Moderátornak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem "Versus", hanem ez a játék neve...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Emberek, mindig ti mondogatjátok a kezdõknek ,h gúgli a barátod.... most röhögve én is ezt mondom 😄.
RAW... v Smackdown... rákeresel, hú mi mindent fog kidobni, de, ha a játék nevét írod be, akkor könnyen rájöhetsz, hogy ez ne vs topik, mint Fifa vs PES, hanem ez a World Wrestling Entertainment hivatalos játéka!
Három brand van ebben a WWE-ben: RAW, Smackdown, ECW. Évrõl évre adják ki a közös géjmüket, mely mindig Smackdown vs. RAW néven jelenik meg és korántsincs az a felálás, mint a Fifa vs PESnél. Õk jól elvannak egymással... kéretik topikot kinyitni.
Felesleges bezárás volt ez.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az addig rendben van hogy vs topikot sajátba kell de ez a játéknak a neve.
Szóval nem a topiknyitó találta ki hanem a készítõk😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Papesz
Ez nem szavazó topik hanem ilyen neve van a játéknak.
gamertag: kenobita
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Papesz
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
itt
aztán itt
és itt
valamint itt
meg itt
utoljára itt
aztán még a franc se tudja, hogy még hova rakta,....írok neki privit, hogy hagyja abba, de még ráerõsít, ha meg kidobom egybõl akkor meg panaszkodik..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...vágod?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
egy két gyöngyszem a sok-sok flémelésükbõl:
"nem lett tisztázva! és egy fasz vagy! "
"Jah hogy már tövig bevagy nyalva nekik? és csak füttyentesz nekik hogy ezt és azt kéne bannolni! vicc vagy ember!"
szóval légyszíves intézkedni, mihamarabb, tönkrevágják a topicot.
3.90 M33-2" helyett " LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
3.90 M33-3"
Elõre is kösz
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
<script language="JavaScript">
TargetDate = "04/29/2008 0:00 AM";
BackColor = "#E1EBF3";
ForeColor = "#212121";
CountActive = true;
CountStepper = -1;
LeadingZero = true;
DisplayFormat = "%%D%% - %%H%% - %%M%% - %%S%%";
FinishMessage = "<b>Megjelent!</b>";
</script>
<div style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma; font-size: 14px; text-align: center">
<script language="JavaScript" src="http://ldavid.extra.hu/countdown.js"></script>
</div>
BAD Boys
Szerintem paraszt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Itt a 11,12,13,14,15,16-ost hszt törölni kéne mert csak szét lett barmolva a topik offal. Köszi
37897
Reklam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!