor nem tud elküldeni semmit. -
#764 Tools -> message filter - és az Inboxra teszed vonatkozóvá
tehát irsz egy filtert arra az esetre ha a cimzett ill cc bcc tartalmazná
a cimed részét - és ha ez igy van, akkor tegye át egy mappába amit
szintén az INboxban hozol létre jobbgombal.
Gyorsan szortirozza érkezéskor - msg filterek nagyon jók tessék használni.
-
#763 Sziasztok!
Pár napja gondom van a Thunderbird-el. Amikor tölteném le a leveleimet ezt a hibaüzenetet kapom: "A jelszó elküldése nem volt sikeres, LOGIN FAILED" Megnéztem a beállitásokat minden stimmel. Felhasználó név, pass minden stimmel, kipróbáltam webes felületen is és beengedett. Valakinek van valami ötlete?
Köszönöm -
Apocalipto #762 Egy olyan kérdésem lenne, hog azt meglehet e oldalni, hogy mondjuk 3 email címet beállítok thunderbirdre, és külön külön mappába menti az üziket? mert régen asszem a beérkezett üzenetekbe mentette az összes üzit, kicsit zavaró volt.. -
#761 Sziasztok!
Újra lett telepítve a gép, újra raktam a Thunderbird-öt is. A régi címlisták viszont még megvannak a régi windows egyik mappájában (win98-ról telepítettünk xp-re). Kérdésem: a címlistát át lehet hozni az új, teljesen szűz Thunderbird-be? Mert ha a mappák tartalmait átmásoltuk, akkor a levelek megjelentek, de a címlista nem akar átjönni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
tommi1975 #760 Köszönöm szépen a segítséget! -
#759 Ablakokban? Mármint a levelek listájában? Az üzenetlista fejlécénél ("Tárgy", "Feladó", "Címzett", stb), a jobb szélén van egy gomb, amire ha rákattintasz, további oszlopokat tudsz hozzáadni. -
tommi1975 #758 Sziasztok! Hogyan tudom megjeleníteni a levelek méretét az ablakokban? -
#757 gondoltam rá, de jó lett volna ha a dátum is megmarad és nem pedig 20 új levél 1 óra alatt (o: -
#756 Hmm, esetleg ha innen telepíted hozzá a magyar nyelvi csomagot (hu.xpi, mint egy kiterjesztés), és felrakod a Locale Switcher-t is, és azzal átváltasz rá? -
#755 Be van állítva alapértelmezettnek? (A Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései résznél is ellenőrizd.) -
#754 Küldd el őket a Gmail-es címedre. (Ha a Mail Redirect kiterjesztést használod ehhez, akkor akár az eredeti fejlécek - pl Feladó... - is megmaradhatnak.)
Ha letöltöd a leveleket, persze, hogy alapból törli őket a szerverről (hisz egy levelezőprogramot általában a webes felület helyett használnak, és a webes postafiók könnyen betelhet). De beállíthatod úgy, hogy hagyjon másolatot a szerveren, akkor a webes felületen is megmaradnak a levelek. (Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál Kiszolgáló beállításai / Üzenetek megtartása a kiszolgálón...) -
Oldsteró #753 Sziasztok !
Az a gondom , hogy a Thunderbird a beágyazott linkeket nem hajlandó megnyitni !
Ujratelepítés nem segített !
Más levelező megy !(30 napo Bat )
Előre is köszi aki tud segíteni !
Oldsteró
-
#752 Sziasztok!
Egy apró segítség kellene nekem... Letöltöttem a http://portableapps.com -ról a Mozilla Thunderbird Portable Edition 2.0.0.6 -ot ... De ez sajnos angol nyelvű :( Meg lehet azt valahogy csinálni,h magyar legyen??? Annyira jó lenne. :)
Segítséget előre is köszi!
Üdv:Joe -
#751 hi!
szeretném a thunderbirdben lévő mailjeimet átenni a gmail-es címemre (amit weben használok). hogy lehetne ezt megoldani? exportot nem találtam, se importot a gmail-ben.
sajna a szolgáltató ahol a mail címem van, nem jeleníti meg azokat a leveleket amik át lettek irányítva a thunderbirdbe s: -
#750 Úgy emlékszem, van olyan opció, hogy törölje a kiszolgálóról... -
Cat 02 #749 megcsináltam a citromailnél :)
(ha Thunderbirddel csinálom akkor a levelet megkapom csak nem tölti le a Thunder nem?) -
#748 Eszközök / Üzenetszűrők (minden postafiókra külön kell!), de lehet szűrőket beállítani a szolgáltató webes felületén is. -
#747 köszi -
Cat 02 #746 thunderbird el lehet mail címt tiltani ? v a kiszólgálónál kell ? (nekem citromail) -
#745 Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál Levélszemét / Új levélszemét áthelyezése: Másik / Helyi mappák / Törölt elemek. (De vannak a levélszemétkezeléssel kapcsolatos részek az Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Szemét részben is.)
Én úgy szoktam, hogy rakja a Szemétbe, és onnan 1 nap múlva automatikusan törölje (a Szemétre meg csak rá szoktam nézni, hogy nem rak-e bele nemszemetet). -
#744 Be lehet vhogy állítani a spamszűrőt, hogy a bejelzett(kis tűz ikon) spamleveleket egyből a törlés mappába rakja a thunderbird? -
#743 Lehet, hogy rosszul van beállítva a levél dátuma (pl szemétnél szokott előfordulni), és lejjebb van. -
Cat 02 #742 nem lehet h egy régebbit nem olvastál el ? -
#741 Sziasztok!
Miért csinálja nekem a TB azt,h kiírja,h négy új ützenet meg is csillagozza a mappát.. és amikor meg belemegyek nincs benne új...???
Tud erre nekem valami okosat mondani?
Pedig tetszene jó kis progi. :)
Üdv:Joe -
#740 Nem irtam tegnap le a teljes path-ot, de term a ...\mail\local folders -et néztem.És sajna az inbox-om itt volt pár száz bájt méretű.
Akkor asszem elszálltak végleg:(
Azért köszi! -
#739 Nem az .sbd mappák az érdekesek. A leveleid a profilod Mail nevű mappájában, postafiókonként külön almappákban találhatók, kiterjesztés nélküli fájlként (pl Inbox, Sent, stb). Ha a Helyi mappákba gyűjtöd őket, akkor a Local Folders nevű mappát nézd meg ugyanitt, ne a postafiókokét. Ha megtaláltad a leveleket, de a programban mégsem látszanak, akkor csukd be a Thunderbirdöt, és töröld a .msf kiterjesztésű fájlokat ugyanezekből a mappákból (pl Inbox.msf, Sent.msf...). Ezek indexfájlok, a következő megnyitáskor újra létre fogja őket hozni a Thunderbird. -
#738 Valahogy eltűnt az inboxom tartalma. vissza lehet valahonnan másolni?
Megnéztem a documents ..\app data...\ profiles ben az inbox-ot de csak néhány pár kb.:(
A többi folderem jó (inbox.sbd alatt lévők, sent, stb.) csak az hiányzik.
Csinál valahova backupot a Tbird, vagy csak itt van egyedül ?? -
vaczak #737 ja nem szóltam. közben magamtól rájöttem. -
vaczak #736 sziasztok! letelepítettem a 1.5 bird-öt, aztán felraktam a 2.0-sat. de inditáskor kiírja hogy a program már fut, de nem válaszol. semmit nem tudtam csinálni vele igy visszaraktam a 1.5-öst erre most már az is ugyanezt csinálja. vajon mit toltam el ennyire??? mit próbáljak? -
flatszeru #735 azt hogy a csatolt melléklet miért változik át dokumentum.html -é arra nem tudtok választ?elég fontos lenne! kösz szépen -
#734 Végleg akkor tűnik el, ha tömöríted is a mappát (lásd Fájl menü vagy jobb egérgombos menü, de lehet automatikussá is tenni, ahogy az előttem szóló mondja). -
#733 Ha nincs bekapcsolva a mappa automatikus tömörítse, akkor jársz így. -
flatszeru #732 ha törlöd az üzeneteket,akkor első körben a törölt üzenetek mappába kerül.ha onnan is törlöd,akkor tünik el végleg.ha onnan is törölted,és nincs is bekapcsolva pl. a recycle bin,akkor nem tudom sajna a választ.
Én kiprobáltam pár perce, nekem nagyából annyival lett kisebb a profilok könyvtár mint amennyit töröltem. -
nyx #731 hi
az mitől van, hogy megnéztem a postafiók méretét (igaz csak totalcommanderbe, mert a TB nem tudja) aztán letöröltem csomó bejövő, kimenő mailt, kb 10 % a maradt meg, kukát ürítettem, de a totalcommamnder még azt mondja ugyanakkora a mérete a könyvtáraaknak ???
kköszi
-
flatszeru #730 üdv!
valaki tudna nekem segiteni abban,hogy miért van az hogy küldök egy levelet csatolt file al, és a csatolt file neve átneveződik "2" -re majd ha mentésre nyomok,akkor dokumentum.html lesz belől.És nem az eredeti file név.átnevezés után müködik.csak tudni kell hogy mi volt a kiterjesztése.Régen nem csinálta ezt a thunderbird :-(
köszi -
#729 gmail-nek van SMTP-je