Moderátornak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így már rendben van, kösz mégegyszer
SHADOWEYES7
most?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

köszi, de annyit megtennél még, hogy a <br> elé berax egy </a>-t
gondolom véletlenül törölted, és így link lett a számlálóból is
(sõt, a <br> nem is kell, elég ha azt átírod /a-ra)
SHADOWEYES7
kész.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

betenné valaki az alábbi számlálót, ebbe a topicba (a banner alá)? thx!

<script type="text/javascript" src="http://href.hu/x/4hwh" defer="defer"></script>
<p style="font-size: 18px"><span id="countdown1">2008-4-29 00:00:00 GMT+01:00</span></p>
Seth
soulsly nevû alak próbálkozik, ps2, xbox360 topikban

PSN ID.: Beegabor

gz8
Hidd el, ezzel a meglátásoddal nem vagy egyedül. <#szomoru1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bocs, hogy ide írom, de kikívánkozik: én az internetelérést intelligenciateszthez kötném.

Papesz

Befoglak perelni!!Te kis köcsög!!!A jó kurva anyáddal szórakozz!!Nyalizzon neked a jó édes ANYÁD!ELMEBETEG!!!Hivatalosan a felkiáltó jelért nem jár büntetõ pont!Ide annyit írsz amennyi belefér!Nevelgesd a hülye gyerekedet SZOPI <#kocsog><#kocsog><#gunyos1><#mf2><#mf1><#nezze><#ejnye1><#gun>NYALI!!!Na most bazdmeg..PONTOZHATSZ AMENNYIT AKARSZ te kis PONT!!!csáóóóóó
gz8
Ha már nem tanítottak meg viselkedni...
A negyediket meg azért, mert nem illik szétbarmolni a topicot.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Miért adtál büntetõ pontot?Mert a csúnya szót kipontoztam <108 kérdõjel és 123 felkiáltójel>
gz8
Sajnos nincs rá mód.
A stíluson meg változtass egy kicsit, mert az nem ide való. Köszi.

Hali!Moderátor bácsi!Új nicknév kéne!Hol a p...ába lehet megváltoztatni?Mert csak jelszó megváltoztatási lehetõségettaláltam?!!Köszi Szikra

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1063195919

mocskos a szája, õ indított...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Smithie
<#lama> <#worship>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

gz8
Dózer.
Legközelebb a topic url-jét is írd be, úgy még könnyebb lesz 😊

Smithie
Hali!Ezt a bannert szeretném ha beraknátok a PlayStation 2 topicba.: http://www.superjungle.com/playstation2logo.jpg KÖSZÖNÖM!!!😊)))

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

SHADOWEYES7
<#heureka>

gazgoblin
kerenem hogy toroljetek a playstation 3 topicbol a 28791-es hsz-emet mert rossz topicba kuldtem el es keson vettem eszre...

bocsi koszi...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

köszönöm szépen! <#worship>
gz8
Legközelebb légyszi linkeld a topicot, úgy egyszerûbb. Köszi. 😊

Amúgy dózer.

hellósztok!
az XBOX360 topikban a #34088-as hozzá szólást kitörölnétek mert nem oda akartam.
kösz szépen!
gz8
Igen, benne is van a nevében, hogy PS KETTÕ 😊
Komolyra fordítva a szót: a kettest bezártam.

Boldog Új Évet!

Szükség van két darab PlayStation 2 topicra?

Egy

Kettõ (Ez nyílt ugyan hamarabb, de a másik a népszerûbb.)

Papesz

gz8
Bocs, jobban utánagondolva azt a házigazda tudná megtenni a saját topicokban.

Inkább írd meg pm-ben, mi legyen a topic címe, alcíme, a nyitó hsz., aztán megcsinálom neked. 😊

Komolyan?Hol tehetem ezt meg?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gz8
Te mint topicnyitó elméletileg át tudod írni a címét...

Ezt a topic-ot légyszi törölje valaki:Link thx
(elrontottam a címet)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

a PSP fórumban az utolsó hsz-emet legyetek szívesek törölni.
köszönöm!
Csacsi
Sziasztok. Az xbox360 topicba a #33155 meg elõzményei elég érdekesek. Csak gondoltam szólok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1066683042&order=reverse&index=3

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

SHADOWEYES7
hol írta ezt??

link plz

© Laceeka213
tegnap 11:55 | privát | válasz erre | #130998
http://msn-status.atw.hu/

megmutatja hogy ki tiltott le msn-en aki gondolja próbálja ki tutijócucc

ez a srác az oldalát reklámozza lacika123 és a messenger azonosíttokat lopja el azon keresztül

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

JohnnySmith
Ráadásúl úgy hogy kapott segítséget! Plusz beposztolta tegnap 4x a kínját kb 10 percen belül. (azokat mondjuk töröltem )

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

EmThor
#25888, megér 2õt is 😄

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BONO
<#worship>

Sir Quno Jedi
asszem

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BONO
pls. akkor betennétek?<#confused>

BONO
Hali szeretném, hogyha betennétek ezt a bannert a Dragonball Z: Budokai játékok topicba! Köszike!<#worship>

Sir Quno Jedi
Modik vagyunk, nem fejlesztõk, sem tulajok, sem szerkesztõk, sem rendszergazdák, sem...

Ha zavar minket, mi sem tudunk mást tenni, mint elviseljük.

Az SG-nek (is) kell a reklám, mer píz, így addig marad, amíg arra szerzõdésük van gondolom).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sheltem
Amúgy a bannerhez még annyit, hogy:

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Sziasztok!

Nem igazán tudom jó helyre írok e, de máshova nem igen tudok.
Szóval ez igénytelen sz*r xbox360 bannert nem vennétek ki pls? Eléggé ront a topicok kinézetén, konkrétan a ds topicban zavar, mivel azt csinosítgatom. Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Al Age
Újból szeretném kérni, amit Ballor az elõzõ hozzászólásban.
A topic házigazdája az adatlapja alapján több, mint 2 hete nem volt a fórumon.
Köszönöm!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

szeretném ha kikerülne a következõ link a banner alá
GT4 magyar oldal

a GT4 es témában, ahol korábban felvetettem (#7886) és többen jelezték, hogy mehet

elõre is köszönöm!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

van itt egy hsz. (#930) ami szerintem reklám, ugyanezt másolta a PC-s topic-ba is, egy másik smiley-val
döntsetek felõle - én mindenesetre ott töröltem
PS3 topik, 23200-as post, szemét reklám. köszi

Beast Machine
Újfent hatósági személyt kérünk ebbe a topikba, a #6363-as hsz-hez - Vers fórumtárs átment flémkeltésbõl személyeskedésbe (javaslom a büntipontyot is).

Köszönöm.

...vágod?

Beast Machine
Modibácsitkérünk ide, hogy pucolja ki a #6337-es hsz-t, mert ostoba flémkeltõ beröfögés.

Köszönöm.

...vágod?