Gmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tirex
Szeretnék segítséget.Az hogy mûködik, hogy pl a már 1x beírt e-mail címeket megjegyzi a weboldal- kukik- de a tárgy mezõpbe írtat nem pedig erre lenne szükségem.Köszönöm az építõ jellegû javaslatokat.

Üdv Tirex

Van valakinek arra ötlete, mit kell állítani gmailen, hogy 2 külön számítógépre is (outlook) le tudjam tölteni ugyanazon fiókot.

Mert a problémám jelensége az, hogy ha egyikre letöltöm, akkor a másikra már nem jelentkezik új levélként és így nem tölti oda le.

Ez valami beállítási trükk lehet gmailen?
akyyy
be lehet azt állitani, hogy ha egy bizonyos címkére ( tehát az alap emailem valami@gmail, és a cimkés cim valami+cimke@gmail )
kapok leveleket, akkor az arra érkezõ spameket is bejövök közé tegye?

persze a sima emailre szürje, csak a cimkéset ne

új fiók nem jó mert nem lehet a helyen módositnai emailt:)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

GregSB
Új biztonsági fícsör a Gmailben:

Mostantól nyomon lehet követni, hogy ki, mikor és milyen IPrõl lépett be a postafiókunkba. Továbbá ha egy másik gépen elfelejtettünk kilépni (pl netkávézóban) lehetõség van azt a gépet kiléptetni.

Az új lehetõséget az oldal alján találni:

A Details-re klikkelve lehet visszanézni az elõzményeket, és itt lehet elérni hogy kilépjünk a fiókból egy másik gépen:

Megnéztem, és mûködik a cucc magyarra álított fiókkal is.

További info...

GregSB
Nem lehet.

Aquir
legelõször nekem is szokatlan volt, de már megszoktam (remélem :) de ha valakinek van rá válasza azért rásandítok :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

urbijoe
azt hogy lehet beállitani hogy az ugyazon tárgyra érkrzö levelek ne egy beszélgetésen belül legyenek hamem minden levél külön?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Aquir
Gmail Csapat címzett: saját magam részletek megjelenítése 2006.04.24. :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
Mióta vagy regelve? Nekem napi 20-30 simán be szokott esni. Viszont mind a spam label alá, eddig asszem 1x fordult elõ hogy egy bejutott az inboxomba, szóval tényleg zsír a spam szûrõje <#eljen>

Aquir
most találtam az eddigi legelsõ spamot a gmail-em óta, amit annak rendje szerint szépen a spam-ok közé tette a gmail, így kell ezt <#buck>

nekem is sok idõ, pedig nagyon gyors netem van és csak 3 képet küldtem...

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

The Garrett
passz nekem mukodik

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sziasztok! Visszaolvastam de senki se panaszkodik... Nektek minden ok a csatolásokkal??? Nekem már egy ideje vagy fél órámba kerül míg egy dokumentumot csatolni tudok, mert mindig azt írja ki hogy:

A rendszer nem tudta végrehajtani a mûveletet (hiba kód 007).
Kérjük, próbálkozzon újra néhány másodperc múlva.

kösz, de úgy tûnik, hogy megoldódott.

sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mi van a G-mail-lel? 1-2 napja nem tudja az opera leszedni a leveleimet POP-on keresztül. eddig minden jól mûködött most mi lehet a gubanc? Probáltam thunderbird-öt is, de azzal se mûködik.

