1580
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#1540 Próbáltam a hsz-számmal linkelni, de nem ment (utóbb rájöttem miért). -
SlickAdam #1539 nem tudom. csak? egyaltalan miert forumozok? vagy miert forumoznak az emberek, mikor a kommentek 80%-a töltelek? :)
ne harizz -
#1538 nem erdekel es nem panaszkodas - akkor miert irtad le? -
SlickAdam #1537
zarhato a topik. igen, ez
viccet felreteve: furi amikor a PS4 topikban a tenylegesen durva dolgok felett atsiklik mindenki (pl sima anyazas vagy meg az interneten es mocsár-reppen edzett füleket is bántó ékkesszólások), tök artalmatlan, buta vitakon meg fennakadnak, szemelyeskedest kialtanak. erthetetlen.
no nem mintha erdekelne, ez nem panaszkodas volt. -
#1536 Tisztánlátás végett: a személyeskedésnek 4 formája van:
- lejáratás
- elfogultság feltárása
- következetlenség bemutatása
- kompetencia kétségbevonása
Csak az első sérti a szabályzatot, a többi az átlagos vita része, bizonyításuk opcionális. A vita egy adott témával kapcsolatos, két vagy több személy közötti érvelés/ellenérvelés sorozata. A személyeskedő fél nyomban elveszti hitelét és a másik/többi fél győztesként szállhat ki a vitából. Ha nem száll ki, egy szintre süllyed vitapartnerével => nem foglalkozik velük senki, mindkettő büntetésben részesül.
Fact: az interneten nagyon ritkán lehet igazad. Ha ezt nem tudod elfogadni, szomorú, magányos meg nem értett lélekként fogod érezni magadat az online szemétdombon:)
Protip: ha a vitapartnered leereszkedő/személyeskedő/negatív hangnemben reagál a hozzászólásodra, tovább lépsz, nem válaszolsz, figyelmen kívül hagyod. Ezzel vagy nagyon felidegesíted (győzelem), vagy nagyon okosnak hiszi magát és legközelebb még jobban lejáratja magát, míg a végén a teljes közösség szemében hiteltelen lesz.
Kvíz kérdés: ha valaki személyeskedik veled a való életben mit teszel? Ignorálod? Megütöd? Keresel valakit aki megbünteti érte?
Ez a lecke ingyen volt.
-
#1535 ha komolyan gondolnád linkeltél volna topicot, meg tisztában vagy vele úgyis hogy követem a faszrázásotokat, szóval akkor most mit is akarsz mondani? :) -
#1534 Feljelenem magam. GOTY #84733
Úgy vélem, hogy más játékosok virtuális basztatása, degradálása azzal kapcsolatban, hogyan játszik, mire képes, nem képes, mit bénázik és mit nem, az személyeskedés. S mivel az illető esetében visszatérő jelenség, meguntam.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.21. 14:37:26 -
#1533 oké, akkor inkább nem kommentálom :)))
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.10.18. 12:12:36 -
#1532 igen, ezek történtek, és mindketten madarak vagyunk, meg komplett hülyék
elég lesz -
#1531 jonnyka - adtál 3 büntetőpontot, mert leírtam a ps4 topikban, hogy sunyi módon, szó nélkül törölgetsz?
( https://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/77401 )
és kitörölted a srácot (Ulthane), csak mert nem tetszett a véleménye a ps4 játékosok lehúzásáról, játékárakról, stb?
( https://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/77356 ) -
#1530 biztos folytatod ezt a stílust itt? -
Ulthane #1529 feldughatod a kulisszatitkodat, mert deepsec néven soha az életben nem regisztráltam. -
#1528 mamár csomó nagy szolgáltató is natolja a juzereit, szal ez még mindig csak gyanus, nem bizonyíték :D (gondolom te csak a publikus címet látod?) -
#1527 Ulthane 2017.08.02.án lett ideiglenesen kitiltva, majd aznap véletlenül egy totálidegen arc beregisztrált Ulthanito néven, egyébként egy hasonló nicknév született bő 10 év alatt, az is 2011-ben.. :-) -
#1526 + Jonnyka
Persze nem én akarok vízválasztó lenni, csak jóhiszeműen mondtam. A döntés mindig a moderátoroké. Eszem ágába nem lenne ítélkezni bárki felett, pláne a moderátorok helyett. -
#1525 bízd ezt a témát a nagyfiúkra, ok? -
#1524 köszönjük kapitány :D -
#1523 Nem tudom mi a tény, az igazság, de az igaz, hogy az 1 IP az csak egy tipp, mert 1 IP-ről baromisokan is tudhatnak regisztrálni. :)
Akár családtagok, kollégium, bármi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.13. 18:08:32 -
#1522 akkor most egy kis kulisszatitok, a fórummotor szerint Ulthanito, deepsec és Ulthane ugyanahhoz az ip címhez tartozik, van még néhány gyanús, de ezek szinte biztosak :D -
Ulthane #1521 Hát ez nem jött össze, hapsikám! Volt régen egy átkos rendszer, pont ilyen elvek szerint működött, a mószeroláson. Úgy látszik, még vannak maradványai...
