Gmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
na, jól befürödtem Gmail-el. Ma reggel arra kelek hogy ' your account has been disabled'. .. Egy sima boldog karácsonyt te fasz is megtette volna, de ez se rossz 😞
Ide volt regelve minden fontos honlap,account, suli-s üzeneteket ide kaptam, stb...ugyhogy gondolom nem kell ecsetelnem mekkora szopás lenne elveszteni.

Van rá esély hogy visszakapjam? (tekintve hogy fogalmam sincs mit vétettem 😛 a fent emlitetteken kívül csak barátoknak, munkatarsaknak irtam innen levelet, bõven a personal use határain belül... ), már írtam a supportnak, remelem a heten válaszolnak még... 😞

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

én csak gmail-ben utazok megállás nélkül - gyors megbízható és nagy a tárhely 😄 van is egy kettõ használatban, fõleg, amióta nem kell meghívó 😄

http://felsofokon.hu/http://sipocznorbert.eu http://www.facebook.com/pages/MLM-Arquebusade-V%C3%ADz/203390119682876

hzsolt
és tudsz közvetlenül aim tagokkal beszélgetni.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

GregSB
Én csak most vettem észre, hogy elérhetõ pár újítás a gmailben, de csak akkor ha a beállításokban a nyelv amerikai angolra van állítva:

A legszembetûnõbb a Contacts részt teljesen felújították, sokkal átláthatóbb és használhatóbb lett. A másik ami nagyon tetszik, hogy a labeleknek külön színt tudunk adni. Apró dolog, de nagyon hasznos. Ezen kívül lehet még group chatelni, illetve ha egy bejövõ levél feladóján rajta hagyjuk az egér kurzorját akkor kijön egy menü. ez eddig is volt, de ezt is továbbfejlesztették (pl mostmár ki lehet listázni az arról az emailrõl érkezett összes levelet is).

Mind apró, de nagyon hasznos újítás. Remélhetõleg hamarosan a többi nyelven is elérhetõ lesz...

a_n_d_r_e_w
Settings/Account:
"Get mail from other accounts:
(Download mail using POP3)"

One Vision. One Purpose.

takraj
"vagy a g-ben poppal"

Hmm.... lehet én vagyok vaksi, de még mindig nem látok ilyen funkciót benne... hogy lehet elõcsalni? (nem arra gondolok, hogy a gmailes leveleimet letöltsem POP3-mal a gépre, hanem arra, hogy a freemailes leveleimet letöltsem a GMAILBE)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

totl
hi nekem az a problémám h elfelejtettem a jelszót és már a jelszóemlékeztetõnél megcsináltam mindent e kérdésre helyesen válaszoltam és akkor ott mit kell csinálni amikor beírom jól a választ és ott megint kijön egy oylan robot ellenörzõ amikor a betûket kell beírni mer ott nem enged tovább pedig jól írtam be vagy ott mit kell beírni? pls.. help fontos lenne köszi

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

a_n_d_r_e_w
Megteheted a freemailben átirányítás alatt, vagy a g-ben poppal.

One Vision. One Purpose.

zolo
Létrehoztam egy Gmail címet, erre át tudom úgy írányítani a freemailes postafiókomat, hogy az oda érkezõ leveleket a gmailben jelenítse meg?

http://flickr.com/photos/zolika90/

GregSB
Nem lehet kikapcsolni. Ez a Gmail egyik jellegzetessége, én többek közt ezért is használom a mai napig, mert így sokkal átláthatóbb ha valakivel 3-4 levelet váltasz egy témában.

Ha nagyon nem tudsz megbarátkozni vele akkor ott a Yahoo mail, vagy a most felújított hotmail (Live mail), az elõzõ korlátlan, az utóbbi 5GB tárhelyet biztosít ingyen.

Met
a másik dolog, hogy azt nem lehet kikapcsolni, hogy összefûzze a leveleket?
jön egy mail, válaszolok rá és onnantól kezdve lesz egy mail a beérkezettek között ilyen címmel, én, mail küldõ neve (8), zárójelben a válaszok száma.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
thx

GregSB
Nem, itt ún. "Labelek" vannak (magyarban asszem címkék). Ezekbe lehet gyújteni a leveleket (sõt, filterekkel el lehet érni hogy bizonyos levelek bizonyos labelt kapjanak automatikusan)
A bal oldaról a quick contacts alól lehet elérni a meglévõ labeleket. Gyakorlatilag ugyan az mintha mappák lennének.

Met
Jól látom, hogy könyvtárakat nem lehet létrehozni? Mint pl. a yahoo-nál

thx

sziasztok! segítség kéne: outlook expressben nem tudok elküldeni levelet gmailrõl, valami 530as hibár vagy mit jelez. port 465, SSL engedélyezve.

sütiket törölni, vagy ha jelszóemlékeztetõvel van akkor azt is.
Van egy megoldatlan probléma.

A Freemail a levelet csatolja továbbításkor és nem a fájlt. Hiába állítottam át a beállításoknál a freemailban hogy ne csatolja az eredeti levelet, akkor is levéltovábbításkor nem a fájl megy át, hanem "továbbított levél" és a Gmail nem tud mit kezdeni vele.
Csak azt ne kelljen letölteni és utána feltölteni, mert menteni nem lehet a gépen.
Megoldás?
Köszönöm!
GregSB
Jobb felsõ sarokban "Beállítások", ha ez bejöt a fent lévõ fülek közül válaszd ki a "Fiókok" fület, és ott lesz legalul, hogy:

"Google Fiók Beállítások: Látogassa meg Google Fiók Beállításokját, hogy megváltoztassa jelszavát, megadja biztonsági kérdését, vagy további információkat kaphasson arról, hogy hogyan férhet hozzá más Google szolgáltatásokhoz."

www.google.com/accounts

Hali!

