1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#959 ""We know people's file sizes are getting bigger. They want to share their files, keep them in the cloud, and not worry about which computer they're on. Google wants to be solving these problems."
Ezt a Gmail Product managere nyilatkozta. Csak nem egy virtual drive-on dolgoznak? :) -
#958 (us)englisht hasznalom énis, hogy mindig bekerüljenek az újdonságok meg a labs. ^^ -
#957 Sztem sincs! Vagyis Én nem találtam! De én magyart használok! Válts angolra! Több funkció van benne! :) -
#956 nincs szerintem, legalábbis én nem találtam még ilyet benne. -
Vlala #955 Ez eddig villany, de több levelezőrendszer automatukusan figyeli, hogy a címzett megnyitotta-e a levelet, és erről visszajelez. Ilyen itt nincs? -
#954 ha nem jön vissza mailer delivery fail -email akkor elküldte. Ha meg az illetőtől nem jön válasz, akkor nem olvasta el, vagy nem akar válaszolni.
That simple. ^.^ -
Vlala #953 Bocs, ha volt már:
Hogyantudom beállítani, hogy visszajelzést kapjak gmail-es leveleim kézbesítéséről? -
baandee #952 Légyszi segítsetek...!!!
A következő lenne a gondom...van egy gmail-es fiókom és most csináltam egy másikat...a régiből szeretném az újba átmenteni a leveleket...ehhez leszedtem a MailStore Home 3.0-ás progit.
A lényeg hogy lehet ezzel a progival archiválni a gmail-ből és utánna vissza exportálni is...na most nekem az új fiókba való vissza exportálással lenne gondom...egyszerűen nem akar sikerülni!! :-(
Aki tud légyszi segítsen...vagy ha esetleg van vkinek vmi jobb ötletet...!
A válaszolóknak és a segítőknek előre is köszönet!!! -
#951 Jah az jó lenne ha a leveleket is a téma szerint nyitná meg. Egyébként a másik kedvenc témám a Cold Shower meg a Shiny. -
#950 csak amikor megnyitod a leveleket
nemtom, én inkább visszaállítottam az eredetire miután megnéztem őket, mert az az eredeti normális megszokott színe, valahogy nem akarnám színezgetni :) -
#949 Én a "Planets"-t választottam, kellemes a szemnek, nem égeti ki :) -
#948 az iGooglenek az alaptémája is olyan hogy napszakonként változik :) -
#947 Jee, nálam is frissült. Nagyon jók lettek a Theme-ek :) -
#946 Annak a kettőnek mi a neve?
Nekem az "Ezüstös" és az "Éjszakai árnyék" jön be eddig -
#945 azok a témák változnak aminél meg kell adnod várost, mert ahhoz méri utánna gondolom... -
#944 [befrissült] -
vass17 #943 Pontosan melyik téma az, amelyik változik? És van valami értelme a városnév megadásának, vagy csak a helyi idő miatt kell??? -
#942 mondjuk az igazi királyság az lenne ha az összes használt Google alkalmazás megkapná a skin-t. ^^ -
#941 wááh nekem se frissült még be >.<
első sor első kettő rokz. -
tompka #940 Ózd nem megyeváros, és mégis elfogadja -
#939 lehet csak megyevárosok vannak benne? -
tompka #938 Azért ha már tud magyarul a gugli, jó lenne tudnia a nagyobb városokat. Kazincbarcika ami létezik!!! kb 30.000fős azért nem annyira kicsi -
#937 lol :D -
tompka #936 ehh
-
#935 -
#934 nem jön be -
#933 Itt vannak a kezdő themek (azoknak akik még nem látják mint én):
-
#932 jah, rajtam tesztelik :D -
#931 Nálam még nem lehet állítani. (nem egyszerre aktiválják mindenkinél).
Pedig ős gmailes vagyok :D -
#930 Mostantól lehet témákat választani gmailen, tök jóak:)
vmelyik alkalmazkodik a városod napszakához -
#929 írj a freemail karbantartóinak ha van ilyen cím valahol, hogy vissza tudják -e állítani... jobb ötletem nincs. :) -
pacific96 #928 Sziasztok!
NAGY SEGÍTSÉG KELLENE!!!!
Beállítottam a gmail-es fiókomba, hogy a freemail-.es postaládám levelei is oda jöjjenek és egyben kezeljem.
Erre minden freemail-es levél át is jött ami eddig ott volt.
Később meggondoltam magam és töröltem a freemail-es leveleket a gmail-ből, Később nézem afreemail-ből is törölt mindent. Magyarul áthelyezte az összes levelet. (a kukában sincsenek már, de ez kibaszás a program részéről, mert én nem kértem, hogy helyezze át, max. másolat)
Vissza lehet hozni őket???????? -
Seraffin #927 Kedves gr7!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! A nyelvet átálítottam, de sajnos nem történt semmi, úgyhogy biztosan a böngészős történetben lesz a hiba! Majd valakivel megbuheráltatom! :) De legalább már tudom, hogy hol keresgéljek/tessek! :)
További szép napot kívánok. -
#926 Próbáld meg átállítani a nyelvet angol/amerikaiangolra és ha akkor sem jelenik meg, akkor valszeg valamilyen adblock tiltja le a bongeszodben. -
Seraffin #925 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a gmailemmel, hogy nem jelenik meg a hangulatjelek új szolgáltatás. Egyszerűen nem szerepel az eszköztáramban, mikor levelet írok! Hogyan lehetséges ez?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#924 Asszem MS Office Outlookal is tudsz ilyet csinálni, és ott legalább nem kell végignézned hogy anorexiás csajok mutogatják a lábukat :DDD -
#923 találtam egy olyat, hog uzenet.net, azzal müxik elvileg, most kipróbálom...
azért thx -
#922 google calendar email értesítővel.
Beállítasz egy eventet, amihez kérsz előtte x idővel értesítőt, és akkor fogja küldeni a mail-t. De ez csak gmailes címek közt működik, ha mindkét félnél be van állítva az értesítés, és meghívjátok egymást a naptárra. -
#921 lehet valahogy időzített emailt küldeni gmailen?
vagy bármilyen módszer érdekelne, amivel ez esetleg lehetséges -
#920 Az a baj a Gmail Super Clean skinnel, hogy elsőre soha nem tölti be a Firefox. Mindig a gmail "újabb verzió"-ja töltődik be először (Super Clean nélkül) és aztán lehet átváltani a "régebbi verzió"-ra:
Azt hogy lehet elérni, hogy elsőre a Super Clean skin-t töltse be? Köszi!