1448
Mozilla Thunderbird
  • Carmang
    smtp.upcmail.hu
  • Thanatos
    smtp.chello.hu

az "upc smtp cim" kifejezésre első találat a googlen... :)
  • Hegi90
    az uccsó kérdés tárgytalan, látom már fel kell hívnom őket :S
  • Hegi90
    Köszi!
    Közben rájöttem, hogy a freemail-el csak annyi volt a probléma, mint pyro-nak. A mailbox viszont még most is rossz vmiért.... nem fogadja el a jelszavamat, akár mit csinálok. :S

lehet ez egy "tipikus" probléma? azaz van rá vmi sablon megoldás? :D

és egy nagyon noob kérdés: hogy tudom megnézni a upc smtp-jét? :D
  • pyropyropyro007
    Köszönöm a segítséget mindenkinek :)
    Sikerült megcsinálnom, nagyon teccik.
    Eddig Outlook Express-t használtam de azthiszem soha többet nem fogom :D
    Mégegyszer köszönöm
  • Sil78
    Beérkezett üzenetek:
    Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál "Kiszolgáló beállításai" / jobboldalt "Haladó" gomb.
    A többi mappa helye lásd ugyanitt, csak a "Másolatok és mappák" illetve a "Levélszemét" pontok.

Illetve ha nem akarod őket ennyire szétválogatni, lehet csinálni mappákat a Helyi mappákon belül is (pl egy bizonyos címről kapott levelek különválogatásához): lásd Eszközök / Üzenetszűrők (de ezt minden postafiókra külön kell megcsinálni).
  • Sil78
    Freemailnél POP3 kiszolgáló: freemail.hu
    SMTP-nek meg az internetszolgáltatód SMTP-szerverét kell megadni.
    FAQ

Mailboxnál meg szintén lásd FAQ.
  • Cat 02 #881
    Szerkesztés/Tulajdonságok és ott Postafiók hozzáadása.

Így most nekem ilyen, vagy másra gondoltál ?
  • pyropyropyro007
    Hali
    Olyan kérdésem lenne hogy Mozilla Thunderbird progit használok, de több mail címem van. Be lehet valahogyan állítani hogy szétválogassa a leveleket (beérkező kimenő stb..) mail címek szerint? Mert nekem most mind a 3 mail címem leveleit egybe ömleszti és nem látom át hogy meik levél hova jött vagy meikről küldtem.
    Előre is kössz
  • Hegi90
    freemailes és mailboxos postafiókot vajon hogy lehet bekonfigolni? :O
  • Hu.man limbi
    Hogyan tudom megoldani, hogy bizonyos levelek karakterkódolása más legyen mint a beállított.
    Jelenleg az aktív karakterkódolásnál 2 típus van megadva és elég is, de néhány beérkező levélnél tévesen jeleníti meg, kézzel kell átállítanom.
    Köszi
  • Cat 02 #877
    Nekem valamiért minden kimenő levelet újnak érzékel :S Bár sztem ez nem segít rajta
  • bertino
    valaki meg tudja mondani, hogyha küldök valakinek gmail-es címemről thunderbird-el levelet és magamnak is küldök belőle másolatot és fent is van a google-n, de a thunderbird azt mondja, hogy nincs uj üzenet és nem tölti le azt

