1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • GregSB
    Ehh, szal info Voicemailről.
  • GregSB
    Nem, mivel a gmail nincsen direkt kapcsolatban a levelezőprogiddal nem tudja melyik levelet nyitottad ott meg és melyiket nem. És ez igaz fordítva is :)

Más: most vettem észre egy tök jó fícsört: URL=http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=45756&topic=1565&hl=en]Google Talkal lehet hangüzenetet[/URL] küldeni Gmailes kontaktjainknak. Most próbáltam ki és tökéletetesen működik: kapsz egy voicemailt, amit egyből le tudsz játszani egy flashes playerrel - a minősége tökéletes - és le lehet menteni MP3-ban is ha kell.
  • akyyy
    és nem lehet vhol beállítani hogy olvasottnak nézze?:D
  • GregSB
    Ez nem gond, az összes netes mail így működik amit POP-on lekérsz egy levelező progival.

Visszaigazolást sajna nem lehet kérni Gmailel. Most nyálaztam át a Helpet, de nem találtam róla infót sehol :/
  • akyyy
    + neten hol lehet beállítani hogy kérjen visszaigazolást ha küldök egy emailt?
  • akyyy
    BEállítottam nagy nehezen hogy a gmailem bejöljön thunderbirdben, de egy kis gond van vele.

Ha neten megnézem jött e új levél, ésjött, elolvasom válasszolok, aztán később meg thunderbirdbe nézem meg, akkor ott olvasotlannak veszi az összeset.

Fordítva is sajnos ez a helyzett, ha thunderbirbe nézem meg először, elolvasom, később vmiért meg neten nézem meg a fiókomat, azt hiszi hogy még új a levél :(

• ibrik
    1. Már meghívó nélkül, mindenki szabadon regisztrálhat magának Gmail fiókot.
    2. Ha valakit érdekel, készítettem egy kis magyarító patch-et a Gmail Notifier program Windows-os verziójához.

A magyarító patch elérhető az oldalam (http://ibrik.atw.hu) "Programok" szekciójában.
    A patchelés után a keretprogram magyar lesz, de a Google szerverről érkező rendszerüzenetek továbbra is angol nyelvűek maradnak.
  • zmeor
    jaja vagy2... tök jó lenne
    vagy neetán az hogy .mail legyena vége
  • Met
    valahogy nem lehet megoldani, hogy lehessen 3 betű-s nevet is regelni?
  • JoeFromHun
    Sziasztok lehet hülye kérdés de a GMAIL... nem tud más postafiókok leveleit leszedni POP3-al(Hogyan?)?? Mondjuk elég bénára sikeredett a beállítópanelje a GMAIL-nek... amúgy jó maga a GMAIL.
  • Csuhai G
    Gmail fiók léterhozása meghívó nélkül!
  • zsoleszq
    köszönöm, a szememet majd ki verte:)
  • zmeor
    már nem kell meghívó gmail re
  • zmeor
    najó de nem akarok bele hülye számokat:D
    és a fordítottja már foglalt [email protected]
  • FZoleee
    Akkor ne legyen mail a vége. ;)
  • zmeor
    hali

nekem is ez van.. de most szeretnék regelni egy ujat oda..
    és az a gáz hogy a felhasználónévnél szívok...

[email protected] ot nem engedi.. azt írja hogy : Sajnos nem tudunk
    felhasználói név javaslatot tenni most.

de csak akkor ha mail a vége..:(
  • agyhalál
    Ment újra. Remélem most már célba ér.
  • james007
    Sajnos nem kaptam meg a meghivot legalabbis eddig de azert meg varom hatha.....

De azert koszonom
  • alkess
    Amikor archiválsz, akkor az összes levélbe teszi az üzeneteidet, ott megtalálod.
  • agyhalál
    Meghvó ment.
    Nincs mit.
  • james007
    Ha van meg meghivo akkor szivesen kapnek en is belole ...

Elore is koszonom

[email protected]
  • zsoleszq
    Archíváltam egy pár levelet, és most nem találom hogy lehet előhívni?
  • osilis
    Kaptam meghívót, köszike!
  • alkess
    Ment!
  • osilis
    Helló Judit! Légyszi küldj nekem gmail meghívót, ha még van, vagy valaki más. Köszi
    Ui: [email protected]
  • judit1983
    Sziasztok!

Nekem is rengeteg g-mail.com-os meghívóm van, úgyhogy ha kell valakinek csak szóljon.
  • Vaxi
    nekem is van 95db meghívóm, ha kell majd valaki(k)nek.
    véleményem a gmailról: 10/10. Félelmetes, hogy ekkora tárhelyet tudnak biztosítani, és ilyen széleskörű a szolgáltatás. nekem nagyon bejött.
  • Newfronter
    Ne lepődj meg ha mindjárt kapsz egy kis spamáradatot! (nem tőlem...)
  • panama007
    Hi!!

Ha akar valaki pénzt keresni, akkor dobjon össze nekem egy olyan
    levelet, amelyet ha elküldök egy bizonyos illetőnek (csajom) emailben,
    valahogyan kicsalja tőle a gmail jelszavát, de ne legyen neki feltünő!!
    SEGÍTSEN valaki, fizetni is hajlandó vagyok érte!!!
    Email: [email protected]
  • GregSB
    Settings\Accounts

Ott pedig a "Add another email address"-re kell klikkelni. Egyébként lehetséges hogy még nem elérhető mindenkinek.
  • Bercy #809
    Ja azt sajnos nemtudom hol lehet beállítani.
  • takraj
    Nem erre gondoltam, hanem amit a #783 GregSB említett...
  • Bercy #807
    gmail felületen beállítások->POP fül.
    Ott megtalálsz minden infót.
  • takraj
    És hogy lehet elérni / beállítani?
  • Bercy #805
    Működik.
  • takraj
    Működik már valakinek a POP3 letöltő rész a GMailben amit pár hónapja ígértek?
  • neevous
    Nincs mit.
  • Sonajk @:o)
    Hálásan köszönöm!
  • neevous
    Küldtem.
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!

Szépen kérek valakit, legyen olyan kedves és küldjön egy Gmailos meghívót a [email protected] e-mail címemre. Örök hálám a meghívót küldőé.
    Hálásan köszönöm!

Üdvözletem mindenkinek!