Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv Tirex
Mert a problémám jelensége az, hogy ha egyikre letöltöm, akkor a másikra már nem jelentkezik új levélként és így nem tölti oda le.
Ez valami beállítási trükk lehet gmailen?
kapok leveleket, akkor az arra érkezõ spameket is bejövök közé tegye?
persze a sima emailre szürje, csak a cimkéset ne
új fiók nem jó mert nem lehet a helyen módositnai emailt:)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mostantól nyomon lehet követni, hogy ki, mikor és milyen IPrõl lépett be a postafiókunkba. Továbbá ha egy másik gépen elfelejtettünk kilépni (pl netkávézóban) lehetõség van azt a gépet kiléptetni.
Az új lehetõséget az oldal alján találni:
A Details-re klikkelve lehet visszanézni az elõzményeket, és itt lehet elérni hogy kilépjünk a fiókból egy másik gépen:
Megnéztem, és mûködik a cucc magyarra álított fiókkal is.
További info...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
A rendszer nem tudta végrehajtani a mûveletet (hiba kód 007).
Kérjük, próbálkozzon újra néhány másodperc múlva.
Nem tudjátok, hogy mi van a G-mail-lel? 1-2 napja nem tudja az opera leszedni a leveleimet POP-on keresztül. eddig minden jól mûködött most mi lehet a gubanc? Probáltam thunderbird-öt is, de azzal se mûködik.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
PoP3... tudom! De.. Beállítások alatt nem találtam se "E-mail letöltése más fiókokból" -t! Se semmit! HELP! ... akár angol Gmail alatt is beállítom! CSak segítsetek! :)
A kérdésem az lenne hogy Gmail-en belül a beállítások-fiókok-E-mail letöltése más fiókokból-on belül megadtam neki 1 freemail-es fiókot hogy onnan szedje át pop3-on a maileket.Ezt az opciót hogyan lehet törölni?Mert nem találom...ráadásul helyben(freemailnél) nem hagyja meg a mailt hanem átszedi gmailre..
egy kérdéssel zaklatnálak titeket!
a magyar nyelvú gmail-be nálam most eltünt az a funkció hogy a ppt fájlokat megnyithassam diavetítésként. Eddig ott volt, de mára eltünt.
másnál is elöfordult már ez?
Kipróbáltam angol nyelvvel és ott már bennt voltak az újítások (de azért maradok a magyarnál :D ).
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
+ a kiválasztott nyelv is befolyásolja, hogy mûködik -e minden újdonság vagy sem. Én US english-re állítottam mert abban instant frissül minden amit a fejlesztõk beleraknak (uk-englishben is, a többi nyelv viszont rendszeresen késik a fordítás miatt). A magyar verzióba pl nemrég , talán 1-2 hete? kerültek be a szinezhetõ labelek, US verzióban pedig január óta voltak kb... :)
Már jó régóta van gmail-em. Mostanában új funciókkal látták el, pl. a csevegésben színes smile-k. Hát nekem ez rohadtul sehol sincs!!! Továbbá felül a "Beállítások" mellõl is hiányzik a Régebbi verzió/Újabb verzió kapcsoló!!! Van egy másik gmail-os fiókom, amit soha nem használok, de abban persze minden megvan.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Valami ötlet? Megoldás?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Azért kérdezem mert mostanában kapok magamtól levelet, rögtön a spambe teszi, de ha rányomok, hogy törlés mindörökre akkor mások se fogják megkapni amit tényleg én küldök?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Még új vagyok itt, a gmail postafiókommal van gondom, szeretném a segítségetek kérni. Aktívan használtam a fiókom, mígnem hétfõ óta nem tudom megnyitni, már minden help centeres utasítást végigkövettem, de nem ismer fel a gmail. Valószínûleg hacker törte fel. Hallottatok-e hasonló esetrõl? Mit lehet tenni? Rengeteg levelem és mail címem veszne el. Nagyon köszi.
Csinálok ilyet én is :D
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
saját magam részére
részletek megjelenítése
ápr. 6. (18 órája)
Tisztelt felhasználónk!
Megtudtuk, hogy Ön illegális tevékenységet végzõ oldal(ak)-kal áll kapcsolatban a beérkezõ E-mail címek alapján, ezért valószínûleg
törölve lessz a rendszerbõl, amint bebizonyosodik hogy bûncselekményt követett el. Az illetékes ügyintézõ 48 órán belül megkeresi
Önt az állandó tartózkodási helyén.
Üdvözlettel:
A Gmail Csapat
Ui. Erre az E-mailre ne válaszoljon!
Nem tudjátok mi a f*szt akar ez a szar? :S
A gmail.com az profi, a google az szopás.
csak gondoltam segítek,mert nem láttam itt választ<#lookaround>#lookaround>
dixitque deus fiat lux
és csak meghívóval lehet belépni.küldd el privibe az emailcímed vagy írd be ide, és küldök rá egy gmail meghívót.
@gmail.hu-s emailcímrõl nem hallottam, de mondjuk ettõl még lehet.(:
dixitque deus fiat lux
Láttam olyan e-mail címeket, amiknek @gmail.hu a végzõdésük. Olyan címet hol lehet regisztrálni?
(Ha beírom, hogy gmail.hu, akkor az a gportal oldalára dob, és @gportal.hu végzõdésû címet lehet létrehozni.)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Küldjek valakinek meghivót? Cserébe más oldalra kérek meghivót! mind1 milyenre!
e-mailem: [email protected]
az volt a gond hogy szokatlanul sok (15) cimzettnek kuldtem egy doc file -t ( kollegaknak kuldott koruzenet, amit enis ugyanigy kaptam, aztan küldtem vissza mindenkinek, kiegeszitve)
és valami okos script azt hitte hogy spamelek virust/terjesztek ilyenek. kivizsgálásra állították le az accot, 24h ra, ma már visszakaptam hálistennek.
Mondjuk errol küldhetne a google valami figyelmeztetést, hogy ne kapjon az ember szivrohamot amikor meglát egy ilyen üzit...