Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tehát ha a linkelt file 9.8 mega, és írsz még mellé egy regényt akkor nem küldheted el...
Szerintem, neked is 50 van 😄
Nekem ujabban nem irja ki a meghivok számát,ha válaszolok,akkor felkinálja...
Mi lehet az oka ennek???
attip
These are my friends, see how they glisten...
Küldj egy privit ha kell (e-mail címet is írj!).
Közben már összejött, de valami iszonyat sok idõbe (4-5perc) telt mire behozta csak a fõoldalt és még utána mire a levelet meg tudtam nyitni....
A hiba nem a te készülékedbe van. Én se tudok mit kezdeni vele. Ez van. Majd talán javítják.
Kérdés a hiba az én készülékemnben van? vagy nálatok sem megy per pillanat a gmail?
Megnéztem IEvel és Firefoxal is, másik gépen is, semmi. Firefox plugin jelez hogy van új üzenetem de nem tudom megnyitni? Eddig gond nélkül ment, leszámítva hogy néha nem engedett levelet küldeni, de az max 2-3 perc után megoldódott, de most már vagy fél órája se kép se hang.
Csak a Loading felirat jelenik meg a böngészõn, pedig már nem is tölti az oldalt....
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Gondolom kell kapnom valami levelet!?
Valaki segítsen plíz
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
trz, máris kapod!
akinek kell, lehet tolem is kerni
Javaslom azt, hogy az invite-okat mégiscsak itt kérjék a fórumban azok, akiknek szükségük van rá. Akinek pedig van felesleges invite-ja, az ír IDE, nyilvánosan, a fórumba, hogy oké, skacok, én küldök XY-nak, más ne küldjön neki.
Most ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy akinek kell, az küld az összes olyannak, akinek a felajánlását megtalálja, aztán vagy bezsebeli az összes invite-ot, vagy sem.
Mit szóltok hozzá?
U.i.: Ha senki nem küldött orkenyid-nek, akkor kap tõlem egyet holnap délben.
Egyszerre csak EGY embertõl kérjen mindenki invite-ot...