Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Nem tudok valamit felrakni a gépemre,hogy ne lássa az IP címem?
Vagy esetleg más megoldás?
miért találnak meg ezek folyton?
és miért nem tudom a weboldalon ip alapján törölni ezt?
Gyors voltál!
Azt hogyan tudnám beállítani, hogy ha új üzenetet hozok létre, akkor az alapértelmezett betûkészlet ne Arial, hanem Proporcionális legyen?
Elõre is köszönöm!
A #631 -es megoldódott, köszönöm a segítségeket
Azt hogy lehetne beállítani hogy a leveleket ne törölje le az eredeti helyükröl (maradjanak meg ugyanúgy a gmail és vipmail fiókban) és a gépre se mentse el ?(csak addig amig a program meg van nyitva illetve az elolvasásig) (sok helyet foglalna a rengeteg e-mail) <#help>#help>
http://www.igazsag.extra.hu
Megnéztem más hasonló topicokat (más programokét is pl PH-n), és úgy tûnik, a t-online szervereivel van valami gubanc, mindenki erre panaszkodik pár napja.
elküldi rendesen a t-online -os email címemrõl.
Még mindig rossz, hogyan tovább?
Az mitõl lehet, hogy ha az én t-online -os email címemrõl küldök emailt t-online -os email címre,vagy t-online -os email címrõl kapok levelet, vagy saját magamnak küldök, akkor a szöveg, olvashatatlan kódolásúvá változik:
használtam is, de hogy igazából
ilyen lesz.
Semmi féle beállítást nem változtattam meg, a gépemen nincs vírus, kémprogram.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Esetleg úgy lehetne, hogy több smtp szerver állítok be, úgy hogy kifejezetten csak 1 account-hoz mûködjön? (Szám szerint 5-öt?)
ui.:
Ingyenes mail szolgáltatót , tudtok mellesleg ajánlani, mert az easymail nem éppen fénykorát éli :O)
Elõrre is köszi a választ.
Kérnék újfent egy kis segítséget :)
A TB jól mûködik
Kérdés: Van 2 gmail címem, és 3 easymail címem
Itt jön a kérdés:
Be lehet azt valahol állítani, hogy gmail smtp-rõl, csak gmailt acc-os leveleket írjon, easymail-es acc-os leveleket pedig easymail, vagy chello smpt-rõl.
Magyarul 1-1 account-hoz, hozzárendelhetõ-é smtp, mert én csak olyan opciót láttam, hogy Alapértelmezett...(azaz inkabb ezen küldené...)
Remélem érthetõ az én ksi problémám..:)
Ha teljesen külön akarod õket választani (mintha két külön program lenne, külön beállításokkal), akkor meg külön profilt kell csinálni hozzá a Profilkezelõben (ne fusson közben a program). Ehhez szokott lenni parancsikon a Start menüben, de ha nincs, akkor a Start menü / Futtatásba írd be, hogy thunderbird.exe -p, és enter.
Lehet csinálni a külön profilokhoz külön parancsikont is, ehhez a parancsikonon jobb egérgomb, Tulajdonságok, és a parancsikon célját ki kell egészíteni így:
"C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" -p "profilodneve"
Sõt, ha feltelepíted a Password Profile kiterjesztést (minkét profilhoz külön), akkor a program adott profillal való indításakor jelszót is kér, és még véletlenül se tudjátok egymás leveleit megnézni. (Bár ez könnyen megkerülhetõ, de mezei felhasználóknak elég védelmet nyújt.)
Automatikusan csak akkor tölti le a leveleket, amikor épp fut a program. Ha becsukod, akkor nem. De van egy Minimize to Tray nevû kiterjesztés hozzá, azzal le lehet rakni az óra mellé, és akkor ellenõrzi.
És hiába állítom be, hogy autóümatikusan letöltse a leveleket, egyszerûen ezt se teszi meg.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
[email protected]
de a telelinnal nem onnan azt irja ki hogy a jelszó elküldése sikertelen volt.
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
POP3 (bejövõ levelekhez): mail.teleline.hu
SMTP (kimenõ levelekhez): mail.teleline.hu
A citromailnél a POP3 szerver: pop3.citromail.hu,
a freemailnél: freemail.hu,
vipmailnél: pop3.vipmail.hu
A kimenõ levelekhez a szolgáltatód (a teleline) SMTP-szerverét add meg, lásd fent. Vigyázz, hogy mikor melyik felhasználónév-jelszó párost kéri. Elõfordul olyan, hogy a felhasználónévnek a teljes emailcímet kell megadni, a @ utáni résszel együtt (pl a vipmail esetén), de mindig szokott lenni a webes felületen egy Gyakran Ismételt Kérdések rész, ott írják az ilyen tudnivalókat. És az internetszolgáltatódnak is tuti van legalább telefonos ügyfélszolgálata, akiket meg azért fizetnek, hogy válaszoljanak neked.
Egy mód a továbbképzésre, folytasd tovább:
Tessék
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
teleline az internetszolgáltatóm
Kérdésem ez:
bejövõ levelek kiszolgálója az mi??
illetve
kimenõ leveleket kiszolgáló az mi???
Freemailre,citromailre,vipmailre szeretném beállítani.Köszönöm a segítséget.!!!
:)
Ha csak a leveleidet akarod máshova rakni, azt meg az Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál a Kiszolgáló beállításainál tudod állítgatni legalul.
levélküldõ kiszolgáló neve?
Telelineos internetem van vagyis mikrohullámú
Úgy, hogy a Mozilla Thunderbird-öt beállítod.
E-mail address:
Reply-to-address:
POP3 (incoming) server name: freemail.hu
Use global inbox: ha egy helyen akarod tárolni az összes accountod levelét akkor igen, jelöld be. Egyébként ne.
Incoming user name: felhasznalonev
Outgoing user name: az SMTP szervertõl függ - de üresen hagyhatod
Account name: tetszõleges
SMTP szerver címe: ez pedig az Internetszolgáltatódtól függ
A pontos beállításokról bõvebben az adott e-mail szolgáltató leírásában tájékozódhatsz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN