Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a választ. Egyébként azért akarok áttérni, mert Vista alatt fogok dolgozni és ott jobb, ha az outlookot használom a címjegyzék és a naptár miatt. Bár én is tudom, hogy nagyon jó program a thunderbird.
Üdv: Jani
These are my friends, see how they glisten...
Mûködik a citromail csak arra ügyelj, hogy 10 percen belül ne menjen ujabb letöltési kérés az oldalra, mert azt nem csípi.
Szeretném a levelezésemet átrakni Thunderbird 2.0 -ról outlook expresszre. Mi módon tehetném meg? A thunderbirdben csak import funkció van export nincs. Az outlookban van export, de csak netscapebõl vagy eudorából. Minden megoldás érdekelne.
Elõre is köszi.
Info:
Ha valakinek a 2.0-as Thunderbirdel hasonlo problemai vannak mint nekem voltak, miszerint elso inditaskor ok, masodikra a softokn3.dll-hibat general(v.3.11.4.0)...es csak csokkentett modban inditva (-safemode) es utana 1x! jo annak ajanlom hogy a dll-t cserelje le egy masikra! A firefox konyvtarban levo 2 honappal korabbi dll-el is ugyanazt csinalja de az Openoffice 2.1-esben levo* 2006.12.15-kei verzioval(v3.9.3.0) minden mukodik tokeletesen!!!! Kicserelve a dll-t Thunderbird 2.0 mar nem general hibakat, mukodik rendesen!
udv
Seaweed
*.:netrol is leszedheto kulon a dll. csak be kell irni a google-be a nevet es keresni kell egy megeggyezo(3.9.3.0) verziot vagy ki kell probalni mas verziokat is amik letolthetoek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mind a 197 levelet vissza tudtam küldeni a web es fiokre.Elõször a mail redirect sem akarta telepíteni magát mondva nem kompatibilis th2-val de mégis sikerült
Kösz a segítséget.
Lenne még kérdésem:Ha levelet küldök vagy törlök az nem látható web es felületen ezen lehet segíteni vagy a küldött leveleket mail redirect el küldjem?
A másik :van arra lehetõség,hogy a levelek végére betegyek egy képet és írást anélkül,hogy ne nekem keljen betenni hanem automatikusan?Megtaláltam az aláírás csatolásnál de ott csak 1 valamit lehet betenni szoval nem lehet oda írni és amellett képet betenni.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
mail direct 0.7.4 nem telepíthetõ mivel nem kompatibilis a firefox jelenlegi változatával.
A legújabbat használom de ha a thunderbird-re telepíti semmi köze firefox hoz nem?
Van valami ötleted?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
A lassúságon segíthet valamennyit, ha idõnként tömöríted a mappákat (jobb egérgomb, Mappa tömörítése, vagy Fájl menü / Mappák tömörítése). Csak ekkor törli ugyanis véglegesen a törölt leveleket.
Postafiók tulajd.megtekint./ felhaszn.né[email protected]/ Kiszolgáló beállításai : Üzenetek megtartása a kiszolg. (tetszés szerint válassz)
Nem gond, ha használod, de pár hónapja, fennakadást okozott sokezer felhasználónál, akkor én kikapcs., persze azóta történtek fejlesztések,
csak ha ilyen gondod lenne, tudd, honnan adódik és mit kell tenned.
Nem lassú a TB, hanem megfontolt :-)
Kösz a segítséget az e maileket márt tudom küldeni.
A régit pedig arra gondoltam.hogy a freemailröl letörölte üzeneteimet és csak a thunder-ben tudom megnézni de szükségem lenne arra hogy fent legyenek a freemail.hu n és ne csak a számítógépen mert mobilrol is el kell érnem ezeket a leveleket.És amugy is kellenek.Szoval ezeket szeretném visszatenni hogy a böngészõvel/mobillal is el tudjam érni.Ebbn tudsz segíteni?
Egyébként a thunderbird az indításnál elég lassú.Mindenkinek ilyen?
Ha használom az azonosítót és jelszót miért gond?
Levélküldõ (SMTP)kiszolgáló beállításai : mail.chello.hu
Ezt az oldalt nézegetted :
http://www.chello.hu/Tamogatas/Utmutato/Webmail_4___UJ/Beallitasok/
A postafiókod beállításánál, kiszolgáló : POP3.freemail.hu
felhasz.név.: felhasz.né[email protected]
Még valami : a Chellonal, nem egészséges, ha az SMTP-kiszolg. beállításnál beikszeled, az Azonosító és jelszó használatát.
