Gmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Igen, most próbáltam ki, átállítottam magyarra a nyelvet és eltûnt. Szal egyelõre csak angolul megy.

agyhalál
Chat-tel még mindig nem találkoztam. Lehet, hogy azért, mert nekem magyarra van állítva a felület?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Köszi szépen<#eljen>
Dichter
ment

Hali!

Küldene Nekem vki meghívót?

[email protected]

Elõre is köszi!
Hát, ahol egy 80-as porton kívül más nincs nyitva, ott nagy kincs tud lenni. <#vigyor3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Annakin
van meghívó a pc fórumon is pl. nagyon népszerû lett.<#confused>csoportosítja a leveleinket... nem rossz.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Pheel
Már egy hete...
agyhalál
Nálam sehol semmi.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

GregSB
Jah, Foxból és IE alól megy, Operából sajna nem.

Na nem mintha égetõ szükségem lenne rá :)

Nna, nálatok már megjelent a chat? Tegnap este valamit heggesztettek, mert nem értem el, és íme, ma délelõtt már mûködik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

GregSB
Nekem is elkezdtek jöni a spamek kb 1-2 hete, pedig nagyom odafigyeltem hogy kevés helyen adjam meg az egyik címemet.

Nekem a nagy részét felfogja a szûrõ, egy vagy max 2 szokot landolni az inboxban.

vaaa
egyre több a spam, a szûrõjük pedig elég gyenge.
sajnos.

hi

zsoleszq
privibe elküldtem köszi

czky
Add az e-mail címedet és küldök...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

zsoleszq
Valaki megtudna szánni egy meghívóval elõre is köszönöm

MM2
Tudjátok hogyan lehet beállítani magyarra????
Ott van legfelül 3 hiperivatkozás és a közül az elsõ a beállítás

Pheel
Azt nem lehet kikapcsolni sajnos :(
GregSB
A Google Talk loggolását már nálam is be lehet kapcsolni a Settings Chat fülénél, de én a Gmailbe beépített chat fícsörre vagyok kíváncsi.

Pheel
Nem, csak utálom, ha logol. ;-)
GregSB
Antiszociális -e vagy? :D

Nekem még nem mûködik :<

Pheel
Nekem igen. Azzal kezdtem, hogy kikapcsoltam. ;)
LSL
oké:D

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

GregSB
LSL
Nekem még nem. Pontosanm ire jó?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

GregSB
Nektek elérhetõ már ez az új Quick contacts/chat fícsör? Tudom, azt írták hogy a következõ hetekben folyamatosa fogják mindenkinek bevezetni, csak kíváncsi vagyok hogy valakinek aktiválták e már :)

Köszi <#worship>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Dzsini
1-2 hetente megint lesz 100, bármennyit is használsz el...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
vkinek még meghívó?
van még 99!!! :)
immovable
ment
immovable
küldök
Helló, küldene nekem valaki meghívót?
A cím az adataimnál van.
Köszi elõre is.<#vigyor4>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

BONO
Köszi!

GregSB
Küldöm...

BONO
please egy meghivót szeretnék! Elõre is THX!<#worship> Ja és ha ráklikeltek a logomra akkor az adatlapomon megpillanthatjátok a jelenlegi mail címemet!

LSL
bal oldalt kell lennie egy kis "dobozban", és oda írod be annak a mail címét akinek küldenéd. De nekem az 1. 1-2 hónapban még nem volt,

MM2
Sziasztok!
Hogy lehet meghívót küldeni???

ok,köszi :)

Amse
ment

üdv ! valaki tudni küldeni egy meghívót?:)

[email protected]

köszi :)

GregSB
Be lehet állítani hogy csak a contact listádban szereplõ embereknek küldjön automata választ.

[HUN]PAStheLoD
ez levlista esetén nagyon izgalmas, mikor kap 20 mélt a listáról és küld vissza 20-at .. plusz semmi értelme :P

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Pheel
Utálom az OoO üzeneteket <#levele><#schmoll2><#banplz>
Azt tudtátok, hogy a GMail-ben van automatikus válaszüzenet, melyet szabadságok, nyaralások idejére lehet beállítani? Ilyenkor a beérkezõ levelekre automatikusan küld egy válaszlevelet az általad elõre beállított szöveggel. (Tipikus "out of office" levelek.)

Agy Halott
ertem...koszonom a valaszt
GregSB
Ha egy külsõ levelezõprogrammal (pl. Outlook Express, Mozilla Thunderbird, vagy Opera beépített levelezõje, stb..) akarod olvasni a Gmailes levelediet akkor kapcsold be.

Agy Halott
amugy latom nagyon sokan kernek meghivot mikor az ingyen fentvan a neten. van egy honlap ahol linkelve vannak a meghivok; csak rákatt es mar tolthetitek is az urlapot. ha vkit erdekel az szoljon...megkeresem es belnkelem az oldalt
Agy Halott
GregSB miaz a POP? jo az ha bekapcsolom?
Pheel
Erre vártam már egy ideje...