1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#679 ment. -
#678 sziasztok, valaki tudna nekem meghivot kuldeni?
[email protected] -
Nex #677 akkor nem tudom -
Egerwin #676 Igen -
pici #675 o. k. csak reménykedtem, hátha most jár itt valaki aki segíteni tudna. Ezek szerint nem... -
#674 Ha egyszer írod le, akkor is látjuk, elolvassuk, csak épp nem biztos, hogy van valaki, aki tudja rá a választ. -
pici #673 Szisztok! Hol lehet beállítani azt, hogy ne tegyen mimdenkit a címlistába akinek levelet írok meg, akitől kapok? -
pici #672 Szisztok! Hol lehet beállítani azt, hogy ne tegyen mimdenkit a címlistába akinek levelet írok meg, akitől kapok? -
Nex #671 a cookie-k engedelyezve vannak? -
Egerwin #670 Így se jó:-(
De annyira nem baj, mert sikerült Mozilla Thunderbirdben beállítani,hogy tudjak leveleket küldeni-fogadni. -
#669 Töröld a cachet meg a cookiekat és próbáld újra. -
Egerwin #668 Hiába frissítem az oldalt, akkor is csak fehér lap jelenik meg
De azért köszi. -
#667 ctrl+r OR F5 -
Egerwin #666 nekem is ugyanez a gond
-
Egerwin #665 Sziasztok!
nekem az a proglémám, hogy van gmail címem, már jó ideje. Csak nem tudok rá belépni, mert amikor kitöltöm a jelszót, felhasz.nevet és leokézom írja, hogy tölti az oldalt, aztán pedig csak egy üres, fehér lap jön be. Mi lehet a gond?
Egyébként suliban bejött a postafiókom, csak itthon nem akar.
-
Csöresz #664 Köszi szépen! -
#663 ment -
Csöresz #662 Sziasztok!
Ha valaki küldene egy meghívót, azt előre is köszönöm szépen. [email protected] Üdv Csöresz -
#661 1 perc és megy... -
#660 Kedves valaki!
Kerlek szanj meg egy meghivoval. Ide kernem: mightyduck kukac freemail pont hu
Elore es utolag is koszonom! -
#659 Help!
újra telepítettem a windows-t és most a gmail-ba történt bejelentkezés után egy tök üres oldal töltődik be.
Iexplorer-el és Firefox-al is ezt csinálja, mi lehet a baj? -
cooldoc #658 Kis érdekesség. Tippek Gmailhez:
Itt -
Tee #657 Nagyon köszönöm! -
dashed_ #656 kuldve -
Tee #655 egy meghívót szeretnék kérni és nagyon köszönöm!!! ide! [email protected] -
#654 Hmm, jól számolom, hogy lassan 2 éve van BETA állapotban a Gmail, és még mindíg meghívós? -
RaszPuty1N #653 köszi -
#652 ment -
RaszPuty1N #651 Helló!
Küldjetek egy meghívót ide plz: [email protected]
Köszönöm szépen!:] -
#650 nekem alapból 15 "lett" -
#649 Nekem már hónapok óta csak 97 van... Régen mindig visszatöltődött... na mind1 -
Doma #648 Majd idővel te is kapsz 100at!
Sztem valami idő limit lehet miután kiosztják a meghívókat az újregeknek is :D
-
#647 és honnan? nekem 2van... regelésnél volt 3... hogy lehet kapni? -
#646 kösz -
Nex #645 küldtem -
#644 ehem, elírtam. [email protected] -
#643 ha már ilyen nagylelkűek vagytok, nekem is küldhetnétek egy meghívót
cím: [email protected]
előreiskösz -
#642 lol 100 meghívom van :D -
#641 Nézd meg h minden stimmel-e... Mert nekem tökkéletesen müxik...És ez alaján állítottam be... -
#640 Valaki: #617