1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • akyyy
    nem lehet beállitani a spamot hogy egyből törölje vagy valami? eárasztott mostanság egy csomó 20/nap.
  • TothLaci
    Ti tudjátok használni email klienssel a Gmailt? Nekem egyszerűen nem megy, csak a webessel, pedig jó a jelszó, és a beállítás.
  • B0B0
    :(((
  • bracsek #876
    Nekem tökéletesen.
  • B0B0
    Nektek megy? Mert nekem nem
  • GregSB
    Na, az a lényeg hogy semmi baj. Kicsit dúrva hogy igy csinálják, mondjuk az is igaz hogy ennek a szigornak hála nálam még 1 spam se esett be az inboxba :)
  • The Garrett
    nem akarom rontani a bizniszed, de eleg regota ingyen regelhet barki :)
  • Szoki333
    Helló!
    Küldjek valakinek meghivót? Cserébe más oldalra kérek meghivót! mind1 milyenre!
    e-mailem: [email protected]
  • The Garrett
    na viszakaptam :)
    az volt a gond hogy szokatlanul sok (15) cimzettnek kuldtem egy doc file -t ( kollegaknak kuldott koruzenet, amit enis ugyanigy kaptam, aztan küldtem vissza mindenkinek, kiegeszitve)
    és valami okos script azt hitte hogy spamelek virust/terjesztek ilyenek. kivizsgálásra állították le az accot, 24h ra, ma már visszakaptam hálistennek.

Mondjuk errol küldhetne a google valami figyelmeztetést, hogy ne kapjon az ember szivrohamot amikor meglát egy ilyen üzit...
  • GregSB
    Pff, ez tök kemény. Szerintem valami tévedés lehet, én már nem egyszer küldtem zenéket, meg egyéb "szürke" :) dolgokat is és még még csak figyelmeztetést se kaptam. Nagyon nem tudom mit lehetne tenni, asszem mindent megtettél azzal hogy írtál nekik. Majd írj ha válaszolnak, kíváncsi vagyok mit fognak mondani!
  • The Garrett
    na, jól befürödtem Gmail-el. Ma reggel arra kelek hogy ' your account has been disabled'. .. Egy sima boldog karácsonyt te fasz is megtette volna, de ez se rossz :(
    Ide volt regelve minden fontos honlap,account, suli-s üzeneteket ide kaptam, stb...ugyhogy gondolom nem kell ecsetelnem mekkora szopás lenne elveszteni.

Van rá esély hogy visszakapjam? (tekintve hogy fogalmam sincs mit vétettem :P a fent emlitetteken kívül csak barátoknak, munkatarsaknak irtam innen levelet, bőven a personal use határain belül... ), már írtam a supportnak, remelem a heten válaszolnak még... :(
  • hokn
    én csak gmail-ben utazok megállás nélkül - gyors megbízható és nagy a tárhely :D van is egy kettő használatban, főleg, amióta nem kell meghívó :D
  • hzsolt
    és tudsz közvetlenül aim tagokkal beszélgetni.
  • GregSB
    Én csak most vettem észre, hogy elérhető pár újítás a gmailben, de csak akkor ha a beállításokban a nyelv amerikai angolra van állítva:

A legszembetűnőbb a Contacts részt teljesen felújították, sokkal átláthatóbb és használhatóbb lett. A másik ami nagyon tetszik, hogy a labeleknek külön színt tudunk adni. Apró dolog, de nagyon hasznos. Ezen kívül lehet még group chatelni, illetve ha egy bejövő levél feladóján rajta hagyjuk az egér kurzorját akkor kijön egy menü. ez eddig is volt, de ezt is továbbfejlesztették (pl mostmár ki lehet listázni az arról az emailről érkezett összes levelet is).

Mind apró, de nagyon hasznos újítás. Remélhetőleg hamarosan a többi nyelven is elérhető lesz...
  • a_n_d_r_e_w
    Settings/Account:
    "Get mail from other accounts:
    (Download mail using POP3)"
  • takraj
    "vagy a g-ben poppal"

