1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#799 Kössy
-
#798 ment -
#797 Üdv Nem küldene valaki nekem is egy Gmailos meghívót [email protected]
címre -
#796 Köszi szépen :) -
Newfronter #795 Szia!
Elküldtem. -
#794 Sziasztok. Kérhetek valakitől egy gmail meghívót [email protected] címre?
Előre is köszi. -
#793 Nekem is Firefox 2.0.0.1-esem van. :P -
#792 nekem Firefox 2.0.0.1-m van szal safety -
#791 Eltűntek a G-mailes levelek! :D -
#790 ment, Boldog Karácsonyt! -
#789 Sziasztok szeretnék kérni, egy meghívót, mert sajnos meghalt teljesen az Sgmail, és kéne egy megbízható.
E-mail címem: [email protected] Előre is köszönöm és boldog karácsonyt! -
#788 Az alábbi linken ráklikkelsz a "Learn more"-ra, és részletesen le van írva hogyan tudod beállítani. De egyelőre még teszt fázisban van, nem mindenkinek elérhető...
"This feature is currently only enabled for a limited number of users. We're working on making it more available soon. Look for it in the 'Accounts' tab in Settings." -
#787 meghívod magad mégegyszer és lesz több :) -
#786 Ez hol van? Hol kell beállítani? -
#785 párhetente/havonta feltöltik 100-ra -
#784 Sziasztok, engem az érdekelne, az alapban kapott 50 meghívón felül hogyan osztogatják a meghívókat? -
#783 Mától 5 másik postafiók leveleit lehet fogadni, és küldeni egy accounton belül
Now Gmail can check for the mail you receive at your other email accounts. You can retrieve your mail (new and old) from up to five other email accounts and have them all in Gmail. Then you can even create a customized 'From:' address, which lets you send messages from Gmail, but have them look like they were sent from another one of your email accounts.
Lassan már levelező programokra se lesz szükség :) -
fapapi #782 Sziasztok!
Maradt még 64 db meghívóm gmail be ha szeretne valaki dobjon egy privát üzenetet a címével
üdv:néktek -
#781 ha van wap böngésző a telefonodban, akkor két lehetőséged van,
- használod a http://m.gmail.com címet, online
- http://gmail.com/app címről letöltesz egy java programot, ami egy mobil levelező kliens.
Illetve van a Google Calendar, amiben lehet eseményekről SMS értesítést kérni, ennek a díját nem tudom. -
laszlzol #780 Sziasztok
Vki tudna segiteni,hogy a gmail levelező programot,hogyan tudom beállitani,hogy a levelet küldje át a telefonomra?
-
SZ7517 #779 kösz az infót, a box-ról még nem hallottam de 1-2 hasonlót ismerek
pl:hqdrive,esnips,pando
de most konkrétan a gmail érdekel:) -
#778 Szerintem ilyen célra ésszerűbb használni a Boxot.
1 GB tárhely teljesen ingyen, reklám nélkül, bármekkora fileokat feltölthetsz (amiket publikussá is tehetsz). Ráadásul szép, egyszerű és átlátható a dizájnja. -
SZ7517 #777 A segítségeteket kérem
a köv a problémám 10MB-nél nagyobb filekat akarok tölteni a gmailra.
gdrivet letöltöttem és a gdrive súgója szerint ez a 10megás limit kiiktatható :
Google limits the attachment size to 10Mb. You may experiment with the Draft folder option to break this limit.
DE HOGYAN???? HOL ÉS MIT kell ÁTÁLLÍTANI ????
előre is köszi
-
#776 nekem kb 150 van még...
csak szegény gmil fórum átment kunyizásba -
#775 Nekem is van még 50 :) -
#774 Tőlem is lehet kérni akinek kell :D van még egy pár meghívóm :D -
#773 :D -
#772 nincsmit -
#771 ez gyors volt
örök hála
küldenék egy rekesz sört cserébe...
...csakhát megittam :D -
#770 meghívó ment -
#769 Kérnék akkor egy meghívót, már egy ideje próbálok szerezni de ismerettségben senkinek sincs accountja
előre is kössz
emailcímem: [email protected] -
#768 Tőlem is lehet meghívót kérni:) -
#767 köszi szépen -
#766 done -
#765 Nálam eddig mindet kiszűrte. A hírleveleket, amire igényt tartok, azt nem :) -
#764 Nálam már pár spamet kiszűrt. :D -
#763 nekemis ha lehet küldjetek egy meghívót [email protected] a cím. Az igaz h jól szűri a sok szaros spamet? mert a freemail az szánalom... -
Newfronter #762 Meghívók mentek... -
#761 én is kérnék szépen 1 meghívót.
[email protected] -
#760 heloka
egy meghivot szeretnék kérni, köszönöm :) [email protected]