The Garrett
nem, de 1 sör is megteszi, kthx. :D

BB7
<#puszi>
1000 csók!
Remélem nagymellû szõke vagy! <#hehe>
The Garrett
Settings > accounts > Get mail from other accounts:(Download mail using POP3)

BB7
Hogyan bírom CitroMail.es leveleimet Gmail-be átirányítani!
PoP3... tudom! De.. Beállítások alatt nem találtam se "E-mail letöltése más fiókokból" -t! Se semmit! HELP! ... akár angol Gmail alatt is beállítom! CSak segítsetek! :)
Hy!
A kérdésem az lenne hogy Gmail-en belül a beállítások-fiókok-E-mail letöltése más fiókokból-on belül megadtam neki 1 freemail-es fiókot hogy onnan szedje át pop3-on a maileket.Ezt az opciót hogyan lehet törölni?Mert nem találom...ráadásul helyben(freemailnél) nem hagyja meg a mailt hanem átszedi gmailre..
Sziasztok!

egy kérdéssel zaklatnálak titeket!
a magyar nyelvú gmail-be nálam most eltünt az a funkció hogy a ppt fájlokat megnyithassam diavetítésként. Eddig ott volt, de mára eltünt.
másnál is elöfordult már ez?
GregSB
Én is US Englisht használok, abba kerülnek bele a frissítések legelõször. És nem lehetazt mondani hogy bonyolult lenne a kezelése, alapfokú angol tudással simán lehet használni...

czky
Köszi a választ!
Kipróbáltam angol nyelvvel és ott már bennt voltak az újítások (de azért maradok a magyarnál :D ).

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

The Garrett
nem egyszerre frissítik az összes fiókot a legújabb dolgokkal, ez beletelik egy kis idõbe (hetekbe).
+ a kiválasztott nyelv is befolyásolja, hogy mûködik -e minden újdonság vagy sem. Én US english-re állítottam mert abban instant frissül minden amit a fejlesztõk beleraknak (uk-englishben is, a többi nyelv viszont rendszeresen késik a fordítás miatt). A magyar verzióba pl nemrég , talán 1-2 hete? kerültek be a szinezhetõ labelek, US verzióban pedig január óta voltak kb... :)

czky
Sziasztok!
Már jó régóta van gmail-em. Mostanában új funciókkal látták el, pl. a csevegésben színes smile-k. Hát nekem ez rohadtul sehol sincs!!! Továbbá felül a "Beállítások" mellõl is hiányzik a Régebbi verzió/Újabb verzió kapcsoló!!! Van egy másik gmail-os fiókom, amit soha nem használok, de abban persze minden megvan.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Valami ötlet? Megoldás?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Met
A Spam lista, hogy mûködik, mindenkinek van egyénileg vagy központi van?
Azért kérdezem mert mostanában kapok magamtól levelet, rögtön a spambe teszi, de ha rányomok, hogy törlés mindörökre akkor mások se fogják megkapni amit tényleg én küldök?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!

Még új vagyok itt, a gmail postafiókommal van gondom, szeretném a segítségetek kérni. Aktívan használtam a fiókom, mígnem hétfõ óta nem tudom megnyitni, már minden help centeres utasítást végigkövettem, de nem ismer fel a gmail. Valószínûleg hacker törte fel. Hallottatok-e hasonló esetrõl? Mit lehet tenni? Rengeteg levelem és mail címem veszne el. Nagyon köszi.
Igne, ez elég szemét...
Csinálok ilyet én is :D

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

w77d
én az ilyenen kegyetlenül föl tudom szívni magam. ezt valószínüleg nagyon megbánná az, aki szórakozott.

GregSB
Kamu, valaki szórakozik veled :D

FZoleee
Megoldódott... 1 óra után kiderítettem ki is szórakozik velem... Amúgy azért hittem el, mert az üdvözlõ levél is ugyanilyen stílusban, ugyanilyen e-mailrõl jött :S
w77d
hát reménykedj hogy csak poén legyen valakitõl, mert különben rádszálhatnak a hatóságok. elképzelhetõ, hogy hackerkedtél vagy nagy tételben warezoltál??