Ennyit tudtam mondani, a régit nem tudom, honnan nyerheted vissza?
Az lenne a problémám, hogy amikor beállítom a szûrõket úgy, hogy helyezze át a bejövõ leveleket mappákba, akkor minden jól mûködik.
Viszont ha átmásolásra állítom a szürõket, akkor nem minden levelet másol át a megadott mappákba.
A másik az meg, hogy a címjegyzékbe felvett emailcímeket nem mindig helyetesíti a feladónál az általam megadott becenévre.
Ezek bugok, vagy van valami megoldás?
Thx
Magyar változatban:
Eszközök/Postafiókok beállításai/megfelelõ postafiók kiválasztása/A következõ aláírás csatolása
nekem az lenne a kérdésem h h lehet aláírást beszúrni mert nem igazán tudok rájönni
elõrre is köszi
Újraindítás után szintén az Eszközök / Kiterjesztések ablakban találod meg, ott adhatod meg a beállításait: ha az "Elrejtés a tálcára minden esetben" be van jelölve, akkor simán a "kis méret" használatával megy le. Egyébként jobb egérgombbal a "kis méret"-en. De lehet a bezárógombra is beállítani, ami neked szimpatikus.
telepítettem, erre újraindítja a firefoxot.. hát..
és akkor semmi változás
vagy most hogy menne óra mellé?
simán a "kis méret" használatával, vagy van egy külön gomb?
<#confused>#confused>
(az eredeti célom, hogy CSAK a Thunderbird-et 'minimize to tray')
[/spam]™
viszont asszem nekem ez jobban tetszik
https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110
[/spam]™
Letölt, telepít (lásd Dj Faustus hozzászólásait), újraindít, örül. ;-)
igen, arra gondoltam
de mi az, hogy "Minimize to Tray nevû kiterjesztés"?
van hozzá valami plágin?
[/spam]™
Extensions = Kiterjesztések (Felülrõl a második menüpont)
Install = Telepít (Balról az elsõ gomb)
1. Letöltöd az elõbb említett linkrõl az állományt.
2. Thunderbird: Tools/Extensions menüpont Install gomb, és a megnyíló ablakban megkeresed a letöltött állományt.
Hogy lehet megyar nyelvet felrakni Mozilla Thuhdrbird helyesírásellenõrzõjébe?
Letöltöttem a filet, csak sehogy se tudom beimportálni.
Elõre is köszi!
Fortuna fortes adiuvat.
Tudtok valami trükköt arra, hogy hogyan tudom átvarázsolni a leveleimet thunderbirdbõl outlookba?
Hogyan lehet a Tándörbördöt úgy beállítani, hogy ne látszódjon a tálcán?
Köszi!
Catti
[/spam]™
Nemrég raktam fel a Thunderbird 1.5.0.10-es verzióját, és az a problémám, hogy nem tudom beállítani a levél továbbításnál alapbeállításnak, hogy a levelet "beágyazva" küldje, (az alapbeállításként mellékletnek szúrja be a mailbe az elõzményeket)!
Kérlek ha tudtok segítsetek!
Viko
E4300, Asus P5B, Kingmax 2x1Gb, 8600GT
Azt hogy tud elérni gmail-nél, h bizonyos üzeneteket újra letudjak tölteni a kiszolgálóról?
Történt ugyanis, hogy egy elszállás után csak egy régebbi backupot tudtam visszaállítani a mozbackuppal. Így volt pár levél, ami kellett volna, de nem volt benne a levelezõprogramban.
Gonosz dolgot mûveltem, felmentem a gail webfelületére és beállítottam, h POP3-mal töltse le az összes levelem, ami majdnem 4000 levél.
A végén már csak egyessével volt hajlandó letölteni, vagyis letöltés gombra rákattint, 1/1 levél letölt, gombra újra kattint...
Ez azóta így megy, szóval a napi levéladagomhoz csak 10-20 kattintás árán férek hozzá. Gondolom a server cseszet ki velem, kérdés az, hogy hogyan tudnám ezt visszaállítani/visszaállíttatni?
Eszközök...Postafiókok beállításai...Kiszolgáló beállításai...
Azt szeretném kérdezni, hogy... Eddig még nem használtam a Thunderbird-t! Szóval ha POP3-al levelezek, akkor be lehet azt vhogy állítani, hogy amikor szedi lefele a leveleket, akkor fent hagyjon a szerveren is másolatot belõle? Mert az a baj, hogy az összes levelem eltûnik a webrõl (pld. freemail), de szeretném ha ott is maradna egy példány! Köszönöm a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12