Hmm.... lehet én vagyok vaksi, de még mindig nem látok ilyen funkciót benne... hogy lehet előcsalni? (nem arra gondolok, hogy a gmailes leveleimet letöltsem POP3-mal a gépre, hanem arra, hogy a freemailes leveleimet letöltsem a GMAILBE)
  • totl
    hi nekem az a problémám h elfelejtettem a jelszót és már a jelszóemlékeztetőnél megcsináltam mindent e kérdésre helyesen válaszoltam és akkor ott mit kell csinálni amikor beírom jól a választ és ott megint kijön egy oylan robot ellenörző amikor a betűket kell beírni mer ott nem enged tovább pedig jól írtam be vagy ott mit kell beírni? pls.. help fontos lenne köszi
  • a_n_d_r_e_w
    Megteheted a freemailben átirányítás alatt, vagy a g-ben poppal.
  • zolo
    Létrehoztam egy Gmail címet, erre át tudom úgy írányítani a freemailes postafiókomat, hogy az oda érkező leveleket a gmailben jelenítse meg?
  • GregSB
    Nem lehet kikapcsolni. Ez a Gmail egyik jellegzetessége, én többek közt ezért is használom a mai napig, mert így sokkal átláthatóbb ha valakivel 3-4 levelet váltasz egy témában.

Ha nagyon nem tudsz megbarátkozni vele akkor ott a Yahoo mail, vagy a most felújított hotmail (Live mail), az előző korlátlan, az utóbbi 5GB tárhelyet biztosít ingyen.
  • Met
    a másik dolog, hogy azt nem lehet kikapcsolni, hogy összefűzze a leveleket?
    jön egy mail, válaszolok rá és onnantól kezdve lesz egy mail a beérkezettek között ilyen címmel, én, mail küldő neve (8), zárójelben a válaszok száma.
  • Met
    thx
  • GregSB
    Nem, itt ún. "Labelek" vannak (magyarban asszem címkék). Ezekbe lehet gyújteni a leveleket (sőt, filterekkel el lehet érni hogy bizonyos levelek bizonyos labelt kapjanak automatikusan)
    A bal oldaról a quick contacts alól lehet elérni a meglévő labeleket. Gyakorlatilag ugyan az mintha mappák lennének.
  • Met
    Jól látom, hogy könyvtárakat nem lehet létrehozni? Mint pl. a yahoo-nál
  • C7
    thx
  • Newfronter
    Így lehet beállítani.
  • C7
    sziasztok! segítség kéne: outlook expressben nem tudok elküldeni levelet gmailről, valami 530as hibár vagy mit jelez. port 465, SSL engedélyezve.
  • GregSB
    Felemelték a csatolható fileok máretét 10-ről 20 MB-ra.
  • XRV
    sütiket törölni, vagy ha jelszóemlékeztetővel van akkor azt is.
  • XRV
    Van egy megoldatlan probléma.

A Freemail a levelet csatolja továbbításkor és nem a fájlt. Hiába állítottam át a beállításoknál a freemailban hogy ne csatolja az eredeti levelet, akkor is levéltovábbításkor nem a fájl megy át, hanem "továbbított levél" és a Gmail nem tud mit kezdeni vele.
    Csak azt ne kelljen letölteni és utána feltölteni, mert menteni nem lehet a gépen.
    Megoldás?
  • gerrie
    Köszönöm!
  • GregSB
    Jobb felső sarokban "Beállítások", ha ez bejöt a fent lévő fülek közül válaszd ki a "Fiókok" fület, és ott lesz legalul, hogy:

"Google Fiók Beállítások: Látogassa meg Google Fiók Beállításokját, hogy megváltoztassa jelszavát, megadja biztonsági kérdését, vagy további információkat kaphasson arról, hogy hogyan férhet hozzá más Google szolgáltatásokhoz."
  • FLeK0
    www.google.com/accounts
  • gerrie
    Hali!

Lehet, hogy én vagyok a láma, de a jelszót hol tudom a gmailen belül megváltoztatni? Már mindenhol kerestem.
  • pici
    Az egyik ismerősnek állandóan automatikusan jön be az oldal... Hiába lép ki nincs bepipálva a "Emlékezzen rám ezen a számítógépen" rész.... Mit lehet szerintetek ilyenkor csinálni, hogy ne jelentkezzen be automatikusan? Köszi!
  • akyyy
    de itt is a google talkot használod:D
  • GregSB
    Messengerrel nem lehet emailben hangüzenetet hagyni ha jól tudom.
  • akyyy
    jah... tehát az msnes hangklippek googleba áttéve:)
  • GregSB
    Felrakod a Google Talkot, belépsz a gmailes felhasználóneveddel meg jelszavadal. A contact listádban alapból ott lesznek a gamiles kontaktjaid, ráálsz az egérrel az egyikre, ki fog dobni egy dobozt a lehetőségekkel. Ott ráklikkelsz a "send Voicemail" gombra, és már dumálhatsz is :D
  • akyyy
    és hogy kell ilyet küldeni?