1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
Newfronter #719 Küldtem! -
Jeff24 #718 Énis megköszönnék egy meghívót!
[email protected] -
Thomas Hangmen #717 Most nézem Operával műxik,kösz a tippet -
Newfronter #716 Próbáld meg egy másik böngészővel! -
Thomas Hangmen #715 hmmmmmmm Akkor az én cuccommal van balami baj -
Newfronter #714 Nekem működik. -
Thomas Hangmen #713 Na jó, mostmár kiírta mi a probléma
Szerver hiba
Sajnáljuk, de a Gmail jelenleg nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán. Kérjük próbáljon meg pár percen belül ismét bejelentkezni.
-
Newfronter #712 Javascriptek engedélyezve vannak? -
Thomas Hangmen #711 És bárhogy is csinálom amit akar, nem javul a helyzet. -
Thomas Hangmen #710 Helló!
Volt már valakinek problémája azzal h nem lép be?
ezt írja ki:
Betöltés...
Úgy tűnik több időbe telik a szokásosnál. Lehet, hogy kapcsolata megszakadt. Ha fiókja pár másodpercen belül nem jelenik meg, akkor kérjük frissítse ezt az oldalt böngészőjében.
Ha a továbbiakban is gondja lenne fiókja betöltésével, akkor kérjük látogassa meg a súgó központunkat, ahol a hiba elhárításához információkat találhat. -
Szebi #709 Ment -
wiraqocha #708 Sziasztok!
Hálám üldözné, ki meghívna gmailbe ;)
mot[KUKAC]freemail[PONT]hu -
Szebi #707 Ha nem hat nem.Akkor megvarom mig beolvassa.Pedig ez az ftp jol jott volna,de mind1 -
#706 mert nem vártad meg, amíg betölt, az oldal, és újra a mehet gombra kattintittál. -
#705 nem lehet. -
Szebi #704 most minek ment 2-szer a francokat -
Szebi #703 Hi
Az lenne a kerdesem gmail ugybe,hogy lehet e ftp-vel kapcsoladni valahogy hozza,mert eddig nem sikerult.Feltennek cumokat es,hogy mas is lebirja szedni,de ugy,hogy ne kelljen hozza a jelszo(pl a nevtelen belepes,e-mail cimmel mint jelszoval).Mert ha lehetne,akkor egy gmail kitesz 5 atw-t.Meg ugyebar meglehetne oldani ugy is,hogy megmondom az e-mailt,meg jelszot belepesnel,de akkor barki bebirna menni es akkor az ugy nem epp jo. -
Szebi #702 Hi
Az lenne a kerdesem gmail ugybe,hogy lehet e ftp-vel kapcsoladni valahogy hozza,mert eddig nem sikerult.Feltennek cumokat es,hogy mas is lebirja szedni,de ugy,hogy ne kelljen hozza a jelszo(pl a nevtelen belepes,e-mail cimmel mint jelszoval).Mert ha lehetne,akkor egy gmail kitesz 5 atw-t.Meg ugyebar meglehetne oldani ugy is,hogy megmondom az e-mailt,meg jelszot belepesnel,de akkor barki bebirna menni es akkor az ugy nem epp jo. -
#701 nagyon köszönöm -
#700 ment. -
#699 nagyon megköszönnék én is vkitől egy meghívót
bajka.zalan[kukac]t-online.hu
előre is köszönöm -
#698 -
#697 elment -
#696 A francba! 1 percen múlott! -
#695 És az e-mail címem ha esetleg kell: bobooo"kukac"citromail.hu -
#694 A meghívóhoz e-mail cím kellene! -
#693 Szisztok!
Én is egy meghívót szeretnék cserébe esetleg a segítségemet (ha esetleg a meghívónak kéne valamikor) és hálás köszönetemet tudom felajánlani.
ÜdV: B0B0 -
#692 Ment. -
7alvoo #691 a figyelmetlen mindenemet...
161[kukac]pro[pont]hu -
#690 talán ez segít -
#689 Hi!
Nekem még mindig nem sikerült beállítanom, az smtp-t Thunderbird alá.
Valaki le tudná írni a beállításait?
Amiket eddig kipróbáltam, nem működtek. :( -
#688 Ment, nm -
#687 Sziasztok! aki tudna nekem küldeni meghívót azt nagyon megköszönném!
daniboy1[KUKAC]enternet[PONTy]hu -
#686 és hova? (: -
7alvoo #685 én is szeretnék meghívót... -
schumanic #684 Köszi! -
#683 Ment. nm -
schumanic #682 Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy gmail meghívót? [email protected]
Előre is köszi! -
#681 Hogy lehet szétszedni az "összeragadt" leveleket? Megszünettem az 1ik póstafiókomat, és mindent átküldtem gmailre. De mivel mind tőlem jött magamnak van olyan hogy hét különböző levél egybe van sorolva. -
#680 Nekem is ez volt a gond, tűzfal, vagy hálózati beállítási probléma lehet a baj.