1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#759 Ezerhálám! -
Newfronter #758 Ment! -
#757 Hali!
Van vkinek fölösbe egy meghívó? Kérnék egyet, [email protected]
THX előre.! -
bbmt #756 Köszönöm! -
Newfronter #755 kiküldve! -
bbmt #754 Szeretnék kérni egy meghívót.
[email protected]
Köszönöm előre is! -
#753 megértem t-online:)
elküldtem -
Devil Alien #752 egy meghívót szeretnék kérni a következő mail címre: [email protected]
előre is nagyon szépen köszönöm! -
#751 mondjuk ha lekódolod akkor kutakodhat abban amiben akar -
#750 zipben, arjben kutakodik, abban megtalálja, rarral viszont nem volt még gondom -
zserrbo #749 Thanks! -
#748 tömörítsd be és menni fog, vagy nevezd át -
#747 nem lehet .exe-t meg ilyesmiket küldeni, csak átnevezve, vagy levelezőprogramból -
Newfronter #746 Kiküldtem! -
zserrbo #745 bocsi a duplázásért. -
zserrbo #744 Mindenesetre tudna valaki küldeni egy meghívót a [email protected] címre? -
zserrbo #743 Mindenesetre tudna valaki küldeni egy meghívót?
-
Newfronter #742 átnevezed őket... -
zserrbo #741 "A felhasználóink biztonságát nagyon komolyan vesszük. A legtöbb számítógépes vírus futtatható fájlokban található, de amíg a hagyományos vírusirtók azokat a futtatható fájlokat keresik, amik vírusnak tűnnek, a Gmail egy lépéssel előttük jár és nem engedélyezi a futtatható fájlok küldését, vagy fogadását." ez itt olvasható.
Szóval nem lehet küldeni mondjuk egy exe, bat, msi vagy doc kiterjsztésű fájlt? Tudtommal a "futtatható fájlok" kifejezés ezeket is tartalmazza. Vélemény, tapasztalat? -
#740 Feature suggest for Gmail
-
#739 Egyetértek, szerintem is kamu! Ki a rák használná fizetősen? -
#738 nem lesz fizetős, nem ilyen piti pénzekből él a google. -
#737 nem jellemző ott a körlevél....nem találkoztam még vele -
#736 már látom hogy menni fog gmail-en is a körlevél hogy "küld tovább hogy kiszűrjük az inaktív felhasználókat"... -
#735 évfolyamtársamtól
majd megkérdem ő honnan szedte -
#734 na és honnan az info? -
#733 fizetős lesz...
akinek van accja most annak természetesen nem -
#732 Nincs mit :) -
judit1983 #731 köszi szépen -
#730 Küldtem. -
judit1983 #729 Én is köszönettel elfogadnék egy meghívót: [email protected] -
#728 Előfordult már! Most küldtem egyet kérésre, hát majd meglátjuk működik-e! -
#727 Másnak is le van halva a GMail regisztráció? Már 2 meghívót elszórtam, de egyikkel sem lehet regelni, mert azt írja, hogy az oldal nem elérhető, miután kitöltöm az űrlapot. :S -
#726 Ha valakit érdekel, van már arra megoldás, hogy ne kelljen senkitől meghívót koldulni. Van rengeteg olyan oldal, ahol felajánlott meghívókhoz lehet hozzájutni (és a már regisztrált tagok is felajánlhatják a meghívóikat.
A legismertebb magyar oldal: http://googlemail.atw.hu/ -
#725 Ha vkinek kell meghívó szóljon van még 97db. -
Szebi #724 Lehet,hogy lejart lemez de itt van 71 drb meghivo,ha esetleg netelan valaki nem tudna.Csak regelni kell ezen az oldalon.
http://www.pcpult.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=393&Itemid=150 -
Newfronter #723 Küldve! -
#722 Kérhetek én is egy meghívót plzplz!!
lazarus[kukac]sgmail.hu -
#721 nagyonjó -
Jeff24 #720 Tenksz!!!