Lehet, hogy én vagyok a láma, de a jelszót hol tudom a gmailen belül megváltoztatni? Már mindenhol kerestem.
Az egyik ismerõsnek állandóan automatikusan jön be az oldal... Hiába lép ki nincs bepipálva a "Emlékezzen rám ezen a számítógépen" rész.... Mit lehet szerintetek ilyenkor csinálni, hogy ne jelentkezzen be automatikusan? Köszi!

akyyy
de itt is a google talkot használod😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

GregSB
Messengerrel nem lehet emailben hangüzenetet hagyni ha jól tudom.

akyyy
jah... tehát az msnes hangklippek googleba áttéve😊

GregSB
Felrakod a Google Talkot, belépsz a gmailes felhasználóneveddel meg jelszavadal. A contact listádban alapból ott lesznek a gamiles kontaktjaid, ráálsz az egérrel az egyikre, ki fog dobni egy dobozt a lehetõségekkel. Ott ráklikkelsz a "send Voicemail" gombra, és már dumálhatsz is 😄

akyyy
és hogy kell ilyet küldeni?

GregSB
Ehh, szal info Voicemailrõl.

GregSB
Nem, mivel a gmail nincsen direkt kapcsolatban a levelezõprogiddal nem tudja melyik levelet nyitottad ott meg és melyiket nem. És ez igaz fordítva is 😊

Más: most vettem észre egy tök jó fícsört: URL=http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=45756&topic=1565&hl=en]Google Talkal lehet hangüzenetet[/url] küldeni Gmailes kontaktjainknak. Most próbáltam ki és tökéletetesen mûködik: kapsz egy voicemailt, amit egybõl le tudsz játszani egy flashes playerrel - a minõsége tökéletes - és le lehet menteni MP3-ban is ha kell. <#eljen>

akyyy
és nem lehet vhol beállítani hogy olvasottnak nézze?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GregSB
Ez nem gond, az összes netes mail így mûködik amit POP-on lekérsz egy levelezõ progival.

Visszaigazolást sajna nem lehet kérni Gmailel. Most nyálaztam át a Helpet, de nem találtam róla infót sehol :/

akyyy
+ neten hol lehet beállítani hogy kérjen visszaigazolást ha küldök egy emailt?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
BEállítottam nagy nehezen hogy a gmailem bejöljön thunderbirdben, de egy kis gond van vele.

Ha neten megnézem jött e új levél, ésjött, elolvasom válasszolok, aztán késõbb meg thunderbirdbe nézem meg, akkor ott olvasotlannak veszi az összeset.

Fordítva is sajnos ez a helyzett, ha thunderbirbe nézem meg elõször, elolvasom, késõbb vmiért meg neten nézem meg a fiókomat, azt hiszi hogy még új a levél 😞

ibrik
1. Már meghívó nélkül, mindenki szabadon regisztrálhat magának Gmail fiókot.
2. Ha valakit érdekel, készítettem egy kis magyarító patch-et a Gmail Notifier program Windows-os verziójához.

A magyarító patch elérhetõ az oldalam (http://ibrik.atw.hu) "Programok" szekciójában.
A patchelés után a keretprogram magyar lesz, de a Google szerverrõl érkezõ rendszerüzenetek továbbra is angol nyelvûek maradnak.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

zmeor
jaja vagy2... tök jó lenne
vagy neetán az hogy .mail legyena vége

leszarom a konfigod...

Met
valahogy nem lehet megoldani, hogy lehessen 3 betû-s nevet is regelni?<#conf><#fejvakaras>

JoeFromHun
Sziasztok lehet hülye kérdés de a GMAIL... nem tud más postafiókok leveleit leszedni POP3-al(Hogyan?)?? Mondjuk elég bénára sikeredett a beállítópanelje a GMAIL-nek... amúgy jó maga a GMAIL.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Csuhai G
Gmail fiók léterhozása meghívó nélkül!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

zsoleszq
köszönöm, a szememet majd ki verte😊

zmeor
már nem kell meghívó gmail re

leszarom a konfigod...

zmeor
najó de nem akarok bele hülye számokat😄
és a fordítottja már foglalt [email protected]

leszarom a konfigod...

FZoleee
Akkor ne legyen mail a vége. 😉
zmeor
hali

nekem is ez van.. de most szeretnék regelni egy ujat oda..
és az a gáz hogy a felhasználónévnél szívok...

[email protected] ot nem engedi.. azt írja hogy : Sajnos nem tudunk
felhasználói név javaslatot tenni most.

de csak akkor ha mail a vége..😞

leszarom a konfigod...

agyhalál
Ment újra. Remélem most már célba ér.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sajnos nem kaptam meg a meghivot legalabbis eddig de azert meg varom hatha.....

De azert koszonom
alkess
Amikor archiválsz, akkor az összes levélbe teszi az üzeneteidet, ott megtalálod.

agyhalál
Meghvó ment.
Nincs mit.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!