FZoleee
Gmail Csapat <[email protected]>
saját magam részére

részletek megjelenítése
ápr. 6. (18 órája)

Tisztelt felhasználónk!
Megtudtuk, hogy Ön illegális tevékenységet végzõ oldal(ak)-kal áll kapcsolatban a beérkezõ E-mail címek alapján, ezért valószínûleg
törölve lessz a rendszerbõl, amint bebizonyosodik hogy bûncselekményt követett el. Az illetékes ügyintézõ 48 órán belül megkeresi
Önt az állandó tartózkodási helyén.

Üdvözlettel:

A Gmail Csapat

Ui. Erre az E-mailre ne válaszoljon!

Nem tudjátok mi a f*szt akar ez a szar? :S
mese mese meskete, van ott gmail.hu is csak... mind1 a gmail.hu-n kell azt regisztrálni, de a rendszerük, vajmi kevéssé alkalmas a levelezésre 10MB os postafiok a gmail.com 13MB os levelével mit csinál?....
A gmail.com az profi, a google az szopás.
TommyC
k-k (:
csak gondoltam segítek,mert nem láttam itt választ<#lookaround>

dixitque deus fiat lux

The Garrett
mar reg nem kell meghivo :)

TommyC
Ne azt írd h gmail.hu, hanem, hogy gmail.com

és csak meghívóval lehet belépni.küldd el privibe az emailcímed vagy írd be ide, és küldök rá egy gmail meghívót.

@gmail.hu-s emailcímrõl nem hallottam, de mondjuk ettõl még lehet.(:

dixitque deus fiat lux

Hello!

Láttam olyan e-mail címeket, amiknek @gmail.hu a végzõdésük. Olyan címet hol lehet regisztrálni?
(Ha beírom, hogy gmail.hu, akkor az a gportal oldalára dob, és @gportal.hu végzõdésû címet lehet létrehozni.)

GregSB
Nekem kb napi 60 szokott beesni, de én minden nap törlöm õket. Nem egy nagy érvágás naponta egyszer bemenni a spamok közé és ráklikkelni az "összes spam törlése" gombra...

Törli az csak 30 nap, 20-assával 600 körül lesz max, nekem most per pillanat 2300 at hagyott a 2443-ból.
akyyy
nem lehet beállitani a spamot hogy egybõl törölje vagy valami? eárasztott mostanság egy csomó 20/nap.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TothLaci
Ti tudjátok használni email klienssel a Gmailt? Nekem egyszerûen nem megy, csak a webessel, pedig jó a jelszó, és a beállítás.
B0B0
:(((

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Nekem tökéletesen.
B0B0
Nektek megy? Mert nekem nem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

GregSB
Na, az a lényeg hogy semmi baj. Kicsit dúrva hogy igy csinálják, mondjuk az is igaz hogy ennek a szigornak hála nálam még 1 spam se esett be az inboxba :)

The Garrett
nem akarom rontani a bizniszed, de eleg regota ingyen regelhet barki :)

Helló!
Küldjek valakinek meghivót? Cserébe más oldalra kérek meghivót! mind1 milyenre!
e-mailem: [email protected]

The Garrett
na viszakaptam :)
az volt a gond hogy szokatlanul sok (15) cimzettnek kuldtem egy doc file -t ( kollegaknak kuldott koruzenet, amit enis ugyanigy kaptam, aztan küldtem vissza mindenkinek, kiegeszitve)
és valami okos script azt hitte hogy spamelek virust/terjesztek ilyenek. kivizsgálásra állították le az accot, 24h ra, ma már visszakaptam hálistennek.

Mondjuk errol küldhetne a google valami figyelmeztetést, hogy ne kapjon az ember szivrohamot amikor meglát egy ilyen üzit...

GregSB
Pff, ez tök kemény. Szerintem valami tévedés lehet, én már nem egyszer küldtem zenéket, meg egyéb "szürke" :) dolgokat is és még még csak figyelmeztetést se kaptam. Nagyon nem tudom mit lehetne tenni, asszem mindent megtettél azzal hogy írtál nekik. Majd írj ha válaszolnak, kíváncsi vagyok mit fognak mondani!