szal azt szeretném kihozni belőle, hogy letöltse, be van lőve, hogy uj levelek azonnali letöltése, de itt sztem ott lehet gubanc, hogy nem érzékeli ujnak és azt istennek nemtom miért.
  • Seithennin
    jaja már leesett nekem is xD de köszi szépen a segítséget:) tájékozatlan voltam:P
  • Sil78
    Ezt most nem egészen értettem. Azt akarod mondani, hogy azokat a leveleket töltötte le (és törölte a freemailről), amiket te kaptál, és amiket te küldtél, azokat meg nem? POP3 kapcsolatnál természetes, hogy csak a bejövő leveleket tölti le. Ahhoz, hogy minden mappát szinkronizálni lehessen, ahhoz IMAP kellene, azt meg az ingyenes emailszolgáltatók nem szoktak biztosítani. Tehát ha ez a baj, az a freemailen múlik, nem a Thunderbirdön.
  • Seithennin
    igen az volt a gond hogy csak a bejövőt töltötte le de a küldöttet igen, és azt meg törölte a freemailről, de akkor ezzel a progival megpróbálom megoldani, köszi a segítséget:)
  • Sil78
    Igen, de az első hozzászólásában még azt mondta, nem töltötte le neki a leveleket. Egyébként a Mail Redirect kiterjesztéssel is vissza lehet küldeni a leveleket, és akkor az eredeti fejlécek (pl feladó...) is megmaradnak.
  • Evin
    Gondolom az lett a baj, hogy nem állított be rajta semmit, az meg letöltötte és törölte a szerverről a leveleket, és így máshonnan nem tudja megnézni a régi leveleit.
  • Sil78
    De hát akkor csak letöltötte... Mi a baj? Be lehet állítani, hogy milyen időközönként ellenőrizze az új leveleket. Persze csak akkor figyeli, ha épp fut a program, de a Minimize to Tray kiterjesztés segítségével le lehet rakni az óra mellé.
  • Seithennin
    igaz:P köfi szépen
  • Evin
    Legfeljebb újra elküldöd magadnak.
    (Ha átnézted volna a beállításokat, és mindent beállítottál volna magadnak, nem jártál volna így. Ez nem a program hibája, legfeljebb csak az, hogy ez az alapértelmezett.)
  • Evin
    Nem.
  • Seithennin
    mind1 törölöm a TB t maradok a freemailnál^^ viszatudom tenni a maileket oda vhogy?:)
  • Seithennin
    és akkor visszateszi?
  • Evin
    Eszközök->Postafiók beállítások->kiszolgáló beállításai->üzenetek megtartása a kiszolgálón
  • Seithennin
    és a freemail fiókomból miért törlődtem a beérkezett üzik?? á faszom
  • Seithennin
    sziasztok! Fontos lenne hogy most telepítettem a a progit, és freemail fiókom van, be is állítottam de az érkezett leveleket nem töltötte le:S ezt lehet orvosolni? fontos lenne
  • desigo
    egyből lement 460 megára!

köszönöm
  • Sil78
    Fájl menü / Mappák tömörítése, vagy jobb egérgomb az adott mappán, és Tömörítés. A legtöbb levelezőprogramhoz hasonlóan a törölt leveleket (még ha a kukából is kitörölted, akkor is) csak így törli véglegesen.
  • desigo
    pár éve használom a TB-et és csak gyűlnek a levelek
    a documents and settings /desigo/application data/thunderbird mappa értelemszerűen növekszik.
    Most kb 750 mega.Gondoltam kitörlök elküldött leveleket mert az már nem kell.Kitöröltem több mint 200 levelet erre a mappa még nagyobb lett.Most 810 Mega

Mitől van ez?
  • desigo
    lol
    mára mind megjavult ...
  • desigo
    igen ott megy a c2 és a freemail is...
  • Cat 02 #856
    Netes felületen be tudsz lépni ?
  • desigo
    7 beállított postafiókból csak a gmailos működik egyedül.
    a többivel se fogadni se küldeni nem tudok :/

"hiba történt a pop3 levelezőkiszolgálóval"

mi lehet a gond?

tegnap még ment
  • Mr Manson
    készül
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Most hogy kint van a Firefox 3 ... Készül vajon a Thunderbirdből is 3-as sorozat? Vagy erről még nem tudni semmit? Vagy egyelőre a fejlesztőket a 3-as FF köti le?
  • Marvi
    amugy kiprobáltam de az sem segitett de azért köszi....végülis seamonkey-val hidaltam át a problémát...tulajdonképpen ugyanolyan jo:)
  • tycoon67
    nem gondoltam, hogy még 3 nap múlva sem érkezik válasz a kérdésemre...
  • cater
    Köszi, de akkor most a freemail-ről is mehet vagy levelezőprogi kell mindenképp?Ez az amit nem értek.
  • totya24
    érdemes visszaigazolást kérni. (TB-ben tértivevény)