//PS: Miért lenne ugyanaz a user, mert hasonlít a két név? És ha testvérek?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.09.13. 08:36:52 -
#1520 esetleg van még itt más moderátor is, aki szájbarágósan leírná, hogy mit követtem (követek) el?
frankón nem értem, ami történik, pedig nem tegnap regeltem.
rászántam félórát és utánanéztem a fórumszabályzatnak, sok-sok oldalnyi moderátori topikot átnyálaztam, stb. -
SlickAdam #1519 wow -
#1518 nem szoktam, de most szólok utolsó után -
#1517 megmutatod, hol szóltál ELŐSZÖR?
és válaszolnál a kérdésemre? támogatott-e itt az esgén a "niggerezés"? -
#1516 elég lesz, utoljára szóltam -
#1515 szeretnék érdeklődni, hogy mi az alapelv a nyílt rasszizmussal kapcsolatban ...
ps4 topik:
https://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/76470
"nem csak utálom ha nyomatják a pofámba mindig a nigákat ^^ ha nem tűnt fel se a japánokkal senki másokkal nincs gondom:)"
https://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/76459
"pontosan.meg megint kaptunk egy szar karaktert csak most bantu néger mert ugye ubi nagyon rákapott a nigákra wacs dicks kettő pl"
amikor ezt (nem túl cizellált stílusban) a topikban szóvá tettem, törölék a hsz-eim, azóta is, mindet. ez eddig valahol oké is.
az ellenben nem, hogy a niggerezést azóta se takarították ki.
a törlést nem tudom, hogy a hg végezte-e vagy egy moderátor, mindenesetre szeretnék némi infohoz jutni az irányelvekkel és az okokkal kapcsolatbam. ha lehet!
szerk: a cizelláltabb kommentem is törölték. nice.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.08.31. 09:53:00 -
#1514 ha ezzel viselkedik, éppen lehet is
figyelek rá -is- -
#1513 Átmeneti pihenésre küldött user.
Újraregelt u.a. a user.
Nem tudom lehet-e, ha lehet, akkor sorry. -
#1512 Azért írtam ide, mert ez a mod topik, moderációra volt szükség, de ha jól sejtem kisebb gondod is nagyobb ennél, már pedig néha muszáj valakinek közbeszólni.
- Az elmúlt 1-2 hónap zömében arról szólt, hogy Dark Sector milyen, miért olyan, mit mond, mit csinál, miért teszi. Aztán a végén még ő kért elnézést, azért, hogy sokat kommentel ON témában ^^ Érdekes tanulmány volt.
- Aztán jött a nyelvtannácizás melynek során - a már általánossá váló módon kiderült, hogy a nyelvtannáci nem nagyon tud magyarul helyesen írni. Ezzel persze nincs probléma csak 3-4 napig olvasni a sirámait a nyelvtani nevelésről betonkemény, miközben ő maga sem képes hibátlanul írni. Ki képes? Soha nem találkoztam még olyannal.
- Aztán jött a egymás anyázása, aminek kapcsán ahogy látom végül rendet tettél. (Amúgy én nem lettem volna ilyen szigorú, de term. te tudod.)
Gondoltam naivan, hogy majd arról szól a topik, hogy ki mivel játszik, mi tetszik neki, mit vett, de 1-2 agresszor mindig szétbarmolta az egészet. Nem véletlenül évente jó ha 1-2x kommentelek oda.
Részemről én nem szeretném, ha bárki is repülne, így is egyre kisebb az SG közössége, de az alkalmankénti megrendszabályozás egész jól szokott működni máshol is. Meg néha 1-2 felkiáltójel sem árt. Tudom ingyen meló, ha kell segítség biztos találtok olyanokat, akik tudnak segíteni. Még SQJ idejében 1x én is felajánlottam. -
#1511 nem vágom, akkor azért írtál ide, hogy megkérdezd, érdekel-e... öö.. engem a ps4 topic? -
#1510 Innentől érdemes felfelé olvasva haladni. Már ha érdekel... ha jól sejtem nem. -
#1509 ebben mi az információ? -
#1508 +1 -
#1507 99%-ban read only vagyok, de egyre olvashatatlanabb a topik. -
#1506 ;-) -
#1505 Ez hyper gyors volt THX! -
#1504 Sziasztok.
Ebben a topikban szeretnék egy bannert. Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.02. 14:14:02 -
#1503 Nintendo topik.
Nem bír normálisan kommunikálni, kérném figyelmeztetni valahogy.
Hülyézés.
Hülyézés 2
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.30. 16:27:28 -
Ulthane #1502 Hallgassunk Janikára, és tartsuk meg a véleményünket a trollsarokban. -
#1501 van ez az új dolog hogy privát üzenet, az oviban is volt külön kis sarok fenntartva a trolloknak, mi ezt itt modernizáltuk és privinek hívjük
ebben a topicban elég lesz ebből