Moderátornak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
gondolom véletlenül törölted, és így link lett a számlálóból is
(sõt, a <br> nem is kell, elég ha azt átírod /a-ra)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
<script type="text/javascript" src="http://href.hu/x/4hwh" defer="defer"></script>
<p style="font-size: 18px"><span id="countdown1">2008-4-29 00:00:00 GMT+01:00</span></p>
PSN ID.: Beegabor
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Papesz
A negyediket meg azért, mert nem illik szétbarmolni a topicot.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A stíluson meg változtass egy kicsit, mert az nem ide való. Köszi.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
mocskos a szája, õ indított...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Legközelebb a topic url-jét is írd be, úgy még könnyebb lesz 😊
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
bocsi koszi...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Amúgy dózer.
az XBOX360 topikban a #34088-as hozzá szólást kitörölnétek mert nem oda akartam.
kösz szépen!
Komolyra fordítva a szót: a kettest bezártam.
Inkább írd meg pm-ben, mi legyen a topic címe, alcíme, a nyitó hsz., aztán megcsinálom neked. 😊
★ 汤姆 李
(elrontottam a címet)
★ 汤姆 李
köszönöm!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
link plz
tegnap 11:55 | privát | válasz erre | #130998
http://msn-status.atw.hu/
megmutatja hogy ki tiltott le msn-en aki gondolja próbálja ki tutijócucc
ez a srác az oldalát reklámozza lacika123 és a messenger azonosíttokat lopja el azon keresztül
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha zavar minket, mi sem tudunk mást tenni, mint elviseljük.
Az SG-nek (is) kell a reklám, mer píz, így addig marad, amíg arra szerzõdésük van gondolom).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem igazán tudom jó helyre írok e, de máshova nem igen tudok.
Szóval ez igénytelen sz*r xbox360 bannert nem vennétek ki pls? Eléggé ront a topicok kinézetén, konkrétan a ds topicban zavar, mivel azt csinosítgatom. Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A topic házigazdája az adatlapja alapján több, mint 2 hete nem volt a fórumon.
Köszönöm!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
GT4 magyar oldal
a GT4 es témában, ahol korábban felvetettem (#7886) és többen jelezték, hogy mehet
elõre is köszönöm!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
döntsetek felõle - én mindenesetre ott töröltem
Köszönöm.
...vágod?
...vágod?