Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én úgy szoktam, hogy rakja a Szemétbe, és onnan 1 nap múlva automatikusan törölje (a Szemétre meg csak rá szoktam nézni, hogy nem rak-e bele nemszemetet).
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Miért csinálja nekem a TB azt,h kiírja,h négy új ützenet meg is csillagozza a mappát.. és amikor meg belemegyek nincs benne új...???
Tud erre nekem valami okosat mondani?
Pedig tetszene jó kis progi. 😊
Üdv:Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Akkor asszem elszálltak végleg😞
Azért köszi!
Megnéztem a documents ..\app data...\ profiles ben az inbox-ot de csak néhány pár kb.😞
A többi folderem jó (inbox.sbd alatt lévõk, sent, stb.) csak az hiányzik.
Csinál valahova backupot a Tbird, vagy csak itt van egyedül ??
Tpe - http://www.daciaklub.hu
Én kiprobáltam pár perce, nekem nagyából annyival lett kisebb a profilok könyvtár mint amennyit töröltem.
az mitõl van, hogy megnéztem a postafiók méretét (igaz csak totalcommanderbe, mert a TB nem tudja) aztán letöröltem csomó bejövõ, kimenõ mailt, kb 10 % a maradt meg, kukát ürítettem, de a totalcommamnder még azt mondja ugyanakkora a mérete a könyvtáraaknak ???
kköszi
valaki tudna nekem segiteni abban,hogy miért van az hogy küldök egy levelet csatolt file al, és a csatolt file neve átnevezõdik "2" -re majd ha mentésre nyomok,akkor dokumentum.html lesz belõl.És nem az eredeti file név.átnevezés után müködik.csak tudni kell hogy mi volt a kiterjesztése.Régen nem csinálta ezt a thunderbird :-(
köszi
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Valaki nem tud nekem egy jó szolgáltató független SMTP címet. Felraktam a Thunderbird-öt... Eddig nagyon jó minden már csak ez hiányzik. Anno használtam a mail.axelero.hu-t mert az nem kért azonosítást. De mostmár az is kér.
Köszi a segítséget elõre is!
Üdv:JoeTati
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Amúgy ezzel sikerült fél perc alatt megoldani 😉 azért kösz..
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Azért már az órák óta itt baszakodok ezzel, a másoloós módszerrel, ez a progi meg fél perc alatt elintézi...
Bocs a flameért...
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
A laptopon külön fájlokba tárolja, az asztalin meg egybe, és nem tudom hogy lehetne árakni mindne.
SEGÍTSETEK LÉCCI!

valami azért ebbõl nekem nem tetszik:
Bemásolom a profiles mappába, akkor kitöröl mindent. Ha úgy csinálom ahogy mondta, dakkor meg leáll a #719 hibával. Szintén ezt csimálja ha kitörlök mindnet, és úgy másolom be.
Már ásodszorra indítottam ujra, ujratelepítettem, mindent megpróbáltam, de még mindig ezzel a hibával áll meg.
Ahogy látom egyre súlyosabb a probléma...
Ha már volt telepítve a másik gépre Thunderbird, akkor meg a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve mappa tartalmával felülírod a másik gépen már létezõ alap profilt.
hogyan lehet az egész progit beállításokkal, mindennel átrakni egyik géprõl a másikra gyorsan?
(A Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései-nél a program elérhetõségének engedélyezéséhez.<#worship>#worship><#worship>#worship>
olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudnám a levelek méretét (mármint, ahogy a gépen tárolja az app.data könyvtárban) lecsökkenteni, vagy valamit csinálni velük. már 1,2 giga, aztán pl töröltem az elküldött levelek mappa, kitöröltem minden elemét, mégis 100megás. Van erre valami beépített funkció vagy külsõ program?
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
nem kell az egész Mail tartalmát másolni?
(A profilodat XP esetén alapból a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve mappában találod, az Application Data rejtett mappa.)
A "pendrive-os dolog" egy hordozható verzió, Portable Thunderbird néven, a portableapps.com-ról lehet letölteni. Lehet pendrive-ra telepíteni, és a profilt is ott fogja létrehozni (ha telepítés után átmásolod a meglevõ profilod tartalmát ide, akkor megmaradnak a beállításaid és a leveleid is).
Imámba foglalom neved...és...és...nem is tudom!
Sikerült, ez volt a megoldás!!!
Nagyon köszönöm!!!
több postafiókom van, ezeket ahogy nézegettem különbözõ helyen tárolja a vinyón, lehetséges-e, hogy a fõ "Helyi mappák" tartalmát átrakjam egy másik partícióra? ill. a pendrive-os dolog hogyan mûködik?
a következõ jelenséggel találtam szembe magam, és nem tudom van-e megoldás - remélem!!
Pár nap ezelözz megnyitottam a Thunderbord-öt, letöltötte a leveleket, majd amikor meg akartam nyitni egyik új levelemeztt, akkor sikeresen memóriahiba miatt "kékhalállal" leállt a gépem. Amikor újraindítottam minden, így a Thunderbird-öt, akko rnem találtam a beérkezõ leveleimet, és azóta sem. Minden más mappán hibátlanul olvas, és meg is vannak benne a levelek, de a beérkezõ mappa tartalma majdnem hogy üres...
Amiket tettem:
- megnéztem az inbox file-t, és van mérete
- megpróbáltam megnyitni egy szerkesztõbe - sikerült (nem nyúltam bele 😊 )
- újratettem az egész Thunderbir-öt, teljese leszedve a gépemrõl
- átmásoltam a levelek mappát másik helyre - sikerült - módosítottam a mappa elérést
Egyéáb 5etem nincs, nem volt...
Gyanítom, hogy a megnyitás pillanatában való elszállás ami galyra vágta az inbox fil-t, így a kérdés, hogy van-e esély rendbe rakni ezt...
Elõre is köszi